Ρε παιδια αν διαβασετε παραπανω εχω πει πως παντα χρησιμοποιουσα προφυλακτικο οπου κι αν πηγαινα απλα δεν ξερω αν την αρπαξα απο αμμια σε σπιτακι απο καμμια πληγη αν λαιστην.πολη μου υπαρχει ελεγχος γα τις κυριες που εργαζονται απο αστυνομια.δηλαδη αποκλειεται ενα μικρο σπυρακι να ναι απο κατι αλλο?Ειναι στη γλωσσα πισω κοντα στην αμυγδαλγ και οταν ανοιγω το στομα με ποναει η αρθρωση δεν ξερω αν αυτα ειναι συμπτωματα αν υπαρχει καποιοσ που να ξερει καλα απο αυτα ας βοηθησει σας παρακαλω....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 275K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε παιδια αν διαβασετε παραπανω εχω πει πως παντα χρησιμοποιουσα προφυλακτικο οπου κι αν πηγαινα απλα δεν ξερω αν την αρπαξα απο αμμια σε σπιτακι απο καμμια πληγη αν λαιστην.πολη μου υπαρχει ελεγχος γα τις κυριες που εργαζονται απο αστυνομια.δηλαδη αποκλειεται ενα μικρο σπυρακι να ναι απο κατι αλλο?Ειναι στη γλωσσα πισω κοντα στην αμυγδαλγ και οταν ανοιγω το στομα με ποναει η αρθρωση δεν ξερω αν αυτα ειναι συμπτωματα αν υπαρχει καποιοσ που να ξερει καλα απο αυτα ας βοηθησει σας παρακαλω....
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 386
- Πόντοι
- 36
μην ανησυχεις τοσο ειναι πολυ δθσκολο να κολησεις hiv ακομα και με απροφυλαχτη κολπικη επαφη μια φορα ειναι 5-9/10.000 πηγαινε σε κανα γιατρο να ρωτησεις για το προβλημα σου και παντα οτι κανεις με προφυλαξηΡε παιδια αν διαβασετε παραπανω εχω πει πως παντα χρησιμοποιουσα προφυλακτικο οπου κι αν πηγαινα απλα δεν ξερω αν την αρπαξα απο αμμια σε σπιτακι απο καμμια πληγη αν λαιστην.πολη μου υπαρχει ελεγχος γα τις κυριες που εργαζονται απο αστυνομια.δηλαδη αποκλειεται ενα μικρο σπυρακι να ναι απο κατι αλλο?Ειναι στη γλωσσα πισω κοντα στην αμυγδαλγ και οταν ανοιγω το στομα με ποναει η αρθρωση δεν ξερω αν αυτα ειναι συμπτωματα αν υπαρχει καποιοσ που να ξερει καλα απο αυτα ας βοηθησει σας παρακαλω....
Αφθα θα είναι ρε φιλε ή κοψιμο απο τα δοντια,μην τρελαινεσαι!Παιδια σος σημερα μετα απο ενδελεχες ψαξιμο και απο πονο στη δεξια μερια βρηκα ενα ασπρο στιγμα στο κατω μεροσ της γλωσσας και πισω κοντα στην αμυγδαλη.Εχω τρελαθει ας με βοηθησει καποιοσ ειναι συμπτωμα η ολα τα μεταφραζω σε αυτη την ασθενεια.Επισης οταν κουναω τη γλωσσα προς τα δεξια εχω ενοχληση.Να πω πως τα δοντια μου ειναι κοφτερα γτ εχουν σπασει στο σημειο που εβγαλα το σπυρι.
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ποιος σου έσπασε τα δόντια φίλε? Αυτή την ιστορία να μας πεις, όχι την μαλακία για το σπυρί.Παιδια σος σημερα μετα απο ενδελεχες ψαξιμο και απο πονο στη δεξια μερια βρηκα ενα ασπρο στιγμα στο κατω μεροσ της γλωσσας και πισω κοντα στην αμυγδαλη.Εχω τρελαθει ας με βοηθησει καποιοσ ειναι συμπτωμα η ολα τα μεταφραζω σε αυτη την ασθενεια.Επισης οταν κουναω τη γλωσσα προς τα δεξια εχω ενοχληση.Να πω πως τα δοντια μου ειναι κοφτερα γτ εχουν σπασει στο σημειο που εβγαλα το σπυρι.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Ρε τυπε εισαι βλακας η τον παριστανεις αν κανενας απο τους 2 δεν ειναι οροθετικος πως θα κολησεις μεσω wifi πλακα μας κανεις.saul
Σε ευχαριστω κατ αρχην που απαντησες και πολυ γρηγορα.Ευχομαι να ναι οπως τα λες και ολα να μου πανε καλα γιατι εχω περασει πολλα βασανα στη ζωη μου με θεματα υγειας.οσο το να τα αποφευγω η αληθεια ειναι πως στην πολη μου υπαρχουν κανα 8αρι σπιτι κι απ οτι ακουω ελεγχονται συχνα.Μαλιστα μια φορα ειχα παει και η τσα2 με εδιωξε γιατι η κοπελα οπως μου ειπε κανει εξετασεις και θα αργουσε.Επισης μου ειπε πως οι κοπελεσ ελεγχονται ανα 15 μερες.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η ψεμματα βεβαια.Μια ερωτηση ακομα και συγνωμη κιολας για την σπαζαρχιδιαση αλλα υπαρχει περιπτωση να κολλησεις την ασθενεια ακομα κι αν κανενασ απο τουσ 2 δεν ειναι οροθετικος;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
saul
Σε ευχαριστω κατ αρχην που απαντησες και πολυ γρηγορα.Ευχομαι να ναι οπως τα λες και ολα να μου πανε καλα γιατι εχω περασει πολλα βασανα στη ζωη μου με θεματα υγειας.οσο το να τα αποφευγω η αληθεια ειναι πως στην πολη μου υπαρχουν κανα 8αρι σπιτι κι απ οτι ακουω ελεγχονται συχνα.Μαλιστα μια φορα ειχα παει και η τσα2 με εδιωξε γιατι η κοπελα οπως μου ειπε κανει εξετασεις και θα αργουσε.Επισης μου ειπε πως οι κοπελεσ ελεγχονται ανα 15 μερες.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η ψεμματα βεβαια.Μια ερωτηση ακομα και συγνωμη κιολας για την σπαζαρχιδιαση αλλα υπαρχει περιπτωση να κολλησεις την ασθενεια ακομα κι αν κανενασ απο τουσ 2 δεν ειναι οροθετικος;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Ρε τυπε εισαι βλακας η τον παριστανεις αν κανενας απο τους 2 δεν ειναι οροθετικος πως θα κολησεις μεσω wifi πλακα μας κανεις.saul
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
saul
geia sas kai pali prospatho na bgalo apo to myalo mou pos exo hiv kai na polemhso thn ypoxondriash moy pragma pou apodeiknyetai dyskolo.mia erothsh kserw pws den einai o apolytos deikths isos kai tipota alla se eksetash aimatos me leyka aimosfairia 11200 eixa 42% lemfokyttara leei kati ayto gia to anosopoihtiko mou? h gia ton io? estw kai san eikasia
Επισκέπτης
δες τους κανονες του φορουμ και γραφε ελληνικαisws na mhn to grapsa swsta kai na to parete alliws den exw hiv apla prospatho na peiso ton eayto mou pos den exei.....gia apofygh parekshghsewn
Ξεκόλλα το μυαλό σου γιατί θα αρρωστήσεις χειρότερα!!!!Αντε,βγες έξω να παρεις αέρα και ξεκόλλα!!!!Αφού δεν έχεις πρόβλημα τι χολοσκάς;Αντε ,αγιες μέρες που είναι τρέχα να πηδηξεις καμια αγιοβασιλίτσα στα μπουρδελα να ξελαμπικάρεις.isws na mhn to grapsa swsta kai na to parete alliws den exw hiv apla prospatho na peiso ton eayto mou pos den exei.....gia apofygh parekshghsewn
Χρόνια πολλά και καλή χρονια φιλε!!!!
Αν και θα μπορουσα να σε δουλεψω και χοντρά μάλιστα δεν το έκανα.Ελπίζω να το αξίζεις!
(γραφε ελληνικά )
συγνωμη για τα αγγλικα παιδες σε ευχαριστω ρε φιλε για την απαντηση παντα οτι εκανα σε τανες ητανεμε προφυλαξη αλλα και με αλλεσ γκομενεσ ακομα και με την κοπελα μου ρωτησα μηπως παρω λιγο θαρροσ ρε παιδια αν παιζει καποιο ρολο να αναπτερωσω το ηθικο μου χρονιαρεσ μερεσ ρε γαμωτο την εχω βαλει στο ιντερνετ διαβαζοντασ για τον κωλοιο που μου χει καταστρεψει την ζωη χωρις καν να ξερω αν τον εχω γαμω την αρρωστοφοβια μου γαμω..........
Υ.Γ. Απλα ειδα καπου πως μειωνονται αυτα τα λεμφοκυτταρα αν εχεισ τον ιο ενω εγω τα χω και μαλιστα ψηλοανεβασμενα
Υ.Γ. Απλα ειδα καπου πως μειωνονται αυτα τα λεμφοκυτταρα αν εχεισ τον ιο ενω εγω τα χω και μαλιστα ψηλοανεβασμενα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Τυπε απο τη στιγμη που τα εχεις ανεβασμενα αποκλειεται να εχεις hiv το hiv τα καταστρεφει δεν τα ανεβαζει μην μπερδευεσαισυγνωμη για τα αγγλικα παιδες σε ευχαριστω ρε φιλε για την απαντηση παντα οτι εκανα σε τανες ητανεμε προφυλαξη αλλα και με αλλεσ γκομενεσ ακομα και με την κοπελα μου ρωτησα μηπως παρω λιγο θαρροσ ρε παιδια αν παιζει καποιο ρολο να αναπτερωσω το ηθικο μου χρονιαρεσ μερεσ ρε γαμωτο την εχω βαλει στο ιντερνετ διαβαζοντασ για τον κωλοιο που μου χει καταστρεψει την ζωη χωρις καν να ξερω αν τον εχω γαμω την αρρωστοφοβια μου γαμω..........
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.612
- Πόντοι
- 606
συγνωμη για τα αγγλικα παιδες σε ευχαριστω ρε φιλε για την απαντηση παντα οτι εκανα σε τανες ητανεμε προφυλαξη αλλα και με αλλεσ γκομενεσ ακομα και με την κοπελα μου ρωτησα μηπως παρω λιγο θαρροσ ρε παιδια αν παιζει καποιο ρολο να αναπτερωσω το ηθικο μου χρονιαρεσ μερεσ ρε γαμωτο την εχω βαλει στο ιντερνετ διαβαζοντασ για τον κωλοιο που μου χει καταστρεψει την ζωη χωρις καν να ξερω αν τον εχω γαμω την αρρωστοφοβια μου γαμω..........
μουτρο σορυ αλλα δεν ξερεις που παν τ 4....τραβα κανε καμια ενημερωση.....
Καλά ρε φίλε,σε γιατρό δεν πήγες ;Τι σκατα βρηκες στο ιντερνετ;φιλε με ανακουφισες πολυ τωρα σε ευχαριστω πολυ
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Τυπε η μονη ανακουφιση που θα παρεις ειναι οταν σου πουν οτι το τεστ ειναι αρνητικο μεχρι τοτεφιλε με ανακουφισες πολυ τωρα σε ευχαριστω πολυ
ρε παιδια δεν ειχα ακαποτη επαφη ποτε μα ποτε απλα διαβασα την μαλακια για τον ιο και λογω του οτι σωματοποιω τα παντα μου ρθε πως εχω.απλα οσο διαβαζεις σου μπαινουν ιδεες....μην ειχα πληγη στη γεννητικη περιοχη? μηπως στα χερια? μηπως ηταν οροθετικη? οσο διαβαζεισ βρισκεις αν κι εγω πηγαινα σε νομιμους οικους ανοχης (γτ εχω δει και μπατσους μεσα) κατα βαση ππου πιστευω πως δεν διακινδυνευουν να μην κανουν εξετασεις στισ γκομενες.. γτ εδω Πατρα γενικα εχω ακουσει ελεγχονται επισης αν εσκαγε μυτη καμμια οροθετικη θα την ειχαν κραξει τα τοπικα....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 675K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K