Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
                             Καλησπερα σε ολουυυυυςςςςς!!!!    Να ρωτησω κατι?????  Τα  Straight  αγορια κανουν....  ????????????????????  Δεν ξερω ρωταω.... Υπαρχη καποιος Straight να μου πει....

Συνημμένα

• gdpit_com_38300600_784.gif
    gdpit_com_38300600_784.gif
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 15

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αννουλα μου ουδεις Straight.... δεν απανταη κανενας.... αστα.... πηραμε το κατηφορο και εδω μεσα....

SCREAM

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου ρε Δαναη κορυφη! Μαζι με τη Συλβια τα καλυτερα παιδια εδω μεσα! Την Αννα δεν την ξερω ακομη προσωπικα, την καλησπεριζω κι αυτην. Να πω οτι εχω επισκεφτει τη Δαναη και ειναι φοβερη στη δουλεια της και τρομερο παιδι. Καμια σχεση με λαμογια που για να σου βουτηξουν ενα κατοσταρικο στηνουν ολοκληρους εκβιασμους. Να ειστε παντα καλα κοριτσαρες!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
                             Καλησπερα σε ολουυυυυςςςςς!!!!    Να ρωτησω κατι?????  Τα  Straight  αγορια κανουν....   ????????????????????  Δεν ξερω ρωταω.... Υπαρχη καποιος Straight να μου πει....

Καλησπερα και σε σενα! Τα straight αγορακια δεν νομιζω να κανουν την δευτερη κινηση του τυπου!  :o :o

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα και σε σενα! Τα straight αγορακια δεν νομιζω να κανουν την δευτερη κινηση του τυπου!  :o :o
Μα να πω κατι??  Μου ηρθε ενα νταβραντισμενο με μπρατσα και τατοο 2 μετρα και μου ειπε οτι ειναι Straight και παει πρωτη φορα με κοπελα σαν εμενα... και παραλιγο να το χασω... ενα τεταρτο ειχα να το δω... ανησυχησαααααα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γεια σου ρε Δαναη κορυφη! Μαζι με τη Συλβια τα καλυτερα παιδια εδω μεσα! Την Αννα δεν την ξερω ακομη προσωπικα, την καλησπεριζω κι αυτην. Να πω οτι εχω επισκεφτει τη Δαναη και ειναι φοβερη στη δουλεια της και τρομερο παιδι. Καμια σχεση με λαμογια που για να σου βουτηξουν ενα κατοσταρικο στηνουν ολοκληρους εκβιασμους. Να ειστε παντα καλα κοριτσαρες!
Σε ευχαριστω μωρο μου οποιος και να εισαι... νασε καλα

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
να εισαι καλα και ας μην ξερω ποιος εισαι βρε μωρο :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ε αντε ..τι καθεσαι ? βαλτην μου
Ποια την ουρακλα  :grin: :grin: :grin:
Καλημερα Αννα
Αννουλα μου ουδεις Straight.... δεν απανταη κανενας.... αστα.... πηραμε το κατηφορο και εδω μεσα....
Οχι και πηραμε τον κατηφορο ολα κι ολα,παντα απο πισω σας ειμαστε  :zfuck: :zfuck: :zfuck:  :pipa2: :pipa2:
απλα ετυχε εκεινη την ωρα να μην παρακολουθουμε το θεμα
Καλημερα Δαναη

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ
για να φτασετε την αννουλα οι υπολοιποι
θελετε πολλα ψωμια ακομα
για αυτο αφηστε κατα μερους τις πομφολυγες και τις συκοφαντιες

ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ....¨?
Δηλ.να κανουμε προτυπο ενα πουστη αντρα (εντελως αντρα) που σας αρεσει εσας .... Γιατι ειστε ολοι σας αδερφες ? και εχετε τον καθε Αννουλα να σας γαμαει με μια περουκα .... αλλα επηδη φοραγε την περουκα ... δεν ειστε πουστηδες????
Τι λετε ρε ... που  αυτοι οι δεκα που γραφεται εδω για λυπηση ειστε ... και δεν ειστε τιποτα αλλο απο δουλεμα!!!

Νομιζατε οτι ανοιξατε το σαιτ για να κατακαλιαρτεψετε και θα σας αφηναμε ετσι?..... και να μπαινει ο καθε πουστης εδω με την περουκα και να το παιζει Σταριλικι και να θαβει και δεν θα τον θαβαμε????
εχεται φαει ολοι σας τοσο δουλεμα, που δεν φανταζεστε..... αλλα μονο γι αυτο σας εχουμε.... και δεν σας εχουμε αναγκη.......ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

SCREAM

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αλίκη γεια σου. Αυτα που λες ειναι πολυ σκληρα και κανεις δεν θελει να μειωσει την αξια του αλλου εδω μεσα. Την Αννα δεν την ξερω προσωπικα ουτε και εσενα θελω να σου κανω ομως μια ερωτηση που με ενδιαφερει σαν πελατης που πληρωνω. Τι ηταν αυτα που ειπες για σπερματα και παρασημα για την Αννα  :think: Εσεις πρεπει να προστατευετε εμας κι εμεις εσας. Πες τι εννοουσες.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ....¨?
Δηλ.να κανουμε προτυπο ενα πουστη αντρα (εντελως αντρα) που σας αρεσει εσας .... Γιατι ειστε ολοι σας αδερφες ? και εχετε τον καθε Αννουλα να σας γαμαει με μια περουκα .... αλλα επηδη φοραγε την περουκα ... δεν ειστε πουστηδες????
Τι λετε ρε ... που  αυτοι οι δεκα που γραφεται εδω για λυπηση ειστε ... και δεν ειστε τιποτα αλλο απο δουλεμα!!!

Νομιζατε οτι ανοιξατε το σαιτ για να κατακαλιαρτεψετε και θα σας αφηναμε ετσι?..... και να μπαινει ο καθε πουστης εδω με την περουκα και να το παιζει Σταριλικι και να θαβει και δεν θα τον θαβαμε????
εχεται φαει ολοι σας τοσο δουλεμα, που δεν φανταζεστε..... αλλα μονο γι αυτο σας εχουμε.... και δεν σας εχουμε αναγκη.......ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλεναδα και εσεις δεν τα λες καλα μου φαινετε.
μαλλον εσεις εχετε αναγκη τους συναγωνιστες,και πρεπει να τους λετε και ευχαριστω,που γαμανε κατι καρναβαλια σαν και εσενα που περνιουντε για γκομενες.
καλα θα κανεις να το εχεις βουλομενο το στομα σου,και λες και ευχαριστω που κονομας και κανενα φραγκακι.
τα ειπα αυτα και σε ενα πατσαβουροτραβελο πριν λιγες μερες.και απο οτι φαινετε την πηρε χαμπαρι,και το βουλοσε,γιατι θα επεσε αναδουλεια απο οτι φαινετε.

η οικοδομη ειναι δυσκολη εργασια,και ειδικα τωρα που ειναι και χειμωνας.
ξανασκεψου αυτα που εγραψες.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλίκη γεια σου. Αυτα που λες ειναι πολυ σκληρα και κανεις δεν θελει να μειωσει την αξια του αλλου εδω μεσα. Την Αννα δεν την ξερω προσωπικα ουτε και εσενα θελω να σου κανω ομως μια ερωτηση που με ενδιαφερει σαν πελατης που πληρωνω. Τι ηταν αυτα που ειπες για σπερματα και παρασημα για την Αννα  :think: Εσεις πρεπει να προστατευετε εμας κι εμεις εσας. Πες τι εννοουσες.

Δεν μιλησα για το κοσμο που μπαινει και κατα καποιο τροπο ενημερωνετε... μιλησα για τους (γνωστους) του φορουμ.....
εγω ειμαι επαγγελματιας και σεβομαι τον πελατη και εμενα.... αυτοι εδω εχουν ως σκοπο την ανωμαλια τους και δεν ψαχνουν ουσιαστηκα για πελατη....Δεν μιλαω για Σιλβια και Δαναη ...οπου στην αρχη ειχα ενδιαζμους για αυτη....Αν και δεν νομιζω οτι ειναι πραγματικη επαγγελματιας.....
Εδω μεσα υπαρχει παραπληροφορεση ..... αλλα βγαινοντας εξω ο πελατης .... αυτος θα κρινει.....
απλα προσεχετε με οσους πατε, γιατι η ζωη ειναι ανεκτιμητη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom