CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι αλλα οπως ξερης οι γατες δεν το θελουν το νερο
Α και υποβρυχια πιπα εχε χαρη που δεν ειμαι σκυλος
φιλαρακι μου οχι μονο υποβρυχια θα σου κανειαλλα και υπογεια
Ναι αλλα οπως ξερης οι γατες δεν το θελουν το νερο
Α και υποβρυχια πιπα εχε χαρη που δεν ειμαι σκυλος
μη μου βαζεις ιδεες ..γιατι ειναι νωρις ακομα για να κατεβω στο υπογειο ...φιλαρακι μου οχι μονο υποβρυχια θα σου κανειαλλα και υπογεια
Καλησπερα φιλεκαλημερα αννα...καλημερα γιωργο...λοιπον αννα λεω καποια στιγμη να σε παρω να σε παω ενα ταξιδακι προς τα επανω να δουμε τον γιωργο και να δεις και εσυ την μακρια ουρα του...και αν αντεξεις θα εχει διπλη γιορτη....χαχαχα....γεια σου Γιωργο μου...θα τα πουμε εμεις απο κοντα παντως..
Να αφησετε την ουρα ησυχη... θα μου την κατσιασετε στο τελος ολοι μαζη... Δεν θα μεινη τιποτα για μενα...Καλησπερα φιλε
παρτην παραμασκαλα και φερτην να θαυμαση την ουρα
Κακο κοριτσι να την θαυμαση ειπα δεν ειπα να την πιαση και να την ξεζουμισηΝα αφησετε την ουρα ησυχη... θα μου την κατσιασετε στο τελος ολοι μαζη... Δεν θα μεινη τιποτα για μενα...
αμαν πια ...Να αφησετε την ουρα ησυχη... θα μου την κατσιασετε στο τελος ολοι μαζη... Δεν θα μεινη τιποτα για μενα...
Θα το κατσιασετε θα το κατσιασετε.... με τα ποτηρια διπλα σας... ειπαμε δεν εχουμε κατοχη.... Καλησπερα Αννουλαααα...αμαν πια ...
να μη γευτουμε κι εμεις την ουρα του γατου.....
αλλοστε δε θα την κατσιασουμε ...μαλλον θα την κανουμε να φαινεται ακομα πιο τεραστιαα
οπως πρεπει να γινονται ολες οι ουρες...εχουμαι ευθυνη σ αυτο
Να αφησετε την ουρα ησυχη... θα μου την κατσιασετε στο τελος ολοι μαζη... Δεν θα μεινη τιποτα για μενα...
καλησπερα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεΘα το κατσιασετε θα το κατσιασετε.... με τα ποτηρια διπλα σας... ειπαμε δεν εχουμε κατοχη.... Καλησπερα Αννουλαααα...
Μια ειναι η ουρα του γατουΕχεις καβάτζα τη δικιά μου..... ! ;)
Μια ειναι η ουρα του γατου
Καλησπερα φιλε
Αρκει να εχει αγγουρια το περιβολι και δεν θα μεινη τιποταΚαλησπέρα παλιόφιλε....! Ας κοπιάσει το κορίτσι να δει και το δικό μας περιβόλι και μετά ας πει ότι θέλει.....χεχεχεχεχεχε.
Αρκει να εχει αγγουρια το περιβολι και δεν θα μεινη τιποτα
Εγω κανω ενχειριση... με ενδιαφερη η λεπτομερεια... η μαμα μου με εμαθε εμενα απο μικρη με το σεις και με το σας... και να τρωω με μαχαιροπιρουνο... και με εμαθε να το βλεπω σαν ορεκτικο... μετα ερχετε το ΚΥΡΙΟ πιατο...καλησπερα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
να ο agiana προθυμοποιειται ο ανθρωπος...αν εισαι καλη και υπακουη, μπορει και να στον δωσω ..αν και τον ειχα στα υποψιν ...αλλα ..αντε βρε ..ΟΛΟΣ δικο σου ...αλλα για μια φορα, μη μας τον ξετιναξεις
Μη μου στεναχωριεσε εχει και για σενα λυσαρικοΘα το κατσιασετε θα το κατσιασετε.... με τα ποτηρια διπλα σας... ειπαμε δεν εχουμε κατοχη.... Καλησπερα Αννουλαααα...
να ο agiana προθυμοποιειται ο ανθρωπος...αν εισαι καλη και υπακουη, μπορει και να στον δωσω ..αν και τον ειχα στα υποψιν ...αλλα ..αντε βρε ..ΟΛΟΣ δικο σου ...αλλα για μια φορα, μη μας τον ξετιναξεις
Τι μαστορισα μονο, πρυτανης ειναιΕχει και παραέχει! Και αν το κορίτσι είναι μαστόρισσα, εύκολα το αγγούρι γίνεται Καλυβιώτικο. ;) ;) ;)
Εγω κανω ενχειριση... με ενδιαφερη η λεπτομερεια... η μαμα μου με εμαθε εμενα απο μικρη με το σεις και με το σας... και να τρωω με μαχαιροπιρουνο... και με εμαθε να το βλεπω σαν ορεκτικο... μετα ερχετε το ΚΥΡΙΟ πιατο...
Καμμια φορα δε το βουταω και στο γιαουρτι....