Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
Γιατρε το ξερω πως εχω μεγαλη νοσοφοβια απλα τα συμπτωματα με εχουν ανησυχησει αρκετα μετα απο τον αυγουστο που επιασα ενα λιπωμα στην κοιλια το οποιο αποδειχτηκε πως ειναι λιπωμα μετα απο υπερηχο.Απο εκεινη τη στιγμη η ζωη μου αλλαξε αρδην. Προσπαθω να ξεχαστω αλλα δεν ειναι ευκολο. Απλα με ανησυχει αυτοσ ο πυρετος και σημερα που ξυπνησα ειχα 37.Πιο πολυ δηλαδη οτι εχω μονο πυρετο χωρισ τπτ αλλο.Εχω ακουσει βεβαια πως ο συνεχησ πυρετοσ ειναι συμπτωμα κι οτι δεν πεφτει ενω εμενα πεφτει γενικα με αντιπυρετικα εχουν αμεση δραση. Προσπαθω να μαζεψω κουραγιο να κανω την εξεταση αν και το χω πει σε γιατρο που πηγα την φοβια μου και μου πε πως δεν θα χα τοσο δυνατο ανοσοποιητικο γτ σε εξετασεις αιματοσ ειχα 38% λευκα σε συνολο 12900.Δεν ξερω αν αυτο λεει κατι ισως μπορεις να μας διαφωτισεις. Παντως ο γιατροσ μονο που δε γελαγε εκεινη την ωρα μου ειπε να μην ανησυχω καθολου γτ οι πιθανοτητες ειναι μικρες με απροφυλακτη επαφη και μηδαμινες αφου χρησιμοποιουσα προφυλακτικο.
Συνεχιζομενα δεκατικα πυρετικα κυματα σαν αυτο που αναφερεις μπορει να εχουν χιλιους και διαφορετικους λογους υπαρξης και οχι μονο λοιμωδη αιτια,οποτε σου προτεινω να συζητησεις και να εξεταστεις απο ενα παθολογο.Τωρα οσο αφορα στο λιπωμα που περιγραφεις ειναι κατi τυχαιο και αστειο αναφορας!Οσο για τις διαφορες ΣΜΝ πραγματι το HIV κολαει απιστευτα δυσκολα(ευτυχως)ακομα και με απροφυλακτη επαφη(πραγμα που δεν ισχυει πχ για τις ηπατητιδες).Απλα εχω να σου πω πως καθε απολαυση εχει και το ρισκο της.πχ και μηχανακι να παρεις για να κανεις τη ζωη σου πιο ευκολη για τις μετακινησεις σου κρυβει ενα(σοβαρο)ρισκο για την σωματικη σου ακαιρεοτητα!Αλλιως κατσε σπιτι,κοιτα το ταβανι και κινδυνευεις να πεθανεις μονο απο ανία(και γηρατεια).Αν δε συμβιβαστεις με το οποιο ρισκο υπαρχει(και φυσικα προσεχεις στα ορια της λογικης) αλλαξε site και κοιτα το καπη.gr

panas82

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2014
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
0
Φιλε matzas μιας και εισαι ιατρος στις εξετασεις αυτά τα ποσα που βρίσκονται στο αιμα πχ 0.40 από που προερχονται και ποιος  ο ρολος τους δειχνουν κατι?Ειναι μια απορια που εχω καιρο δεν ξερω αν σου ακούγετε χαζο θα ηθελα να μας ελεγες.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κανενας δεν εχει γνωσεις ωστε να βοηθησει καπως;
Μπουρδέλ.κομ λέγεται το φορουμ και όχι ΙατρικόΦορουμ,ζητάς και τα ρέστα επειδή δεν σου απάντησε κάποιος.
Ψυχίατρο θες γιατί είσαι άρρωστος στο μυαλό.
Φιλικά στο λέω ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

Luckrendo

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι καλησπέρα,

καινούργιος στο site όπου τόσο καιρό παρακολούθω χωρις να είμαι μέλος! Σας παραθέτω το πρόβλημα μου και το οποίο θα ήθελα να πάρω την άποψη σας! Τέλη Δεκέμβρη του 14 είχα μία επαφή σε γνωστό μασατζίδικο του χώρου στο οποίο μου έσπασε η καπότα στο τέλος! Η κοπέλα μου είπε ότι δεν έχει τίποτα και ίσα ίσα αγχώθηκε για το αν εγώ είμαι καθαρός! Φευγωντας από εκεί μέ έπιασε τρομερός φόβος μήπως η ίδια δεν γνώριζε το hiv status! Παρεπιπτόντως η κυρία του μασαζ μου έδειξε και τις εξετάσεις της κοπέλας αλλά δεν ξέρεις πότε λένε αλήθεια ή τι εξετάσεις είναι (ιδιωτικό εργαστήριο)

Πήγα στο Συγγρός και μου είπαν να μη πάρω τη αντιρετροική θεραπεία γιατί θα πρέπει να είμαι πολύ άτυχος να κολλήσω από κολπική επαφή και να περιμένω ενάμιση μήνα για να κάνω εξετάσεις και έφυγα!

Στις 9 μέρες μετά το γεγονός πήγα σε γιατρό ιδιώτη γνωστό αφροδισιολόγο- δερματολόγο και από την αρχή παρακολουθούσε την κατάσταση μου, είπε πως δεν κολλάς έτσι έυκολα και πως η κλινική μου κατάσταση δειχνει πως δεν έχω κολλήσει κάτι! Μου είπε να κάνω  τεστ στις 25 μέρες και το οποίο βγήκε αρνητικό μαζί με όλα τα ΣΜΝ ( ηπατίτιδα, σύφιλη, Ερπη). Μου είπε να επαναλάβω για σίγουρα στους 3 μήνες!

Η αλήθεια είναι πως ξελάφρωσα αλλά μετά από καιρό με έπιασε πάλι άγχος! Έτσι στις 7 εβδομάδες του ζήτησα να επαναλάβω και μου είπε δεν ανησυχεί καθόλου! Κανόνισα ραντεβού και πήγα  στο locus medicus που παίρνεις τις εξετάσεις την ίδια μέρα και έκανα για hiv, ηπατιτιδα και σύφιλη! Πάλι αρνητικά!

Ο γιατρός που με παρακολουθούσε μου ειπε ξέχνα το και μην επαναλάβεις κάτι, όπως και το κεελπνο σε τηλεφωνικη επικοινωνία 2 φορές, όπως και γιατροί στα επόγοντα του Συγγρός που πήγα και τους είπα τι έχω κάνει τόσο καιρό αλλά και ο γιατρός του locus... Βρίσκομαι τώρα στην 13η βδομάδα και το μυαλό μου τριγυρίζει γύρω απο εκεί! όλο το ξεχνάω και όλο κάτι γυρίζει πίσω.. μήπως πρέπει να κάνω στους 3 μήνες πάλι?? και αν βγεί θετικό?? πόσες πιθανότητες έχει??σκεφτομαι λές οι γιατροί να έκαναν λάθος??

Λέω θα πάω να κάνω και σκέφτομαι λες να βγει θετικό και τρελαινομαι..και ούτε θέλω να περάσω την φάση αυτή πάλι.. Δεν ξέρω έχω χάσει το μυαλό μου 3 μήνες τώρα!

Τι λέτε και εσείς?

Luckrendo

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
IΚύριοι καλησπέρα,

καινούργιος στο site όπου τόσο καιρό παρακολούθω χωρις να είμαι μέλος! Σας παραθέτω το πρόβλημα μου και το οποίο θα ήθελα να πάρω την άποψη σας! Τέλη Δεκέμβρη του 14 είχα μία επαφή σε γνωστό μασατζίδικο του χώρου στο οποίο μου έσπασε η καπότα στο τέλος! Η κοπέλα μου είπε ότι δεν έχει τίποτα και ίσα ίσα αγχώθηκε για το αν εγώ είμαι καθαρός! Φευγωντας από εκεί μέ έπιασε τρομερός φόβος μήπως η ίδια δεν γνώριζε το hiv status! Παρεπιπτόντως η κυρία του μασαζ μου έδειξε και τις εξετάσεις της κοπέλας αλλά δεν ξέρεις πότε λένε αλήθεια ή τι εξετάσεις είναι (ιδιωτικό εργαστήριο)

Πήγα στο Συγγρός και μου είπαν να μη πάρω τη αντιρετροική θεραπεία γιατί θα πρέπει να είμαι πολύ άτυχος να κολλήσω από κολπική επαφή και να περιμένω ενάμιση μήνα για να κάνω εξετάσεις και έφυγα!

Στις 9 μέρες μετά το γεγονός πήγα σε γιατρό ιδιώτη γνωστό αφροδισιολόγο- δερματολόγο και από την αρχή παρακολουθούσε την κατάσταση μου, είπε πως δεν κολλάς έτσι έυκολα και πως η κλινική μου κατάσταση δειχνει πως δεν έχω κολλήσει κάτι! Μου είπε να κάνω  τεστ στις 25 μέρες και το οποίο βγήκε αρνητικό μαζί με όλα τα ΣΜΝ ( ηπατίτιδα, σύφιλη, Ερπη). Μου είπε να επαναλάβω για σίγουρα στους 3 μήνες!

Η αλήθεια είναι πως ξελάφρωσα αλλά μετά από καιρό με έπιασε πάλι άγχος! Έτσι στις 7 εβδομάδες του ζήτησα να επαναλάβω και μου είπε δεν ανησυχεί καθόλου! Κανόνισα ραντεβού και πήγα  στο locus medicus που παίρνεις τις εξετάσεις την ίδια μέρα και έκανα για hiv, ηπατιτιδα και σύφιλη! Πάλι αρνητικά!

Ο γιατρός που με παρακολουθούσε μου ειπε ξέχνα το και μην επαναλάβεις κάτι, όπως και το κεελπνο σε τηλεφωνικη επικοινωνία 2 φορές, όπως και γιατροί στα επόγοντα του Συγγρός που πήγα και τους είπα τι έχω κάνει τόσο καιρό αλλά και ο γιατρός του locus... Βρίσκομαι τώρα στην 13η βδομάδα και το μυαλό μου τριγυρίζει γύρω απο εκεί! όλο το ξεχνάω και όλο κάτι γυρίζει πίσω.. μήπως πρέπει να κάνω στους 3 μήνες πάλι?? και αν βγεί θετικό?? πόσες πιθανότητες έχει??σκεφτομαι λές οι γιατροί να έκαναν λάθος??

Λέω θα πάω να κάνω και σκέφτομαι λες να βγει θετικό και τρελαινομαι..και ούτε θέλω να περάσω την φάση αυτή πάλι.. Δεν ξέρω έχω χάσει το μυαλό μου 3 μήνες τώρα!

Τι λέτε και εσείς?

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Ρε φιλε πηγαινε σε οποιαδηποτε μικροβιολογικο και πες θελω να κανω εξεταση για σμν. Κανα 30αρι ειναι περιπου. Μην ταλαιπωριασε  αλλο ψυχολογικα.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφια διαβαζοντας ειδα ενα τηλ για τον ιο που σου δινουν πληροφοριες το 2107222222 λετε να με αντιμετωπισουν καλα η θα με κραξουν;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το ξερω πως η εξεταση ειναι το πιο σημαντικο απλα μερικες φορες ανησυχουμε για το τιποτα γι αυτο μπηκα πρωτα εδω μηπως απο τις ενδειξεις βγαινει κατι.Καταλαβαινω πως τιποτα δεν υποσκαπτει την εξεταση,Απλα ηθελα να δω αν αυτα που ανεφερα συναντωνται στο ιο η οχι γτ αν δεν συναντωνται ισως απλα να κρυολογω συνεχεια
Μην χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις τι σημαίνουν απλά για να δείξεις ότι είσαι κάποιος.
Άκου υποσκάπτει.
Τράβε σε κανένα γιατρό ρε!Κλεφτες θα γίνουν;Ευτυχώς που υπάρχουν και οι υποχόνδριοι σαν και του λόγου σου.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Εχω παει απροφυλακτα μια φορα με οροθετικη και δεν κολλησα. Αν σου λεει κατι αυτο.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Στη τελικη και να κολλησεις αν το διαγνωσεις νωρις και ακολουθεις σωστα τη θεραπεια σου δεν εκδηλωνεται ποτε το ειντζ

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
ασε που μεσα απο τα κλαμπ γαμας τα καλυτερα μουνια

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Μας λεει οτι εισαι μλκας.
Θα ημουνα βεβαια αν το γνωριζα εκ των προτερων. Το εμαθα εκ των υστερων οταν ρωτησα τη συγκατοικο της γιατι εξαφανιστηκε...
Το παρεθεσα για να μην κανει καμια αυτοκτονια ο τυπος και να βρει κουραγιο να παει για εξεταση οπως εκανα εγω.

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι υποχονδριος τι να κανουμε παντως ησυχασα λιγο γτ πηρα στη γραμμη aids και μου ειπαν πως μονο αν εχεις ανοιχτες πληγες που τρεχουν αιμα παιζει να κολλησεις με προφυλακτικο δεν παιζει με τπτ ουτε που το συζηταγε η τυπισσα μαλιστα μου ειπε πως δεν χρειαζεται καν να κανω εξετασεις γτ δεν εχω τπτ..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχω παει απροφυλακτα μια φορα με οροθετικη και δεν κολλησα. Αν σου λεει κατι αυτο.
Μου λεει ότι αν το ηξερες είσαι μαλακας ή αυτοκτονικός.
Αν δεν το ήξερες είσαι πολύ τυχερός.

edit αφου διάβασα και την επόμενη σελίδα:είσαι κωλόφαρδος. :)

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Μου λεει ότι αν το ηξερες είσαι μαλακας ή αυτοκτονικός.
Αν δεν το ήξερες είσαι πολύ τυχερός.

edit αφου διάβασα και την επόμενη σελίδα:είσαι κωλόφαρδος. :)
Φιλε μου απο τοτε εχω μιλησει με παρα πολλους σοβαρους ανθρωπους μεταξυ των οποιων και οι τυποι στην Πιττακη 4 και εχω καταληξει και τεκμηριωμενα οτι πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να μην κολλησεις τελικα αντρας απο γυναικα. Ειδικα αν η γυναικα ακολουθει θεραπεια θα εισαι πολυ μα παρα πολυ γκαντεμης αν κολλησεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom