monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εγω τον περιμενω μερες...
H μας δουλευει ή οντως εχει κατι και δεν θελει να το πει!ναι...μπηκε στη μια το πρωι για χαβαλε, αλλα δεν αντεξε να μας πει τα τραγικα νεα...ελεος ρε παιδες....
Το νοσοκομείο είναι ένα μπουρδέλο !
Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα για να δώ έναν αφροδισιολόγο γιατί ο δικός μου γιατρός έλειπε και δεν είχα εμπιστοσύνη να πάω στα "ξενοδοχεία" Υγεία, Ιατρικό κτλ. οπότε αποφασίζω να πάω στο Συγγρού (πρώτη φορά στην ζωή μου σε δημόδιο νοσοκομείο) αφού λένε τόσα καλά λόγια γι αυτό.
Πάω την πρώτη φορά στις 10:00 το πρωί και μου λέει ο θυρωρός οτι έχουν τελειώσει τα νούμερα και οτι πρέπει να πάω την επόμενη το πρωί για να πάρω σειρά με νούμερο.
Πάω την δεύτερη μέρα στις 07:30 και βλέπω μια ουρά απο 100 άτομα ! Αφού να φανταστείτε είχαν περικυκλώσει το κτίριο του νοσοκομείου γύρω γύρω. Πάω μπροστά στην ουρά και ρωτάω τους πρώτους απο τι ώρα έχουν πάει. Μου λένε απο τις 05:30-06:00
Δεν στέκομαι στην ουρά και μπαίνω μέσα στον θυρωρό και του λέω οτι έχω έρθει δύο φορές, δεν θέλω να κάνω κάποια εξέταση αλλά θέλω να με δεί ένας γιατρός για κάτι επείγον. Επείγοντα περιστατικα δεν έχετε ? τον ρωτάω, ή έστω εξωτερικά ή απογευματικά ιατρεία και να πληρώσω.
Όχι μου λέει, την πρώτη φορά πρέπει να πάρετε νούμερο και να σας ανοίξουμε φάκελο και απο τις επόμενες φορές θα πηγαίνετε κατευθείαν στον γιατρό που σας εξέτασε για να σας παρακολουθεί.
Να χέσω ρε μαλάκες και τα δημόσια νοσοκομεία και τους γιατρούς του ΕΣΥ σας.
Για ΗΠΑΤΙΤΗΔΕΣ, AIDS είναι δωρεάν στο Συγγρός. Σε ιδιωτικά μην εμπιστεύεσαι για τέτοιες εξετάσεις. Τα κτίρια μπορεί να είναι πιο κυριλέ, αλλά οι εξετάσεις όχι ...