Νέα

Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης 29 Μαΐου 1453

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 725
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Και όχι μόνο αυτό. Τα 10 εκατομμύρια των Τούρκων στην πόλη τι θα τα κάνεις ? Θα τους σκοτώσεις ? Θα τους στείλεις πίσω ? Μου έλεγε ένας ανθύπας ότι στα Ίμια οι Τούρκοι της Θράκης παίρναν τις οικογένειές τους και ανέβαιναν στα βουνά από τον φόβο τους. Δηλαδή αντάρτικο. Ο στρατός θα πολεμάει στον Έβρο και θα τον χτυπούν από πίσω τα μεμέτια. Είναι δύσκολο να γίνει σήμερα πόλεμος με τους Τούρκους.
Δεν μιλαει κανενας τωρα να επιτεθουμε στην Τουρκια! Το ολο δογμα της Ελλαδας πλεον ειναι ΑΜΥΝΤΙΚΟ! Πως να προστατεψει τα ηδη υπαρχοντα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κμαν, πάψε να επαναλαμβάνεις τις ίδιες μαλακίες για τον Γούναρη και την δίκη των εξ. Έχω βαρεθεί να σε παραπέμπω
στην δικαίωσή τους από τον Άρειο Πάγο.
Διάβασε εδώ, (ξανά) και ξεστραβώσου:
Δεν ειναι ακριβές. Ο Αρειος Παγος δεν αθωωσε, οπως εξαλλου δεν εχει αρμοδιοτητα να "αθωωνει" αφου δεν ειναι δικαστηριο της ουσιας.
Ειναι λιγο πολυπλοκο να εξηγησω τι ακριβως ειπε ο Αρειος Παγος αλλά θα το τολμησω.
Ο εγγονος του Πρωτοπαππαδακη εκανε αιτηση επαναληψης της διαδικασιας, επικαλουμενος νεα στοιχεια.
Το σχετικο τμημα του ΑΠ εκανε δεκτο το αίτημα επαναληψης (κατόπιν κιολας μιας παραπομπης στην Ολομελεια, αλλά μην σας μπερδευω με αυτα)και τελικα, επαυσε τη διωξη λογω ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ, αναφεροντας μαλιστα ρητά στην αποφαση του, οτι δεν ευρισκεται ΠΟΥΘΕΝΑ η αποφαση του στρατοδικειου και τα πρακτικα, με αποτέλεσμα να μην μπορει να πει σε ποια αποδεικτικα στοιχεια βασιστηκε η αποφαση, προκειμενου να κριθει εαν υπαρχουν καινουργια που δεν τεθηκαν τοτε υποψη του δικαστηριου.
Πολυπλοκο ναι, αλλά δεν γινεται να το πω πιο απλα.
Παντως ΑΘΩΩΣΗ δεν υπηρξε.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Για την μικρασιατικη εκστρατεια

1-Οταν ο στρατος προελαυνε συνεχως και εκανε νικες απελευθερωνοντας Ελληνικες πολεις οπως προυσα πχ   και ειχε ξεσκισει σε ολες τις μαχες τους τουρκους δεν τους καταδιωξε για να τους εξαλειψει
χανανε οι τουρκοι τις μαχες και μετα χαλαροι φευγανε με το πασο τους

2-Προδοσια το σταματημα της προελασης τον αυγουστο του 1921 ενω ειχε σπασει τις 2 απο τις 3 αμυντικες ζωνες των τουρκων ειχε φτασει σε αποσταση 50 χιλιομετρων απο την αγκυρα και ο κεμαλ ηδη (οπως αναφερει και ο βιογραφος του) ειχε ετοιμασει σχεδια για να την κανουνε προς τα εγκατα της ασιας μαζι με τους μογγολους

και στην συνεχια το τρομπαρισμα συνεχισε
σταματας την προελαση και πηγαινεις πισω απο τον σαγγαριο και εναν χρονο απλα καθεσαι εκει και τον παιζεις την ιδια στιγμη που ο τουρκος εξοπλιστηκε απο την ρωσσια με συγχρονο για την εποχη πυροβολικο(το 1922 αυτα που ειχαμε εμεις σε σχεση με των τουρκων ηταν αντικες)

και ολο τον χρονο αυτον περιμενεις σε ενα μετωπο τεραστιο που ειναι αδυνατον να ειναι δυνατο σε ολο το μηκος
αυτος που θα κανε επιθεση ηταν δεδομενο οτι θα το εσπαγε

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Ακύρωση της Απόφασης δεν πέτυχε ;
Η Απόφαση εδώ που τα λέμε ήταν για τον πέουλα.

Και μεγάλοι ΞΕΦΤΥΛΕΣ κάτι σύλλογοι μικρασιατών , ποντίων και λοιποί
που σχολίαζαν αρνητικά την ακύρωση αυτή.

Ας χορέψουν σε κανένα πανηγύρι ... δεν ξέρουν τίποτε άλλο να κάνουν ...

ΚΑΙ ΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ Μ.ΑΣΙΑ.

Αυτό κάνουν από τη στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τι έγινε με το κουίζ, Έλληνα, εθνικιστή μου και φιλόμουσε; Περιμένω να δώ τι ψάρια πιάνεις...  :grin:

Αν ασχολιόμουν με τα κουϊζ του καθενός εδώ μέσα φίλε,
θα ήταν πλήρης απασχόληση 12ωρο/365.
Μπορείς να θεωρείς ότι δεν ξέρω τίποτε, πέραν όσων γράφω δημόσια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ακύρωση της Απόφασης δεν πέτυχε ;
Η Απόφαση εδώ που τα λέμε ήταν για τον πέουλα.

Και μεγάλοι ΞΕΦΤΥΛΕΣ κάτι σύλλογοι μικρασιατών , ποντίων και λοιποί
που σχολίαζαν αρνητικά την ακύρωση αυτή.

Ας χορέψουν σε κανένα πανηγύρι ... δεν ξέρουν τίποτε άλλο να κάνουν ...

ΚΑΙ ΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ Μ.ΑΣΙΑ.

Αυτό κάνουν από τη στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα.
Υπηρξε μαλιστα και πολιτικη αγωγη απο την ενωση προσφυγικων σωματειων Ελλαδας, με αιτημα να μην ακυρωθει η αποφαση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αφού είσαι Έλληνας, Εθνικιστής και μετά φιλόμουσος, σου έχω ένα μουσικό κουίζ:
Πως ονομαζόταν, Έλληνας, Μακεδόνας, στενός συνεργάτης και φίλος κορυφαίου ευρωπαίου συνθέτη,
ο οποίος είχε συνθέσει ένα πατριωτικό παιάνα, τον οποίο έδωσε στον φίλο του Ίωνα Δραγούμη.  :grin:
Το ξερω εγω. Να το πω?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν ειναι ακριβές. Ο Αρειος Παγος δεν αθωωσε, οπως εξαλλου δεν εχει αρμοδιοτητα να "αθωωνει" αφου δεν ειναι δικαστηριο της ουσιας.
Ειναι λιγο πολυπλοκο να εξηγησω τι ακριβως ειπε ο Αρειος Παγος αλλά θα το τολμησω.
Ο εγγονος του Πρωτοπαππαδακη εκανε αιτηση επαναληψης της διαδικασιας, επικαλουμενος νεα στοιχεια.
Το σχετικο τμημα του ΑΠ εκανε δεκτο το αίτημα επαναληψης (κατόπιν κιολας μιας παραπομπης στην Ολομελεια, αλλά μην σας μπερδευω με αυτα)και τελικα, επαυσε τη διωξη λογω ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ, αναφεροντας μαλιστα ρητά στην αποφαση του, οτι δεν ευρισκεται ΠΟΥΘΕΝΑ η αποφαση του στρατοδικειου και τα πρακτικα, με αποτέλεσμα να μην μπορει να πει σε ποια αποδεικτικα στοιχεια βασιστηκε η αποφαση, προκειμενου να κριθει εαν υπαρχουν καινουργια που δεν τεθηκαν τοτε υποψη του δικαστηριου.
Πολυπλοκο ναι, αλλά δεν γινεται να το πω πιο απλα.

Άλεξ, στο ποστάρισμά μου, έκανα λόγο για δικαίωση (δεν είμαι νομικός), αλλά ο συνάδελφός σου, κ. Μιχαήλ Δ. Δέτσης (ε.τ. Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου) που κάτι γνωρίζει, ενδεχομένως, παραπάνω από εσένα, στην κατακλείδα της ομιλίας του (λινκ της οποίας παρέθεσα) ανέφερε ξεκάθαρα τα εξής:

[...] Ογδόντα οκτώ χρόνια πέρασαν από τότε για να απονεμηθεί η ανθρώπινη Δικαιοσύνη. Μετά από αίτηση επαναλήψεως της διαδικασίας επί της οποίας εκδόθηκε η δολοφονική απόφαση, που υποβλήθηκε από τον εγγονό του Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη, Μιχάλη Πρωτοπαπαδάκη, το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, που δίκασε χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς την πίεση των γεγονότων της εποχής εκείνης, με την υπ’ αριθ. 1533/2009 απόφασή του, όπως συμπληρώθηκε με την υπ’αριθ. 1075/2010 απόφαση του ίδιου Δικαστηρίου, έκρινε ότι οι καταδικασθέντες ήταν αθώοι και ακύρωσε την επαίσχυντη απόφαση. Με την ιστορική αυτή απόφασή του ο Άρειος Πάγος ήρε τις πλάκες της προδοσίας που είχαν σκεπάσει τους τάφους των Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη, Πρωθυπουργού, Δημητρίου Γούναρη πρώην Πρωθυπουργού, Νικολάου Στράτου, Εντολοδόχου Πρωθυπουργού και Προέδρου της Βουλής, Νικολάου Θεοτόκη, Υπουργού, Γεωργίου Μπαλτατζή, Υπουργού, και Γεωργίου Χατζηανέστη Αρχιστρατήγου κι έβαλε ταφόπλακα στην αμφισβήτηση της τιμής και του πατριωτισμού τους. [...].

Συμβολική ηθική δικαίωση ή επί της ουσίας, νομική αθώωση, δεν νομίζω να έχει και μεγάλη σημασία, ως προς το ζητούμενο.
Επαναλαμβάνω, δεν είμαι νομικός, και γι' αυτό παρέθεσα την ομιλία του εν λόγω ανωτάτου δικαστικού.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Υπηρξε μαλιστα και πολιτικη αγωγη απο την ενωση προσφυγικων σωματειων Ελλαδας, με αιτημα να μην ακυρωθει η αποφαση.

Διακεκριμένοι ηλίθιοι.
Θα έπρεπε να θεσμοποιηθεί ο τίτλος του ΜΑΛΑΚΑ
και να τους απονεμηθεί.

Να μην αμφισβητείται πουθενά.

Όπου εμφανίζονται.

Θα έπρεπε να τους απαγορευτεί και να διατυπώνουν γνήμη για ο,τιδήποτε άλλων,
πλην του θέματος που κατέχουν καλά.

ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
Μόνο γι'αυτό είναι.
Το κάνουν καλά.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Άλεξ, στο ποστάρισμά μου, έκανα λόγο για δικαίωση (δεν είμαι νομικός), αλλά ο συνάδελφός σου, κ. Μιχαήλ Δ. Δέτσης (ε.τ. Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου) που κάτι γνωρίζει, ενδεχομένως, παραπάνω από εσένα, στην κατακλείδα της ομιλίας του (λινκ της οποίας παρέθεσα) ανέφερε ξεκάθαρα τα εξής:

[...] Ογδόντα οκτώ χρόνια πέρασαν από τότε για να απονεμηθεί η ανθρώπινη Δικαιοσύνη. Μετά από αίτηση επαναλήψεως της διαδικασίας επί της οποίας εκδόθηκε η δολοφονική απόφαση, που υποβλήθηκε από τον εγγονό του Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη, Μιχάλη Πρωτοπαπαδάκη, το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, που δίκασε χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς την πίεση των γεγονότων της εποχής εκείνης, με την υπ’ αριθ. 1533/2009 απόφασή του, όπως συμπληρώθηκε με την υπ’αριθ. 1075/2010 απόφαση του ίδιου Δικαστηρίου, έκρινε ότι οι καταδικασθέντες ήταν αθώοι και ακύρωσε την επαίσχυντη απόφαση. Με την ιστορική αυτή απόφασή του ο Άρειος Πάγος ήρε τις πλάκες της προδοσίας που είχαν σκεπάσει τους τάφους των Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη, Πρωθυπουργού, Δημητρίου Γούναρη πρώην Πρωθυπουργού, Νικολάου Στράτου, Εντολοδόχου Πρωθυπουργού και Προέδρου της Βουλής, Νικολάου Θεοτόκη, Υπουργού, Γεωργίου Μπαλτατζή, Υπουργού, και Γεωργίου Χατζηανέστη Αρχιστρατήγου κι έβαλε ταφόπλακα στην αμφισβήτηση της τιμής και του πατριωτισμού τους. [...].

