Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ελπιζω να αστειευεσαι στο πανω μηνυμα και να μη μιλας σοβαρα!!  :think:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ελπιζω να αστειευεσαι στο πανω μηνυμα και να μη μιλας σοβαρα!!  :think:
Δυστυχώς μιλάω πολύ σοβαρά...όντως χρειάζομαι ψυχολόγο για αυτό το θέμα. Δεν μπορω να το ξεπεράσω διότι είχα ταλαιπωρηθει πολύ με σκέψεις παλαιότερα και αποφάσισα να μην το ξανακανω αυτό στον εαυτό μου.
Έχω γκομενα, το κάνουμε ελεύθερα, αλλά σε μπου μονο "φραπές".

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε το είχα εφαρμόσει και εγώ αυτό το σύστημα του φραπέ. Γούσταρα τα πιό κάλτ τσαρδιά όπως αυτά της Κολοκυνθούς, Δεληγιώργη 30, (πολύ παλιά δεν είχε τραβέλια αλλά είχε κάτι φάλαινες. Τα σεντόνια ήταν πάντα ψωλοχυμένα όμως) και να ρίχνω μετά τα φλόκια στην μάπα της εργαζόμενης! Ειδικά στο Μετάξι δεν ξάπλωνα ούτε στα κρεβάτια. Τώρα μόνο βολτάρω καμιά φορά από εκεί.
Δεν άντεξα όμως το φραπέ για πολύ και που και που πάω σε κάνα στουντιο.

:shit:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Τύπε το είχα εφαρμόσει και εγώ αυτό το σύστημα του φραπέ.[glow=red,2,300] Γούσταρα τα πιό κάλτ τσαρδιά όπως αυτά της Κολοκυνθούς, Δεληγιώργη 30,[/glow] (πολύ παλιά δεν είχε τραβέλια αλλά είχε κάτι φάλαινες.[glow=red,2,300] Τα σεντόνια ήταν πάντα ψωλοχυμένα όμως) και να ρίχνω μετά τα φλόκια στην μάπα της εργαζόμενης! Ειδικά στο Μετάξι δεν ξάπλωνα ούτε στα κρεβάτια.[/glow] Τώρα μόνο βολτάρω καμιά φορά από εκεί.
Δεν άντεξα όμως το φραπέ για πολύ και που και που πάω σε κάνα στουντιο.

:shit:
κ εμενα μου αρεσουν τα ποιο απομακρα παρακμιακα, εγω ξαπλωνα στα καταχυμενα σεντονια νιωθωντας ετσι ολο το καλτ σκηνικο πακικου χυσιου :rockon:,και αυτο που με εξιταριζε ηταν οταν γεμιζα ψωλοχυματα κ εγω τα σεντονια κρεβατια πατωμα μαξιλαρια.. :dancing:

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΘΑ ΦΟΒΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ...ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ  ΚΑΙ ΑΝΧΟΝΟΜΟΥΝ
ΑΝΓΧΟΣ ΑΝΓΧΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.... :headbang: :headbang: :banghead
ΑΜΑ ΨΑΞΕΤΕ ΘΕΛΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ AIDS MEXRI ΤΟΤΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΘΑ ΦΟΒΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ...ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ  ΚΑΙ ΑΝΧΟΝΟΜΟΥΝ
ΑΝΓΧΟΣ ΑΝΓΧΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.... :headbang: :headbang: :banghead
ΑΜΑ ΨΑΞΕΤΕ ΘΕΛΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ AIDS MEXRI ΤΟΤΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
για να σου φυγει το αγχος πηγαινε και γαμα σε κανα ρδελακι,και ολα σου φευγουν,καθως αμα χρησιμοποιεις καποτα,δεν εχεις φοβο. :erection:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

καλά κούλαρε,και μια στις 10000 ότι την πάτησες πλέον δεν πεθαίνεις από αυτό και είναι απόλυτα ελεγχόμενο
άσε που θα πάρεις και επίδομα  :2funny:

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
ρε παιδες μια ερωτηση εχω 2 κηλιδες γκριζολευκες δεξια στη γλωσσα πλαγια και προς τα κατω στο βλρνογοννο.σ εκεινο το σημειο εχω και 2 3  δοντια σπασμενα παιζει να ναι απο hiv hερεθισμος απο τα δοντια;δεν ειχα ποτε ακαποτη επαφη να τονισω ακομα και με επαγγελματιες.πηγα σε ωρλ μου εδωσε eereflog και daktarin αλλα δεν περναει και εχω αγχωθει,Οποθις μπορει ας βοηθησει

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Φίλε απάντηση θα πάρεις μόνο όταν κάνεις την ειδεική εξέταση.  Δες λίγο και τα επίπεδα του ζακχάρου σου. Πάνω από όλα μην τρελένεσαι. Αν δεν έχεις κάνει ακάποτο σεξ δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις αρπάξει τέτοιο πράγμα.

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
ρε παιδες μια ερωτηση εχω 2 κηλιδες γκριζολευκες δεξια στη γλωσσα πλαγια και προς τα κατω στο βλρνογοννο.σ εκεινο το σημειο εχω και 2 3  δοντια σπασμενα παιζει να ναι απο hiv hερεθισμος απο τα δοντια;δεν ειχα ποτε ακαποτη επαφη να τονισω ακομα και με επαγγελματιες.πηγα σε ωρλ μου εδωσε eereflog και daktarin αλλα δεν περναει και εχω αγχωθει,Οποθις μπορει ας βοηθησει

Οπως το περιγραφεις δε μοιαζει να χει να κανει με HIV λοιμωξη!Μαλλον καποια στοματιτιδα,αλλα το λογο θα στον πει μονο καποιος που θα σε δει ...
Τωρα για να σου δωσει daktarin μαλλον θα χει εικονα μυκητιασης,οποτε μπορει να θελει και το χρονο του...
Τωρα αν τα δοντια εφαπτονται στο σημειο των βλαβων μπορει να ευθυνονται και αυτα αλλα εκει ειναι αλλη ιστορια...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
τα πρεζονια με ηπατητιδα συνεχιζουν να περνουν επιδομα οπως οι ειντζακιδες?

Επισκέπτης
Παιδιά να ρωτήσω κάτι..αν θέλω να κάνω εξετάσεις για  hiv ,κάνω εξετάσεις αίματος η πρέπει να κάνω ειδικές εξετάσεις?

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παιδιά να ρωτήσω κάτι..αν θέλω να κάνω εξετάσεις για  hiv ,κάνω εξετάσεις αίματος η πρέπει να κάνω ειδικές εξετάσεις?

Θα πας σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και θα κάνεις ειδικές αίματος ως προς αντισώματα του HIV.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Φίλε απάντηση θα πάρεις μόνο όταν κάνεις την ειδεική εξέταση.  Δες λίγο και τα επίπεδα του ζακχάρου σου. Πάνω από όλα μην τρελένεσαι. Αν δεν έχεις κάνει ακάποτο σεξ δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις αρπάξει τέτοιο πράγμα.
τι σχεση εχει το ζαχαρο αδερφε?ειναι δεικτησ?

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
αδερφε γιατιθες να κανεις εξετασεις αν επιτρεπεται?ειχεσ καπιοια επικινδυνη συμπεριφορα?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
τι σχεση εχει το ζαχαρο αδερφε?ειναι δεικτησ?

Δεν έχει φυσικά καμία σχέση με τον HIV. Ανεβασμένο ζάχαρο όμως δημιουργεί καντιντίαση στο στόμα αλλά και στα γεννητικά όργανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom