καλημέρα συνφετιχιστές cuckolds slaves και αντίστοιχα bulls γαμιάδες! χθες νέο σκηνικό με φίλο από εδώ μέσα σε σπιτάκι στη φυλής. πάμε στην τύπισα (που τόχω ξανακάνει 1 φορά και ξέρει τι θέλω...) κάτσαμε μισή ώρα με 80€ και οι 2. μπαίνω μέσα γδύνομαι και περιμένω γονατιστός την αφέντρα "γυναίκα" μου πουχε βγει και καλά για ποτό με παρέα. μπαίνει μέσα μου αποκαλύπτει τι παίχτηκε και ότι γνωρίζει κάποιον φίλο μου εδώ και 2 μήνες και γαμιέται μαζί του συχνά. πάνω να αντιδράσω και μπαίνει μέσα αφού τον φώναξε ο φίλος και με αρπάζουν και με καθηλώνουν κάτω. αρχίζουν το χαμούρεμα και κάθεται στο κρεβάτι με πατάει με το 1 πόδι στον πούτσο και το άλλο στο στόμα με όλα τα δάκτυλα να ρουφάω! παράλληλα τού κανε
και με βρίζανε και οι 2 και με έφτυνε στο πρόσωπο! τη γαμάει ιεραποστολικό και γω έγλειφα τις πατούσες της ενώ δε μου επέτρεπε να τον παίξω...ξαφνικά με βουτάει από το μαλλί και μου λέει ότι αφού χύσει ο φίλος μου απαιτεί να τα καθαρίσω από την κοιλιά ή τα βυζιά της! αρνούμαι και την εκλιπαρώ να μη το κάνει και μου λέει η θεά (της τόχα πει ωστόσο και το θυμόταν από προηγούμενο σκηνικό ότι θα μου άρεσε να γίνει τέτοιος ξεφτιλισμός-εκβιασμός) "μόνο αν τον πληρώσεις θα το αποφύγεις"! τα μισά? ρώτησα. "Όχι καριόλη, όλα" μου λέει. με λούζει κρύος ιδρώτας καθώς δεν ηθελα να ξοδέψω πάνω από 60 και όμως δέχτηκα. "και θα ρωτήσεις την άδειά μας για να χύσεις, αλλιώς έτσι θα μείνεις". κόντεψα να κλάψω από καύλα!!! μάλιστα απαντω μαγνητισμένος και κατασκλαβωμένος! τη χύνει μετά από μισό λεπτό! εγώ εκλιπαρούσα να με αφήσει και τελικά αφού με έβαλε να της γλείψω το μουνάκι που της γάμησε ο τύπος και τον κώλο (πεντακάθαρος και τρυφερός) αρχίζουν πάλι τα χαιδέματα και τη γαμάει στα 4 αυτή τη φορά (δεν είχαν περάσει ούτε 10'). όμως τώρα ήταν αποθεωτικό το σκηνικό. με βάζει από κάτω της και ακούμπαγε πάνω μου σαν στήριγμα τουρλώνοντας τίγκα τον κώλο της ενώ με είχε βάλει ανάποδα μπρούμυτα με το πρόσωπό μου να ακουμπάει κρεβάτι και να κοιτάει από απόσταση 5-10 εκατοστών το γαμήσι που της έκανε. παράλληλα πήρε το δονητή της και μου γάμησε τον κώλο φωνάζοντας "έτσι θα χύνεις μόνο από δω και πέρα καριολίτσα σκλάβα μας"!!! το κωλοχαιρόταν η τύπισα (έτσι κι αλλιώς μούχε πει και δείξει ότι τέτοια τα γουστάρει πολύ...) και συμμετείχε αρκετά στα βρισίδια-απαξιωτικά και ο φίλος (α ρε μάικ το έχεις το ρόλο μια χαρά!) τον άφησε μάλιστα να την πάρει από τον κώλο είχε τρελά κέφια, ο φίλος τάπαιξε γιατί δε το περίμενε αλλά την ξέσκισε για 2-3 λεπτά και έχυσε μέσα στο προφυλακτικό αυτή τη φορά. τότε μου επέτρεψε-διέταξε να χύσω μετρώντας μου αντίστροφα από το 10... νομίζω έχυσα ήδη από το 8 ή 7
στις πατούσες της (μουχε αλλάξει στάση καθήμενη απέναντι στο κρεβάτι με τα πόδια το ένα να σπρώχνει το δονητή στον κώλο μου και το άλλο πατώντας τα αρχίδια μου και τον πούτσο μου. με διέταξε να τα καθαρίσω τα πατουσάκια της και να τον ευχαριστήσω το γαμιά της που την ικανοποιεί ενώ εγώ ποτέ δε θα μπορούσα και να βγάλω να πληρώσω το μερίδιό του. εκλιπαρούσα πάλι αλλά μου έδειξε το προφυλακτικό και με απείλησε ότι θα το στραγγίσει στο στόμα μου με άγριο ύφος. το έκανα αμέσως. όταν βγήκαμε έξω ο φίλος ξηγήθηκε σπαθί και μούδωσε τα 20 πίσω!
την άλλη φορά παίζει να κανονίσω να πάω μαζί του και με ένα ακόμα τύπο πούχαμε ξαναπάει για τέτοιο σκηνικό όπως είπε θέλει να την πάρουν παρτούζα και 2 άντρες και εγώ να βλέπω και νάμαι το σκλαβάκι της... ή και με γυναίκα φίλη μου αν έχω να γίνει χαμός... (αυτό θάταν και ιδανικό αν κάτσει)!