Συμβολική ηθική δικαίωση ή επί της ουσίας, νομική αθώωση, δεν νομίζω να έχει και μεγάλη σημασία, ως προς το ζητούμενο.
Επαναλαμβάνω, δεν είμαι νομικός, και γι' αυτό παρέθεσα την ομιλία του εν λόγω ανωτάτου δικαστικού.
Δεν με ενδιαφερει αν μιλαει για αθωωση και ο θεος ο ιδιος. Εχω μπροστα μου την αποφαση του αρειου παγου και στο διατακτικο λεει "παυει οριστικα την ποινικη διωξη λογω παραγραφης".
Προφανως ο δικαστικος θελησε να μιλησει "απλα" για να γινει κατανοητος. Εφοσον βεβαια μεταφερθηκαν ορθως τα λεγομενα του.
Η αληθεια ειναι αυτη που σου λεω εγω.

Επι της ουσιας, το δικαστηριο δεν ειπε τιποτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αν ασχολιόμουν με τα κουϊζ του καθενός εδώ μέσα φίλε,
θα ήταν πλήρης απασχόληση 12ωρο/365.
Μπορείς να θεωρείς ότι δεν ξέρω τίποτε, πέραν όσων γράφω δημόσια.

Τώρα με απογοήτευσες. Δεν είσαι καν φιλόμουσος...  :grin:

Ας το πάρει το ποτάμι: Δημήτριος Λάλλας, συνεργάτης του Ριχάρδου Βάγκνερ (λένε, και εραστής της Κόζιμα).

Περισσότερα εδώ:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Τώρα με απογοήτευσες. Δεν είσαι καν φιλόμουσος...  

Ας το πάρει το ποτάμι: [size=15pt]Δημήτριος Λάλας[/size], συνεργάτης του Ριχάρδου Βάγκνερ (λένε, και εραστής της Κόζιμα).

Περισσότερα εδώ:

Μάλιστα ...
όποιος δεν ξέρει το [size=15pt]Λάλα[/size]
δεν είναι φιλόμουσος ...

Το μάθαμε κι αυτό ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μάλιστα ...
όποιος δεν ξέρει το [size=15pt]Λάλα[/size]
δεν είναι φιλόμουσος ...

Το μάθαμε κι αυτό ...
Μην ασχολεισαι, ούτως ή αλλως εχει διασωθει ελαχιστο απο το εργο του.

Επισκέπτης
Δεν με ενδιαφερει αν μιλαει για αθωωση και ο θεος ο ιδιος. Εχω μπροστα μου την αποφαση του αρειου παγου και στο διατακτικο λεει "παυει οριστικα την ποινικη διωξη λογω παραγραφης".
Προφανως ο δικαστικος θελησε να μιλησει "απλα" για να γινει κατανοητος. Εφοσον βεβαια μεταφερθηκαν ορθως τα λεγομενα του.
Η αληθεια ειναι αυτη που σου λεω εγω.

Επι της ουσιας, το δικαστηριο δεν ειπε τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Και τωρα εγω τι πρεπει να κανω, που ενω γνωριζω ποια ειναι η πραγματικοτητα, αντιμετωπιζω εναν ασχετο που μου λεει ειρωνικα οτι λεω μαλακιες?

Τον γραφω στ αρχιδια μου ή του απαντω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ την πολιτική αγωγή που ασκήθηκε, ενώπιον
αυτού του Δικαστηρίου, από το σωματείο με την επωνυμία "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τη συμπλήρωση της υπ` αριθ.
1533/2009 αποφάσεως του Δικαστηρίου τούτου κατά το ελλείπον διατακτικό της.

ΔΕΧΕΤΑΙ την από 20.1.2008 (με αριθ. πρωτ. 1349/2008) αίτηση του ..., για
επανάληψη της ποινικής διαδικασίας που περατώθηκε αμετάκλητα με την από 15
Νοεμβρίου 1922, χωρίς γνωστό αριθμό, απόφαση του Εκτάκτου Επαναστατικού
Στρατοδικείου Αθηνών.

ΑΚΥΡΩΝΕΙ την παραπάνω απόφαση.

Και

ΠΑΥΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, λόγω παραγραφής, την
ποινική δίωξη
κατά των καταδικασθέντων με την ως άνω απόφαση Δημητρίου
Γούναρη, Νικολάου Στράτου, Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη (παππού του αιτούντος),
Νικολάου Θεοτόκη, Γεωργίου Χατζηανέστη, Ξενοφώντος Στρατηγού, Μιχαήλ Γούδα
και Γεωργίου Μπαλτατζή για το ότι: 1. Υπό κοινού συμφέροντος κινούμενοι
συναπεφάσισαν την εκτέλεσιν της αμέσως επομένης αξιοποίνου πράξεως και ένεκα
ταύτης συνομολογήσαντες προς αλλήλους αμοιβαίαν συνδρομήν από της 3ης
Νοεμβρίου 1920 μέχρι τέλους Αυγούστου 1922 εν Αθήναις και αλλαχού του
Κράτους συνώμοσαν και συναπεφάσισαν περί πράξεως εσχάτης προδοσίας και
συνυπεχρεώθησαν προς αλλήλους προς ταύτη, ήτοι δια της δια ποικίλων μέσων
συστηματικής εργασίας προς κλονισμόν του ηθικού του εν Ιωνία μαχομένου
στρατού, δια της προβεβουλευμένης μεταφοράς μεγάλης δυνάμεως στρατού εκ του
Μικρασιατικού μετώπου επί σκοπώ εξασθενήσεως αυτού και άλλων διαφόρων μέσων
ενήργησαν εκ προθέσεως την παράδοσιν εις τον εχθρόν αποθηκών πλήρων
πολεμοφοδίων, όπλων, πυροβόλων και παντός άλλου πολεμικού υλικού, ανηκόντων
εις την επικράτειαν.

2.Ο κατηγορούμενος Γ. Χατζανέστης, τέως αρχηγός Στρατιάς Μικράς Ασίας, εν
Σμύρνη και αλλαχού από της 13 Αυγούστου 1922 μέχρι της 23 ιδίου μηνός και
έτους εκουσίως και εκ προθέσεως παρέδωκε προς τον εχθρόν μεγάλα τμήματα της
παρ` αυτού διοικούμενης Στρατιάς Μικράς Ασίας και δια διαφόρων μέσων
προυκάλεσε την απέναντι του εχθρού φυγήν μεγάλων τμημάτων του στρατεύματος
και παρεμπόδισε την ανασυνάθροισιν αυτού.

3. Oι. Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης, Δημήτριος Γούναρης, Νικόλαος Στράτος, Ξενοφών
Στρατηγός, Νικόλαος Θεοτόκης, Μιχαήλ Γούδας και Γεώργιος Μπαλτατζής, ενώ ο
Γεώργιος Χατζανέστης, αρχηγός ων της Στρατιάς Μικράς Ασίας από 13 μέχρι 23
Αυγούστου 1922, εκουσίως και εκ προθέσεως παρέδωκεν εις τον εχθρό μεγάλα
τμήματα στρατού και παρεμπόδισε την ανασυνάθροισιν αυτού, ούτοι εκ προθέσεως
παρεκίνησαν αυτόν εις την εκτέλεσιν της ανωτέρω πράξεως, προστάξαντες και
παραγγείλαντες αυτόν και συμβουλεύσαντες αυτόν μετ` απάτης, πειθούς και
φορτικότητος.

Κρίθηκε και αποφασίσθηκε στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

Και

Εκδόθηκε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 2010.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Με 4 λέξεις:

1) Γελάνε
2) και
3) οι
4) πέτρες...

Επισκέπτης
Και τωρα εγω τι πρεπει να κανω, που ενω γνωριζω ποια ειναι η πραγματικοτητα, αντιμετωπιζω εναν ασχετο που μου λεει ειρωνικα οτι λεω μαλακιες?

Τον γραφω στ αρχιδια μου ή του απαντω?

Ἴσως νὰ μὴ λὲς μαλακίες, σαφῶς ὅμως ἀσχολεῖσαι μὲ μαλακίες.

Παύση διώξεως λόγῳ παραγραφῆς μετὰ 88 χρόνια.

Οἱ ἄνθρωποι εἶναι σὲ παράλληλο σύμπαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom