Νέα

humiliated cuckold εμπειρία από εδώ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis cuckold
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.014
Πόντοι
7.885
Μύστη τάκη πρέπει να το έχεις τεράστια ανάγκη το ξεφτύλισμα από πουτάνα και σκληρό χύστη  :rockon: :rockon: :orchestra: :hi:.Θα κάνεις και κανα παράνομο εξτραδάκι αυτή την φορά  :uglystupid: :think: :grin: :grin:

OP
OP
T

takis cuckold

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
Μύστη τάκη πρέπει να το έχεις τεράστια ανάγκη το ξεφτύλισμα από πουτάνα και σκληρό χύστη  :rockon: :rockon: :orchestra: :hi:.Θα κάνεις και κανα παράνομο εξτραδάκι αυτή την φορά  :uglystupid: :think: :grin: :grin:
άσε μας ρε παγουρά, πάλι δε θα παίξεις ευρώπη το καλοκαίρι... φτιάξτε κανά γήπεδο και άσε τις εξυπνάδες  :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.674
Πόντοι
6.515

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.014
Πόντοι
7.885
άσε μας ρε παγουρά, πάλι δε θα παίξεις ευρώπη το καλοκαίρι... φτιάξτε κανά γήπεδο και άσε τις εξυπνάδες  :2funny:

Το γήπεδό μου το θέλω καλτ ρε τύπε όπως και τα γαμήσια που κάνω  :rockon: :rockon: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
OP
OP
T

takis cuckold

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
Το γήπεδό μου το θέλω καλτ ρε τύπε όπως και τα γαμήσια που κάνω  :rockon: :rockon: :hi:

και που σου κάνουν που και που. το χάρηκα χθες το διπλό σας ωστόσο στη λεωφόρο, να είχατε κρατήσει και το χ μέσα καλά θάτανε, θα περνάγαμε εύκολα στους 4 ενώ τώρα...  :fuck1:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.014
Πόντοι
7.885
και που σου κάνουν που και που. το χάρηκα χθες το διπλό σας ωστόσο στη λεωφόρο, να είχατε κρατήσει και το χ μέσα καλά θάτανε, θα περνάγαμε εύκολα στους 4 ενώ τώρα...  :fuck1:

Τάκη σόρι για το οφ τοπικ αλλά μήπως μπορείς να μας πεις τι ομάδα είσαι γιατί δεν κατάλαβα τα συμφραζόμενα  :S :S :think:

OP
OP
T

takis cuckold

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
πανιώνιος... άσε ξέρω τι θα προσθέσεις... π@@σταράς αιώνιος. αν και μαλακία είπα δε θα παίζαμε με εσάς... :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.014
Πόντοι
7.885
πανιώνιος... άσε ξέρω τι θα προσθέσεις... π@@σταράς αιώνιος. αν και μαλακία είπα δε θα παίζαμε με εσάς... :rockon:

Tάκη είσαι ωραίος τύπος  :rockon: :rockon: :hi:.Έγινε τελικά το σκηνικό ή δεν βρήκες ακόμα κατάλληλο μύστη  :uglystupid: :think:

KinkyRigel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Αν Takis Villa το έκανες τότε μπράβο! Κι εγώ θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο με την γυναίκα μου, αλλά δεν την έψησα ακόμα. Κόντεψε πριν 2 χρόνια όταν γνώρισε κάποιον 20 χρονών, αυτή 40 και πολύ εμφανίσιμη. Την προέτρεπα να του την πέσει, μιας κι εκείνος τσιμπούσε, αλλά κόλωσε. Μείναμε μόνο στις φαντασιώσεις, που μοιάζουν με την δική σου εμπειρία! Φαντασίωση μου να την πηδούσε κι ας μην ήμουν μπροστά. Μετά όμως να την έγλυφα το μουνάκι. Το αποκορύφωμα βέβαια θα ήταν αυτός να δεχόταν να την παίρνει κι εγώ να τους γλείφω! Cuckold δηλαδή  :kneel::pipa1:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν Takis Villa το έκανες τότε μπράβο! Κι εγώ θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο με την γυναίκα μου, αλλά δεν την έψησα ακόμα. Κόντεψε πριν 2 χρόνια όταν γνώρισε κάποιον 20 χρονών, αυτή 40 και πολύ εμφανίσιμη. Την προέτρεπα να του την πέσει, μιας κι εκείνος τσιμπούσε, αλλά κόλωσε. Μείναμε μόνο στις φαντασιώσεις, που μοιάζουν με την δική σου εμπειρία! Φαντασίωση μου να την πηδούσε κι ας μην ήμουν μπροστά. Μετά όμως να την έγλυφα το μουνάκι. Το αποκορύφωμα βέβαια θα ήταν αυτός να δεχόταν να την παίρνει κι εγώ να τους γλείφω! Cuckold δηλαδή  :kneel::pipa1:
Mηπως είσαι αδερφή;

KinkyRigel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Mηπως είσαι αδερφή;

Τρελαίνομαι με το γυναικείο κορμί και δεν έχω αγγίξει ποτέ άντρα πονηρά! Από την άλλη η γυναίκα μου με παίρνει συχνά με strapon, καμια φορά μου φοράει και ζαρντιερες! Συχνά στο Internet βλέπω τσόντες με trans και cross, κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω. Τώρα που το θυμάμαι μια φορά, πριν πολλά χρόνια, έκανα και τηλεφωνικό sex με κάποιον άγνωστο. Ο ρόλος μου ήταν cross με μίνι και φυσικά εκείνος το "αρσενικό". Εσύ τι λες λοιπόν; Είμαι;

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Μην βαλει κανείς κανα καβλι στο στομα του..αμεσως να τον πειτε τρύπιο. .χαχαχα!!! :headbang:

• Χαχα
Αντιδράσεις: danni

serginho

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
1
Στην Ελλάδα πάντως το cuckolding δεν είναι καθόλου διαδεδομένο.Στην Γαλλία και στην Αγγλία είναι πάρα πολύ.
Όσον αφόρα KinkyRigel το θέμα είναι αν το θέλει η γυναίκα σου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τρελαίνομαι με το γυναικείο κορμί και δεν έχω αγγίξει ποτέ άντρα πονηρά! Από την άλλη η γυναίκα μου με παίρνει συχνά με strapon, καμια φορά μου φοράει και ζαρντιερες! Συχνά στο Internet βλέπω τσόντες με trans και cross, κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω. Τώρα που το θυμάμαι μια φορά, πριν πολλά χρόνια, έκανα και τηλεφωνικό sex με κάποιον άγνωστο. Ο ρόλος μου ήταν cross με μίνι και φυσικά εκείνος το "αρσενικό". Εσύ τι λες λοιπόν; Είμαι;
Αδερφή όχι.

ΚαραΠΟΥΣΤΑΡΑ του κερατά είσαι!!!!!!!!!! :dancing: :dancing:

Και για να πω την αλήθεια χέστηκα τι και πως είσαι!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom