kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.014
- Πόντοι
- 7.885
Μύστη τάκη πρέπει να το έχεις τεράστια ανάγκη το ξεφτύλισμα από πουτάνα και σκληρό χύστη .Θα κάνεις και κανα παράνομο εξτραδάκι αυτή την φορά
Αυτο δεν περιμενα να το ακουσω απο σενα....Μηπως εισαι πουστης? :o :o :o :o
άσε μας ρε παγουρά, πάλι δε θα παίξεις ευρώπη το καλοκαίρι... φτιάξτε κανά γήπεδο και άσε τις εξυπνάδεςΜύστη τάκη πρέπει να το έχεις τεράστια ανάγκη το ξεφτύλισμα από πουτάνα και σκληρό χύστη .Θα κάνεις και κανα παράνομο εξτραδάκι αυτή την φορά
άσε μας ρε παγουρά, πάλι δε θα παίξεις ευρώπη το καλοκαίρι... φτιάξτε κανά γήπεδο και άσε τις εξυπνάδες
Μύστη τάκη πρέπει να το έχεις τεράστια ανάγκη το ξεφτύλισμα από πουτάνα και σκληρό χύστη .Θα κάνεις και κανα παράνομο εξτραδάκι αυτή την φορά
Το γήπεδό μου το θέλω καλτ ρε τύπε όπως και τα γαμήσια που κάνω
και που σου κάνουν που και που. το χάρηκα χθες το διπλό σας ωστόσο στη λεωφόρο, να είχατε κρατήσει και το χ μέσα καλά θάτανε, θα περνάγαμε εύκολα στους 4 ενώ τώρα...
πανιώνιος... άσε ξέρω τι θα προσθέσεις... π@@σταράς αιώνιος. αν και μαλακία είπα δε θα παίζαμε με εσάς...
Kostaki pali sta drosera thread trigurnas
δεν εχω ελληνικο μενου στο κινητογραφε σωστα
Mηπως είσαι αδερφή;Αν Takis Villa το έκανες τότε μπράβο! Κι εγώ θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο με την γυναίκα μου, αλλά δεν την έψησα ακόμα. Κόντεψε πριν 2 χρόνια όταν γνώρισε κάποιον 20 χρονών, αυτή 40 και πολύ εμφανίσιμη. Την προέτρεπα να του την πέσει, μιας κι εκείνος τσιμπούσε, αλλά κόλωσε. Μείναμε μόνο στις φαντασιώσεις, που μοιάζουν με την δική σου εμπειρία! Φαντασίωση μου να την πηδούσε κι ας μην ήμουν μπροστά. Μετά όμως να την έγλυφα το μουνάκι. Το αποκορύφωμα βέβαια θα ήταν αυτός να δεχόταν να την παίρνει κι εγώ να τους γλείφω! Cuckold δηλαδή
Mηπως είσαι αδερφή;
Αδερφή όχι.Τρελαίνομαι με το γυναικείο κορμί και δεν έχω αγγίξει ποτέ άντρα πονηρά! Από την άλλη η γυναίκα μου με παίρνει συχνά με strapon, καμια φορά μου φοράει και ζαρντιερες! Συχνά στο Internet βλέπω τσόντες με trans και cross, κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω. Τώρα που το θυμάμαι μια φορά, πριν πολλά χρόνια, έκανα και τηλεφωνικό sex με κάποιον άγνωστο. Ο ρόλος μου ήταν cross με μίνι και φυσικά εκείνος το "αρσενικό". Εσύ τι λες λοιπόν; Είμαι;