Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Αδερφε χωρις παρεξηγηση αλλα χρειαζεσαι ψυχολογο αμεσα!!!
Αδερφε χωρις παρεξηγηση αλλα χρειαζεσαι ψυχολογο αμεσα!!!
Δυστυχώς μιλάω πολύ σοβαρά...όντως χρειάζομαι ψυχολόγο για αυτό το θέμα. Δεν μπορω να το ξεπεράσω διότι είχα ταλαιπωρηθει πολύ με σκέψεις παλαιότερα και αποφάσισα να μην το ξανακανω αυτό στον εαυτό μου.Ελπιζω να αστειευεσαι στο πανω μηνυμα και να μη μιλας σοβαρα!!
κ εμενα μου αρεσουν τα ποιο απομακρα παρακμιακα, εγω ξαπλωνα στα καταχυμενα σεντονια νιωθωντας ετσι ολο το καλτ σκηνικο πακικου χυσιου ,και αυτο που με εξιταριζε ηταν οταν γεμιζα ψωλοχυματα κ εγω τα σεντονια κρεβατια πατωμα μαξιλαρια..Τύπε το είχα εφαρμόσει και εγώ αυτό το σύστημα του φραπέ.[glow=red,2,300] Γούσταρα τα πιό κάλτ τσαρδιά όπως αυτά της Κολοκυνθούς, Δεληγιώργη 30,[/glow] (πολύ παλιά δεν είχε τραβέλια αλλά είχε κάτι φάλαινες.[glow=red,2,300] Τα σεντόνια ήταν πάντα ψωλοχυμένα όμως) και να ρίχνω μετά τα φλόκια στην μάπα της εργαζόμενης! Ειδικά στο Μετάξι δεν ξάπλωνα ούτε στα κρεβάτια.[/glow] Τώρα μόνο βολτάρω καμιά φορά από εκεί.
Δεν άντεξα όμως το φραπέ για πολύ και που και που πάω σε κάνα στουντιο.
για να σου φυγει το αγχος πηγαινε και γαμα σε κανα ρδελακι,και ολα σου φευγουν,καθως αμα χρησιμοποιεις καποτα,δεν εχεις φοβο.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΘΑ ΦΟΒΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ...ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΑΝΧΟΝΟΜΟΥΝ
ΑΝΓΧΟΣ ΑΝΓΧΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.... :banghead
ΑΜΑ ΨΑΞΕΤΕ ΘΕΛΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ AIDS MEXRI ΤΟΤΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΘΑ ΦΟΒΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ...ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΑΝΧΟΝΟΜΟΥΝ
ΑΝΓΧΟΣ ΑΝΓΧΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.... :banghead
ΑΜΑ ΨΑΞΕΤΕ ΘΕΛΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ AIDS MEXRI ΤΟΤΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ!!!!
ρε παιδες μια ερωτηση εχω 2 κηλιδες γκριζολευκες δεξια στη γλωσσα πλαγια και προς τα κατω στο βλρνογοννο.σ εκεινο το σημειο εχω και 2 3 δοντια σπασμενα παιζει να ναι απο hiv hερεθισμος απο τα δοντια;δεν ειχα ποτε ακαποτη επαφη να τονισω ακομα και με επαγγελματιες.πηγα σε ωρλ μου εδωσε eereflog και daktarin αλλα δεν περναει και εχω αγχωθει,Οποθις μπορει ας βοηθησει
Παιδιά να ρωτήσω κάτι..αν θέλω να κάνω εξετάσεις για hiv ,κάνω εξετάσεις αίματος η πρέπει να κάνω ειδικές εξετάσεις?
Ξέρεις που ακριβώς μπορώ να πάω?Θα πας σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και θα κάνεις ειδικές αίματος ως προς αντισώματα του HIV.
Ξέρεις που ακριβώς μπορώ να πάω?
τι σχεση εχει το ζαχαρο αδερφε?ειναι δεικτησ?Φίλε απάντηση θα πάρεις μόνο όταν κάνεις την ειδεική εξέταση. Δες λίγο και τα επίπεδα του ζακχάρου σου. Πάνω από όλα μην τρελένεσαι. Αν δεν έχεις κάνει ακάποτο σεξ δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις αρπάξει τέτοιο πράγμα.
αδερφε γιατιθες να κανεις εξετασεις αν επιτρεπεται?ειχεσ καπιοια επικινδυνη συμπεριφορα?Παιδιά να ρωτήσω κάτι..αν θέλω να κάνω εξετάσεις για hiv ,κάνω εξετάσεις αίματος η πρέπει να κάνω ειδικές εξετάσεις?
Όχι απλά προληπτικός έλεγχος..αδερφε γιατιθες να κανεις εξετασεις αν επιτρεπεται?ειχεσ καπιοια επικινδυνη συμπεριφορα?
τι σχεση εχει το ζαχαρο αδερφε?ειναι δεικτησ?