Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εσυ θα με πληρωνες επειδη εβγαλα την σχολη καλων τεχνων?
δεν καταλαβα γιατι πρεπει να σε πληρωνει καποιος επειδη γουσταρεις να το παιξεις οικονομολογος χωρις να του αποφερεις καποιο κερδος
σπουδασε, γινε καλος και καποιος θα βρεθει να στα σκασει
δεν ειναι θεμα επαγγελματος οσο το να εισαι οσο το δυνατο καλυτερος στον κλαδο σου.
μισό λεπτό γιατί παρεξηγήθηκα μάλλον....δεν είπα να μου τα σκάσει κανένας για τις σπουδές μου.(Αυτό δε γίνεται πουθενά και θα μουν αφελής άν το ζητούσα).
Αυτό ομως που ζητάω και νομίζω ότι το δικαιούμαι, είναι να αναγνωρίζεται το πτυχίο μου(δημοσίου Πανεπιστημίου),που θεωρείται ότι απέκτησα τις γνώσεις που θα πρέπει να έχω ώστε να μπώ στο επάγγελμα το οποίο σπούδασα και να δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες να κάνω μια αρχή και γιάτί όχι και να εξελιχθώ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΩ.
Ο φίλος μου, που είχαν οι γονείς του φράγκα και αξιώθηκε και πήγε Αγγλία(στο City),με το που τέλειωσε του βρήκε δουλεία το Πανεπιστήμιο μέσω του γραφείου διασύνδεσης και γενικότερα υπάρχει μια υποστήριξη και αναγνώριση του πτυχιούχου στη ην αγορά και στη κοινωνία.Εδώ αρχίδια(συγνώμη και για την έκφρασή μου).Τελειώνεις οικονομικά για παράδειγμα που θεωρείται και καλή σχολή και μετά ψάχνεσαι σα το ψάρι.Εταιρίες-πυραμίδες(Herbalife) και εταιρίες απάτες περμένουν να εκμεταλλευτούν τον άπειρο και νέο που ψάχνει για δουλειά.Και μη μου πει τώρα κανείς ότι όποιος ψάχνει βρίσκει δουλειά,γιατί δε μπορώ να πιστέψω πως όσοι πτυχιούχοι δουλεύουν σε καφέ,οικοδομές και σε οικογενειακές επιχειρήσεις τύπου περίπτερα δεν ψάξαν ή δεν έχουν προσόντα.
Τελειώνεις φιλόλογος ή ξέρω γω μαθηματικός(που ναι και πούτσα σχολή) και ψήνεις σουβλάκια ή κάνεις ιδιαίτερα σε παιδάκια για 3 ευρώ την ώρα. Πλάκα μου κάνετε???Ας είναι καλά οι γονείς που δώξα το θεό παίρνουν καλή σύνταξη και μας συντηρούν ακόμη.