giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Φαινεται το εμαθε και αυτος για τα μεγαλα μου .........το "μεγαλος" εν τω μεταξει τον περιγραφει σε ολαα...
Φαινεται το εμαθε και αυτος για τα μεγαλα μου .........το "μεγαλος" εν τω μεταξει τον περιγραφει σε ολαα...
ε κυκλοφορουνε αυταΦαινεται το εμαθε και αυτος για τα μεγαλα μου .........
Εχεις δεν εχεις τα καταφερνης να εισαι συνεχεια με μεγαλους..........ε κυκλοφορουνε αυτα
(ντεντεκτιβ Αννα)
Αλλα και αυτος Μεγαλος ειναι ...
με ΤΕΤΑΣΤΙΟΥΣΕχεις δεν εχεις τα καταφερνης να εισαι συνεχεια με μεγαλους..........
Τα εχουμε τα εχουμεμε ΤΕΤΑΣΤΙΟΥΣ
οχι μονο στο
αλλα και ψυχικα
εσεις τα εχετε και τα δυο
το "μεγαλος" εν τω μεταξει τον περιγραφει σε ολαα...
Φαινεται οταν γινεται η πλακα, οχι οπως ποιο νωρις με της μαλακιες της αλλης
ε κυκλοφορουνε αυτα
(ντεντεκτιβ Αννα)
Αλλα και αυτος Μεγαλος ειναι ...
Εχεις δεν εχεις τα καταφερνης να εισαι συνεχεια με μεγαλους..........
με ΤΕΤΑΣΤΙΟΥΣ
οχι μονο στο
αλλα και ψυχικα
εσεις τα εχετε και τα δυο
Ε οχι να με μαζευης απο τα κεραμιδια εδω δεν ξεκολουσα απο το κρεβατιειχα τον γατοοοο να τον μαζευω απο τα κεραμιδια, εχω και σενα που δε μαζευεσαι καν...
ε α να χαθεις τωρα βρωμοπαιδο
με κολασες παλι, σκασμενο
γουλφακο εσενα λεω
ειχα τον γατοοοο να τον μαζευω απο τα κεραμιδια, εχω και σενα που δε μαζευεσαι καν...
οχι συνεχισε μη σταματας ..θελω κι αλλοοοοελα μωρο μου...ναι δεν μαζευομαι ουτε καν δεν συμμαζευομαι...
αν θες σκαω...
Ε οχι να με μαζευης απο τα κεραμιδια εδω δεν ξεκολουσα απο το κρεβατι
οχι συνεχισε μη σταματας ..θελω κι αλλοοοο
Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν με αφηνε να σηκωθο ανασα δεν μου τον αφησε να παρηαρθριτικα εεε;;;;;;;;
λοιπον, αμα ελθω μεχρι εκει θελω μπουκαλι και δυο βιζιτες
Τι λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν με αφηνε να σηκωθο ανασα δεν μου τον αφησε να παρη
καλα θα σου εχω 2 πρασινες και 6 ..εισαι ανταξει ? κκλεισαμε ?λοιπον, αμα ελθω μεχρι εκει θελω μπουκαλι και δυο βιζιτες
μωρο μου σορι αλλα με εχεις κανει τοσο τουρμπο που δεν ξερω τι να κανω...
θελε!!!!!!!!!! ;) ;)
δικαιολογιες.....χαχα
οριστε ?μωρο μου σορι αλλα με εχεις κανει τοσο τουρμπο που δεν ξερω τι να κανω...
θελε!!!!!!!!!! ;) ;)
δικαιολογιες.....χαχα
οριστε ?
Φλορανς
πως ανεχεσαι οι θαμωνες του ταπεινου σου θρεδ να μου απευθυνονται κατα τετοιο τροπο?