[quote author=link=topic=1310.msg6076493#msg6076493 date=1422905243]
Καλησπερα τον τελευταιο καιρο εχω νυχτερινες εφιδρωσεις και εχω βγαλει σπυρακια στο τριχωτο της κεφαλης υποχωρουν μονα τους αλλα τα πειραζω πολλες φορες και νιωθ πως απο αυτο ξαναβγαινουν απο αυτο το λογο.Οσον αφορα τις εφιδρωσεις ειναι ανεξηγητες βεβαια κοιμαμαι διπλα απο καλοριφερ.το πρωι επειδη πεταω το παπλωμα λογω ζεστης ξυπναω κρυος στο σωμα οχι σε ολο.τι λετε σημαδια του ιου? Υ.γ.εκανα εξετασεις αιματος και ειχα ψηλα λευκα και λεμφοκυτταρα.εχω να κανω σεξ απο αρχες δεκεμβρη οποιος μπορει απανταει
[/quote]
Μην ψάχνεις συμπτώματα για να δεις αν έχεις hiv ή όχι. Μόνο κριτήριο είναι αν είχες κάποια επικίνδυνη επαφή, όπως είπε κ ο soukeras. Αφού δεν είχες τέτοια επαφή, δεν έχεις και hiv. τέλος. Τα υπόλοιπα είναι ψυχαναγκαστικά και έμμονες ιδέες. Φίλος που είχε παλαβώσει για τον ίδιο hiv-φόβο (με εξανθήματα σε όλο το σώμα, φαρυγγίτιδες κτλ) και πήγε σε ειδικό ιατρό, του εξήγησε ότι αφού πάντα χρησιμοποιούσε προφυλάξεις δεν είχε πρόβλημα με hiv, ωστόσο του είπε πως όσο και τον καθησύχαζε ένας γιατρός δεν θα ηρεμούσε αν δεν το έβλεπε σε χαρτί. Και είχε δίκιο. Αν θες να ηρεμήσεις, ούτε ψυχολόγους ούτε τίποτα, πήγαινε κάνε την εξέταση. Μόνο η πρώτη φορά είναι δύσκολη.