Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206
OP
OP
V

vassilis19

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για όσους με αναζήτησαν , ζώ..Εμπαινα στο σαιτ σχεδον καθημερινά αλλά νόμιζα οτι είχε κλέισει το θέμα(Το είχα αφήσει στην σελιδα 6η) και κοίταζα άλλα θέματα(όχι για οίκους ανοχής!).Με το θέμα μου , τα συμπτώματα με άφησαν ύστερα απο 1 εβδομάδα και δεν πήγα σε κάποιον ειδικό αλλά περιμένω να περάσουν 2-3 εβδομάδες να πάω στο Συγγρό για εξέταση..ελπίζω να πάνε όλα καλά..Δεν έχω παύσει να ανυσυχώ αλλά είμαι πιο ψύχραιμος...

Τα μυνήματα μου δεν ήταν μουφα ουτε τα έγραψα για δυσφίμιση.Ισως να πανικοβλήθηκα παραπάνω από οτι επρεπε, αλλα με την πείρα μαθαίνουμε...

Όλο αυτό τον καιρο δεν εμπαινα για χαβαλέ,επειδή μου είχαν στειλει προσωπικό μύνημα άτομα με την ίδια ανυσυχία με εμένα,έμπαινα να δω αν είχα κάποιο νέο μύνημα από αυτούς..Στις τελευτείες δημοσιεύσεις δεν είδα το δικό μου και νόμιζα ότι δεν δώθηκε συνέχεια στο θέμα μου.

Τα λέω όλα αυτά για να μην νομισει κάποιος οτι ,δεν υπήρχε ανάγκη να το γράψω το θέμα(ίσως ο τίτλος του θέματος να ήταν τραγικός όπως λέτε) και οτι τα εγραφα αυτά για πλάκα και να συνεχίσετε να δείχνετε την αλληλεγγύη που δείξατε σε εμένα, και σας ευχαριστω,σε όποιον έχει ανάλογο πρόβλημα....

SOLONAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Νέος

Αποσυνδεδεμένος

Απ: Ασθένειες στα μπουρδέλα
« Απάντηση #5 στις: 01/10/06, 18:06 »   

--------------------------------------------------------------------------------
Έχει ακουστεί περίπτωση Aids από μπουρδέλο στην Αθηνα?Ποσο ασφαλή είναι τα μπουρδέλα του 20έβρου πχ στην λιοσίων όπου υπάρχει τεραστια κίνηση από πολλού είδους άτομα? Ειδικά όταν βγάζεις την καπότα και ακουμπήσεις το στόμα η έχεις αμυχές στα χερια δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος????

καλημερα υπαρχουν καποιοι που εχουν πραγματικο προβλημα φιλε βασιλη οπως εγω που τρεχω και δεν φτανω γιατι δεν φτανει που εσπασε η καποτα αλλα η πουτανα στην πλατεια καραισκακη μου χαμογελασε και μου ειπε οι αλλοι με πληρωνουν γιαυτο... το μονο που μου μενει να κανω ειναι υπομονη και προσευχη εσυ ομως πρεπει να σταματησεις να παιζεις με θεματα υγειας οποιος κιαν ειναι ο λογος(χαβαλες δισφυμηση )

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αντιγράφω για όλους σας το οπισθόφυλλο από το βιβλίο μου
Μαρία Κ. Πώς νίκησα το AIDS:
.....
"Κανένας δε θέλει να εξετάσει τα γεγονότα γύρω από αυτή την ασθένεια. Είναι ό,τι πιο παράξενο έχω δει στη ζωή μου. Εστειλα αμέτρητα γράμματα σε ιατρικές επιφυλλίδες επισημαίνοντας τις επιδημιολογικές ασυμφωνίες και τα αγνόησαν παντελώς... Η όλη υπόθεση με το ετεροφυλοφιλικό AIDS είναι ένα κακόγουστο αστείο".

Αυτή ήταν η διαμαρτυρία του δρα Gordon Stewart, ομότιμου καθηγητή Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Γλασκόβης και πρώην συμβούλου για το ΑΙDS στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το 1995.

Πάγωσε η εικόνα από τότε. Και σήμερα δε μοιάζει πια τόσο παράξενη... Μάλιστα, έχει θεσμοθετηθεί. Και έχει πάρει διαστάσεις συμποσίου. Αν δε διακρίνεις τη φάρσα, δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσεις, είτε είσαι οροθετικός είτε όχι.

Η αποκάλυψή μου έγινε τώρα ορατή: Δεν έχει βρεθεί καμία αποδεδειγμένη περίπτωση μόλυνσης άντρα από γυναίκα με σεξουαλική επαφή. Και εσείς το επιβεβαιώσατε σε ανύποπτο χρόνο στην ιστοσελίδα μου".
....
Και σας πληροφορώ τώρα: Αυτό το βιβλίο κυκλοφορεί από τον Ιούνιο του 2006. Κανείς επίσημος - γιατρός ή άλλος - δεν με διέψευσε, κανείς δεν μου έκανε μήνυση μέχρι σήμερα. Ούτε πρόκειται να μου κάνει.

Αυτό το σοκ ήταν ακόμη χειρότερο από το πρώτο, όταν μου είπαν ότι είμαι οροθετική. Και δεν θα σταματήσω πια να υπογράφω με το όνομά μου τα ψέματα του AIDS: είμαι η Μαίρη Παπαγιαννίδου, δημοσιογράφος στο Βήμα της Κυριακής, δημιουργός της ιστοσελίδας

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Απλώς δεν είναι politically correct να λες ότι το AIDS είναι μια ασθένεια των ομοφυλοφίλων, των ναρκομανών και όσων γυναικών έχουν έρθει σε επαφή με κάποιον από τους παραπάνω. Βάζεις λοιπόν και τους ετεροφυλόφιλους και έτσι δεν κατηγορείσαι για ομοφοβία, σεξισμό και ρατσισμό. Η τρομοκρατία του politically correct στον Αγγλοσαξωνικό κόσμο καλά κρατεί.

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μακάρι να ήταν μόνο θέμα Politically Correct. Δεν θα επιβαλλόταν δια ροπάλου σε όλο τον πλανήτη. Εδώ μιλάμε για αναγκαστική ομοφωνία σε ένα ζήτημα επιστημονικό - μόνο στη Σοβιετική Ενωση συνέβαιναν αυτά και επί Χίτλερ. 
Και τώρα στο AIDS: Oποιος έδειξε την "άλλη όψη" του AIDS, κατηγορήθηκε για ανηθικότητα και απομακρύνθηκε από τη θέση του.  Επειτα, το να υπάρχει ένας ιός που μεταδίδεται μόνο με το αίμα και το σπέρμα- γιατί αυτό είναι ο HIV -,  μου φαίνεται περισσότερο σαν ανθρώπινο λάθος παρά προϊόν της φύσης.

roi34

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε για το ονομα του θεου,καθε μερα ξερετε ποσα ακαποτα γαμησια πεφτιυν?εκατομυρια.αν κολλουσε τοσο ευκολα ο ιος θα πεθεναμε ολοι.κ εμενα μου χει σπασει η καποτα 2 φορες κ τη μια στις πουτανες της 3 σεπτεμβριου.εχω φιλο που πηδαει παντα χωρις καποτα περιξ ομονοιας ,πρεζουδες ,μαυρες,(χωρις πλακα)το χει κανει τουλαχιστον μια 50 ρια φορες,κ αιμα εδωσε πριν μια εβδομαδα κ βρεθηκε μια χαρα.ναι νωμιζο οτι η συγκεκριμενη του βηματος ,υπερβαλει λιγο.κ μου φενεται οτι το τονιζει λιγο αυτο ,οτι δεν κολλανε ετεροφυλοι ειτζ ,για να αναψει λιγο την περιεργεια να ξεφυλησουμε το βιβλιο.(λες κ ο ιος σκεφτεται κ λεει ,α εσυ εισαι ετεροφυλος ,δεν σε θελω....)απλα οι gay ,κανουν το αδειασμα των μπαζων απο πισω,που ειναι η πιο επικυνδηνη συμπεριφορα να κολλησεις.εκατονταδες φορες πιο επυκηνδυνη σεξουαλικη συμπεριφορα να κολλησεις.γενικα απο πισω ακαποτα μακρια.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παιδια καλησπερα και απο μενα!για ολες αυτες τις ερωτησεις που κανετε και επειδη δεν θελω και δεν μπορω να απανταω στην ερωτηση του καθενος, θα κανω μια γενικη τοποθετηση για το θεμα και πιστευω οτι θα σας δημιουργηθουν αλλες αποριες απο αυτες που περιμενετε να εχετε μετα απο αυτο το post Μου....Κατ'αρχας το AIDS,η ηπατιτιδα,ο ερπης,η συφιλη,ο ιος της γριπης,η φυματιωση,η χολερα κ.ο.κ. δεν θα υπηρχαν σε τοσο μεγαλη εκταση στον πλανητη αν οι ανθρωποι ειχαν ισχυρο ανοσοποιητικο συστημα.Αν καταλαβουμε ποτε οτι το ΑΙDS κ.ο.κ. βρισκουν προσφορο εδαφος κυριως σε περιοχες της γης που οι ανθρωποι υποσιτιζονται και δεν εχουν καθαρο νερο να πιουν και επισης εξαντλημενους οργανισμους και μη θωρακισμενους επαρκως σε δυτικες και αλλες χωρες του ανεπτυγμενου πολιτισμικα,τεχνολογικα κ.ο.κ. πλανητη,τοτε θα βρειτε την απαντηση στα ερωτηματα που θετετε και απεγνωσμενα ψαχνετε την απαντηση τους!Αλλωστε η ιδια η λεξη AIDS σημαινει ανοσοσυμπλεγμα δηλ.εκφυλλιζει σιγα σιγα ενα αδυναμο ή ανεπαρκες ανοσοποιητικο συστημα και υπουλα το φθινει με συνεπεια τα λεμφοκυτταρα που ειναι ο κυριως αμυντικος μηχανισμος του σωματος που αντιδρα και μαχεται καθε εισβολεα να εξασθενει με την παροδο του χρονου τοσο,οσο χρειαζεται για να πολλαπλασιαστει μεσα στον οργανισμο και τελικα να εγκατασταθει παντου με συνεπεια την τελικη εμφανιση του ως μια ασθενεια π.χ. πνευμονια,ηπατιτιδα C,Καρκινωματα,λευχαιμιες κ.ο.κ.Υπαρχουν νεες ερευνες πολλα χρονια τωρα που αναδεικνυουν ως την σημαντικοτερη αιτια της προσβολης του ανθρωπου απο τον hiv τον δυτικο τροπο ζωης,την μη σωστη θρεψη του,την επεξεργασια του υδατος με ανθυγιεινους τροπους(π.χ. χλωριο-ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ)και το αγχος το οποιο κατατρωει τη σαρκα.................χωρις να θελω να φαινομαι ειδημων ή κατι αλλο παρομοιο(το οποιο δεν ειμαι) για ριξτε και λιγο το ενδιαφερον σας απο αυτη την πλευρα και που ξερετε......μπορει να βρειτε και πολλες αλλες απαντησεις σε αλλα ερωτηματα.............

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κάποιοι πήγαν στη ζούγκλα και γύρισαν, αυτό δε σημαίνει ότι θα γυρίσετε και σεις. Ή ότι το δικό σας ανοσοποιητικό σύστημα είναι καλύτερο όλων των άλλων. Όσο για τον αιμοδότη που αρέσκεται στα ακάποτα, έτσι κόλλησαν αρκετοί από μετάγγιση!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
vaso έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλα δεν είναι μονο αυτό. ιδιατέρα στις αναπτυσσόμενες χώρες οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε τα χήματα αλλα ούτε και την ενημέρωση για να προμηθευτούν προφυλακτικά. Σε κάποιες φίλες μάλιστα θεωρείτε αμαρτία η χρήση του και γι αυτό έχουμε το φαινόμενο ολόκληρων χωριων με οροθετικούς ή και ασθενείς κατοικους.

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
στους ομοφυλοφιλους ομως και γενικα ο στοματικος ερωτας χωρις να χυσεις στο στομα ειανι ακινδυνο για να κολλησεις ετσι δεν ειναι;

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε για το ονομα του θεου,καθε μερα ξερετε ποσα ακαποτα γαμησια πεφτιυν?εκατομυρια.αν κολλουσε τοσο ευκολα ο ιος θα πεθεναμε ολοι.κ εμενα μου χει σπασει η καποτα 2 φορες κ τη μια στις πουτανες της 3 σεπτεμβριου.εχω φιλο που πηδαει παντα χωρις καποτα περιξ ομονοιας ,πρεζουδες ,μαυρες,(χωρις πλακα)το χει κανει τουλαχιστον μια 50 ρια φορες,κ αιμα εδωσε πριν μια εβδομαδα κ βρεθηκε μια χαρα.

ας μη γραφουμε οτι αρχιδιά μας κατεβαινει στη γκλαβα, μπορει να διαβαζει τις μαλακιες αυτες κανενας πιτσιρικας και ν' ακολουθησει το μαλακισμενο παραδειγμα σου. λιγο προσοχη... >:(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε χρειαζεται να γινει 50 φορες για να κολλησει καποιος......μπορει τις 49 να φανει τυχερος.....μια φορα αρκει ομως........

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Mπηκα στο site της Μαριας και βρηκα τουλαχιστον ενδιαφεροντα τα οσα γραφονται εκει. Δεν θα μου φαινοταν καθολου περιεργο το να μην περιεχεται τελικα ο ιος στα κολπικα υγρα των γυναικων, γιατι ουσιαστικα αυτο ειναι που υποστηριζει. Και παλι ομως, αυτο δεν θα πρεπει σε καμια περιπτωση να μας εφησυχαζει απολυτα. Αλλωστε, ακομα κι ετσι να ειναι, θα μπορουσε καποιος να κολλησει με πρωκτικο σεξ ή και με κολπικο σεξ αν η γυναικα εχει περιοδο. Παντως, φανταστειτε ποσο πιο ανετοι και χαρουμενοι θα ημαστε ολοι εμεις οι μπουρδελιαρηδες, αν οντως οι ισχυρισμοι της Μαριας ειναι αληθινοι. Οχι βεβαια οτι θα πηγαιναμε χωρις προφυλακτικο, αλλα σιγουρα ειναι πολυ διαφορετικη η ψυχολογια σου αν ξερεις οτι και να σπασει δεν τρεχει τιποτα!

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για σας τους "μπουρδελιάρηδες", αντιγράφω τώρα ένα απόσπασμα από το υπό έκδοση βιβλίο μου:

"Είναι δυνατόν; Βιβλίο του 1996  είχε ακριβώς το ίδιο θέμα με το δικό μου  ¨Πώς νίκησα το AIDS? του 2006.  Υπήρχε ένα τέτοιο βιβλίο, κι εγώ έπρεπε να περάσω άλλα δέκα χρόνια για να φτάσω μόνη μου στο ίδιο συμπέρασμα, ότι οι γυναίκες δεν μεταδίδουν τον ιό, ό,τι και αν αυτό σημαίνει, αφού και ο ιός δεν μεταδίδεται σεξουαλικά.

Μα φυσικά, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το θάψουν. Οσοι μπορούν να βοηθήσουν, αποσιωπούνται. Δεν επιτρέπεται να γίνει ευρύτερα γνωστός ο David Crowe,  βιολόγος και  πρόεδρος της Alberta Reappraising AIDS Society στον Καναδά, που έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην εγκυμοσύνη των οροθετικών γυναικών, όταν συνόψισε για πολλοστή φορά την κατάσταση στις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις τον Μάρτιο του 2006 στη φοβερή πρόταση: «Μπορεί να αιφνιδιάσει τον πολύ κόσμο το γεγονός  ότι οι ¨πόρνες¨ δεν διατρέχουν κίνδυνο από τον ιό HIV/AIDS, εκτός και αν είναι οι ίδιες ναρκομανείς». Και γιατί δεν διατρέχουν κίνδυνο οι πόρνες; Γιατί απλούστατα οι πελάτες τους είναι άντρες ετεροφυλόφιλοι. Υγιέστατοι όλοι. Αλλά πώς θα μπορέσουν μετά να  παρουσιάσουν κάποιοι τις ανήλικες πόρνες στην Ινδία ως την χαίνουσα πληγή για όλο τον πληθυσμό;

---
Και σχολιάζω: το τελευταίο είναι το νέο εύρημα στο τελευταίο Συνέδριο του AIDS, τον περασμένο Αύγουστο, για να πουλήσουν τα χάπια του AIDS στην Ινδία. Δεν τους έφτανε η Αφρική, είναι αχόρταγοι.

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαίρη προσπάθησες να τα γράψεις όλα αυτά στην εφημερίδα που εργάζεσαι, στο "Βήμα"; Ποια ήταν η κατάληξη;

awoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στην εφημερίδα, κάνω κριτική παρουσίαση των νέων βιβλίων με  800-1000 λέξεις για κάθε περίπτωση. Για το δικό μου βιβλίο, για να μη μιλάω για τον εαυτό μου, προτιμήθηκε η προδημοσίευση της εισαγωγής -  και αυτό έγινε τον πρώτο μήνα της έκδοσής του. Εκτοτε ξεχάστηκε από όλους.

Τα κείμενα στις εφημερίδες δεν έχουν διάρκεια ζωής. Είναι μικρά και φευγαλέα. Την άλλη μέρα, γράφεις κάτι άλλο. Σου μένει μόνο στο μυαλό η αξιοπιστία του γράφοντος. Το βιβλίο είναι πάντα εκεί.

Αλήθεια, θυμάται κανείς σήμερα τη γρίππη των πουλερικών; Οχι ότι θα κέρδιζε τίποτα αν γινόταν βιβλίο, αλλά θα γελούσαμε με τον τρόπο που μας βαράνε το ντέφι κι εμείς χορεύουμε, στα ΜΜΕ, στις παρέες, στην καθημερινή μας ζωή. Αυτό το φόβητρο δεν έπιασε. Το AIDS όμως ξεπέρασε τις προσδοκίες στον βαθμό επιτυχίας του. 

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Η γριππη των πουλερικων θα ξεκινησει παλι γιατι ηρθε χειμωνας. Το καλοκαιρι δεν μπορει να επιβιωσει ο ιος.
Κατα τα αλλα οκ.

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι ακριβώς έτσι, Μαίρη. Γνωρίζεις καλά ότι οτιδήποτε ενδιαφέρον (που "πουλάει") δημοσιέύεται στις εφημερίδες την ίδια μέρα το "τσιμπάνε" όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα και το κάνουν πρώτο θέμα στα δελτία τους, συχνά χωρίς να αναφέρουν την πηγή (μια αντιπαραβολή της ύλης των ημερήσιων εφημερίδων με τα κεντρικά δελτία σε Mega, Ant1, Alpha, Star, Alter και τα κεντρικά μαγκαζίνο σε ΣΚΑΪ 100,3, ΑΝΤ1 97,1, ALPHA 98,9 και FLASH 9,61 θα σας πείσει για τις πραγματικές πηγές των ειδήσεων).

Συνεπώς, αυτή σου η αποκάλυψη (γιατί περί αποκάλυψης πρόκειται, αν ισχύει) ότι -ουσιαστικά- το έιτζ ΔΕΝ κολλάει με το σεξ ενός άνδρα και μίας γυναίκας θα προκαλούσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, θα ανέτρεπε θεωρήσεις, στερεότυπα και πολιτικές δεκαετιών και θα "έπαιζε" ως πρώτο θέμα για πολλές εβδομάδες.

Γι' αυτό σε ρωτώ. Η εφημερίδα σου ενδιαφέρθηκε γι' αυτή την αποκλειστικότητα; Ή τα συμφέροντα (πολλών δισ.) σταμάτησαν την εξάπλωση της είδησης σε κάθε πολίτη;
Η ευθύνη είναι συλλογική και (ταυτόχρονα) ατομική για τον καθένα μας.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Για σας τους "μπουρδελιάρηδες", αντιγράφω τώρα ένα απόσπασμα από το υπό έκδοση βιβλίο μου:

"Είναι δυνατόν; Βιβλίο του 1996  είχε ακριβώς το ίδιο θέμα με το δικό μου  ¨Πώς νίκησα το AIDS? του 2006.  Υπήρχε ένα τέτοιο βιβλίο, κι εγώ έπρεπε να περάσω άλλα δέκα χρόνια για να φτάσω μόνη μου στο ίδιο συμπέρασμα, ότι οι γυναίκες δεν μεταδίδουν τον ιό, ό,τι και αν αυτό σημαίνει, αφού και ο ιός δεν μεταδίδεται σεξουαλικά.

Ο ιος του AIDS δεν μεταδίδεται σεξουαλικά;Ποιος το είπε αυτό;Μεταδίδεται και σεξουαλικά...

Μα φυσικά, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το θάψουν. Οσοι μπορούν να βοηθήσουν, αποσιωπούνται. Δεν επιτρέπεται να γίνει ευρύτερα γνωστός ο David Crowe,  βιολόγος και  πρόεδρος της Alberta Reappraising AIDS Society στον Καναδά, που έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην εγκυμοσύνη των οροθετικών γυναικών, όταν συνόψισε για πολλοστή φορά την κατάσταση στις ετεροφυλοφιλικές σχέσεις τον Μάρτιο του 2006 στη φοβερή πρόταση: «Μπορεί να αιφνιδιάσει τον πολύ κόσμο το γεγονός  ότι οι ¨πόρνες¨ δεν διατρέχουν κίνδυνο από τον ιό HIV/AIDS, εκτός και αν είναι οι ίδιες ναρκομανείς». Και γιατί δεν διατρέχουν κίνδυνο οι πόρνες; Γιατί απλούστατα οι πελάτες τους είναι άντρες ετεροφυλόφιλοι. Υγιέστατοι όλοι. Αλλά πώς θα μπορέσουν μετά να  παρουσιάσουν κάποιοι τις ανήλικες πόρνες στην Ινδία ως την χαίνουσα πληγή για όλο τον πληθυσμό;

Κάνεις λάθος. Δεν είναι λίγοι οι άντρες που έχουν πολυποίκιλες σεξουαλικές προτιμήσεις

Και σχολιάζω: το τελευταίο είναι το νέο εύρημα στο τελευταίο Συνέδριο του AIDS, τον περασμένο Αύγουστο, για να πουλήσουν τα χάπια του AIDS στην Ινδία. Δεν τους έφτανε η Αφρική, είναι αχόρταγοι.

Δεν διαφωνούμε σε αυτό!Ίσως για αυτόν τον λόγο δεν έχουν "και καλά" βρει τρόπο αντιμετώπισης του συγκεκριμένου βιολογικού όπλου που ξέφυγε από τον έλεγχο τους!

sexologos28

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια καλες οι θεωριες σας,αλλα το θεμα ειναι γιατι να υπαρχει αγχος στα μπουρδελα να κολλησουμε κατι απο την στιγμη που πληρωνουμε και επισης για τον νομο της μη απαγορευσης αυτων???Δεν υπαρχει λογος να πηγαινω εκει και να πηδαω αρρωστη γυναικα.Πληρωνω και δεν ξερω αν εχει χαρτια κατ αρχας...Εμεις δεν εχουμε κανενα δικαιωμα??Θυματα παντα θα ειμαστε??Εσεις τι προτεινετε??ΘΑ ΙΔΡΥΣΩ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΥΓΙΕΙΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom