Ισως σας ενδιαφέρει αυτό:
"Εγώ, η Mαρία Παπαγιαννίδου - Σεν Πιερ, οροθετική εδώ και είκοσι χρόνια και φρεσκοπαντρεμένη, ζήτησα από την εταιρεία Hazel Wood Productions τα δικαιώματα προβολής του βραβευμένου ντοκιμαντέρ
The other side of AIDS του Robin Scovill, Λος Αντζελες 2004, για δύο εβδομάδες - από τις 18 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου. Κατεβλήθη το σχετικό ποσό για να παιχθεί το ντοκιμαντέρ οπουδήποτε στην Ελλάδα, δόθηκε για υποτιτλισμό και ήδη ανακοινώνουμε ότι θα παίζεται τις δύο τελευταίες βδομάδες του Ιουνίου στους κινηματογράφους Τριανόν (σταθμός μετρό Βικτορία, 7.20 μ.μ.) και Μικρόκοσμος (σταθμός μετρό Φιξ, 12.30 τα μεσάνυχτα) στην Αθήνα. Και στην Πάτρα, στον πολυχώρο Ιντεάλ (Αγ. Νικολάου 4), στις 27 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.
Εσείς γνωρίζετε την άλλη όψη για το AIDS;
«Νιώθω σαν να ξυπνάω από έναν πενταετή ύπνο όπου είχα συμφωνήσει σε κάτι που δεν πίστευα και δεν ήθελα να κάνω», Reggie, ένας οροθετικός.
Σημειωτέον: η μόνη αναφορά για μπουρδέλα στην ταινία είναι όταν ο dr. Peter Duesberg, υποψήφιος για Νόμπελ, λέει ότι ένα από τα παράδοξα της επίσημης θεωρίας για το AIDS είναι ότι οι πόρνες δεν βρίσκονται οροθετικές, ενώ θα περίμενε κανείς το αντίθετο: "Η πραγματικότητα με επιβεβαιώνει κάθε χρόνο. Δεν έχουμε θεραπεύσει ούτε ένα ασθενή του AIDS. Δεν μπορέσαμε να προβλέψουμε μια επιδημία που υποτίθεται ότι θα εξαπλωνόταν στον γενικό πληθυσμό. Αλλά δεν εξαπλώθηκε. Οι ιερόδουλες και οι γιατροί υποτίθεται ότι θα κολλούσαν AIDS επειδή είναι στην πρώτη γραμμή της ιικής επίθεσης. Δεν κόλλησαν. Οι επιστήμονες που δουλεύουν πάνω στο AIDS υποτίθεται ότι θα πέθαιναν από το AIDS. Αυτό δεν έγινε. Υποτίθεται ότι θα βρίσκαμε εμβόλιο. Δεν βρέθηκε. Τι άλλο θέλουμε από μια λαθεμένη υπόθεση; Αποτυγχάνει κάθε χρόνο. Αλλη υπόθεση είναι αδύνατο να υπάρξει σ' αυτή τη χώρα. Οι αποδείξεις που έχω δει μου δείχνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μοιάζει μ' επιστημονική βάση δεδομένων, δηλαδή να αποδεικνύει ότι αυτό που λέμε AIDS οφείλεται σε έναν ιό ή σ' έναν ρετροϊό, όπως και να 'ναι τ' αρχικά. HIV, IHV, VIH. Πείτε το όπως θέλετε.
Η αιτία και η θεραπεία του AIDS είναι τόσο κοντινά όσο το να δεχτούμε μια εναλλακτική υπόθεση".
Περισσότερα για το ντοκιμαντέρ "The other side of AIDS", που θα παίζεται στους κινηματογράφους μέχρι τις 2 Ιουλίου, στο
Φιλιά
Μαρία Παπαγιαννίδου