Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Στ'αρχιδια μου σιγα μην παρακαλαω τον καθε πουστη να γυρισει.

Οπου θελω θα φυτρωνω. κριμα και σε ειχα σε εκτιμηση.

ουπςςςςςςςςςςς ρε τι καψημο ειναι αυτο αλλη μια βαγγελα.. avatar,,,μας εσκασε μυτη  αρε :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: που χρειαζετε σε μερικους που το παιζουν ντε και καλα οι γαμαω της ελλαδας

εσυ δεν εχεις κανα πουτσο να βαλεις στο κωλο σου γιατι μονο σαν πουτσα πεταγεσαι. :jerking: :birdman:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

εσυ δεν εχεις κανα πουτσο να βαλεις στο κωλο σου γιατι μονο σαν πουτσα πεταγεσαι. :jerking: :birdman:
δανισε με καμια απο αυτες που εχεις και βαζεις εσυ στον δικο σου κολοοοοοο :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

και κατι ακομα πουστης δεν ειναι αυτος που ντυνετε γυναικα αλλα αυτος που εχει μαυρη ψυχη σαν εσενα και καθετε πισω απο εναν υπολογιστη και κανει τον κριτη των αλλον

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Οπου θελω θα φυτρωνω. κριμα και σε ειχα σε εκτιμηση
Ελα ρε φιλε ηρεμησε τι γουσταρης να μιλαμε ομορφα η να μαλωνουμε  :think: :think:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

κοιταξε να δεις... οπου θελεις ας φυτρωνεις αλλα να ξερεις οτι θα φας το κοψιμο αν δεν εισαι αξιος να φυτρωσεις εκει..

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
δανισε με καμια απο αυτες που εχεις και βαζεις εσυ στον δικο σου κολοοοοοο :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:και κατι ακομα πουστης δεν ειναι αυτος που ντυνετε γυναικα αλλα αυτος που εχει μαυρη ψυχη σαν εσενα και καθετε πισω απο εναν υπολογιστη και κανει τον κριτη των αλλον

Οταν μαθεις ορθογραφια και κανεις και σωστες παραθεσεις τοτε να μου ξανα μιλησεις. :birdman:

Απ'τις πολλες πουτσες ομως που χρονος. :jerking:

τελος απο κατι μαυροψυχους σαν εμενα θα την παθαινεις παντα βρωμοπουστα. :birdman:

Και τωρα ΒΟΥΛΩΣΤΟ πολλα ειπες.

Ελα ρε φιλε ηρεμησε τι γουσταρης να μιλαμε ομορφα η να μαλωνουμε  :think: :think:

Εγω μια ερωτηση εκανα και χωθηκε ο πισωγλεντης αμεσως.
Σ'εμενα το λες?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
κοιταξε να δεις... οπου θελεις ας φυτρωνεις αλλα να ξερεις οτι θα φας το κοψιμο αν δεν εισαι αξιος να φυτρωσεις εκει..
και για να εχουμε και καλο ερωτημα

ποιος κρινει ποιος ειναι αξιος και ποιος οχι???

ελπιζω μονο να μην εννοεις αυτα που ελεγες και στη λουκ χθες.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τελος
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και αμα βασταει κανεις ας την ξαναπειραξει... Αννουλα εδω τα πρωτοπαλικαρα σου σε περιμενουν..

[ Γιωργο θα εισαι αρχηγος τιμης ενεκεν ]

Αρε βουρδουλα που θελετε ολοι σας που βαζει ενας μια περουκα , σας συστηνεται οτι ονομα του κατεβει.... και εσεις οι λεγομενοι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ (του κωλου)   την διαπραγματευται.... με το προσχημα οτι εισαστε δεκτοι στην επιλογη του καθε ανθρωπου.....   και πηγαινεται στα σπιτια σας και δηθεν τα κραζεται αυτα .... κ απο μεσα σας ειστε χειροτεροι και απο τον λεγομενω φιλαρακη τον ΑΝΝΑ σας...

Αλλα ευτηχως που η σαπιλα ειναι σε εσας τα 5-10 ατομα που γραφεται(παλι καλα)  γιατι θα ειχε προβλημα ο κοσμακης με τοσους ανωμαλους

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
και για να εχουμε και καλο ερωτημα

ποιος κρινει ποιος ειναι αξιος και ποιος οχι???

ελπιζω μονο να μην εννοεις αυτα που ελεγες και στη λουκ χθες.

αλλο το ενα αλλο το αλλο..

εννοω φιλε μου οτι δεν αξιζεις να βρισκεσαι εδω μονο και μονο για να προσβαλλεις καποιον επειδη ειναι διαφορετικος απο εσενα και απο εμενα..

Αρε βουρδουλα που θελετε ολοι σας που βαζει ενας μια περουκα , σας συστηνεται οτι ονομα του κατεβει.... και εσεις οι λεγομενοι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ (του κωλου)   την διαπραγματευται.... με το προσχημα οτι εισαστε δεκτοι στην επιλογη του καθε ανθρωπου.....   και πηγαινεται στα σπιτια σας και δηθεν τα κραζεται αυτα .... κ απο μεσα σας ειστε χειροτεροι και απο τον λεγομενω φιλαρακη τον ΑΝΝΑ σας...

Αλλα ευτηχως που η σαπιλα ειναι σε εσας τα 5-10 ατομα που γραφεται(παλι καλα)  γιατι θα ειχε προβλημα ο κοσμακης με τοσους ανωμαλους

Σορι;;;

τολμας εσυ να κρινεις ΕΜΕΝΑ;;

ποια εισαι εσυ, μαλλον ποιο εισαι εσυ για να μου πεις οτι ειμαι ανωμαλος..κοιταξε το προσωπο σου στον καθρεπτη να δεις ποιος ειναι ο ανωμαλος...

βασικα περιμενα μια τετοια κινηση... μολις επεσε ο " βραχος " που λεγεται Αννα αμεσως να ορμηξετε εσεις τα ΚΟΡΑΚΙΑ... αμεσως να προλαβεις μηπως και παρεις κανα πελατη και αναζωογονηθει το πληγωμενο " ειναι " σου... και παλι δειχνεις οτι η ζηλια ειναι το μεγιστο κακο που μπορει να " εισβαλλει " μεσα στην ψυχη του ανθρωπου...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αλλο το ενα αλλο το αλλο..

εννοω φιλε μου οτι δεν αξιζεις να βρισκεσαι εδω μονο και μονο για να προσβαλλεις καποιον επειδη ειναι διαφορετικος απο εσενα και απο εμενα..

Σορι;;;

τολμας εσυ να κρινεις ΕΜΕΝΑ;;

ποια εισαι εσυ, μαλλον ποιο εισαι εσυ για να μου πεις οτι ειμαι ανωμαλος..κοιταξε το προσωπο σου στον καθρεπτη να δεις ποιος ειναι ο ανωμαλος...

βασικα περιμενα μια τετοια κινηση... μολις επεσε ο " βραχος " που λεγεται Αννα αμεσως να ορμηξετε εσεις τα ΚΟΡΑΚΙΑ... αμεσως να προλαβεις μηπως και παρεις κανα πελατη και αναζωογονηθει το πληγωμενο " ειναι " σου... και παλι δειχνεις οτι η ζηλια ειναι το μεγιστο κακο που μπορει να " εισβαλλει " μεσα στην ψυχη του ανθρωπου...
εμενα με ενοχλει ενα μονο πραγμα και για αυτο απαντησα.....τι  νοιαζει τον καθενα απο μας πω θελει να λεγετε ο αλλος  αννα γιωργια σουλα σουζι κλπ κλπ κλπ  και πως του αρεσει να εκφραζετε και να ντυνετε...τι στιγμη που δεν ηρθε στο σπιτι κανενος να ενοχλισει

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
εμενα με ενοχλει ενα μονο πραγμα και για αυτο απαντησα.....τι  νοιαζει τον καθενα απο μας πω θελει να λεγετε ο αλλος  αννα γιωργια σουλα σουζι κλπ κλπ κλπ  και πως του αρεσει να εκφραζετε και να ντυνετε...τι στιγμη που δεν ηρθε στο σπιτι κανενος να ενοχλισει

δεν καταλαβαινω γιατι χρησιμοποιησες αυτο που ειπα για το παραπανω σχολιο... στην τρελη απο τα Χανια να το πεις.. ξεφτιλιζει ολη τη Κρητη..

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απο οτι καταλαβα, χθες το βραδι, στο τσατ καποιος ή μαλλον καποιοι ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ την Αννα [ δεν ξερω εαν ειπωθηκε κατι στο τσατ ή σε πμ ]

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!!!
Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ..

Ελπιζω η Αννα να αναιρεσει την αποφαση της και να επιστρεψει σε εκεινους τους ανθρωπους που την εκτιμουν και την σεβονται σαν ΑΝΘΡΩΠΟ κι οχι σαν ΜΙΑΣΜΑ!!!

Εσυ βρες τα αρχιδια να πεις στη μαμακα οτι εισαι αδερφη και μετα  το παιζεις ΑΚΟΕτζου μωρη Ουρσουλα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πελατες καταρχην δεν περνω και ουτε εχω αναγκη......

και εδω μεσα δεν μπαινουν οι πελατες που περνουμε εμεις , παρα μονο ελαχιστοι... εδω μπαινει ολο το χαλι.......

ποσο ανωμαλακια ειστε που κρυβεται την ομοφιλοφιλια σας πισω απο μια ΑΝΝΑ   που πατε και γαματε εναν αντρα με περουκα , δηθεν οτι τον βλεπεται σαν γυναικα ..... και δεν θελεται να δεχτητε  ποσο πουστηδες εισαστε και σε τι βαθμο..... που ξεγελατε (ξαναλεω)τον ιδιο σας τον εαυτο ..... οτι σας αρεσουν οι αντρες με τρελα....... και οτι οταν σας γαμαει ενας με περουκα .... ειστε και νορμαλ....(αφου δεν εχεται καμια δουλεια εσεις να πατε με αντρα....)

Αρε Παπαδοπουλε ...... που εισαι.......

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
εχει παρει ολο το χαρτι η Αννα και σας εχουν χεσμενους-χεσμενες και λυσσαξατε ε; πω πω ρε πουστη εκτος απο πουσταρια ειστε και κακοπουσταρια

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχει παρει ολο το χαρτι η Αννα και σας εχουν χεσμενους-χεσμενες και λυσσαξατε ε; πω πω ρε πουστη εκτος απο πουσταρια ειστε και κακοπουσταρια

Ποιο χαρτι βρε..... τα 50 που δινεται΄????

Σας τα χαριζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom