Επισκέπτης
Και για να έχουμε το καλό ρώτημα, στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν το διαμέρισμα;;;;
Οι απορίες σου όλες μπορούν να λυθούν.
Μαζί με την απορία σου για το που θα γίνει ο τάφος σου ...
Και για να έχουμε το καλό ρώτημα, στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν το διαμέρισμα;;;;
Αναφέρθηκα στις καλές εποχές των cg , που ήταν πριν από το ευρώ ,
την εποχή της δραχμής.Μετά σκάτεψε το πράγμα.
Για μένα η χρυσή εποχή ήταν 1993-2000.
Είχα γαμήσει θεές. Πολλές , πάμπολες. Εκείνη την περίοδο πρέπει να γάμησα τα 3/4 των cg της ζωής μου.Μιλάμε για πάνω από 500 , εκείνη την περίοδο, αφού είχα φάει τα λεφτά ενός (παλιού-μικρού) διαμερίσματος στα cg.
Ελάχιστες με είχαν χαλάσει. Άντε για να γίνω αυστηρός , ας πωότι μία στις 20 δεν ήταν καλή. Οι υπόλοιπες ήταν από πανέμορφες , μέχρι θεές.
Κάτι πρόσφατες μουνάρες , όπως η Μιράντα των 140€ (γνωστή εδώ νομίζω) του 2005 , ήταν απλά συμπαθητική μπροστά στις αντίστοιχες των 35.000δρχ του 2000 και του 1998 .........
35.000 δεν ειχα δωσει ποτε.
Από το 1999 οι ακριβές βίζιτες έπαιζαν στις 35.000δρχ.
Και λίγο πιο πριν , αλλά δεν θυμάμαι από πότε.
Ένα γραφείο που μοίραζε κάρτες που είχαν επάνω 3 κινητά cosmote και έγραφε HELL,
είχε πάρα πολλές κοπέλες , στις 20.000δρχ.
Εγώ πάντως το 1999 που πήρα το πρώτο μου CG ήτανε μαύρη. Ακόμα τη θυμάμαι. Από εφημερίδα την είχα βρει. 20.000 δρχ είχα σκάσει και ήτανε υπερμούναρος. Η πρώτη μαύρη που γάμησα και η πρώτη γκόμενα που μου είχε βάλει το προφυλακτικό με το στόμα. Ααααχ όμορφα, αθώα χρόνιαΊσως έχει να κάνει ότι τότε ήταν στη συντριπτική πλειοψηφία από Ρωσία.
Με το που μπήκαν στην Ε.Ε. η Ρουμανία και η Βουλγαρία άρχισε να ξεβράζει πολύ κατιμά
από τις χώρες αυτές , λόγω νόμιμης εισαγωγής
και μας ... πνιξαν τα σκατα ....
Πιο πριν και κάτι λίγες ρουμάνες ήταν μουνάρες , γιατί δεν θα στέκονταν αλλιώς δίπλα σε τόσες μουνάρες ρωσίδες.
Τώρα παίζουν τσιγκάνες , αλβανά , αζερες , τσετσένιες , ό,τι λάχει ........
Από το 1995 που πήρα την πρωτη βίζιτα έως το 2002 που μπήκε το ευρώ, δεν θυμάμαι να έχω δώσει πάνω από 30.000 δρχ.- θυμάμαι που οι "απλές" είχαν 15.000 και τα "μοντέλα" 20.000...Με τα εξτραδάκια (2ο ξεφλόκιασμα στάνταρ- πιτσιρικάς ήμουν) μια καλή βίζιτα ήταν γύρω στα 25.000- 30.000 δρχ αλλά όχι παραπάνω.
εγω παντως τωρα που εβλεπα νιπ τακ που τον κοιμησε το κολ γκερλ και του παιρνανε το νεφρο ανατριχιασα
Εγώ πάντως το 1999 που πήρα το πρώτο μου CG ήτανε μαύρη. Ακόμα τη θυμάμαι. Από εφημερίδα την είχα βρει. 20.000 δρχ είχα σκάσει και ήτανε υπερμούναρος. Η πρώτη μαύρη που γάμησα και η πρώτη γκόμενα που μου είχε βάλει το προφυλακτικό με το στόμα. Ααααχ όμορφα, αθώα χρόνια
Μαύρη βρήκες να γαμήσεις ακάποτα ρε αδερφέ;;;...και εγώ κάπου εκεί το '99 την πρώτη μαύρη που πήρα βίζιτα την άφησα έγκυο!