erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Πέμπτη απογευματάκι?
ακούς και συ ρε μουσίτσα?
οκ πεμπτη απογευμα
Πέμπτη απογευματάκι?
ακούς και συ ρε μουσίτσα?
καλα μην αλλαζειςολο απαιτησεις εισαι
Καλως την cockteaser του σαιτ
σταμάτησα να παίρνω τις εισπράξεις από τη μαμά σου. Την λυπήθηκε η ψυχή μου με λεφτά που χρειάζεται για την αγωγή σου
τι αγωγη παιρνει το παιδι;σταμάτησα να παίρνω τις εισπράξεις από τη μαμά σου. Την λυπήθηκε η ψυχή μου με λεφτά που χρειάζεται για την αγωγή σου
καλα μην αλλαζεις
πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις με την μητέρα σουΕγώ πάντως θα κάνω κατάθεση να μην πεινάσεις.
πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις με την μητέρα σου
δεν είδες τι έπαθε ο Οιδίποδας?
νομίζεις κατάλαβα? Μια φορά προσπάθησε να μου τα πει η γυναίκα αλλά ήταν μπουκωμένη και δεν κατάλαβα λέξητι αγωγη παιρνει το παιδι;
γιατί ανωμαλία ρε? Δεν έχω καμιά συγγένεια με τη μάνα σουΕ όχι και να σε φτάσω στην ανωμαλία...
νομίζεις κατάλαβα? Μια φορά προσπάθησε να μου τα πει η γυναίκα αλλά ήταν μπουκωμένη και δεν κατάλαβα λέξη
καλως το παιδι, που δεν με χωνευει
νομίζεις κατάλαβα? Μια φορά προσπάθησε να μου τα πει η γυναίκα αλλά ήταν μπουκωμένη και δεν κατάλαβα λέξη
μην το παρεις προσωπικα, απλα εισαι ελλεινιδα για αυτο
το ίδιο μου έλεγε και η μάνα σου ρε. "Τζάμπα ξεμουνιάζομαι για να τον κάνω άνθρωπο" μου έλεγε συνέχεια. Γι αυτό για να την ξεκουράσω, της τον έδινα στον κώλοΆλλες μπουκώνουν απο το φαϊ και άλλες απο τις κρεατόβεργες να ζήσουν το στράκι.
το cock teasing δηλαδη δε σε πειραζει...?παντως εξακολουθω να πιστευω οτι βαδιζουμε στο γκρεμο, τι ειναι το μουνι γαρυφαλλο;υπαρχει και σε αλλα λουλουδια ;
γιατί ανωμαλία ρε? Δεν έχω καμιά συγγένεια με τη μάνα σου
το cock teasing δηλαδη δε σε πειραζει...?