ε ειναι ζωηρουλης και του τραβηξανε λιγακι τ αυτι ..
ποια φταιει γι'αυτο;;;; ε Αννουλα;;; ποιος;;;;ή μαλλον ποια ;)
ε ειναι ζωηρουλης και του τραβηξανε λιγακι τ αυτι ..
βλεπω φορτσατος ξυπνησεςποια φταιει γι'αυτο;;;; ε Αννουλα;;; ποιος;;;;ή μαλλον ποια ;)
Δεν προσεχες τα σηματαποια φταιει γι'αυτο;;;; ε Αννουλα;;; ποιος;;;;ή μαλλον ποια ;)
βλεπω φορτσατος ξυπνησες
εσενα θα σε πετυχω που θα μου παςεγώ και στον ύπνο και στον ξύπνιο φορτσάτος είμαι....
βλεπω φορτσατος ξυπνησες
Δεν προσεχες τα σηματα
εγώ και στον ύπνο και στον ξύπνιο φορτσάτος είμαι....
Εγω δεν θα σε προβληματισω στη ..σκοποβολη....Θα μεινω ...καγκελο για ναμαστε σιγουροιεσενα θα σε πετυχω που θα μου πας
Εγω δεν θα σε προβληματισω στη ..σκοποβολη....Θα μεινω ...καγκελο για ναμαστε σιγουροι
ασε λυκακι , το εχω τσεκαρει...ετσι ειναι χωρις υποκαταστατα...και μην τους δινεις ιδεες γιατι με βλεπω σουρωτήρι απορε παιδα κουλαρετε...χωρις βιαγκρα λεει η κοπελα...φυσικη φορτσα..οχι τεχνητη!!
Την τρυπα την πετυ-χυνης με την μιαΓιωργαρε τα σηματα της μηχανης και του αυτοκινητου τα περασα με την μια... ;)
δεν χρειαζομαστε χημικα υποκαταστατα βρε κοριτσι.....Με την φυσικη ενεργεια παει μονο του!!!!!!!!!!!!!!!!ασε λυκακι , το εχω τσεκαρει...ετσι ειναι χωρις υποκαταστατα...και μην τους δινεις ιδεες γιατι με βλεπω σουρωτήρι απο
Καλα αμα παρουμε βιαγκρα ολοκληρο εικοσιτετραωρο θα θελουμε ναρε παιδα κουλαρετε...χωρις βιαγκρα λεει η κοπελα...φυσικη φορτσα..οχι τεχνητη!!
λες να μη το ξερω ?δεν χρειαζομαστε χημικα υποκαταστατα βρε κοριτσι.....Με την φυσικη ενεργεια παει μονο του!!!!!!!!!!!!!!!!
ολοκληρο 24 ωρο εΚαλα αμα παρουμε βιαγκρα ολοκληρο εικοσιτετραωρο θα θελουμε να
Ολοκληρο και μπορη να μην φτανηολοκληρο 24 ωρο ε
καλα ασχετο με τον παππου τι επαθε ...δεν εχω καλυτερο απο τους αντρες που τους ειναι σηκωμενος εξω και προσπαθουν να το κρυψουν ...σε λεωφορεια κτλ ....οταν το βλεπω αυτο δεν εχω καλυτεροΟλοκληρο και μπορη να μην φτανη
εχει πολυ καιρο που ειχα αναφερη ενα περιστατικο με εναν παππου που πηρε βιαγκρα οσο μπορουσε και μετα στο νοσοκομειο δεν κατεβενε στο φορειο που τον βαλανε ηταν σαν αντισκοινο
καλα ασχετο με τον παππου τι επαθε ...δεν εχω καλυτερο απο τους αντρες που τους ειναι σηκωμενος εξω και προσπαθουν να το κρυψουν ...σε λεωφορεια κτλ ....οταν το βλεπω αυτο δεν εχω καλυτερο
χαχαχαχαχαχαααααΑ εσυ δλδ με κοιταs στο λεωφορειο ε?????? και με φερνειs σε...αμηχανια
χαχαχαχαχαχααααα
επιτελους σε βρησκω ...αλλο ξανα στην ιδια διαδρομη ...τωρα που με ξερεις θα εισαι και πιο ανετοσ...φορα εκεινη την βερμουδιτσα παλι και μη βαζεις το χερι στη τσεπι βρε ....αφου μ αρεσει
μωρε ασε την γρια και σηκω ορθιος, οπως παντααααααααΝαι ....αλλα διπλα ηταν και μια γιαγια....δεν κανει να παθει εμφραγμα!!
Στην τελευταια σειρα θα ειμαι οπωs παντα.....ορθιοs!!! οχι εγω , η βερμουδα...δεν θα κοκινισω αυτη τη φορα.....