You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Γατάκια κάνατε?Τι ειχα αραβωνες
μια φορα αραβωνιαστηκα και παντρευτηκα δευτερη φορα δεν γινεται το ιδιο λαθος
Ναι αλλα έχουν μια κωλάρα οι ελεφαντίνες!!!?????????????????????????????????
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
ε ρε πεινα στην ελλαδα...
Που βρίσκεσαι ρε φίλε να κοπιάσουμε και μείς?ε ρε πεινα στην ελλαδα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλη Ορεξη.....
Καλη Ορεξη.....
Ρε συ Δαναη, η Αννα που χαθηκε;;;
[εσυ καλα εισαι,οι δουλειες, οκ;;;]
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ελα ντε για πες μου που χαθηκε???? Απο χθες που ποσταρα την φωτο μου στο θρεντ δεν ξαναμπηκε.... Και καποια μου κανανε και μια μαλακια στο σιτε μου και μου το διεγραψαν προσωρινα φυσικα Να μην χαιρετε....... και ειναι απο εδω μεσα αυτη..... την ωρα που εγραφα στο θρεντ εχθες με ειδοποιησαν μεσω πμ οτι το σιτε μου εχει προβλημα .... γιατι αντρας δεν το εκανε.... οι αντρες γουσταρουν να με βλεπουνε και οχι να μου κανουν ζημια στο σιτε μου.......οσο για την Αννουλα απ οτι ξερω μπαινη και χωρις να φαινετε οτι μπηκε..... αλλα εγω θα μαθω ποιος την εκανε και θα τον ταχτοποιησω.... Με εκαναν και εφτιαξα καινουργιο σιτε εχθες το εβαλα εγω ομως παλι εδω και που εισαι σε λιγο βγαζω καινουργιες φωτος για κατσε να τριψουν τα ματακια τους... Το σιτε αυτο ηταν πανω απο 2 χρονια εδω μεσα και κανενας δεν το ειχε πειραξη... Αν δεν αρεσουμε σε μερικες να μας το λενε φορα παρτιδα και οχι να κανουνε πουστιες .... Πρωτη φορα το κανη η Αννουλα να μην εμφανιστη καθολου....Ρε συ Δαναη, η Αννα που χαθηκε;;;
[εσυ καλα εισαι,οι δουλειες, οκ;;;]
Και εσυ πως σου ηρθε ξαφνικα να ρωτησης για τις Δουλειες μου κυριε Λυκε????? Περιεργο μου φαινετε.... Να ενδιαφερεσε για τις δουλειες μου.... Εσυ με την Αννουλα εισαστε κοληταρια και δεν ξερεις που ειναι και ρωτας εμενα ειδικα γιατι???? Την ξερω???
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
Δαναη
δε θα κανα κατι τετοιο για κανενα ..πολυ πεισσοτερο σε σενα ...
190 σελιδες σε αυτο το τοπικ ...εδειξα ποτε κατι τετοιο ?
ελπιζω να καταλαβεις οτι με αδικεις και να συνεχισουμε την καλη παρειτσα εδω μεσα
ο λογος που δε γραφω ειναι ασχετος με σενα
ειλικρινα στο λεω
δε θα κανα κατι τετοιο για κανενα ..πολυ πεισσοτερο σε σενα ...
190 σελιδες σε αυτο το τοπικ ...εδειξα ποτε κατι τετοιο ?
ελπιζω να καταλαβεις οτι με αδικεις και να συνεχισουμε την καλη παρειτσα εδω μεσα
ο λογος που δε γραφω ειναι ασχετος με σενα
ειλικρινα στο λεω
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καλημερα γατε.Καλημερα Αννα
καλα εισαι
ειμαι μια χαρα
εσυ γατε μου?
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
.....τι να κανω καλε στο στουντιο ? δεν εχω ιδεα απο σφουγγαρισμαρε συ αννουλα εισαι μεγαλη μορφη τελικα
μεσα σε λιγες βδομαδες διακοσαριζεις ενα θρεντ ολο για παρτυ σου
κατεβα σε κανα στουντιο για δουλεια να δεις μετα ουρες και ποσες πουτανες θα πεινασουν
ασε που φτιαχνω και χαλια καφε
Ελα ντε για πες μου που χαθηκε???? Απο χθες που ποσταρα την φωτο μου στο θρεντ δεν ξαναμπηκε.... Και καποια μου κανανε και μια μαλακια στο σιτε μου και μου το διεγραψαν προσωρινα φυσικα Να μην χαιρετε....... και ειναι απο εδω μεσα αυτη..... την ωρα που εγραφα στο θρεντ εχθες με ειδοποιησαν μεσω πμ οτι το σιτε μου εχει προβλημα .... γιατι αντρας δεν το εκανε.... οι αντρες γουσταρουν να με βλεπουνε και οχι να μου κανουν ζημια στο σιτε μου.......οσο για την Αννουλα απ οτι ξερω μπαινη και χωρις να φαινετε οτι μπηκε..... αλλα εγω θα μαθω ποιος την εκανε και θα τον ταχτοποιησω.... Με εκαναν και εφτιαξα καινουργιο σιτε εχθες το εβαλα εγω ομως παλι εδω και που εισαι σε λιγο βγαζω καινουργιες φωτος για κατσε να τριψουν τα ματακια τους... Το σιτε αυτο ηταν πανω απο 2 χρονια εδω μεσα και κανενας δεν το ειχε πειραξη... Αν δεν αρεσουμε σε μερικες να μας το λενε φορα παρτιδα και οχι να κανουνε πουστιες .... Πρωτη φορα το κανη η Αννουλα να μην εμφανιστη καθολου....
Και εσυ πως σου ηρθε ξαφνικα να ρωτησης για τις Δουλειες μου κυριε Λυκε????? Περιεργο μου φαινετε.... Να ενδιαφερεσε για τις δουλειες μου.... Εσυ με την Αννουλα εισαστε κοληταρια και δεν ξερεις που ειναι και ρωτας εμενα ειδικα γιατι???? Την ξερω???
Λοιπον για να μην αρχισω τις ΧριστοΠαναγιες πρωι - πρωι, θα σου πω οτι σε ρωτησα για να δειξω ενδιαφερον σε αυτο που κανεις και συναμα στο προσωπο σου...
Όσο γι'αυτο που υποννοεις, θα σου θεσω αυτο το ερωτημα " τι οφελος εχω εγω αν χασεις τον τροπο διαφημισης της δουλειας σου;;; "....οταν απαντησεις σε αυτο ο ερωτημα τοτε ελα να μου ξαναμιλησεις...
Να προστεσω οτι η επικοινωνια μου με την Αννα - εδω στο φορουμ, γιατι εξω απο το φορουμ δεν υπαρχει επικοινωνια - ειναι [ θα ελεγα ] τυπικη προς φιλικη διχως να υπαρχει στιγμα παραπανω εκτιμησης, κολλητηλικι οπως λες..
Τελος, να μην ξεχνας οτι ειστε στον ιδιο κλαδο, κανετε το ιδιο επαγγελμα, εχετε τις ιδιες σκεψεις - ιδεες περι του ερωτα, επομενως πως να μην σε ρωτησω αν ξερεις που ειναι η Αννα;;;
Υ.Γ. σε παρακαλω εφοσον δεν με γνωριζεις να μην υποθετεις τετοια πραγματα για μενα... σκεψου πρωτα ποιοι ειναι οι εχθροι σου και μετα εκτοξευσε τα βελη σου...δεν χρειαζεται να προσβαλεις αδικα και ανουσια τριτους..
Ευχαριστω
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σωστος..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Προσπαθω να ειμαι καλα αλλα οταν βλεπω εδω αντιπαραθεσεις δεν αισθανομαι καλακαλημερα γατε.
ειμαι μια χαρα
εσυ γατε μου?
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γιωργο ολα στο προγραμα ειναι
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σιγουρα, οσο ζουμε και αναπνεουμε και καλα και ασχημα θα συμβενουν οτι και να κανουμε δεν μπορουμε ευκολα να τα αποφυγουμεΓιωργο ολα στο προγραμα ειναι
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αρα.............. Γιωργο μην δινεις σημασια.Και εγω εχω τσακωθει με πουτανα εδω μεσα γιατι προσπαθουσε να με βγαλει τρελο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις