Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.871
Πόντοι
216
Μαγκα, δεν ξερω εσυ τι λες, αλλα εμενα 3 φιλοι μου εχουν κολλησει μια ιωση οπου πρηστηκαν στο φουλ αμυγδαλες και λεμφαδενες μεσα σε λιγες ωρες!
Αποτελεσμα να εχουν ταβλιαστει στο κρεβατι και ν ανεβοκατεβαινουν αποτομα πυρετοι-κυκλοφορει αυτη η ιωση που ναι και πολυ της μοδας τελευταια!
Οποτε μην αγχωνεσαι ετσι, ειναι πολυ πιθανο να εχεις κολλησει απλα αυτη την ιωση και απλα να σου χορηγηθει καμμια αντιβιωση και να αραξεις σπιτι για καμμια βδομαδα!
Σου λεω ειναι πολυ κοινη ιωση, και σιγουρα δεν υπαρχει λογος ν ανησυχεις ετσι-αλλα αμα σε τρωει πηγαινε να κανεις εξετασεις!
Ωσπου να παντρευτεις θα γιανει το βαβα, οποτε ευχομαι περαστικα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πολύ πιθανόν να είναι μία απλή ίωση και να μη χρειάζεται πανικός, αλλά θα πρέπει να μάθεις να μην κάνεις τέτοιες επιπολαιότητες του τύπου είδαμε ένα μουνί και αμέσως να το γλύψουμε.

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός απέναντι απο το Caravel (σχεδόν), φίλε μου αλήθεια χαλάρωσε. Όλα θα πάνε καλά, να ήξερες πόσα κοινά συμπτώματα έχουν πολλές ασθένειες μικρές και μεγάλες. Εγώ θα σου έλεγα να πας εκεί να κάνεις τις αιματολογικές σου, να βγούνε τ'αποτελέσματά σου να δείς ότι δεν υπάρχει κάτι, αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι και μια καλλιέργεια φαρυγγικού επιχρήσματος (παίρνουν με μια μεγάλη μπατονέτα υγρό απο τις αμυγδαλές σου κοντά), αυτό που μπορεί να κόλλησες ίσως είναι αδενοιός, ή ένας απλός σταφυλλόκοκος. Ψυχραιμία και να ξέρεις ότι ΟΛΑ διορθώνονται ή κρατιούνται σε επίπεδα που δεν είναι επικύνδινα για τη ζωή. Κάτι τελευταίο...... καλά έκανες και την έγλυψες την πουτάνα τι καλύτερο απο ένα ζουμερό μουνί!

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε δε χρειάζεται πανικός , πραγματικά.Αυτό που έχεις στο λαιμό σου δεν έχει καμία σχέση με aids.Πήγαινε όμως στο Συγγρού (πρέπει να πας πρωι-πρωι) και θα πεις φυσικά πως έκανες γλειφομούνι , μην τυχόν και δεν πεις την αλήθεια όπως είναι.Η πιθανότητα να έχεις κολλήσει hiv έτσι είναι πολύ ελάχιστη (και εφόσον η κοπέλα είναι φορέας).Κάποια αφροδίσια όμως μπορεί να κολλήσουν έτσι για αυτό από δω και στο εξής περισσότερη προσοχή.Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά.

Επισκέπτης
www.bourdela.com/content/view/336/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

λετε και εμεις οι επισκεπτες οικων ανοχης να κινδυνευουμε; εχει κολλησει ποτε κανεις AIDS μετα απο συνευρεση με ιεροδουλη αν και εχει παρει τις καταλληλες προφυλαξεις;

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Θεωρητικα στους νομιμους οικους ανοχης με γυναικες ελεγχομενες και με τα γνωστα μετρα προφυλαξης και κυριως με ΤΗΝ ΟΧΙ ΑΠ'ΕΥΘΙΕΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΓΡΩΝ... δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να κολησεις κατι, οτιδηποτε , αν και το μονο πιθανο ειναι οι ψειρες απο το σεντονι απο τον προηγουμενο και οχι απο την γυναικα.Μη φοβασαι.Τουλαχιστον αυτες ειναι οι γνωσεις μου προς το παρον.

CHRISCO

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Σε οποιοδηποτε δημοσιο νοσοκομειο οι εξετασεις για τον ιο του aids κοστιζουν μονο 12 ευρω. Στο Υγειονομικο στην Αλεξανδρας οι εξετασεις ειναι δωρεαν - μπορεις να δωσεις αλλο ονομα αν θες - .Σε κανενα νοσοκομειο δεν χρειαζεσαι βιβλιαριο υγειας για αυτες τις εξετασεις . Αλλα αποκλειεται να εχεις κατι και να φανηκε τοσο γρηγορα. Τα συμπτωματα του aids , δυστυχως αργουν πολυ να φανουν . Το παθημα - μαθημα. Καποτα και στο τσιμπουκι φιλε και φιλοι !!!

CHRISCO

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε εισαι δολοφονος. Παροτρυνεις και τους υπολοιπους να γλυφουν τις πουτανες ?

Συγχαρητηρια !!!!!!

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
παντως θελει μεγαλη προσοχη ......δεν ξερεις ποτε τι γινεται διοτι οπως λεει και ο λαος μας ''πολλες φορες παει η σταμνα για νερο ....μα μια σπαει ''

Επισκέπτης
Φίλε μου μην ανησυχείς. Υπάρχουν πολύ πολύ πιο πολλές πιθανότητες να ΜΗΝ έχεις κολλήσει παρά να έχεις κολλήσει. Ναι, κολλάει από γυμνό τσιμπούκι αλλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δύσκολο. Από την άλλη, είναι αδύνατον να σου εκδηλώθηκαν συμπτώματα μέσα σε μερικές ώρες. Αυτό που νιώθεις στους λεμφαδένες είναι πιθανότατα ψυχολογικό ή μπορεί ρε αδερφέ να έφαγες παγωτό και να κρύωσες!

Όπως και να 'χει το θέμα, μην το "δένεις" ότι κάτι έχεις κολλήσει καλά και ντε. Περίμενε κάνα 6μηνο και κάνε μια εξέταση αίματος. Ξέρω ότι θα σου έχει φύγει η ψυχή μέσα σε αυτό το εξάμηνο αλλά... τουλάχιστον θα είσαι σίγουρος.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
σκεψου θετικα αδερφε . για να σου φυγει και ο παραμικρος φοβος πηγενε κανε εξετασεις , παντως μου ακουγεται δυσκολο και τοσο συντομα ,  παντως το ανγχος να ξερεις ειναι πολυ κακος συμβουλος , (μακαρι να το εφαρμοζα και εγω )

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Φιλε μην σε πιάνει υστερία,

Ακόμα και ίωση να είναι συνήθως εμφανίζεται μετά από 24 ώρες από την στιγμή που θα την αρπάξεις. Αλλο πόσο ο ιός του aids ο οποίος χρειάζεται τουλάχιστον 2-3 μήνες για να επωαστεί στον οργανισμό σου.
Καλά σου λένε όλοι ότι την άρπαξες την ίωση. Από αυτά που λές καταλαβαίνω ότι εσύ φούντωσες στο ρασπούτιν με την πουτάνα βγήκες έξω ελαφρά ντυμένος και με την υγρασία που είχε την άρπαξες.
Απλά κάνε μια εξέταση για να σου φύγει η ιδέα.
Αυτό που έχεις λέγεται σύνδρομο Placebo.
(κοινώς κατά φαντασίαν ασθενής)
:)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φίλε μην κάνεις έτσι ιωσούλα θα είναι αλλα για καλο για κακό όπως είπαν και οι φίλοι απο πριν κάνε μια εξέταση να σου φύγει η ιδέα οτι κόλησες κατι .

CHRISCO

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Οι εξετασεις για τον ιο που προκαλει το aids μπορουν να γινουν περιπου σε 25 μερες απο την επικινδυνη επαφη που ειχες . Απο τοτε περιπου και μετα  ο οργανισμος δινει δειγματα για αντισωματα κατα του ιου .Σε 6 μηνες ...... που λενε παραπανω ειναι πολυ μακρια .Απλα προσοχη ..σε ολους .

kwstis19

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την συμπαράσταση.

Το ξέρω ότι έκανα μεγάλη μ@λκια που την έγλειψα αλλά δυστυχώς τώρα αυτο έγινε και να το αλλαξω δν μπορώ..

Τώρα όμως είμαι λίγο μπερδεμένος με το τι ειναι καλύτερα να κανω.Να ενημερώσω πρώτα εναν γιατρό,να πάω σε καποιο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό ή να περίμενω να περάσουν 2-3 μήνες κ ύστερα να κάνω τις εξετάσεις αφού ετσι κιαλλιώς δν φαίνεται τπτ νωρίτερα?

ΥΓ Σημερα ο λαιμός μου είναι κάπως καλύτερα.Μπας κ έφταιγε οτι  κάπνισα 3 διαφορετικές μαρκες εκείνο το βράδυ?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε πλακα μας κανεις?
αμα ειχες γινει φουγαρο τι περιμενεις?
γενικα αμα βγεις εξω οπουδηποτε κ εχει πολλους καπνιζοντες ο λαιμος γινεται χαλια

τεσπα καλυτερα πηγαινε κ σ ενα γιατρο να εισαι εντελως σιγουρος

CHRISCO

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Σε συμβουλευω να πας για εξετασεις σε 3 εβδομαδες περιπου .
Καλο ειναι ολοι μας να ελεγχομαστε τακτικα. Κακο δεν ειναι .
Υπευθυνο ειναι !

paladin852

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
h

ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
(Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,20% - 0,40%
Εκθεση βλενογγόνου (μάτι, μύτη, κ.λ.π.) 0,10%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,10% - 6,60%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,10%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,01% - 0,15%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,30%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών 0,70%
Μετάγγιση 90% - 100%

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάστορα πιο πουτανάκι έγλυψες στο Rasputin na πάω και γώ να το φιλήσω.

Επισκέπτης
ΥΓ Σημερα ο λαιμός μου είναι κάπως καλύτερα.Μπας κ έφταιγε οτι  κάπνισα 3 διαφορετικές μαρκες εκείνο το βράδυ?

Ε, ρε μεγάλε πες μας όλο το story!!! Μήπως είχες βγει και στο χιόνι με κοντομάνικο? Ίωση έχεις, όλα καλά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom