Νέα

η απαντηση στο αιωνιο ερωτημα...σχεσεις!που βαδιζουμε,που παμε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
το ίδιο μου έλεγε και η μάνα σου ρε. "Τζάμπα ξεμουνιάζομαι για να τον κάνω άνθρωπο" μου έλεγε συνέχεια. Γι αυτό για να την ξεκουράσω, της τον έδινα στον κώλο

Μία φορά ξεμουνιάστηκε όταν με γέννησε και έβγαλε παίδαρο! Ενώ με σένα... Απο τότε και κάθε μέρα!  :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μία φορά ξεμουνιάστηκε όταν με γέννησε και έβγαλε παίδαρο! Ενώ με σένα... Απο τότε και κάθε μέρα!  :2funny: :2funny: :2funny:
με μένα ξεμουνιαζόταν η μάνα σου? Δεν διαβάζεις κι ολας ρε βλαμένε. Απο τον κώλο την έπαιρνα σου λέω για να ξεκουράζεται

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
http://[URL unfurl="true"]www.dogspot.in/photos/images/madhouse-bullies-yard-2011_27.jpg[/img[/URL]]

[url=http://yoursmiles.org/s-negative.php][img]http://yoursmiles.org/ssmile/negative/s0936.gif[/url]

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
με μένα ξεμουνιαζόταν η μάνα σου? Δεν διαβάζεις κι ολας ρε βλαμένε. Απο τον κώλο την έπαιρνα σου λέω για να ξεκουράζεται

Ηρέμησε τώρα και άλλη φορά μην με βρίσεις χωρίς λόγο. Ειδικά μάνες βλάκα. Έχουμε πλούσιο Ελληνικό λεξιλόγιο μπορείς να πείς ένα εκατομμύριο διαφορετικές λέξεις.  :thumbsup:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ηρέμησε τώρα και άλλη φορά μην με βρίσεις χωρίς λόγο. Ειδικά μάνες βλάκα. Έχουμε πλούσιο Ελληνικό λεξιλόγιο μπορείς να πείς ένα εκατομμύριο διαφορετικές λέξεις.  :thumbsup:
ρε χιλιογαμημένο πουστράκι ποιός άρχισε με τις γαμωμάνες την παρασκευή γαμώ τα γεννέθλια σου?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρουφιάνα είναι αυτή που σε έφτυσε μπάτσε του κώλου. Τράβα να σε πληρώσει το κράτος για την καλή δουλειά που κάνεις. σκουπίδι. Δημόσιε υπαλληλάκο. Τράβα να βαρέσεις κάνα πιτσιρίκο στα εξάρχεια να τον αφήσεις ανάπηρο. Ξέρεις εσύ.
Ρώτα τον εαυτό σου πουτάνα της ιδεολογίας δημόσιε υπάλληλε πουτάνας γιέ αράπακλα μπάτσε. 
γαμώ το σπίτι σου αρρωστημένε κωλόπουστα που θα μου πεις να μην βρίζω μάνες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
πες μας παλι κανα στανταρακι για τους ολυμπιακους τεραστιε να βγαλω διακοπες στην αστυπαλαια με τις φωκιες(κανονικες κ ελλεεινιδες)
με ποιον θα πας διακοπες στην αστυπαλαια βρε μπιφτεκανθρωπε;
με αυτην;
μπουααχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Συνημμένα

• ωωδσα.jpg
    ωωδσα.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ρε χιλιογαμημένο πουστράκι ποιός άρχισε με τις γαμωμάνες την παρασκευή γαμώ τα γεννέθλια σου?

Πότε σου έβρισα την μάνα?  :think:
Και γιατί δεν έφαγα delete όπως αυτοί που με έχουν βρίσει και τους έκανα report (κάτι που δεν έκανα σε σένα γιατί με αποκάλεσες ρουφιάνο) ????
Εσύ μπήκες πρίν και άρχισες να βρίζεις. Εγώ ούτε κάν σημασία δεν σου έδωσα αφού έγραψες τις μαλακίες σου πέντε έξι φορές.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πότε σου έβρισα την μάνα?  :think:
Και γιατί δεν έφαγα delete όπως αυτοί που με έχουν βρίσει και τους έκανα report (κάτι που δεν έκανα σε σένα γιατί με αποκάλεσες ρουφιάνο) ????
Εσύ μπήκες πρίν και άρχισες να βρίζεις. Εγώ ούτε κάν σημασία δεν σου έδωσα αφού έγραψες τις μαλακίες σου πέντε έξι φορές.
είσαι κουτοπόνηρο πουστράκι ε?

Παράθεση από: Kynhgos στις 03/08/12, 09:09
Ρουφιάνα είναι αυτή που σε έφτυσε μπάτσε του κώλου. Τράβα να σε πληρώσει το κράτος για την καλή δουλειά που κάνεις. σκουπίδι. Δημόσιε υπαλληλάκο. Τράβα να βαρέσεις κάνα πιτσιρίκο στα εξάρχεια να τον αφήσεις ανάπηρο. Ξέρεις εσύ.

Παράθεση από: Kynhgos στις 03/08/12, 10:10

Ρώτα τον εαυτό σου πουτάνα της ιδεολογίας δημόσιε υπάλληλε πουτάνας γιέ αράπακλα μπάτσε. 

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
αυτος ο μαλακας νομιζει οτι ο πετραν ειναι μπατσος...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στείλε το λινκ και άσε τα λόγια. Όπως βλέπεις δεν είμαι γυναίκα για να με αποκαλείς ρουφιάνα.
είσαι ηλίθιος πραγματικά άραγε ή με δουλεύεις ψιλό γαζί και ψαρώνω? Δεν βλέπεις την παράθεση ρε γαμόπουστα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Φυσικά και μιλάω εκ πείρας... Σε κάθε μπουρδέλο που μπουκάρω όλοι παντρεμένοι είναι!
Και αν τους θυμίζει την γυναίκα τους η ιερόδουλη βλέπεις να βγαίνουν όλοι μαζί με σκυμμένα κεφάλια στο δρόμο σαν την άδικη κατάρα!
:2funny: :2funny: :2funny:

Και σε ποιό εργάζεται η δική σας συμβία;

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
δεν παίζει να είναι τόσο βλάκας ρε. Με δουλεύει και ταυτόχρονα γουστάρει γαμωμάνες

Σε ρώτησα μπροστά σε χρυσαυγίτες τι γαμάς?

Θυμάσαι τι μου απάντησες?

ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ Είπες. Τα logs είναι στο profil σου 8 σελίδα. Μαλάκαρε. Ζώο.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σε ρώτησα μπροστά σε χρυσαυγίτες τι γαμάς?

Θυμάσαι τι μου απάντησες?

ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ Είπες. Τα logs είναι στο profil σου 8 σελίδα. Μαλάκαρε. Ζώο.
ναι ρε ηλίθιε γαμώ το σπίτι σου βλαμένε. Αφού έβρισες εσύ πρώτος σου απάντησα. Αι στο διάολο τώρα ζώο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom