Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
Ρε παιδια αν διαβασετε παραπανω εχω πει πως παντα χρησιμοποιουσα προφυλακτικο οπου κι αν πηγαινα απλα δεν ξερω αν την αρπαξα απο αμμια σε σπιτακι απο καμμια πληγη αν λαιστην.πολη μου υπαρχει ελεγχος γα τις κυριες που εργαζονται απο αστυνομια.δηλαδη αποκλειεται ενα μικρο σπυρακι να ναι απο κατι αλλο?Ειναι στη γλωσσα πισω κοντα στην αμυγδαλγ και οταν ανοιγω το στομα με ποναει η αρθρωση δεν ξερω αν αυτα ειναι συμπτωματα αν υπαρχει καποιοσ που να ξερει καλα απο αυτα ας βοηθησει σας παρακαλω....

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
Ρε παιδια αν διαβασετε παραπανω εχω πει πως παντα χρησιμοποιουσα προφυλακτικο οπου κι αν πηγαινα απλα δεν ξερω αν την αρπαξα απο αμμια σε σπιτακι απο καμμια πληγη αν λαιστην.πολη μου υπαρχει ελεγχος γα τις κυριες που εργαζονται απο αστυνομια.δηλαδη αποκλειεται ενα μικρο σπυρακι να ναι απο κατι αλλο?Ειναι στη γλωσσα πισω κοντα στην αμυγδαλγ και οταν ανοιγω το στομα με ποναει η αρθρωση δεν ξερω αν αυτα ειναι συμπτωματα αν υπαρχει καποιοσ που να ξερει καλα απο αυτα ας βοηθησει σας παρακαλω....

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
36
μην ανησυχεις τοσο ειναι πολυ δθσκολο να κολησεις hiv ακομα και με απροφυλαχτη κολπικη επαφη μια φορα ειναι 5-9/10.000 πηγαινε σε κανα γιατρο να ρωτησεις για το προβλημα σου και παντα οτι κανεις με προφυλαξη

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Παιδια σος σημερα μετα απο ενδελεχες ψαξιμο και απο πονο στη δεξια μερια βρηκα ενα ασπρο στιγμα στο κατω μεροσ της γλωσσας και πισω κοντα στην αμυγδαλη.Εχω τρελαθει ας με βοηθησει καποιοσ ειναι συμπτωμα η ολα τα μεταφραζω σε αυτη την ασθενεια.Επισης οταν κουναω τη γλωσσα προς τα δεξια εχω ενοχληση.Να πω πως τα δοντια μου ειναι κοφτερα γτ εχουν σπασει στο σημειο που εβγαλα το σπυρι.
Αφθα θα είναι ρε φιλε ή κοψιμο απο τα δοντια,μην τρελαινεσαι!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Παιδια σος σημερα μετα απο ενδελεχες ψαξιμο και απο πονο στη δεξια μερια βρηκα ενα ασπρο στιγμα στο κατω μεροσ της γλωσσας και πισω κοντα στην αμυγδαλη.Εχω τρελαθει ας με βοηθησει καποιοσ ειναι συμπτωμα η ολα τα μεταφραζω σε αυτη την ασθενεια.Επισης οταν κουναω τη γλωσσα προς τα δεξια εχω ενοχληση.Να πω πως τα δοντια μου ειναι κοφτερα γτ εχουν σπασει στο σημειο που εβγαλα το σπυρι.
Ποιος σου έσπασε τα δόντια φίλε? Αυτή την ιστορία να μας πεις, όχι την μαλακία για το σπυρί.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
saul
Σε ευχαριστω κατ αρχην που απαντησες και πολυ γρηγορα.Ευχομαι να ναι οπως τα λες και ολα να μου πανε καλα γιατι εχω περασει πολλα βασανα στη ζωη μου με θεματα υγειας.οσο το να τα αποφευγω η αληθεια ειναι πως στην πολη μου υπαρχουν κανα 8αρι σπιτι κι απ οτι ακουω ελεγχονται συχνα.Μαλιστα μια φορα ειχα παει και η τσα2 με εδιωξε γιατι η κοπελα οπως μου ειπε κανει εξετασεις και θα αργουσε.Επισης μου ειπε πως οι κοπελεσ ελεγχονται ανα 15 μερες.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η ψεμματα βεβαια.Μια ερωτηση ακομα και συγνωμη κιολας για την σπαζαρχιδιαση αλλα  υπαρχει περιπτωση να κολλησεις την ασθενεια ακομα κι αν κανενασ απο τουσ 2 δεν ειναι οροθετικος;
Ρε τυπε εισαι βλακας η τον παριστανεις αν κανενας απο τους 2 δεν ειναι οροθετικος πως θα κολησεις μεσω wifi πλακα μας κανεις.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
saul
Σε ευχαριστω κατ αρχην που απαντησες και πολυ γρηγορα.Ευχομαι να ναι οπως τα λες και ολα να μου πανε καλα γιατι εχω περασει πολλα βασανα στη ζωη μου με θεματα υγειας.οσο το να τα αποφευγω η αληθεια ειναι πως στην πολη μου υπαρχουν κανα 8αρι σπιτι κι απ οτι ακουω ελεγχονται συχνα.Μαλιστα μια φορα ειχα παει και η τσα2 με εδιωξε γιατι η κοπελα οπως μου ειπε κανει εξετασεις και θα αργουσε.Επισης μου ειπε πως οι κοπελεσ ελεγχονται ανα 15 μερες.Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η ψεμματα βεβαια.Μια ερωτηση ακομα και συγνωμη κιολας για την σπαζαρχιδιαση αλλα  υπαρχει περιπτωση να κολλησεις την ασθενεια ακομα κι αν κανενασ απο τουσ 2 δεν ειναι οροθετικος;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
saul
Ρε τυπε εισαι βλακας η τον παριστανεις αν κανενας απο τους 2 δεν ειναι οροθετικος πως θα κολησεις μεσω wifi πλακα μας κανεις.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
saul

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
geia sas kai pali prospatho na bgalo apo to myalo mou pos exo hiv kai na polemhso thn ypoxondriash moy pragma pou apodeiknyetai dyskolo.mia erothsh kserw pws den einai o apolytos deikths isos kai tipota alla se eksetash aimatos me leyka aimosfairia 11200 eixa 42% lemfokyttara leei kati ayto gia to anosopoihtiko mou? h gia ton io? estw kai san eikasia :helpplea:

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
isws na mhn to grapsa swsta kai na to parete alliws den exw hiv apla prospatho na peiso ton eayto mou pos den exei.....gia apofygh parekshghsewn

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
isws na mhn to grapsa swsta kai na to parete alliws den exw hiv apla prospatho na peiso ton eayto mou pos den exei.....gia apofygh parekshghsewn
Ξεκόλλα το μυαλό σου γιατί θα αρρωστήσεις χειρότερα!!!!Αντε,βγες έξω να παρεις αέρα και ξεκόλλα!!!!Αφού δεν έχεις πρόβλημα τι χολοσκάς;Αντε ,αγιες μέρες που είναι τρέχα να πηδηξεις καμια αγιοβασιλίτσα στα μπουρδελα να ξελαμπικάρεις.
Χρόνια πολλά και καλή χρονια φιλε!!!!

Αν και θα μπορουσα να σε δουλεψω και χοντρά μάλιστα δεν το έκανα.Ελπίζω να το αξίζεις!
(γραφε ελληνικά  :) )

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
συγνωμη για τα αγγλικα παιδες σε ευχαριστω ρε φιλε για την απαντηση παντα οτι εκανα σε τανες ητανεμε προφυλαξη αλλα και με αλλεσ γκομενεσ ακομα και με την κοπελα μου ρωτησα μηπως παρω λιγο θαρροσ ρε παιδια αν παιζει καποιο ρολο να αναπτερωσω το ηθικο μου χρονιαρεσ μερεσ ρε γαμωτο την εχω βαλει στο ιντερνετ διαβαζοντασ για τον κωλοιο που μου χει καταστρεψει την ζωη χωρις καν να ξερω αν τον εχω γαμω την αρρωστοφοβια μου γαμω..........

Υ.Γ. Απλα ειδα καπου πως μειωνονται αυτα τα λεμφοκυτταρα αν εχεισ τον ιο ενω εγω τα χω και μαλιστα ψηλοανεβασμενα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
συγνωμη για τα αγγλικα παιδες σε ευχαριστω ρε φιλε για την απαντηση παντα οτι εκανα σε τανες ητανεμε προφυλαξη αλλα και με αλλεσ γκομενεσ ακομα και με την κοπελα μου ρωτησα μηπως παρω λιγο θαρροσ ρε παιδια αν παιζει καποιο ρολο να αναπτερωσω το ηθικο μου χρονιαρεσ μερεσ ρε γαμωτο την εχω βαλει στο ιντερνετ διαβαζοντασ για τον κωλοιο που μου χει καταστρεψει την ζωη χωρις καν να ξερω αν τον εχω γαμω την αρρωστοφοβια μου γαμω..........

Υ.Γ. Απλα ειδα καπου πως μειωνονται αυτα τα λεμφοκυτταρα αν εχεισ τον ιο ενω εγω τα χω και μαλιστα ψηλοανεβασμενα
Τυπε απο τη στιγμη που τα εχεις ανεβασμενα αποκλειεται να εχεις hiv το hiv τα καταστρεφει δεν τα ανεβαζει μην μπερδευεσαι

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
φιλε με ανακουφισες πολυ τωρα σε ευχαριστω πολυ

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.612
Πόντοι
606

μουτρο σορυ αλλα δεν ξερεις που παν τ 4....τραβα κανε καμια ενημερωση.....

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
ρε παιδια δεν ειχα ακαποτη επαφη ποτε μα ποτε απλα διαβασα την μαλακια για τον ιο και λογω του οτι σωματοποιω τα παντα μου ρθε πως εχω.απλα οσο διαβαζεις σου μπαινουν ιδεες....μην ειχα πληγη στη γεννητικη περιοχη? μηπως στα χερια? μηπως ηταν οροθετικη? οσο διαβαζεισ βρισκεις αν κι εγω πηγαινα σε νομιμους οικους ανοχης (γτ εχω δει και μπατσους μεσα) κατα βαση ππου πιστευω πως δεν διακινδυνευουν να μην κανουν εξετασεις στισ γκομενες.. γτ εδω Πατρα γενικα εχω ακουσει ελεγχονται επισης αν εσκαγε μυτη καμμια οροθετικη θα την ειχαν κραξει τα τοπικα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom