ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Το να προσπαθεις να σωσεις εναν πλανεμενο? ΑΠΟΛΥΤΩΣ χριστιανικό και επιβεβλημενο.
Δεν του τείνεις χείρα βοηθείας, τον σπρώχνεις πιο βαθειά στον βούρκο.
Το να προσπαθεις να σωσεις εναν πλανεμενο? ΑΠΟΛΥΤΩΣ χριστιανικό και επιβεβλημενο.
Δεν θα την βιωσω ποτέ, χαζουλη, γιατι εγω εφτιαξα τον εαυτο μου ετσι ωστε να μην διατρεξει τετοιον κινδυνο ποτέ.
Στην Β.Κορέα υπάρχει αυτοκρατορικός κομμουνισμός,
και στην Αγγλίαβασιλευόμενος σοσιαλισμός.Φεουδαρχία των Σιωνιστών
Κατα τη γνωμη σου τι θα ηταν πραγματικη βοηθεια για εναν τετοιο ανθρωπο, εκτος απο το ανελεητο κραξιμο μπας και ξυπνησει?Δεν του τείνεις χείρα βοηθείας, τον σπρώχνεις πιο βαθειά στον βούρκο.
ευθανασιαΚατα τη γνωμη σου τι θα ηταν πραγματικη βοηθεια για εναν τετοιο ανθρωπο, εκτος απο το ανελεητο κραξιμο μπας και ξυπνησει?
καλά ξέρεις πόσους γνωρίζω που έλεγαν έτσι και τρέφονται από την τραπεζα τροφίμων και πόσους ακόμα πήγαν για πρώτη φορά στη ζωή τους φέτος σε πορεία με πανό και λοιπές μαλακίεςΔεν θα την βιωσω ποτέ, χαζουλη, γιατι εγω εφτιαξα τον εαυτο μου ετσι ωστε να μην διατρεξει τετοιον κινδυνο ποτέ.
Τετοιο κινδυνο διατρεχουν καποιοι σαν εσενα, που αντι να φτιαξουν τον εαυτο τους, πετανε τη ζωη τους στα σκουπιδια, με πορειες, πανό, εξάρχεια και λοιπές μαλακίες.
Ε δεν ειμαστε το ιδιο τυπε μου. Πώς να το κανουμε. Μην μπερδευεσαι.
Κατα τη γνωμη σου τι θα ηταν πραγματικη βοηθεια για εναν τετοιο ανθρωπο, εκτος απο το ανελεητο κραξιμο μπας και ξυπνησει?
Κατα τη γνωμη σου τι θα ηταν πραγματικη βοηθεια για εναν τετοιο ανθρωπο, εκτος απο το ανελεητο κραξιμο μπας και ξυπνησει?
Αφου δεν θελει να δουλεψει.Βρες του δουλειά.
Κι εγω γνωριζω πολλους, φυσικα.καλά ξέρεις πόσους γνωρίζω που έλεγαν έτσι και τρέφονται από την τραπεζα τροφίμων και πόσους ακόμα πήγαν για πρώτη φορά στη ζωή τους φέτος σε πορεία με πανό και λοιπές μαλακίες
Δεν θα την βιωσω ποτέ, χαζουλη, γιατι εγω εφτιαξα τον εαυτο μου ετσι ωστε να μην διατρεξει τετοιον κινδυνο ποτέ.
Τετοιο κινδυνο διατρεχουν καποιοι σαν εσενα, που αντι να φτιαξουν τον εαυτο τους, πετανε τη ζωη τους στα σκουπιδια, με πορειες, πανό, εξάρχεια και λοιπές μαλακίες.
Ε δεν ειμαστε το ιδιο τυπε μου. Πώς να το κανουμε. Μην μπερδευεσαι.
Αφου δεν θελει να δουλεψει.
Εμ αυτο δεν καταλαβαινεις. Τι μεταπτυχιακα μου τσαμπουνάς? Βγαζει ο αλλος τη νομικη, κάνει ενα μεταπτυχιακο στο "συγκριτικο δικαιο διεθνων μεταφορων στην ασια" και θεωρει οτι πρεπει να γινει κατι περισσοτερο απο σερβιτορος.να ξερες πόσοι απόφοιτοι της νομικής είναι άνεργοι και ζούν με τέτοια εισοδήματα? και έχουν και μεταπτυχιακό
Δεν βλεπω να ψαχνει για δουλεια. Βλεπω πορείες, βόλτες και τρακα.Θέλει.
Ο Λακης του προτεινε δουλεια και εκανε τον κινεζο παντως.
Tα εξηγεις απλά,τα εξηγεις ωραία το φωναζουμε και το λέμε συνεχεια μεχρι να μπουκαρουμε να ελευθερωσουμε τους εξισλαμισμένους και να τους στείλουμε πισω στη Μογγολία να τους γαμησουν οι Κινέζοι γιατι οσο ειναι δίπλα μας δεν υπάρχει προκοπήΚάπως ετσι και με τους λαούς της Ευρώπης
Προαιωνιος εχθρος μας ειναι οι γυφτοανατολιτες
Οχι. η λεξη βυζαντιο ειναι πολυ μεταγενεστερη, εμφανιζεται τον 16ο αιωνα.Ρε μάγκες από όσο ξέρω η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ξεκίνησε από την Ρώμη. Πως έγινε μετέπειτα Ελληνική αυτοκρατορία? Χωρίς πόλεμο μας την παρέδωσαν οι Ιταλοί? Ποια χρονολογία ξεκίνησε αυτη η Ελληνική αυτοκρατορία? Το βυζάντιο ως ονομασία ήταν το επίσημο όνομα της αυτοκρατορίας?
Οχι. η λεξη βυζαντιο ειναι πολυ μεταγενεστερη, εμφανιζεται τον 16ο αιωνα.
Περαν απο σοφιστειες, εγω ξερω οτι η πρωτευουσα του κρατους λεγοταν ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΣ.
Και δεν νομιζω οτι ενα κρατος που η πρωτευουσα του λεγεται ΠΟΛΙΣ ειναι ο,τιδηποτε αλλο εκτος απο Ελληνικη.
Τις σοφιστειες "πότε μας την παρεδωσαν οι Ιταλοι" (ποιοι?) τις κραταμε για να τις διαβασουμε οταν θελουμε να γελαμε.
Εδω ο καθε λαος αγωνιά να βρει κατι στην παραδοση του για να σφυρηλατησει το εθνος του, κι εμεις απεμπολουμε ακομη και το Βυζαντιο. Αδιανοητο.