Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλεναδα και εσεις δεν τα λες καλα μου φαινετε.
μαλλον εσεις εχετε αναγκη τους συναγωνιστες,και πρεπει να τους λετε και ευχαριστω,που γαμανε κατι καρναβαλια σαν και εσενα που περνιουντε για γκομενες.
καλα θα κανεις να το εχεις βουλομενο το στομα σου,και λες και ευχαριστω που κονομας και κανενα φραγκακι.
τα ειπα αυτα και σε ενα πατσαβουροτραβελο πριν λιγες μερες.και απο οτι φαινετε την πηρε χαμπαρι,και το βουλοσε,γιατι θα επεσε αναδουλεια απο οτι φαινετε.

η οικοδομη ειναι δυσκολη εργασια,και ειδικα τωρα που ειναι και χειμωνας.
ξανασκεψου αυτα που εγραψες.

Αγαπητε μου !!! εγω  δεν πηρα ποτε εδω πελατη.......ΠΟΤΕ
δεν εχω την αναγκη κανενος πελατη απο εδω!!!! δοξα το θεο ειμαι πολυ καλα!!! εγω εκτιμω τους πελατες και με το παραπανο.....αλλα εσεις εδω ειστε πελατες του ΚΩΛΟΥ  (για τους γνωστους του φορουμ)........ τετοιους να μου λειπουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.....!!!!

SCREAM

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες δε λεει να μαλωνουμε. Πληροφοριες ανταλαζουμε, αυτο ειναι το θεμα. Μην γινει της πουτανας χωρις λογο.

Αλικη με καλυψες σε ευχαριστω. Μπορει να μιλας σκληρα αλλα μαλλον ξερεις αυτο τον χωρο καλυτερα απο εμας. Να εισαι σιγουρη οτι πανω απο τη ζωη μου δεν βαζω τιποτα!!! Συλβια και Δαναη ειναι και οι δυο αψογες επαγγελματιες, πολυ ευγενικες και αψογες σε θεματα υγιηνης και ασφαλειας. Αυτο το λεω στανταρ.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητε μου !!! εγω  δεν πηρα ποτε εδω πελατη.......ΠΟΤΕ
δεν εχω την αναγκη κανενος πελατη απο εδω!!!! δοξα το θεο ειμαι πολυ καλα!!! εγω εκτιμω τους πελατες και με το παραπανο.....αλλα εσεις εδω ειστε πελατες του ΚΩΛΟΥ  (για τους γνωστους του φορουμ)........ τετοιους να μου λειπουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.....!!!!
καταρχη δεν γαμαω εγω καρναβαλια να ξερεις.
επισης καλα θα κανεις να μην θεωρεις τα ατομα του σαιτ του κολου. η περισσοτεροι τα σκανε χοντρα σε κατι σαν και εσενα,και υστερα πουλατε και θεωριες.

παντως καλυτερα ειναι να κλεινεις πελατες απο το σαιτ,παρα να καθεσε σε κανενα μπουρδελοδρομο να παγωνεις και να σου την πεφτει ο καθε μαλακας.

και να μην υποτιμας καμια φορα τους πελατες σου,δεν ειναι σωστο.

ειπαμε η οικοδομη ειναι δυσκολη δουλεια.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και να σου και κατι?
ποια ομορφη μπορει να συμετασχη σε καποια συζητηση εδω ? οταν εδω ειναι μονοπωλειο τερατων .... και οποια ποτε μπηκε την κατασφαξαν οι κλωνοι ???
αυτο εδω ειναι θρεντ   Φανταζματων.... αλλα και ουτε μπορειτε να δεχτητε επιπεδο..... δεν εισαστε μαθημενοι..... αν εισασταν διαφορετικοι κ σωστοι, εδω θα μιλουσαν ολες και θα περνατε κατι απο την ΑΙΓΛΗ τους...... αλλα ειστε για υτα που εχετε..... καλα σας ειναι!!!!

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και να σου και κατι?
ποια ομορφη μπορει να συμετασχη σε καποια συζητηση εδω ? οταν εδω ειναι μονοπωλειο τερατων .... και οποια ποτε μπηκε την κατασφαξαν οι κλωνοι ???
αυτο εδω ειναι θρεντ   Φανταζματων.... αλλα και ουτε μπορειτε να δεχτητε επιπεδο..... δεν εισαστε μαθημενοι..... αν εισασταν διαφορετικοι κ σωστοι, εδω θα μιλουσαν ολες και θα περνατε κατι απο την ΑΙΓΛΗ τους...... αλλα ειστε για υτα που εχετε..... καλα σας ειναι!!!!
εχουν τα τραβελια αιγλη-κυρος-υποσταση,και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι?

μπορεις να το αναλυσης λιγο αυτο?

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Και να σου και κατι?
θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε επιπεδο ζητας αλλα και εσυ του γαλλικου και του πιανου εισαι.... αφου ειναι ολοι φανταΖματα και οχι μαθημενοι γιατι συμμετεχεις;

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Παιδες δε λεει να μαλωνουμε. Πληροφοριες ανταλαζουμε, αυτο ειναι το θεμα. Μην γινει της πουτανας χωρις λογο.

Αλικη με καλυψες σε ευχαριστω. Μπορει να μιλας σκληρα αλλα μαλλον ξερεις αυτο τον χωρο καλυτερα απο εμας. Να εισαι σιγουρη οτι πανω απο τη ζωη μου δεν βαζω τιποτα!!! Συλβια και Δαναη ειναι και οι δυο αψογες επαγγελματιες, πολυ ευγενικες και αψογες σε θεματα υγιηνης και ασφαλειας. Αυτο το λεω στανταρ.
ρε φιλε για κατσε ενα λεπτο και εσυ. μπηκες σε trhread της αννας και μας εξυμνεις την συλβια και την δαναη???? ανοιξε κανα αλλο thread για αυτες και πες τα καλα σου τα λογια. φιλικα

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχουν τα τραβελια αιγλη-κυρος-υποσταση,και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι?

μπορεις να το αναλυσης λιγο αυτο?

ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ.....

Και γι αυτο τρελενεστε με εμας ......

Δεν εχω να αποδηξω τιποτα..........

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πολλες φορες το εχω πει........

ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ :

Π Ο Υ      Ε Ι Σ Τ Ε  Γ Ι Α    Λ Υ Π Η Σ Η  .................................

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
εχουν πεσει αναδουλειες φαινετε.......

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ.....

Και γι αυτο τρελενεστε με εμας ......

Δεν εχω να αποδηξω τιποτα..........
καταρχην το οτι εισαι ζωον και αγραμματη φαινετε απο πολλα

αποκαλεσες ολους τους πελατες σου μαλακες.

μπαινεις σε ενα σαιτ λες τις μαλακιες σου,και θεωρεις του κολου οσους σε διαβαζουν.

αν αυτο το θεωρεις αιγλη,απο αυριο πρεπει να πας στην ασοε και να διδασκεις marketing,και εμπορικο δικαιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σου ξαναλεω οτι η οικοδομη ειναι δυσκολη δουλεια.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

μπαινεις σε ενα σαιτ λες τις μαλακιες σου,και θεωρεις του κολου οσους σε διαβαζουν.

αν αυτο το θεωρεις αιγλη,απο αυριο πρεπει να πας στην ασοε και να διδασκεις marketing,και εμπορικο δικαιο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να την παρω???εχω κατι μερεμετια να τελειωσω και οι αλβανοι δεν ηρθαν....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Φτιαχνω κατι μεζονετες , ελα πουλακι μου να δουλεψεις !!! εχει δουλεια και για σενα!!! σκεψου το βρε....!!!!

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εχουν πεσει αναδουλειες φαινετε.......
επεσαν φιλε και μαλιστα πολλες.
μαχη δινουν τα τραβελια καθε μερα για το μεροκαματο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η αλλη εδινε και συνταγες μαγειρικης,αλλά νυχτα εφυγε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα ιδια θα παθει και αυτη απο οτι βλεπω. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

η αλλη εκανε πουστια στον συναγωνιστη και την πληρωσε.

αυτη την  εχει δει μοντελο για αυτο θα την πληρωση. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι στην οικοδομη κανει κρυο πλεον.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φτιαχνω κατι μεζονετες , ελα πουλακι μου να δουλεψεις !!! εχει δουλεια και για σενα!!! σκεψου το βρε....!!!!
φτιαχνεις μεζοντες,και γαμιεσε για 40 ευρω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντε ρε βρε λινατσοτραβελο που εγινες και εργολαβος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κατσε τωρα να πεινας και τα λεμε αργοτερα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom