Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Καλησπέρα πηγα σε αρχιδατο ωρλ οπου μου βρηκε πως φταινε τα δοντια γι αυτα τα σημαδια και βρηκε και μια αφθα κατω απο τη γλωσσα ολα τραυματισμοι απο τα δοντια τα οποια περιεγραψε ως μαχαιρια και πως πρεπει συντομα να λειανθουν.Βεβαια τα σημαδια στη γλωσσα μπορει να μην φυγουν ποτε μου ειπε αλλα ποιος χεστηκε.Του εξεφρασα και τους προβληματισμους μου για τον ιο και μονο που δεν εβαλε τα γελια.Μου ειπε πως εχω πολυ δυνατο ανοσοποιητικο και θα ειχε επηρεαστει μεχρι τωρα.Επισης μου ειπε πως ειναι πολυ δυσκολο ενασ αντρας να κολλησει απο γυναικα ακομα και χωρις προφυλαξη.Μου συνεστησε να ηρεμησω και να παω σε ψυχιατρο γτ βλεπει σημαδια καταθλιψης αλλα δεν ειναι αρμοδιος να κρινει αυτος.Οταν του ειπα για τεστ μου ειπε να μην χαλασω τα λεφτα μου τσαμπα κι οταν του ειπα την προθεση μου να κανω το τεστ αλλα φοβαμαι τα αποτελεσματα μου ειπε να τον παρω τηλ να τα μαθει αυτος αν και θα ειναι αρνητικα εφοσον επαιρνα προφυλαξεις.Τωρα τι νσ πω ρε παιδια; οτι ηρεμησα; Λιγο ναι ηρεμησα αν δεν ειχα την αφθα και κανα δυο σπυρια απο θυλακιτιδα στο σβερκο(διαγνωση δερματολογου) θα ημουν πολυ πιο ησυχος.....

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αν είχες φτάσει στο σημείο αυτό με τις άφθες και είχες νοσήσει από HIV δεν θα μπορούσες να πάρεις τα πόδια σου. Δεν θα ήταν μόνο οι άφθες το πρόβλημα. Χαλάρωσε λίγο. Πάντως επειδή πολλοί είναι οι γιατροί που γελάνε με τις «κάποιες χαζές» ερωτήσεις κάποιων και τα ακάποτα πάνε σύνεφο όπως φαίνεται τώρα τελευταίως λίγη προσοχή δεν βλάπτει. Σκέψου ότι όλοι οι φυλακόβιοι πρεζάκια όταν βγαίνουν από τις φυλακές πάνε στο Μετάξι για να ξελαμπικάρουν! Άσε τα Πάκια κτλ.Δεν νομίζω ότι σε πολλούς από αυτούς τους ενδιαφέρουν οι ασθένειες.
Καλά πως και ξαφνικά τα δόντια έγιναν μαχαίρια; τι ροκανίζεις;

:thumbsup:

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
γενικα φιλε δεν προσεχα καθολου τα δοντια μου και αρχισανε να σπανε αυτο ηταν ολο απλα.Τωρα τι να πω ελπιζω πως δεν εχω γιατι χρησιμοποιουσα προφυλακτικο σε ολεσ τις επαφες μου και ο μονος λογος που φοβαμαι ειναι μηπως εχω αρπαξει τπτ απο ξυρισμα στην περιοχη απο καμμια ανοιχτη πληγη σε δαχτυλα και τετοια.Παντα πηγαινα σε νομιμους οικους οπου γενικα υπαρχει ελεγχος πιστευω ειδικα στην πολη μου που λειτουργουν καμμια δεκαρια οικοι το πολυ.Ελπιζω να εχω μονο αρρωστοφοβια και τιποτε αλλο.Σκεφτομαι να παω σε κεντρο εξω μικροβιολογικο να κανω την εξεταση μηπως μου φυγει η ιδεα.Βεβαια μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα καλυτερα να παρω ηρεμηστικα να κοιμαμαι γτ θα πεθανω απο αγωνια.εχω και κοπελα και η φαση ειναι γαμησε τα.Παντως προσφατα εκανα εξετασεις αιματοσ γενικες και ειχα λεμφοκυτταρα σχετικα υψηλα κιολασ σε απολυτεσ τιμεσ περιπου 5.000 ξερω πως αυτο δεν λεει τιποτα και πως πρεπει να κανω ειδικες εξετασεισ για αντισωματα αλλα προσπαθω να παρω λιγο θαρρος να βρω την δυναμη να παω να κανω την εξεταση.

gkatrabis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γενικα φιλε δεν προσεχα καθολου τα δοντια μου και αρχισανε να σπανε αυτο ηταν ολο απλα.Τωρα τι να πω ελπιζω πως δεν εχω γιατι χρησιμοποιουσα προφυλακτικο σε ολεσ τις επαφες μου και ο μονος λογος που φοβαμαι ειναι μηπως εχω αρπαξει τπτ απο ξυρισμα στην περιοχη απο καμμια ανοιχτη πληγη σε δαχτυλα και τετοια.Παντα πηγαινα σε νομιμους οικους οπου γενικα υπαρχει ελεγχος πιστευω ειδικα στην πολη μου που λειτουργουν καμμια δεκαρια οικοι το πολυ.Ελπιζω να εχω μονο αρρωστοφοβια και τιποτε αλλο.Σκεφτομαι να παω σε κεντρο εξω μικροβιολογικο να κανω την εξεταση μηπως μου φυγει η ιδεα.Βεβαια μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα καλυτερα να παρω ηρεμηστικα να κοιμαμαι γτ θα πεθανω απο αγωνια.εχω και κοπελα και η φαση ειναι γαμησε τα.Παντως προσφατα εκανα εξετασεις αιματοσ γενικες και ειχα λεμφοκυτταρα σχετικα υψηλα κιολασ σε απολυτεσ τιμεσ περιπου 5.000 ξερω πως αυτο δεν λεει τιποτα και πως πρεπει να κανω ειδικες εξετασεισ για αντισωματα αλλα προσπαθω να παρω λιγο θαρρος να βρω την δυναμη να παω να κανω την εξεταση.
Μάγκα δεν έχεις τίποτα. Κατά τα λοιπά τα πράγματα είναι απλά. Οι πιθανότητες για ιό δεν έχουν σχέση με τα συμπτώματα αλλά με το τί έχεις κάνει πριν. Αν είχες κάποια επικίνδυνη επαφή τότε υπάρχει - εύλογη - ανησυχία, και πάλι όχι για τα συμπτώματα αλλά για την πιθανή έκθεση. Αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό τέλος, μην ασχολείσαι. Τα υπόλοιπα είναι κλασική  hiv-φοβία όπως την έχουν πολλοί άλλοι, η όποια λύνεται μόνο με εξετάσεις. Πριν δοκιμάσεις τους ψυχιάτρους, ψυχολόγους, αντικαταθλιπτικά κτλ. πήγαινε κάνε την εξέταση και θα δεις πόσο καλά θα νοιώσεις όταν πάρεις τα αποτελέσματα. Παθολόγος ειδικών λοιμώξεων στον Ευαγγελισμό - από τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς στον HIV στην Ελλάδα - είχε πει σε φίλο μου που περνούσε τον ίδιο ψυχολογικό γογλγοθά πως ότι και να του έλεγε, δεν θα ηρεμούσε αν δεν το έβλεπε στο χαρτί. Αν μετά τα αποτελέσματα συνεχίσεις να έχεις συμπτώματα κατάθλιψης τότε ναι κοίταξέ. Και μιά συμβουλή από προσωπική εμπειρία, μόνο η πρώτη φορά για εξέταση hiv είναι δύσκολη, οι επόμενες φορές είναι σαν να περιμένεις σάκχαρο και χοληστερίνη :grin:

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Παιδες καλησπερα σε ολους.Εδω και κανα 10ημερο εχω συχνες κενωσεις 4 5 φορες την ημερα και πολυ μαλακα κοπρανα η και διαρροια αλλα μετα συγχωρησεως οχι τελειως νερο αλλα σαν μαζα.Να φανταστειτε εχω αιμορροιδες και δεν με εχουν ενοχλησει καθολου.Να αναφερω πως με επιασε ωτιτιδα και καμμια βδομαδα παιρνω augmentin 625.Εχω να κανω σεξ περιπου 3 μηνες.Παιζει να χει σχεση με τον ιο?Τα συμπτωματα στον ιο μοιαζουν με τα δικά μου?η μ εχει πιασει παλι η αρρωστοφοβια μου...Και σας πρηζω τα @@ τσαμπα;Οποιος μπορει ας βοηθησει....

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Παιδες καλησπερα σε ολους.Εδω και κανα 10ημερο εχω συχνες κενωσεις 4 5 φορες την ημερα και πολυ μαλακα κοπρανα η και διαρροια αλλα μετα συγχωρησεως οχι τελειως νερο αλλα σαν μαζα.Να φανταστειτε εχω αιμορροιδες και δεν με εχουν ενοχλησει καθολου.Να αναφερω πως με επιασε ωτιτιδα και καμμια βδομαδα παιρνω augmentin 625.Εχω να κανω σεξ περιπου 3 μηνες.Παιζει να χει σχεση με τον ιο?Τα συμπτωματα στον ιο μοιαζουν με τα δικά μου?η μ εχει πιασει παλι η αρρωστοφοβια μου...Και σας πρηζω τα @@ τσαμπα;Οποιος μπορει ας βοηθησει....

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Ρε φίλε εσύ παραπάνω δεν είπα πως θα πεθάνω απλα ρωτησα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φίλε εσύ παραπάνω δεν είπα πως θα πεθάνω απλα ρωτησα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει
Κανεις δεν θα σε βοηθήσει φιλέ μου, εαν εσύ δεν βοηθήσεις πρωτα τον εαυτό σου. Είμαι σίγουρος οτι το πρόβλημα σου είναι ψυχολογικό και όχι κάτι άλλο. Να πας να κανεις την εξέταση και θα δεις που θα εισαι ΟΚ.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Δεν βλέπω άλλη λύση πλέον.Έχεις απόλυτο δίκιο ο φόβος με έχει διαλύσει αύριο κιόλας θα ψάξω για κανα καλό μικροβιολογικό να πάω να την κάνω το μόνο που θέλω είναι να βγεί γρήγορα γιατι αυτοκαταστρεφομαι. Σίγουρα δεν μπορώ να περιμένω μέρες γιατί θα πεθάνω από το άγχος μου. Θα σας ειδοποιήσω πάντως ευχαριστώ

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δεν βλέπω άλλη λύση πλέον.Έχεις απόλυτο δίκιο ο φόβος με έχει διαλύσει αύριο κιόλας θα ψάξω για κανα καλό μικροβιολογικό να πάω να την κάνω το μόνο που θέλω είναι να βγεί γρήγορα γιατι αυτοκαταστρεφομαι. Σίγουρα δεν μπορώ να περιμένω μέρες γιατί θα πεθάνω από το άγχος μου. Θα σας ειδοποιήσω πάντως ευχαριστώ
Σε 1-2 μέρες βγαίνει, δεν θα εχεις τιποτα. Εδώ μέσα εχεις δει πως γαμανε όλοι, βάζουν δάχτυλα, πίπες χωρίς προφυλακτικό, το γλειφομουνι παει σύννεφο και κανεις δεν έχει παθει τίποτα.
Είναι πολύ δύσκολο να συμβούν ταυτόχρονα και τα δυο ενδεχόμενα: α) και να έχει κάτι η αλλη, β) και να κολλήσεις. Το κάθε ενα σπό αυτά τα ενδεχόμενα εχει τις δικές του πιθανότητες (αρκετά μικρές). Το να συμβούν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ταυτοχρονα έχει ακόμα πολυ μικροτερες.
Και εγώ πηδιεμαι με την φιλη μου ελεύθερα χωρίς προφυλακτικό, αρα έχω και εγώ τις πιθανότητες μου, όπως και όλοι μας άλλωστε, αλλά δεν κάνουμε έτσι.
Να ξέρεις οτι υπάρχει 1) η αρρωστια και 2) ο φόβος της αρρώστιας. Της κάθε αρρώστιας. Το 2ο είναι πολλές φορες χειροτερο.

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Σε 1-2 μέρες βγαίνει, δεν θα εχεις τιποτα. Εδώ μέσα εχεις δει πως γαμανε όλοι, βάζουν δάχτυλα, πίπες χωρίς προφυλακτικό, το γλειφομουνι παει σύννεφο και κανεις δεν έχει παθει τίποτα.
Είναι πολύ δύσκολο να συμβούν ταυτόχρονα και τα δυο ενδεχόμενα: α) και να έχει κάτι η αλλη, β) και να κολλήσεις. Το κάθε ενα σπό αυτά τα ενδεχόμενα εχει τις δικές του πιθανότητες (αρκετά μικρές). Το να συμβούν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ταυτοχρονα έχει ακόμα πολυ μικροτερες.
Και εγώ πηδιεμαι με την φιλη μου ελεύθερα χωρίς προφυλακτικό, αρα έχω και εγώ τις πιθανότητες μου, όπως και όλοι μας άλλωστε, αλλά δεν κάνουμε έτσι.
Να ξέρεις οτι υπάρχει 1) η αρρωστια και 2) ο φόβος της αρρώστιας. Της κάθε αρρώστιας. Το 2ο είναι πολλές φορες χειροτερο.
Τελικα δεν εχω τιποτα μετα απο εξετασεις και μου περασαν ολα εδω και καμποσες μερες.Σας ευχαριστω ολους πολυ.Μου περασε και η αρρωστοφοβια σε μεγαλο βαθμο και ζω φυσιολογικα.Μαλιστα μολις πηρα τις εξετασεις εκανα προταση γαμου στην κοπελα μου....

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Τελικα δεν εχω τιποτα μετα απο εξετασεις και μου περασαν ολα εδω και καμποσες μερες.Σας ευχαριστω ολους πολυ.Μου περασε και η αρρωστοφοβια σε μεγαλο βαθμο και ζω φυσιολογικα.Μαλιστα μολις πηρα τις εξετασεις εκανα προταση γαμου στην κοπελα μου....
Εύγε φίλος, σε σκεφτόμουν. Άντε και καλούς απογονους!!!

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,
εντελως καινουριος στο σαιτ και μπηκα σ αυτο το φορουμ λογω προβληματων που μοιαζουν να ειναι συμπτωματα του ιου.Κατα πρωτον ειμαι φοβερα υποχονδριος και φοβαμαι πολυ τις αρρωστιες.Συνεχιζοντας θελω να εκθεσω τα εξης εδω και αρκετο καιρο ειμαι πολυ ληθαργικος κανα χρονο περιπου ειδικα μπροστα στον υπολογιστη της δουλειας 2ον αρρωσταινω 3 4 φορεσ το χρονο και στισ περισσοτερες περιπτωσεις εχω μονο πυρετο και νιωθω ατονια στις αρθρωσεισ.Απο χτες εχω τα ιδια συμπτωματα με πυρετο μονο και ατονια στις αρθρωσεις κομαρες χωρις αλλο συμπτωμα το ιδιο ειχα πριν κανα μηνα παλι.εχω σχεση που παω παντα με προφυλαξεις κατα 99 τοις εκατο.Δεν καταλαβα ποτε σε σπιτακια να χει σπασει το προφυλακτικο αν και ελεγχα σχολαστικα.Η αληθεια ειναι πως παω που και που σε σπιτακια με φιλους σε νομιμους οικους παντα στην Πατρα απο οπου ειμαι. κι εχω παει με κανα 2 γκομενες που γνωρισα εξω.η μια ξερω πως ειχε μεσογειακη αναιμια και εκανε μεταγγισεις καθε 16 17 μερες αλλα ητανε φιλη και γενικα ηξερα πως προσεχε...Τωρα δεν ξερω κατα ποσον ειναι δυνατον να χω κολλησει απο δαχτυλα που γενικα εχω πληγες καμμια φορα η απο τη γεννητικη περιοχη που ξυριζω...Οποιος μπορει με ψυχραιμια ας με βοηθησει
Ευχαριστω

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,
εντελως καινουριος στο σαιτ και μπηκα σ αυτο το φορουμ λογω προβληματων που μοιαζουν να ειναι συμπτωματα του ιου.Κατα πρωτον ειμαι φοβερα υποχονδριος και φοβαμαι πολυ τις αρρωστιες.Συνεχιζοντας θελω να εκθεσω τα εξης εδω και αρκετο καιρο ειμαι πολυ ληθαργικος κανα χρονο περιπου ειδικα μπροστα στον υπολογιστη της δουλειας 2ον αρρωσταινω 3 4 φορεσ το χρονο και στισ περισσοτερες περιπτωσεις εχω μονο πυρετο και νιωθω ατονια στις αρθρωσεισ.Απο χτες εχω τα ιδια συμπτωματα με πυρετο μονο και ατονια στις αρθρωσεις κομαρες χωρις αλλο συμπτωμα το ιδιο ειχα πριν κανα μηνα παλι.εχω σχεση που παω παντα με προφυλαξεις κατα 99 τοις εκατο.Δεν καταλαβα ποτε σε σπιτακια να χει σπασει το προφυλακτικο αν και ελεγχα σχολαστικα.Η αληθεια ειναι πως παω που και που σε σπιτακια με φιλους σε νομιμους οικους παντα στην Πατρα απο οπου ειμαι. κι εχω παει με κανα 2 γκομενες που γνωρισα εξω.η μια ξερω πως ειχε μεσογειακη αναιμια και εκανε μεταγγισεις καθε 16 17 μερες αλλα ητανε φιλη και γενικα ηξερα πως προσεχε...Τωρα δεν ξερω κατα ποσον ειναι δυνατον να χω κολλησει απο δαχτυλα που γενικα εχω πληγες καμμια φορα η απο τη γεννητικη περιοχη που ξυριζω...Οποιος μπορει με ψυχραιμια ας με βοηθησει
Ευχαριστω
Κανενας δεν εχει γνωσεις ωστε να βοηθησει καπως;

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
Κανενας δεν εχει γνωσεις ωστε να βοηθησει καπως;
τι να βοηθησουμε εμεις ρε φιλε, τα εχουμε πει πολλες φορες, κανε μια εξεταση και την αλλη μερα θα τα μαθεις ολα.
πιστευεις καποιος εδω μεσα μπορει να σου υπογραψει χαρτι οτι εισαι καθαρος και θα σε ξεαγχωσει ή θα σου πει οτι κολλησες και εσυ θα τον πιστεψεις? :headbang:

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Το ξερω πως η εξεταση ειναι το πιο σημαντικο απλα μερικες φορες ανησυχουμε για το τιποτα γι αυτο μπηκα πρωτα εδω μηπως απο τις ενδειξεις βγαινει κατι.Καταλαβαινω πως τιποτα δεν υποσκαπτει την εξεταση,Απλα ηθελα να δω αν αυτα που ανεφερα συναντωνται στο ιο η οχι γτ αν δεν συναντωνται ισως απλα να κρυολογω συνεχεια

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
Το ξερω πως η εξεταση ειναι το πιο σημαντικο απλα μερικες φορες ανησυχουμε για το τιποτα γι αυτο μπηκα πρωτα εδω μηπως απο τις ενδειξεις βγαινει κατι.Καταλαβαινω πως τιποτα δεν υποσκαπτει την εξεταση,Απλα ηθελα να δω αν αυτα που ανεφερα συναντωνται στο ιο η οχι γτ αν δεν συναντωνται ισως απλα να κρυολογω συνεχεια
Πολυ φοβαμαι οτι η πρωτη ειδικοτητα γιατρου που πρεπει να σε εξετασει ειναι Ψυχιατρος και μετα για ενα Rapidtest HIV σε οποιοδηποτε κεντρο ελεγχου στην πολη σου...
Απλα απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι εχεις θεμα ψυχολογικο...Οσο και για συμπτωματα και αναλυσεις μπορουμε να μιλαμε απειρες ωρες(ειμαι γιατρος) αλλα το θεωρω επιπολαιο και ανουσιο σε ενα τετοιο forum...

oldholborn528

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γιατρε το ξερω πως εχω μεγαλη νοσοφοβια απλα τα συμπτωματα με εχουν ανησυχησει αρκετα μετα απο τον αυγουστο που επιασα ενα λιπωμα στην κοιλια το οποιο αποδειχτηκε πως ειναι λιπωμα μετα απο υπερηχο.Απο εκεινη τη στιγμη η ζωη μου αλλαξε αρδην. Προσπαθω να ξεχαστω αλλα δεν ειναι ευκολο. Απλα με ανησυχει αυτοσ ο πυρετος και σημερα που ξυπνησα ειχα 37.Πιο πολυ δηλαδη οτι εχω μονο πυρετο χωρισ τπτ αλλο.Εχω ακουσει βεβαια πως ο συνεχησ πυρετοσ ειναι συμπτωμα κι οτι δεν πεφτει ενω εμενα πεφτει γενικα με αντιπυρετικα εχουν αμεση δραση. Προσπαθω να μαζεψω κουραγιο να κανω την εξεταση αν και το χω πει σε γιατρο που πηγα την φοβια μου και μου πε πως δεν θα χα τοσο δυνατο ανοσοποιητικο γτ σε εξετασεις αιματοσ ειχα 38% λευκα σε συνολο 12900.Δεν ξερω αν αυτο λεει κατι ισως μπορεις να μας διαφωτισεις. Παντως ο γιατροσ μονο που δε γελαγε εκεινη την ωρα μου ειπε να μην ανησυχω καθολου γτ οι πιθανοτητες ειναι μικρες με απροφυλακτη επαφη και μηδαμινες αφου χρησιμοποιουσα προφυλακτικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom