1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κ λένε ότι η Κύπρος είναι ακριβή χώρα...
αυτό ίσχυε πριν από 15 χρόνια....
δε φαντάζεσαι πόσο πιο φθηνα είναι πλέον στο νησί από την ελλάδα.............
κ λένε ότι η Κύπρος είναι ακριβή χώρα...
Παρόλο που έχει λεφτά η Κύπροςαυτό ίσχυε πριν από 15 χρόνια....
δε φαντάζεσαι πόσο πιο φθηνα είναι πλέον στο νησί από την ελλάδα.............
τι νασου πωΡε συ αυτό είναι τσεκαρισμένο;;;
Προσωπικά κ σε μπουρδέλο-στούντιο αν δεν περάσω καλά κωλώνω να κάνω παράπονα μετά σε έντονο ύφος...
η αριαννα για να σου βγαλει την καβλα της πρεπει να σε γουσταρει τυπε.και γενικα αυτο ισχυει σε ολες τις γυναικες.δεν συμφωνώ ρε παιδιά με όσα λέτε... σήμερα σίγουρα είναι πιο ακριβά αλλά αν είσα γενικά ψαγμένος μπορείς να βρεις κοπέλα που να αξίζει ακόμα και αργά την νύχτα.... απλά δεν παίζει να είναι κατά τύχη μουνάρα.... για να είναι καλή πρέπει να το ξέρεις από πριν.... π.χ. δεν γίνεται μια γκόμενα που έχει 10 συνεχόμενες καλές κριτικές να είναι μπάζο.... εγώ αυτόν τον κανόνα ακολουθώ και περνάω καλά συνήθως.... ακόμα και στην περίπτωση της αριάνας που νόμιζα ότι είχαν πέσει έξω οι κριτικές που είχα διαβάσει υπήρξαν κάποιοι που την έκραξαν όπως εγώ στις κριτικές τους..
Προσωπικά κ σε μπουρδέλο-στούντιο αν δεν περάσω καλά κωλώνω να κάνω παράπονα μετά σε έντονο ύφος...
τι λες ρε?η αριαννα για να σου βγαλει την καβλα της πρεπει να σε γουσταρει τυπε.και γενικα αυτο ισχυει σε ολες τις γυναικες.
Ωραίο θρεντάκι και δεν πρέπει να συγχωνευτεί - άλλο το ένα θέμα, άλλο το άλλο ...Ρε φιλε ωραια αυτα που λες αλλα το θρεντ αυτο δεν θα πρεπε να συγχωνευθει με το παλιοτερο θρεντ σχετικα με τη μειωση τιμων των CG?
ΑΑΑααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαααααααααααααααααααααααεναλλακτικά σου προτείνω κάθε φορά που φεύγεις να ζητάς και συγγνώμη που τους αναστάτωσες με τα γαμήσια σου.
το θεμα ειναι οτι την πληρωνεις για να σε γουσταρει.αν θελει να πηγαινει με αυτους που γουσταρει ας κανει ενα ραντεβου εξω και αν κανει κεφι παει.δεν τη εχω παρει ακριβως και μονο γιατι αλλοι περασαν καλα και αλλοι σκατα.δηλαδη θα τις τα σκασω και αν αυτη δεν κανει κεφι θα μου τη χαλασει.μεχρι στιγμησ δεν μου εχει τυχει και ελπιζω να μηνη αριαννα για να σου βγαλει την καβλα της πρεπει να σε γουσταρει τυπε.και γενικα αυτο ισχυει σε ολες τις γυναικες.
την Αριαννα την ειχα γνωρισει τυπε πριν γινει επαγγελματιας.με ολους θα παει,αφου πληρωνεται.απλα δεν γινεται να βγαλει με ολους την ιδια καυλα.κακα τα ψεματα.εσυ δηλαδη πες οτι εκανες το ιδιο.την ιδια καυλα θα εβγαζες με ενα πιπινι,και την ιδια με με μια 50-60 χρονων;σοβαροι να ειμαστε.το θεμα ειναι οτι την πληρωνεις για να σε γουσταρει.αν θελει να πηγαινει με αυτους που γουσταρει ας κανει ενα ραντεβου εξω και αν κανει κεφι παει.δεν τη εχω παρει ακριβως και μονο γιατι αλλοι περασαν καλα και αλλοι σκατα.δηλαδη θα τις τα σκασω και αν αυτη δεν κανει κεφι θα μου τη χαλασει.μεχρι στιγμησ δεν μου εχει τυχει και ελπιζω να μην
οχι ρε μαστερ ακι σου λεω δεν μου εχει τυχει ακομη και με τη μαγδα που καποιοι την εβριζαν εχω κανει απιστευτα γαμησια.απλα δεν δεχομαι να καθησει η γκομενα αν δεν κανει κεφι.δεν κανεις κεφι κοπελα αντε στο καλο.σκεψου οτι υοαρχουν και καποιοι που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν γογο εμπειριας σε τοσο βγαλμενες γκομενεςτην Αριαννα την ειχα γνωρισει τυπε πριν γινει επαγγελματιας.με ολους θα παει,αφου πληρωνεται.απλα δεν γινεται να βγαλει με ολους την ιδια καυλα.κακα τα ψεματα.εσυ δηλαδη πες οτι εκανες το ιδιο.την ιδια καυλα θα εβγαζες με ενα πιπινι,και την ιδια με με μια 50-60 χρονων;σοβαροι να ειμαστε.
η αριαννα για να σου βγαλει την καβλα της πρεπει να σε γουσταρει τυπε.και γενικα αυτο ισχυει σε ολες τις γυναικες.
Πλέον οι ανατολικές χώρες δεν είναι στην κατάσταση που ήταν τότε.Οι δε κοπέλες "ξύπνησαν" και δεν είναι τόσο αφελής να έρθουν στην Ελλάδα δήθεν για να δουλέψουν ως νταντάδες και σερβιτόρες.Όσες αποφασίζουν να ασχοληθούν με την πορνεία,πάνε σε γραφεία C.T που είναι σίγουρα καλύτερα.Το διαδίκτυο βοήθησε σε αυτό.Παλιά μια κοπέλα δεν ειχε ενημέρωση.Πιστεύω ότι τη δεκαετία του 1990 γαμούσες τρελά μουνιά ,
στην κατηγορία των cg , οποιαδήποτε ώρα το αποφάσιζες ,
χωρίς προηγούμενη προετοιμασία.
Ίσως έχει να κάνει ότι τότε ήταν στη συντριπτική πλειοψηφία από Ρωσία.
Με το που μπήκαν στην Ε.Ε. η Ρουμανία και η Βουλγαρία άρχισε να ξεβράζει πολύ κατιμά
από τις χώρες αυτές , λόγω νόμιμης εισαγωγής
και μας ... πνιξαν τα σκατα ....
Πιο πριν και κάτι λίγες ρουμάνες ήταν μουνάρες , γιατί δεν θα στέκονταν αλλιώς δίπλα σε τόσες μουνάρες ρωσίδες.
Τώρα παίζουν τσιγκάνες , αλβανά , αζερες , τσετσένιες , ό,τι λάχει ........
Δεν μπορουσες να περιγραψεις καλυτερα pipinoskisti,ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες,και για μενα καπως ετσι ηταν και για το ιδιο χρονικο διαστημα,τεσσερα με πεντε χρονια περιπου και υπηρχε ολη η κλιμακα που μπορει να φανταστει καποιος,απο τις απαραδεκτες που δεν ηταν λιγες,απο τις καλες που ηταν και πολυ καλες στο κρεβατι αλλα και απο καποιες κοπελες που ηταν φανταστικες σ εμφανιση.Ομως ειναι καταστασεις που σε κουραζουν αν γινονται συστηματικα γιατι αυτο το καρδιοχτυπι πραγματικα καθε φορα που περιμενες για ν ανοιξεις τη πορτα με τις φαντασιωσεις οταν επαιρνες τηλεφωνο να εχουν γεμισει το κεφαλι σου ηταν μια κατασταση περα απο τα συνηθισμενα με την αδρεναλινη στα υψη.Oικονομικα τωρα πανω απο 100 ευρω την ωρα νομιζω δεν θα πρεπε να δινονται
Για μένα η χρυσή εποχή ήταν 1993-2000.
Είχα γαμήσει θεές. Πολλές , πάμπολες. Εκείνη την περίοδο πρέπει να γάμησα τα 3/4 των cg της ζωής μου.Μιλάμε για πάνω από 500 , εκείνη την περίοδο, αφού είχα φάει τα λεφτά ενός (παλιού-μικρού) διαμερίσματος στα cg.
Πολλοί εδώ μέσα από μια ηλικία και μετά , κόψαμε τα ξενύχτια και τα μπουζούκια και πηγαίναμε από την αρχή της βραδιάς στα "άλλα κόλπα" .....
Μεταξύ μας τα ξοδεμένα λεφτά των "άλλων κόλπων" δεν τα λυπάμαι.Χαλάλι.
(ανάμεσα σε αυτά πήγε και ένα 2άρι της γιαγιάς μου , το οποίο "έφαγα" ολόκληρο σε cg).
Τα λεφτά που χάλασα σε ξενυχτάδικα όμως , το μετανοιώνω.