on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
μεντορας;;;;; :o
λολιτα μου εσυ.....
γαμωτο, δεν ξερω ποια αλλη λεξη να χρησιμοποοιησω, δεν ειχαμε ποτε ερωτικη/σεξουαλικη σχεση
μεντορας;;;;; :o
λολιτα μου εσυ.....
ε οι φιλολογοι δεν......γαμωτο, δεν ξερω ποια αλλη λεξη να χρησιμοποοιησω, δεν ειχαμε ποτε ερωτικη/σεξουαλικη σχεση
ε οι φιλολογοι δεν......
ποσο με πληγωνεις δεν λεγεται...στα στουντιο παντως δεν ειδα κανεναν της φιλοσοφικης....με ποσους εχεις προσπαθησει και δεν?
εχεις ενα ικανοποιητικο δειγμα?
εγω αν δεν εχω ικανοποιητικο δειγμα δεν ομιλω
εκτιθεσαι...μην λες αλλα...
ποσο με πληγωνεις δεν λεγεται...στα στουντιο παντως δεν ειδα κανεναν της φιλοσοφικης....
και μενα....και ειδικα παλια που καθε μερα ημουν στις πουτανες...., απλος για μενα ειναι δυσκολο να ζησω με 1000 το μηνα.
ναι τους πουστηδες...αυτο ειναι....μηπως γαμαν συμφοιτητριες λογω μεγαλης προσφορας?
σιγα ρε φιλε, δεν ντρεπομαι για αυτο που ειμαι, απλος για μενα ειναι δυσκολο να ζησω με 1000 το μηνα. Αλλα για τα λεφτα που περνω χρηαζεται να κανω και θυσειες.
φιλαρακια υπαρχουν δουλειες και 3000 και με 4000 και με 5000 το μηνα! αρκη να το θες !
ναι θα προτιμουσα μια θεση στο δημοσιο χωρις να σπουδασω και αφου εχω τα λεφτα μου και την ανεση μου να διαβαζω και να μαθαινω ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ και πιστευω οτι μου ειναι ΧΡΗΣΙΜΟ.
Τα λεφτα δεν τα γαμας ποτε.Γιατι οταν το στομαχι πειναει να δεις πως μετραει το χρημα στην ζωη.Εδω αλλες σπανε το μουνι τους στα τσαρδια για το χρημα και δεν ειναι το παν?
Με τα λεφτα εχεις οτι θελεις.Ωραια γυναικα...δυνατοτητα για οικογενεια...υγεια (γιατι σε μεγαλες ηλικιες με το χρημα θα εχεις την καλυτερη δυνατη ιατρικη περιθαλψη στην Ελλαδα).
Καλες οι αμπελοφιλοσοφιες αλλα οταν το πουλι και το στομαχι δεν ειναι χορτασμενα ολα τα αλλα ειναι μαλακιες.
Αν θες να μιλισουμε σοβαρα οκ, σταθερη σχεση δεν εχω με ελληνιδα. Στο διαστημα που ειμαι ελλαδα μου ειναι σχετικα ευκολο να βρο ξεγκολο, λογω χρηματων σηνηθως. Εχω γκομενα κανονικη στη Βραζιλια και ουκρανια μιλαμε μεσο Internet, πρωσοπικα δεν με νιαζη ποιος της γαμα με νιαζη οταν ξεμπαρκαρο να ειναι καθαρες και ετιμοπολεμες μονο για μενα !!!
αγαπημενο τραγουδι!!!!!!
ειμαι 25 ετον 3τος Μηχανικος (Αξιωματικος Εμπορικου Ναυτικου) περνω 6000ε το μηνα παρα κατι ψηλα,Προτομπικα στα καραβια 19 χρονων παιδι σαν Δοκιμος αξιοματικος. Τωρα χτιζω σπιτι εχω μια Ducati και προσφατα πηρα ΒΜW 320ι καμπριο. Εχω παει σε απιστευτα μερη, το αγαπημενο μου η Μπαχαμες, η καλιτερη παραλια στο κοσμο (Freeport στο Port loykagia).
Δεν εχω προβλημα με λεφτα και δεν βγενω απο το σπιτι μου αν δεν εχω 100 ε στο πορτοφολη
Ειναι ενα επαγελμα με απετισεις και πιεση ομως αν ασχολιθης με αυτο θα περασης μια χαρα, στα καραβια μου τυχανε απιστευτα πραγματα, συγκρουση στη Σιγαπουρη, 14 μποφορ στη Κορεα, φοτια μεχρι να μπαζη ναρα το μιχανοστασιο.
Οπιος εχει τα ΑΡΧΙΔΙΑ παει, εχω δει παιδια να τρελενονται και μεγαλους να κλαινε, δεν λεω οτι ειμαι ο σουπερμαστορας και δεν γενηθεικα Αξιματικος, εμαθα στη πορεια.
μπορει να την βρισκεις και με τον μακη τον θερμαστη ομως....αυτη ακριβως ειναι και η παγιδα του επαγγελματος.
και δεν το λεω με κακια φιλε.ολες επιλογες ειναι.
εχω 1 φιλο σαν κι εσενα.ηταν στον περσικο κολπο και εμαθε απο τον αδερφο του οτι η κοπελα του
γκομενιζε και τα εφτιαξε με αλλον στην Αθηνα.
τρελαθηκε. και ηταν τοσα μιλα μακρυα.
δεν μπορεις να κανεις τιποτα για τη σχεση σου στη θαλασσα.
οχι απιστια.ενα απλα προβλημα να παρουσιαστει διογκωνεται με τον καιρο.
και αλλα παραδειγματα πολλα.
ο πατερας του φιλου μου εκανε οικογενεια στα 50 γιατι εβλεπε τους συναδελφους του
να τρελλαινονται με αυτα που τους τυχαιναν..
τωρα αν δεν σε ενδιαφερει η οικογενεια,και η διατηρηση της με εσενα παροντα
η την βρισκεις με πουτανες εχεις την καταλληλη δουλεια..
την γκομενα σου ποιος την πηδαει ξερεις?
άσε προτιμώ να γίνω ακροβάτης με 3.60....και να κάνω και τα παιδάκια να γελάνε
αχαχαχαχαχαχαχα
άσχετο χωρίς να θέλω να θίξω το φίλο το μηχανικό στα καράβια..αλλά συνήθως αυτοί που γίνονται ναυτικοί πηδάνε πολλά μουνιά στα ταξίδια τους....αλλά είναι και μεγάλοι κερατάδες...ααχχχ τι μου θυμήσατε τωρααα....χαχαχαχα