You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ελεγα οτι θα πεις παραπανωβεβαια σκεφτομαι οτι θα χρειαστω και 3 αγορια για το video clip ...
βεβαια σκεφτομαι οτι θα χρειαστω και 3 αγορια για το video clip ...
Καλημερα Αννα
Τα δύο τα βρήκες...... (Γιώργο, είσαι μέσα....έτσι?)
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
Καλημερα Αννα
καλημερααα τσακπινιδεςςςςςςςςςςςςΤα δύο τα βρήκες...... (Γιώργο, είσαι μέσα....έτσι?)
το ξερω βρε οτι ειστε μεσα ..... αλλα θα χρειαστουν πολλες ωρες με σας τα γυρισματα... ασε που θα σκασει η τζουλια με το γαλλο...εμεις θα γυρισουμε οχι 25 λεπτο... αλλα 25ωρο εκπαιδευτικο βιντεο
μη μου βαζεις ιδεες ...γιατι ειμαι θεοτρελη..μια που το σκεφτηκα, μια που θα το κανω ... νομιζω 6 ειναι καλα ? ε?ελεγα οτι θα πεις παραπανω
μη μου βαζεις ιδεες ...γιατι ειμαι θεοτρελη..μια που το σκεφτηκα, μια που θα το κανω ... νομιζω 6 ειναι καλα ? ε?
Μου φαίνεται ότι ψήνεσαι για triple penetration.....χεχεχεχεχεχεχε!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σε αυτη την δουλεια θα καταληξουμε η ποιο κερδοφορα αν και τους αντρες τους ριχνουνε δεν πληρωνονται καλα, και χωρις εφοριαΤα δύο τα βρήκες...... (Γιώργο, είσαι μέσα....έτσι?)
Οσο περισσοτερες ωρες τοσο καλυτερακαλημερααα τσακπινιδεςςςςςςςςςςςς
το ξερω βρε οτι ειστε μεσα ..... αλλα θα χρειαστουν πολλες ωρες με σας τα γυρισματα... ασε που θα σκασει η τζουλια με το γαλλο...εμεις θα γυρισουμε οχι 25 λεπτο... αλλα 25ωρο εκπαιδευτικο βιντεο
Αφου θα ειναι εκπαιδευτικο το βιντεο ειμαι μεσα
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ε βεβαια ...ασε που γνωριζεις και περισσοτερο κοσμο ετσι..ειμαι κοινωνικη εγω ..θελω πολυ κοσμο γυρω μουυυυυυυυυΜου φαίνεται ότι ψήνεσαι για triple penetration.....χεχεχεχεχεχεχε!
βρε ..εσυ θα συμμετεχεις για την εκπαιδευση .... για εκπαιδευτικους λογουςΣε αυτη την δουλεια θα καταληξουμε η ποιο κερδοφορα αν και τους αντρες τους ριχνουνε δεν πληρωνονται καλα, και χωρις εφορια Οσο περισσοτερες ωρες τοσο καλυτερα
Αφου θα ειναι εκπαιδευτικο το βιντεο ειμαι μεσα
ε βεβαια ...ασε που γνωριζεις και περισσοτερο κοσμο ετσι..ειμαι κοινωνικη εγω ..θελω πολυ κοσμο γυρω μουυυυυυυυυ
Πόσα ξέρεις...... και πόσα κάνεις!!!!!!!!
@giorgos58
Γιώργο...ακούς???? Πάρε τη νταλίκα και κατέβα κάτω!!!!!!!!!!!!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Την εβαλα μπροστα και περιμενω να μαζεψη αερα για να ξεκινηση@giorgos58
Γιώργο...ακούς???? Πάρε τη νταλίκα και κατέβα κάτω!!!!!!!!!!!!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.093
- Πόντοι
- 22.785
Την εβαλα μπροστα και περιμενω να μαζεψη αερα για να ξεκινηση
εδώ είσαστε πουλάκια μου????? ρε agiana to modem μού τό βρήκες????????
ρε agiana to modem μού τό βρήκες????????
Πάνω που το έχουμε καταφέρει το κορίτσι, να πάμε για ούζα, μπαίνεις σφήνα με άσχετα θέματα!
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
μη σε νοιαζει και δεν αλλαζω εγω γνωμηηη .... το κανονισαμε αλλοστε... η δεσμευση μου ισχυει επ αοριστοοοοοοοοοοο
Πάνω που το έχουμε καταφέρει το κορίτσι, να πάμε για ούζα, μπαίνεις σφήνα με άσχετα θέματα!
α μη ξεχασω ...γατε ... την μανικα μην ξεχασεις
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αυτο ελειπε να την ξεχασω και μετα πως θαα μη ξεχασω ...γατε ... την μανικα μην ξεχασεις
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
α βρε φοξακοοοοοοοοοοοοκαλησπερα στην αννουλα .....που εχω την ατυχια να μην την εχω ....φιλησει ακομη
εχε χαρη που μας χωριζει η αποσταση ...
αλλα δε πιστευω να εννοεις σκετο φιλι ?
εγω παντως καπου αλλου θα σε φιλησω οταν σε δω
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
γεια σου κουκλεkalhspera kayla anna...........kalhspera filoi moy..opoios telei to video ths tzoylias kai to kanoniko alla kai to megalo as steilei pm na toy dwsw ta link...gia na dw !!!!!!
κι εγω που νομιζα οτι θα εδινες δικο μου, με μενα πρωταγωνιστρια ....κι οχι μ αυτη τη ξενερωτη ....
(γραφε με ελληνικα)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλησπεραααααα μαντμοζελ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις