Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κάνεις λάθος. Δεν είναι λίγοι οι άντρες που έχουν πολυποίκιλες σεξουαλικές προτιμήσεις

Vanzel, πιστευεις οτι υπαρχουν πολλοι bisexual τυποι που θα πληρωναν για να πηδηξουν μια πουτανα? Εγω μαλλον θα συμφωνησω με τη Μαιρη (και) εδω...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κατ'αρχάς να καλωσορίσουμε την Μαρία στο σάιτ. Γιατί Μαρία σου φαίνεται λίγο το όλο θέμα να είναι ζήτημα μιας politically correct τρομοκρατίας; Γιατί θα πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο συνωμοτικό; Συνήθως τα πραγματα στη ζωή είναι πιο απλά. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Υπάρχει ένα βιβλίο του Bjorn Lomborg, The Sceptical Enviromentalist.  O Lomborg, καθηγητής Πολιτικής Στατιστικής στο Παν. ʼαρχους της Δανίας (και πρώην ενεργό μέλος της Greenpeace) με πολύ τεκμηριωμένο τρόπο, χρησιμοποιώντας επίσημες στατιστικές (και μόνο επίσημες) αρνείται την παγκοσμίως αποδεκτή άποψη περί καταστροφής του περιβάλλοντος. Ποιός ξέρει το βιβλίο αυτό εκτός από λίγους που διαβάζουν τον Economist ή την Wall Street Journal; Είναι τα μόνα έντυπα τα οποία έχουν παρουσιάσει το βιβλίο. Μήπως υπάρχει κάποια συνωμοσία οικονομικών συμφερόντων πίσω από αυτή την απόκρυξη; Αντίθετα τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα θα είχαν κάθε λόγο οι απόψεις του Lomborg να είναι ευρύτερα αποδεκτές.

Το θέμα της παγκοσμιοποίησης είναι ένα άλλο θέμα στο οποίο η πολιτικώς ορθή άποψη είναι η εναντίον της παγκοσμιοποίησης. Τι κι αν έχουν γραφτεί δεκάδες σοβαρές αναλύσεις που τεκμηριώνουν το αντίθετο. Αλλά δεν θα επεκταθώ εδώ περισσότερο.

Όπως στην περίπτωση των σεξουαλικών προτιμήσεων, έτσι και στην περίπτωση του περιβάλλοντος ή της παγκοσμιοποίησης είναι δεδομένο ποιά είναι η politically correct άποψη στον Αγγλοσαξωνικό κόσμο. Ο καθένας ξέρει ότι η αντίθετη άποψη θα τον καταστρέψει επιστημονικά, επαγγελματικά, κοινωνικά και τέλος οικονομικά. Δεν το διακινδυνεύει λοιπόν. Αυτή η άποψη διοχετεύεται μέσα από τα ΜΜΕ και γίνεται κοινός τόπος.

Η Μαρία επειδή το ζει 10 χρόνια έψαξε να βρει τα στοιχεία γιατί ήθελε να μαθει τι είναι αυτό που της έτυχε. Οι υπόλοιποι, επειδή δεν μας έχει τύχει, τρώμε αμάσητη τη τροφή που μας διοχετεύεται.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όποιος νομίζει ότι το AIDS δεν μεταδίδεται σεξουαλικά δεν έχει παρά να ξεκινήσει συστηματικό σεξ με μολυσμένες και να έρθει σε ένα χρόνο να μας εκθέσει τα συμπεράσματά του.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μάλλον ο άντρας της Μαρίας κάτι θα είχε να σου πει επ' αυτού. Κανείς δεν είπε ότι δεν μεταδίδεται σεξουαλικά. Αυτό που η Μαρία ισχυρίζεται (και κάποιοι άλλοι επιστήμονες από ότι φαίνεται) είναι ότι δεν μεταδίδεται με σεξουαλική επαφή από μολυσμένη γυναίκα σε ετεροφυλόφιλο άνδρα.

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εχω τις απαντήσεις έτοιμες στο βιβλίο μου. Ο,τι ρωτάτε, το έχω ψάξει προ πολλού - δουλειά μου είναι άλλωστε αυτή. Λοιπόν, η εφημερίδα μου δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ο καθένας μόνος του ίσως μπορεί περισσότερα. Αντιγράφω πάλι από το πρώτο βιβλίο:

"...για μια ομιλία που δόθηκε στην Ιταλία από έναν Αμερικανό πρώην βετεράνο ερευνητή του AIDS, τον David Rasnick. Ναι, είναι αυτός που είχε βγάλει νωρίτερα το βιβλίο Blinded by Science - ήτοι Τυφλωμένοι από την Επιστήμη -  το 1997, όταν είχαν αρχίσει να σφίγγουν τα λουριά για όλους διεθνώς. Από εκεί είχαμε πάρει και εμείς νωρίτερα το φοβερό απόσπασμα για τους 100.000 επιστήμονες και γιατρούς του AIDS σε μια χώρα που έχει λιγότερους από τόσους ασθενείς του  AIDS ? τις ΗΠΑ. Πήγε ο άνθρωπος το 2001 στη Νάπολη, σε μια Διεθνή Διάσκεψη για την Επιστήμη και τη Δημοκρατία και ξεκίνησε τον λόγο του επισημαίνοντας ότι βλέπει επί 25 χρόνια την επιστήμη να εκφυλίζεται από δραστηριότητα που εξευγενίζει και εμπλουτίζει την ανθρώπινη κοινωνία σε επικίνδυνη μηχανή αναποτελεσματικότητας. Αρχισε ο κ. Ράσνικ από παραδείγματα αναγκαστικής ομοφωνίας επί επιστημονικών θεμάτων στην πρώην Σοβιετική Ενωση και έφτασε ομαλά στην περίπτωση αναγκαστικής ομοφωνίας επί του AIDS στις σημερινές ΗΠΑ. Διότι με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν πλέον οι Οργανισμοί Υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνο που τώρα επιτάσσουν τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο. Από ένα σημείο και μετά ο ομιλητής γίνεται ακριβέστερος:

«Καθώς οι χρηματοδοτήσεις για κάθε ακαδημαϊκή έρευνα στο θέμα του AIDS ελέγχονται από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Ειδικών Λοιμώξεων  (National Institute of Allergy and Infectious Diseases), μπορούν κάποιοι να κόβουν τις επιχορηγήσεις για τους διαφωνούντες σε βαθμό ασυδοσίας. Οσοι εκδότες θεωρούνται ισότιμοι στην αντιμετώπιση του ζητήματος πιέζονται να μη δημοσιεύουν άρθρα με κριτικά σχόλια για την υπόθεση του AIDS. Δημοσιογράφοι που παίρνουν συνεντεύξεις από αντιφρονούντες επιστήμονες αποκλείονται από τις κρατικές πηγές και κατηγορούνται για ¨ανηθικότητα¨. Το αποτέλεσμα είναι ένας νέος κόσμος όπου η κάποτε ζωογόνα λειτουργία του επιστημονικού ελέγχου αντιμετωπίζεται ως κοινωνική απόκλιση και ως τέτοια τιμωρείται.

Για την υπεράσπιση της πληρωμένης ομοφωνίας οι ερευνητές του HIV χρησιμοποιούν μεθοδολογίες στατιστικής οι οποίες έχουν αμφισβητηθεί από τους ίδιους τους εμπνευστές τους. Και προχωρούν σε πειράματα χωρίς καθόλου έλεγχο"...

----

Συνεπώς, μην περιμένετε από τους θεσμούς να εφαρμόσουν το δίκαιο. Ολοι έχουν αποδεχτεί το AIDS, όπως έχουν αποδεχτεί τον πόλεμο στο Ιράκ. Τίποτε δεν είναι αυτονόητο στα νέα πλαίσια της Αυτοκρατορίας. Απο κει και πέρα, ο καθένας είναι ακόμα ελεύθερος να αποφασίσει αν θα χειραγωγηθεί ή όχι.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Όποιος νομίζει ότι το AIDS δεν μεταδίδεται σεξουαλικά δεν έχει παρά να ξεκινήσει συστηματικό σεξ με μολυσμένες και να έρθει σε ένα χρόνο να μας εκθέσει τα συμπεράσματά του.

Συμφωνώ απόλυτα!Τα πράγματα είναι απλά!Μην περάσει ο ιός στο αίμα σου! Με σεξ θες, με γλυφιτζούρι, με σκατόχαρτο με ότι στον πούτσο θες έτσι και περάσει στο αίμα σου την έκατσες χαλαρά. Και επείδη υπάρχει πιθανότητα να περάσει στο αίμα (εξού και οι ομοφιλόφιλοι έχουν περισσότερες πιθανότητες μιας και ο πρωκτός ενδύκνειται σε αυτό) και με το σεξ γι' αυτό λέμε πάντα προφυλακτικό. Το ότι ετεροφυλόφιλος άντρας με μολυσμένη γυναίκα κάνουν σεξ και δεν κολλήσει, σημαίνει πολύ απλά ότι ο ιός δεν πέρασε στο αίμα του. Ούτως η άλλως είναι γνωστό ότι έτσι και πας με μολυσμένη γυναίκα έχεις ένα ορισμένο ποσοστό να κολλήσεις. Το ριψοκινδυνεύεις όμως; Ε; Και κάτι ακόμη επαναλαμβάνω ο ιός του AIDS είναι ιός εργαστηρίου που προφάνως δημιουργήθηκε ως όπλο χωρίς όμως να προβλέψουν τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Θυμάμαι όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο ιός τι παπαριές άκουγα!Ότι και καλά ένας γιατρός στην Αφρική γαμιόταν με ένα πίθηκο και ο πίθηκός του κόλλησε τον ιο κλπ κλπ κλπ

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο. Προτιμάτε να φοβόσαστε ή να γνωρίζετε;

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε παιδια δεν ειπαμε οτι θα βγαλουμε το προφυλακτικο, εξαλλου δεν υπαρχει μονο το ΑIDS. Αλλα αν οντως ο ιος δεν υπαρχει στα κολπικα υγρα (οπως π.χ. κατα γενικη ομολογια δεν υπαρχει στο σαλιο και τον ιδρωτα), αυτο ειναι μια πολυ μεγαλη αποκαλυψη που αλλαζει τα παντα.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μαρία θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι η επιχειρηματολογία σου μπάζει. Ξεκινάς από την περιγραφή μιας πραγματικότητας με την οποία δεν διαφωνώ. Αλλά τι δείχνει η περιγραφή σου; Δείχνει ένα κράτος το οποίο ξοδεύει τεράστια ποσά για έρευνα. Ο πολιτικός όσο περισσότερα λεφτά έχει θα τα ξοδεύσει και όσο περισσότερο εξουσία έχει θα την χρησιμοποιήσει. Αυτό περιγράφεις. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει μια ευύτερη συνωμοσία.

Κάνεις επισης μια άλλη γενίκευση. Λες "Ολοι έχουν αποδεχτεί το AIDS, όπως έχουν αποδεχτεί τον πόλεμο στο Ιράκ". Ποιός σου είπε ότι όλοι έχουν αποδεχτεί τον πόλεμο στο Ιράκ; Υπάρχει μεγάλη αντίδραση όχι μόνο από την αριστερά αλλά και από την φιλελεύθερη δεξιά στην Αμερική.

Λες επίσης "Τίποτε δεν είναι αυτονόητο στα νέα πλαίσια της Αυτοκρατορί ας. Απο κει και πέρα, ο καθένας είναι ακόμα ελεύθερος να αποφασίσει αν θα χειραγωγηθεί ή όχι." Γιατί χειραγωγείται όποιος πιστεύει τα κοινώς αποδεκτά για το AIDS; Χειραγώγηση σημαίνει παίρνω από το χεράκι κάποιον και τον κατευθύνω προς μια κατεύθυνση για ίδιο όφελος. Αν ο κάθε ένας πιστεύει ότι το σεξ με πόρνη χωρίς προφυλακτικό θα τον σκοτώσει γιατί αυτό αυξάνει το ίδιο όφελος του "πλανητάρχη και της πολιτικής ολιγαρχίας των ΗΠΑ";

Αυτά και επισημαίνω ότι θεωρώ πως αυτά που λες περί ετεροφυλοφιλικό σεξ και μετάδοσης του AIDS έχουν βάση. Θα σε παρακαλούσα επίσης να απαντάς στα επιχειρήματα που παρουσιάζονται εδώ χωρίς γενικότητες και δογματισμούς γιατί έτσι πέφτεις στον ίδιο λάκκο που προσπαθείς να αντιμετωπίσεις στην περίπτωση του AIDS.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Ρε παιδια δεν ειπαμε οτι θα βγαλουμε το προφυλακτικο, εξαλλου δεν υπαρχει μονο το ΑIDS. Αλλα αν οντως ο ιος δεν υπαρχει στα κολπικα υγρα (οπως π.χ. κατα γενικη ομολογια δεν υπαρχει στο σαλιο και τον ιδρωτα), αυτο ειναι μια πολυ μεγαλη αποκαλυψη που αλλαζει τα παντα.

Αγορίνα μου το ότι υπάρχει στα κολπικά αυτό το ξέρουμε ότι από μόνο του δεν αρκεί να μεταδώσει τον ιο. Αυτό λέω!Η μετάδοση γίνεται μόνο αν ο ιός περάσει στο αίμα. Το ριψοκινδυνεύεις όμως; Ε; :)

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αγορίνα μου το ότι υπάρχει στα κολπικά αυτό το ξέρουμε ότι από μόνο του δεν αρκεί να μεταδώσει τον ιο. Αυτό λέω!Η μετάδοση γίνεται μόνο αν ο ιός περάσει στο αίμα. Το ριψοκινδυνεύεις όμως; Ε; :)

Ρε Vanzel, αυτο που λεμε ειναι οτι αν δεν υπαρχει ο ιος στα κολπικα υγρα, τοτε σαφως και δεν μπορει να περασει στο δικο σου αιμα!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Ο ιός που εντοπίζεται στα υγρά του σώματος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ικανός για μετάδοση. Στα κολπικά υγρά απλά εντοπίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό. Δεν σημαίνει ότι κάνοντας με τέτοια γυναίκα σεξ θα κολλήσεις 100%. Το ποσοστό αν δεν κάνω λάθος είναι 7-8% και προφανώς οφείλεται και σε άλλους παράγοντες. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που με ενοχλεί είναι το απόλυτο. "Ετεροφυλόφιλος δεν κολλάει από μολυσμένη". Μπορεί να κολλήσει και είναι ριψοκίνδυνο, πως να το κάνουμε!

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το κράτος δεν ξοδεύει λεφτά για το AIDS, ξοδεύει για τις φαρμακοβιομηχανίες. Και δεν έχει επιλογή. Οι εταιρείες - κράτη αποφασίζουν για όλους μας. Και η χειραγώγηση δεν είναι ποτέ επιλογή: δεν σου λένε, έλα να σε χειραγωγήσουμε, για να πεις Οχι , δεν θέλω. Δεν παίρνεις είδηση ποιός ευθύνεται και σε τι βαθμό.

Τα περί Αριστεράς και φιλελεύθερης Δεξιάς είναι εκτός εποχής, αναποτελεσματικά εντελώς. Εσείς, βέβαια, αποφασίζετε ποιόν θα πιστέψετε.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τους ανθρώπους που ήταν απόλυτα σίγουροι ότι γνωρίζουν την μία και μοναδική αλήθεια για όλα τα πράγματα. Πρέπει να είναι πολύ ωραία μέσα στο κουκούλι της αυταρέσκειας ότι εγώ γνωρίζω (για το AIDS, την πολιτική, το πως σκέφτονται οι άνθρωποι, οι εταιρείες, οι κυβερνήσεις οι πολιτικοί)!!!! Απλώς θέσε την ερώτηση και εγώ ξέρω την απάντηση και δεν δέχομαι αμφισβήτηση!! Δεν συζητάω καν τον αντίλογο σου. Δεν εξετάζω το επιχείρημα σου, δεν προσπαθώ να αντιπαρατεθώ σε αυτό. Εγώ θα λέω τα δικά μου. Όπως είπα και πριν ανοίγεις τον ίδιο λάκκο που μας καλείς να μην πέσουμε.

"Τα περί Αριστεράς και φιλελεύθερη ς Δεξιάς είναι εκτός εποχής, αναποτελεσμ ατικά εντελώς." Αυτό ως απάντηση τι σχέση έχει με αυτό πυ εγώ είπα; Είναι αναποτελεσματικά ως προς τι;

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο ιός που εντοπίζεται στα υγρά του σώματος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ικανός για μετάδοση. Στα κολπικά υγρά απλά εντοπίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό. Δεν σημαίνει ότι κάνοντας με τέτοια γυναίκα σεξ θα κολλήσεις 100%. Το ποσοστό αν δεν κάνω λάθος είναι 7-8% και προφανώς οφείλεται και σε άλλους παράγοντες. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που με ενοχλεί είναι το απόλυτο. "Ετεροφυλόφιλος δεν κολλάει από μολυσμένη". Μπορεί να κολλήσει και είναι ριψοκίνδυνο, πως να το κάνουμε!

Αχ ρε Vanzel, θα με σκασεις! Η γυναικα αυτο που προσπαθει να μας πει ειναι οτι ο ιος ΔΕΝ εντοπιζεται στα κολπικα υγρα, οποτε ΔΕΝ μπορεις να κολλησεις απο σεξ με γυναικα, εκτος αν αυτη εχει περιοδο.

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν, το ελληνικό Esquire είχε τον Ιούλιο του 2005 πρωτοσέλιδο "Το AIDS δε γουστάρει τους στρέιτ". Το θυμάται κανείς σήμερα; Ο δημοσιογράφος που το είχε συντάξει, με ενημέρωσε εκ των υστέρων ότι δημιουργήθηκε μέγας σάλος αντιδράσεων στο περιοδικό. Οι ίδιοι με πήραν τηλέφωνο για να κάνουν έναν χρόνο μετά νέο αφιέρωμα με βάση το βιβλίο μου, και αιφνιδίως άλλαξαν γνώμη. Με πήραν από το MEGA και τον ΑΝΤΕΝΝΑ, και πάλι άλλαξαν γνώμη μέσα στην ημέρα. Φυσικά, έτσι "νίκησα" κι εγώ το ΑΙDS. Aνακάλυψα την ιστορία της μόνιμης κατάπνιξης της αλήθειας. Και δεν ήταν εύκολο: μου πήρε 10 χρόνια.

Μπορεί να είμαι εγώ ο επόμενος κρίκος. Ξέρω ήδη ότι πολλοί από αυτούς που γράφουν στα blogs, μπορεί και στο δικό σας, είναι "πληρωμένοι". Ο κόσμος τό' χει τούμπανο, κι αυτοί κρυφό καμάρι πάλι. Οι ίδιες φράσεις εμφανίζονται σε εντελώς διαφορετικά περιβάλλοντα. Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση πια. Ούτε με πειράζει. Οσο μπορώ ακόμα, θα λέω αυτό που συμβαίνει.  Ποντάρω στο ότι είμαι ήδη γνωστή και δεν απειλούμαι με απόλυση.  Και βλέπω ότι πολλοί από εσάς αξίζει να πληροφορηθείτε όλο το σκηνικό. Ολοι το αξίζουμε, μάλλον.

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει και κάποιος που αναφέρεται στο βιβλίο μου χωρίς να το έχει διαβάσει. Φαίνεται, φίλε μου, αυτό το πράγμα. Μην το κάνεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου!

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι μπερδεύουμε λίγο τα θέματα που κατά την υποκειμενική μου -πάντα- άποψη έχουν ως εξής :

1) Είναι γνωστό ότι η φαρμακομάστορες σήμερα είναι από τα ισχυρότερα lobby-ιδιαίτερα μετά από τις συγχωνεύσεις- και από τα καλύτερα εργαλεία του "συστήματος" να χειραγωγεί και να τρομοκρατεί τον πλανήτη. Δυστυχώς το φαινόμενο αγγίζει μέχρι "Ανθρωπιστικές"  και άλλες Μ.Κ.Ο.
Η "δικτατορία" του από την άλλη μεριά φτάνει σε κάθε σοβαρό ερευνητικό εργαστήριο του οποίου είναι μέτοχοι-χρηματοδότες κλπ

2) Για όσους έχουν ενδιαφερθεί σχετικά σοβαρά με το θέμα HIV θεωρώ ότι αυτά που αναφέρει η συντρόφισσα είναι λογικά και εν πολλοίς γνωστά. Εάν κάποιος έχει ως βασική πηγή ενημέρωσης τα ΜΜΕ είναι εξαιρετικά πιθανό να βρίσκεται σε σύγχυση και να αντιμετωπίζει το θέμα δογματικά και μακριά από την επιστημονική πραγματικότητα.

3) Είναι -πάλι κατά την απόψή μου- επικίνδυνο για τόσο σοβαρά θέματα να διατυπώνονται (ή να μπορούν να ερμηνευθούν έτσι) απόλυτοι κανόνες. Πρέπει να κατανοούμε την ευθύνη των όσων γράφουμε, γιατί ανάμεσα στους 20.000 από εμάς και τους πολλαπλάσιους επισκέπτες υπάρχουν πάρα πολλοί συνάνθρωποι μας ,που είτε επειδή τους βολεύει , είτε επειδή δεν έχουν τον ανάλογο εσωτερικό μηχανισμό , μπορούν εύκολα παρερμηνεύσουν, να παραπλανηθούν και να αλλάξουν πρακτικές που σήμερα τους διασφαλίζουν έστω και από μια εσφαλμένη αντίληψη που όμως υπάρχει η πιθανότητα να αποδειχθεί υπό συνθήκες αληθινή
και για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια συμφωνώ απόλυτα με τα όσα σχετικά έγραψε ο "Studian"

Έχω και άλλα να γράψω σχετικά με τους φαρμακομάστορες και το γενικότερο θέμα αλλά πρέπει να την "κάνω".

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Πάντως και εγώ αποδεδειγμένα straight άνδρα που να έχει AIDS δεν ξέρω περίπτωση. Και ένας που ειναι bi δημοσίως δεν θα βγει να πει ότι είχε gay επαφή.
Επίσης θυμάμαι ότι για τον Magic Johnson είχε γραφτεί ότι πρέπει να το άρπαξε σε παρτούζα με την κυρά να έχει περίοδο, αλλά, γενικώς, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε μία παρτούζα με την κόκα να πέφτει σαν χιονάκι.

Και όπως είχαμε αναδημοσιεύσει στο παλαιό φόρουμ, ο ιός μπορεί να εντοπίζεται στα κολπικά υγρά, πλην όμως δεν έχει καταγραφεί παγκοσμίως περίπτωση μετάδοσης από γυναίκα σε άνδρα με στοματικό σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom