Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλημερα αννα...καλημερα γιωργο...λοιπον αννα λεω καποια στιγμη να σε παρω να σε παω ενα ταξιδακι προς τα επανω να δουμε τον γιωργο και να δεις και εσυ την μακρια ουρα του...και αν αντεξεις θα εχει διπλη γιορτη....χαχαχα....γεια σου Γιωργο μου...θα τα πουμε εμεις απο κοντα παντως..
Καλησπερα φιλε
παρτην παραμασκαλα και φερτην να θαυμαση την ουρα  :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αννουλαααααα.....  Καλησπερααααα.....  θελω να φαω  Βανιλια υποβρυχιοοοοοο

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να αφησετε την ουρα ησυχη... θα μου την κατσιασετε στο τελος ολοι μαζη... Δεν θα μεινη τιποτα για μενα...
Κακο κοριτσι να την θαυμαση ειπα δεν ειπα να την πιαση και να την ξεζουμιση
Για να μεινη για σενα κανονισε για καποιο Σ/κυριακο

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Να αφησετε την ουρα ησυχη... θα μου την κατσιασετε στο τελος ολοι μαζη... Δεν θα μεινη τιποτα για μενα...
αμαν πια ...
να μη γευτουμε κι εμεις την ουρα του γατου.....
αλλοστε δε θα την κατσιασουμε ...μαλλον θα την κανουμε να φαινεται ακομα πιο τεραστιαα
οπως πρεπει να γινονται ολες οι ουρες...εχουμαι ευθυνη σ αυτο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αμαν πια ...
να μη γευτουμε κι εμεις την ουρα του γατου.....
αλλοστε δε θα την κατσιασουμε ...μαλλον θα την κανουμε να φαινεται ακομα πιο τεραστιαα
οπως πρεπει να γινονται ολες οι ουρες...εχουμαι ευθυνη σ αυτο
Θα το κατσιασετε θα το κατσιασετε.... με τα ποτηρια διπλα σας... ειπαμε δεν εχουμε κατοχη....  Καλησπερα Αννουλαααα... 

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Θα το κατσιασετε θα το κατσιασετε.... με τα ποτηρια διπλα σας... ειπαμε δεν εχουμε κατοχη....   Καλησπερα Αννουλαααα... 
καλησπερα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

να ο agiana προθυμοποιειται ο ανθρωπος...αν εισαι καλη και υπακουη, μπορει και να στον δωσω ..αν και τον ειχα στα υποψιν ...αλλα ..αντε βρε ..ΟΛΟΣ δικο σου ...αλλα για μια φορα, μη μας τον ξετιναξεις

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Μια ειναι η ουρα του γατου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλησπερα φιλε

Καλησπέρα παλιόφιλε....! Ας κοπιάσει το κορίτσι να δει και το δικό μας περιβόλι και μετά ας πει ότι θέλει.....χεχεχεχεχεχε.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπέρα παλιόφιλε....! Ας κοπιάσει το κορίτσι να δει και το δικό μας περιβόλι και μετά ας πει ότι θέλει.....χεχεχεχεχεχε.
Αρκει να εχει αγγουρια το περιβολι και δεν θα μεινη τιποτα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Αρκει να εχει αγγουρια το περιβολι και δεν θα μεινη τιποτα

Εχει και παραέχει! Και αν το κορίτσι είναι μαστόρισσα, εύκολα το αγγούρι γίνεται Καλυβιώτικο. ;) ;) ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλησπερα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

να ο agiana προθυμοποιειται ο ανθρωπος...αν εισαι καλη και υπακουη, μπορει και να στον δωσω ..αν και τον ειχα στα υποψιν ...αλλα ..αντε βρε ..ΟΛΟΣ δικο σου ...αλλα για μια φορα, μη μας τον ξετιναξεις
Εγω κανω ενχειριση... με ενδιαφερη η λεπτομερεια... η μαμα μου με εμαθε εμενα απο μικρη με το σεις και με το σας... και να τρωω με μαχαιροπιρουνο... και με εμαθε να το βλεπω σαν ορεκτικο... μετα ερχετε το ΚΥΡΙΟ πιατο...
Καμμια φορα δε το βουταω και στο γιαουρτι....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Θα το κατσιασετε θα το κατσιασετε.... με τα ποτηρια διπλα σας... ειπαμε δεν εχουμε κατοχη....   Καλησπερα Αννουλαααα... 
Μη μου στεναχωριεσε εχει και για σενα λυσαρικο  :grin: :grin: :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Δέχομαι να θυσιαστώ στο βωμό της καύλας, για το εκρηκτικό πλάσμα που λέγεται Δανάη!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Εγω κανω ενχειριση... με ενδιαφερη η λεπτομερεια... η μαμα μου με εμαθε εμενα απο μικρη με το σεις και με το σας... και να τρωω με μαχαιροπιρουνο... και με εμαθε να το βλεπω σαν ορεκτικο... μετα ερχετε το ΚΥΡΙΟ πιατο...
Καμμια φορα δε το βουταω και στο γιαουρτι....

Τόσο το καλύτερο.... Εκτός από πρωτεϊνες, θα πάρεις και βιταμίνες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom