The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Εχω αγιο
Εγώ το έκανα το χρέος μου, εσείς να δω πότε θα ανάψετε κανένα κεράκι...
Εχω αγιο
χαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααΆντε σταμάτα τώρα που θα μου την βγείς και απο πάνω λέτσο.
ναι ρε ηλίθιε γαμώ το σπίτι σου βλαμένε. Αφού έβρισες εσύ πρώτος σου απάντησα. Αι στο διάολο τώρα ζώο
πάρε και τις πιο πίσω σελίδες να δεις ποιος ξεκίνησε γαμώπουστα που θα μου το παίξεις τρελίτσαο. κωλοφεράτζα θα σε πάωΕσύ έβρισες πρώτος και μάλιστα μάνες! Ηλίθιε. 8η σελίδα τα Logs σου τράβα ξανά δές τα. >
ακόμα ψάχνεις κωλόπουστα?
αδελφέ έχω αντοχή στις γαμωμάνες αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της δεν νομίζεις?
τι να τσιμπήσω ρε ηλίθιε? Τι έκανες παράθεση? Είσαι πραγματικά ζαβό?Τσίμπα.
τι να τσιμπήσω ρε ηλίθιε? Τι έκανες παράθεση? Είσαι πραγματικά ζαβό?
δεν φαίνεται η φωτό ρε ηλίθιε. Έλα πες τώρα οτι κάνεις πλακίτσα και θα σταματήσω να σε πηγαίνω γαμιώνταςτσίμπα τα αρχίδια μου και εσύ και οι άλλοι δυό.
πάρε και το Link με print screen και σάλτα.
[URL unfurl="true"]http://img26.imageshack.us/img26/9657/40338984.png[/url]
δεν φαίνεται η φωτό ρε ηλίθιε. Έλα πες τώρα οτι κάνεις πλακίτσα και θα σταματήσω να σε πηγαίνω γαμιώντας
να τραβήξω και μια μαλακία μαζί? Δες το λινκ ρε γαμώσπιτε που έβαλα και σταμάτα να μας ζαλίζεις τ' αρχίδια. Και αν γουστάρεις κι αλλο κρέας στη σούφρα σου τα λέμε από αύριο.πάτα ξανά το λίνκ κράτα το ctrl πατημένο και κάνε την ροδέλα προς τα έξω στην εικόνα να δείς τα logs.
Ρουφιάνα είναι αυτή που σε έφτυσε μπάτσε του κώλου. Τράβα να σε πληρώσει το κράτος για την καλή δουλειά που κάνεις. σκουπίδι. Δημόσιε υπαλληλάκο. Τράβα να βαρέσεις κάνα πιτσιρίκο στα εξάρχεια να τον αφήσεις ανάπηρο. Ξέρεις εσύ.
άντε να ξαναπαραθέσω το λινκ όσο ακόμα έχω σώας τας φρένας
βλέπεις να βρίζω πουθενά την μάνα σου?
Ρουφιάνα είναι αυτή που σε έφτυσε μπάτσε του κώλου. Τράβα να σε πληρώσει το κράτος για την καλή δουλειά που κάνεις. σκουπίδι. Δημόσιε υπαλληλάκο. Τράβα να βαρέσεις κάνα πιτσιρίκο στα εξάρχεια να τον αφήσεις ανάπηρο. Ξέρεις εσύ.
άσε με τώρα γιατί περιμένει η μάνα σου να την ξεκωλιάσω. Μόλλις ζητήσεις συγνώμη θα σταματήσωΡώτα τον εαυτό σου πουτάνα της ιδεολογίας δημόσιε υπάλληλε πουτάνας γιέ αράπακλα μπάτσε.
οι αναφορές στις μάνες ξεκίνησε από εδώ. Πριν απο αυτό το ποστ δεν θα βρεις τίποτα
πάω τώρα να συνεχίσω να ξεκωλιάζω τη μάνα σου μέχρι να ζητήσεις συγνώμη
άσε με τώρα γιατί περιμένει η μάνα σου να την ξεκωλιάσω. Μόλλις ζητήσεις συγνώμη θα σταματήσω