giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Θελης να βλεπης την ουρακλα καλα θα στην βαλωκαλα γατουλιιιιιιιιιι
βαλλε το γατο να φαινεται η ουρα του ..2 μερες εχω να την δω και μου λειψε χαχαχαχαχχα
Θελης να βλεπης την ουρακλα καλα θα στην βαλωκαλα γατουλιιιιιιιιιι
βαλλε το γατο να φαινεται η ουρα του ..2 μερες εχω να την δω και μου λειψε χαχαχαχαχχα
ε αντε ..τι καθεσαι ? βαλτην μουΘελης να βλεπης την ουρακλα καλα θα στην βαλω
Αμεσως οπως διαταξης εβαλες και το αβαταρ για προκλησηε αντε ..τι καθεσαι ? βαλτην μου
Καλησπερα και σε σενα! Τα straight αγορακια δεν νομιζω να κανουν την δευτερη κινηση του τυπου! :o :oΚαλησπερα σε ολουυυυυςςςςς!!!! Να ρωτησω κατι????? Τα Straight αγορια κανουν.... ???????????????????? Δεν ξερω ρωταω.... Υπαρχη καποιος Straight να μου πει....
Μα να πω κατι?? Μου ηρθε ενα νταβραντισμενο με μπρατσα και τατοο 2 μετρα και μου ειπε οτι ειναι Straight και παει πρωτη φορα με κοπελα σαν εμενα... και παραλιγο να το χασω... ενα τεταρτο ειχα να το δω... ανησυχησααααααΚαλησπερα και σε σενα! Τα straight αγορακια δεν νομιζω να κανουν την δευτερη κινηση του τυπου! :o :o
Σε ευχαριστω μωρο μου οποιος και να εισαι... νασε καλαΓεια σου ρε Δαναη κορυφη! Μαζι με τη Συλβια τα καλυτερα παιδια εδω μεσα! Την Αννα δεν την ξερω ακομη προσωπικα, την καλησπεριζω κι αυτην. Να πω οτι εχω επισκεφτει τη Δαναη και ειναι φοβερη στη δουλεια της και τρομερο παιδι. Καμια σχεση με λαμογια που για να σου βουτηξουν ενα κατοσταρικο στηνουν ολοκληρους εκβιασμους. Να ειστε παντα καλα κοριτσαρες!
να εισαι καλα και ας μην ξερω ποιος εισαι βρε μωροΓεια σου ρε Δαναη κορυφη! Μαζι με τη Συλβια τα καλυτερα παιδια εδω μεσα! Την Αννα δεν την ξερω ακομη προσωπικα, την καλησπεριζω κι αυτην. Να πω οτι εχω επισκεφτει τη Δαναη και ειναι φοβερη στη δουλεια της και τρομερο παιδι. Καμια σχεση με λαμογια που για να σου βουτηξουν ενα κατοσταρικο στηνουν ολοκληρους εκβιασμους. Να ειστε παντα καλα κοριτσαρες!
χαχαχαχαχχα αστους αυτους λυκακο ...
το ματια μου στραμμενα πανω σου ειναι...(κατω απο ζωνη)
Αννουλα μου ουδεις Straight.... δεν απανταη κανενας.... αστα.... πηραμε το κατηφορο και εδω μεσα....
Ποια την ουρακλαε αντε ..τι καθεσαι ? βαλτην μου
Οχι και πηραμε τον κατηφορο ολα κι ολα,παντα απο πισω σας ειμαστεΑννουλα μου ουδεις Straight.... δεν απανταη κανενας.... αστα.... πηραμε το κατηφορο και εδω μεσα....
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ
για να φτασετε την αννουλα οι υπολοιποι
θελετε πολλα ψωμια ακομα
για αυτο αφηστε κατα μερους τις πομφολυγες και τις συκοφαντιες
φιλεναδα και εσεις δεν τα λες καλα μου φαινετε.ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ....¨?
Δηλ.να κανουμε προτυπο ενα πουστη αντρα (εντελως αντρα) που σας αρεσει εσας .... Γιατι ειστε ολοι σας αδερφες ? και εχετε τον καθε Αννουλα να σας γαμαει με μια περουκα .... αλλα επηδη φοραγε την περουκα ... δεν ειστε πουστηδες????
Τι λετε ρε ... που αυτοι οι δεκα που γραφεται εδω για λυπηση ειστε ... και δεν ειστε τιποτα αλλο απο δουλεμα!!!
Νομιζατε οτι ανοιξατε το σαιτ για να κατακαλιαρτεψετε και θα σας αφηναμε ετσι?..... και να μπαινει ο καθε πουστης εδω με την περουκα και να το παιζει Σταριλικι και να θαβει και δεν θα τον θαβαμε????
εχεται φαει ολοι σας τοσο δουλεμα, που δεν φανταζεστε..... αλλα μονο γι αυτο σας εχουμε.... και δεν σας εχουμε αναγκη.......ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλίκη γεια σου. Αυτα που λες ειναι πολυ σκληρα και κανεις δεν θελει να μειωσει την αξια του αλλου εδω μεσα. Την Αννα δεν την ξερω προσωπικα ουτε και εσενα θελω να σου κανω ομως μια ερωτηση που με ενδιαφερει σαν πελατης που πληρωνω. Τι ηταν αυτα που ειπες για σπερματα και παρασημα για την Αννα Εσεις πρεπει να προστατευετε εμας κι εμεις εσας. Πες τι εννοουσες.
και κλαμα η κυρια.....απλα προσεχετε με οσους πατε, γιατι η ζωη ειναι ανεκτιμητη.....