Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ρε παιδια δεν ειχα ακαποτη επαφη ποτε μα ποτε απλα διαβασα την μαλακια για τον ιο και λογω του οτι σωματοποιω τα παντα μου ρθε πως εχω.απλα οσο διαβαζεις σου μπαινουν ιδεες....μην ειχα πληγη στη γεννητικη περιοχη? μηπως στα χερια? μηπως ηταν οροθετικη? οσο διαβαζεισ βρισκεις αν κι εγω πηγαινα σε νομιμους οικους ανοχης (γτ εχω δει και μπατσους μεσα) κατα βαση ππου πιστευω πως δεν διακινδυνευουν να μην κανουν εξετασεις στισ γκομενες.. γτ εδω Πατρα γενικα εχω ακουσει ελεγχονται επισης αν εσκαγε μυτη καμμια οροθετικη θα την ειχαν κραξει τα τοπικα....
Ρε τυπε εισαι τρομπας η τον παριστανεις τραβα κανε το τεστ να δεις τη γινετε κ ασε τις πολυξεριες και το μπιρι μπιρι

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
αν ηταν τοσο ευκολο να το λες οσο να το κανεις φιλε θα το χα κανει τεσπα ευχαριστω ολους οσους απαντησαν

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αν ηταν τοσο ευκολο να το λες οσο να το κανεις φιλε θα το χα κανει τεσπα ευχαριστω ολους οσους απαντησαν
Και τι θες απο εμας ρε φιλε;Λεφτα για να κανεις εξετασεις;
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ!!!!

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Καλησπερα τον τελευταιο καιρο εχω νυχτερινες εφιδρωσεις και εχω βγαλει σπυρακια στο τριχωτο της κεφαλης υποχωρουν μονα τους αλλα τα πειραζω πολλες φορες και νιωθ πως απο αυτο ξαναβγαινουν απο αυτο το λογο.Οσον αφορα τις εφιδρωσεις ειναι ανεξηγητες βεβαια κοιμαμαι διπλα απο καλοριφερ.το πρωι επειδη πεταω το παπλωμα λογω ζεστης ξυπναω κρυος στο σωμα οχι σε ολο.τι λετε σημαδια του ιου? Υ.γ.εκανα εξετασεις αιματος και ειχα ψηλα λευκα και λεμφοκυτταρα.εχω να κανω σεξ απο αρχες δεκεμβρη οποιος μπορει απανταει

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Καλησπερα τον τελευταιο καιρο εχω νυχτερινες εφιδρωσεις και εχω βγαλει σπυρακια στο τριχωτο της κεφαλης υποχωρουν μονα τους αλλα τα πειραζω πολλες φορες και νιωθ πως απο αυτο ξαναβγαινουν απο αυτο το λογο.Οσον αφορα τις εφιδρωσεις ειναι ανεξηγητες βεβαια κοιμαμαι διπλα απο καλοριφερ.το πρωι επειδη πεταω το παπλωμα λογω ζεστης ξυπναω κρυος στο σωμα οχι σε ολο.τι λετε σημαδια του ιου? Υ.γ.εκανα εξετασεις αιματος και ειχα ψηλα λευκα και λεμφοκυτταρα.εχω να κανω σεξ απο αρχες δεκεμβρη οποιος μπορει απανταει
ειχες καποια υποπτη-επικινδυνη επαφη?

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Οχι φιλε ειχα παει σε μπουρδελο τελευταια φορα πριν κανα διμηνο χονδρικα αλλα πηρα προφυλαξεις.εχω γινει χαλια ας βοηθησει καποιος επισης ειμαι υποχοβδριος με ασθενειες ξεχασα να πω

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Οχι φιλε ειχα παει σε μπουρδελο τελευταια φορα πριν κανα διμηνο χονδρικα αλλα πηρα προφυλαξεις.εχω γινει χαλια ας βοηθησει καποιος επισης ειμαι υποχοβδριος με ασθενειες ξεχασα να πω

Φίλε όλα τα συμπτώματα (και τα υψηλά λευκά αιμοσφαίρια) το πιο πιθανό είναι να οφείλονται
σε υπέρμετρο και παθολογικό άγχος. Ίσως θα έπρεπε να επισκεφτείς κάποιον ψυχίατρο.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

τα ηπατικα ενζυμα ηταν νορμαλ?

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Ναι τα ηπατικα ενζυμα νορμαλ ηταν δεν ξερω τι να πω ρε παιδια απλα φοβαμαι να παω για εξεταση hiv εστω και να μου φυγει η ιδεα εχω τρελη αρρωστοφοβια παιδες.οτιδηποτε το μεταφραζω σε σοβαρες ασθενειες

gkatrabis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=link=topic=1310.msg6076493#msg6076493 date=1422905243]
[/quote]

Μην ψάχνεις συμπτώματα για να δεις αν έχεις hiv ή όχι. Μόνο κριτήριο είναι αν είχες κάποια επικίνδυνη επαφή, όπως είπε κ ο soukeras. Αφού δεν είχες τέτοια επαφή, δεν έχεις και hiv. τέλος. Τα υπόλοιπα είναι ψυχαναγκαστικά και έμμονες ιδέες. Φίλος που είχε παλαβώσει για τον ίδιο hiv-φόβο (με εξανθήματα σε όλο το σώμα, φαρυγγίτιδες κτλ)    και πήγε σε ειδικό ιατρό, του εξήγησε ότι αφού πάντα χρησιμοποιούσε προφυλάξεις δεν είχε πρόβλημα με hiv, ωστόσο του είπε πως όσο και τον καθησύχαζε ένας γιατρός δεν θα ηρεμούσε αν δεν το έβλεπε σε χαρτί. Και είχε δίκιο. Αν θες να ηρεμήσεις, ούτε ψυχολόγους ούτε τίποτα, πήγαινε κάνε την εξέταση. Μόνο η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εισαι μια χαρουλα,δεν εχεις τιποτα ,απο την στιγμη που παιρνεις προφυλαξεις,και γενικως βγαλτο απο το μυαλο σου  ;) :thumbsup:
κατεβα ριξε εναν πουτσο ακομα κ θα συνελθεις.
Τα σεβη μου.  ;)

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Γειά σας,

Πήγα σε ΩΡΛ και μου διέγνωσε γλωσσίτιδα. Κατ αρχήν πήγα γτ έβγαλα 2 κηλίδες άσπρες δεξιά πλάγια και στη γλώσσα με απόσταση κανα 2 πόντους μεταξύ τους.Λέτε να ναι σύμπτωμα του ιού.αν και λέω να πάω για εξετάσεις σιγά σιγά γτ έχω αρχίσει και τρελαίνομαι

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά μην τρελλαινεστε, όλοι τα έχουμε περάσει λίγο ως πολύ αυτά τα ψυχολογικά. Η μετάδοση του ιού είναι παρα πολύ δυσκολη. Εγώ παλαιότερα πηγαινα στο νοσοκομειο Συγγρός οπου υπάρχει ειδικό τμήμα για HIV. Τους έλεγα τις βλακειουλες που εκανα και με έδιωχναν, τις θεωρούσαν ασήμαντες, δεν μου έλεγαν καν να κάνω εξετάσεις.

Επισκέπτης
Γειά σας,

Πήγα σε ΩΡΛ και μου διέγνωσε γλωσσίτιδα. Κατ αρχήν πήγα γτ έβγαλα 2 κηλίδες άσπρες δεξιά πλάγια και στη γλώσσα με απόσταση κανα 2 πόντους μεταξύ τους.Λέτε να ναι σύμπτωμα του ιού.αν και λέω να πάω για εξετάσεις σιγά σιγά γτ έχω αρχίσει και τρελαίνομαι
φιλε δεν ειμαστε γιατροι να σου πουμε τι εχεις..
δηλ αν σου πω εγω οτι εισαι καλα..θα με πιστευσεις και θα κοιμασε ηρεμος? :grin: :rockon:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Την αρρωστοφοβια που έχουν κάποιοι την έχουμε όλοι! Θα σας πω μονο πως  πολλοί γιατροί πάσχουν απο αυτή την φοβία διότι οτι διαβάζουν νομίζουν οτι το εχουν!
Όσο για την εξέταση, πρεπει να υπάρχει λογος για να την κανεις. Στον Συγγρό υπάρχει αφίσα που λέει ποτε πρεπει να την κανεις την εξέταση. Αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό, ΔΕΝ υπάρχει λογος να κανεις εξέταση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.459
Πόντοι
2.356
Την αρρωστοφοβια που έχουν κάποιοι την έχουμε όλοι! Θα σας πω μονο πως  πολλοί γιατροί πάσχουν απο αυτή την φοβία διότι οτι διαβάζουν νομίζουν οτι το εχουν!
Όσο για την εξέταση, πρεπει να υπάρχει λογος για να την κανεις. Στον Συγγρό υπάρχει αφίσα που λέει ποτε πρεπει να την κανεις την εξέταση. Αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό, ΔΕΝ υπάρχει λογος να κανεις εξέταση.

Πολύ σωστά.

Η αρρωστοφοβία είναι πολύ άσχημο πράγμα.

Να επισημάνω ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε το AIDS τόσο όσο τα κονδυλώματα και τα λοιπά δερματικά νοσήματα (όσοι χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ιερόδουλων)

Το προφυλακτικό προστατεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ σωστά.

Η αρρωστοφοβία είναι πολύ άσχημο πράγμα.

Να επισημάνω ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε το AIDS τόσο όσο τα κονδυλώματα και τα λοιπά δερματικά νοσήματα (όσοι χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ιερόδουλων)

Το προφυλακτικό προστατεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Εγώ φιλέ μου έχω σταματήσει να πηδαω στα μπουρδελα ακόμα και με προφυλακτικό. Αλλά επειδή δεν μπορω να τα κόψω, πάω και μου την παιζουν μονο. Είναι και αυτό κάτι.
Πάντως τοσα χρόνια που πηδουσα (πανω απο 20) με προφυλακτικό και έβαζα και δάχτυλα (τα οποία όλο και κάποια μικρή πληγή θα είχαν, καποιες φορες τουλαχιστον) δεν κολλησα τίποτα.
Απλα τώρα η αρρωστοφοβια μου με έχει κατευθύνει στον "φραπέ".

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Εγώ φιλέ μου έχω σταματήσει να πηδαω στα μπουρδελα ακόμα και με προφυλακτικό. Αλλά επειδή δεν μπορω να τα κόψω, πάω και μου την παιζουν μονο. Είναι και αυτό κάτι.
Πάντως τοσα χρόνια που πηδουσα (πανω απο 20) με προφυλακτικό και έβαζα και δάχτυλα (τα οποία όλο και κάποια μικρή πληγή θα είχαν, καποιες φορες τουλαχιστον) δεν κολλησα τίποτα.
Απλα τώρα η αρρωστοφοβια μου με έχει κατευθύνει στον "φραπέ".
Αδερφε χωρις παρεξηγηση αλλα χρειαζεσαι ψυχολογο αμεσα!!! :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom