Να προσθέσω και γω κάτι σ αυτό το θέμα που θα κάνει πολλούς από εσάς να σκεφτείτε πολύ διαφορετικά όσον αφορά αυτόν το ιό.Αυτό που σας δίνω αν και λίγο μεγάλο , αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε και να καταλάβετε τί <παίζεται> σχετικα με τον ιο του HIV-AIDS. Τα συμπεράσματα δικά σας.Εγώ τα δικά μου τα έβγαλα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 274K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αυτό πραγματικα δεν το ηξερα και για αυτό παντα μου εκανε εντυπωση που πολλά κορίτσια από tour τα καταπίνουν χωρις να φοβούνται…ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ.
2η Περίπτωση. Άνδρας Φορέας - Γυναίκα υγιής
Εάν η γυναίκα δεν έχει ανοιχτές πληγές και γενικά έχει καλή στοματική υγιηνή, τότε και πάλι η πιθανότητα μετάδοσης του ιού είναι πολύ μικρή. Εάν τα μολυσμένα σπερματικά υγρά φτάσουν στο στομάχι, τότε ο κίνδυνος ελαχιστοποιείται, μιας και το pH που υπάρχει στο περιβάλον του στομάχου δεν είναι ευνοϊκο για την επιβίωση του HIV.
Σχετικά με το στοματικό σεξ, λίγο παλαιότερα παρακολουθούσα ένα φόρουμ σχετικό με το ασφαλές σεξ και την πρόληψη του AIDS, στο το οποίο θεωρείται ως αντιπροσωπευτικό της καθιερωμένης αντίληψης και λογικής σχετικά με το AIDS και τον hiv. Εκεί λοιπόν, όταν κάποιος έλεγε στον Robert J. Frascino ότι φοβάται μήπως κόλλησε τον hiv επειδή του έκαναν πεολειχία χωρίς προφυλακτικό, η απάντηση ήταν πάντα ότι οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες έως αμελητέες. Επίσης, στο ίδιο φόρουμ, είχα διαβάσει ότι ενδεχομένως να μην υπήρχε καταγεγραμμένη περίπτωση μετάδοσης του hiv με στοματικό σεξ.
Σε ένα άτομο που έχει προσβληθεί από τον HIV τα μόρια του ιού βρίσκονται σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στα εγκεφαλονωτιαία υγρά.
Υψηλές συγκεντρώσεις εντοπίζονται επίσης στο αίμα και στο σπέρμα. Επίσης παρατηρείται δεκαπλάσια συγκέντρωση στις κολπικές εκκρίσεις και στο μητρικό γάλα. Αυτά είναι τα μοναδικά υγρά του σώματος που περιέχουν τόσο υψηλή συγκέντρωση μορίων του ιού ώστε να κάνουν δυνατή τη μετάδοσή του. Τα δάκρυα έχουν εξαιρετικά χαμηλή συγκέντρωση και στεγνώνουν πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να σκοτώνεται ο ιός. Ανάλογο ποσοστό συγκεντρώσεων παρατηρείται και στο σάλιο, που περιέχει ένα ένζυμο που αδρανοποιεί τον ιό. Τέλος, ποτέ δεν έχουμε εντοπίσει μόρια του HIV στον ιδρώτα.
Υψηλές συγκεντρώσεις εντοπίζονται επίσης στο αίμα και στο σπέρμα. Επίσης παρατηρείται δεκαπλάσια συγκέντρωση στις κολπικές εκκρίσεις και στο μητρικό γάλα. Αυτά είναι τα μοναδικά υγρά του σώματος που περιέχουν τόσο υψηλή συγκέντρωση μορίων του ιού ώστε να κάνουν δυνατή τη μετάδοσή του. Τα δάκρυα έχουν εξαιρετικά χαμηλή συγκέντρωση και στεγνώνουν πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να σκοτώνεται ο ιός. Ανάλογο ποσοστό συγκεντρώσεων παρατηρείται και στο σάλιο, που περιέχει ένα ένζυμο που αδρανοποιεί τον ιό. Τέλος, ποτέ δεν έχουμε εντοπίσει μόρια του HIV στον ιδρώτα.
Το σαββατοκύριακο είμουν με φιλουσ σε ταξιδάκι στη Βουλγάρια πουτανεσ και κακο.
Χθεσ το βραδυ για κακη μου τυχη εσπασε η καποτα κατα τη διαρκεια τησ σεξουαλικησ επαφής, το συνιδοτοποιησα αφου τελειωσα μεσα της. Η κοπελα πανικοβλημενη με ρωτησε αν εχω κατι οπωσ εκανα και εγω ο ιδιος, μου ειπε οτι δουλευε νοσοκομα και ειναι στη δουλεια σαν πουτανα λιγο καιρο μονο και μονο για τα εχτρα λευτα, μου ροκιστηκε σε σταυρουσ σε γονεισ και σε παναγιεσ οτι ειναι υγιεισ και πωσ εχει σχεση 3 χρονια, αλλα μια ανυσηχια την εχω. Επισησ μου ειπε οτι εχει κανει εξετασεισ για τα παντα και ειναι ΟΚ.
Δεν περμενω μεσα σε μια μερα να παρουσιασω συμπτωματα, αλλα εβαλα τον πατερα μου να κοιταξει τουσ λεμφαδενεσ μου και μου επε οτι ειναι οκ.
Μπορω να κάνω καποιο τεστ σε νοσοκομεο η πρεπει να περιμενω τουσ 2-3σ μήενς ωστε να μου φηγει το κολλημα?
κάθε απανηση θα ειναι ευπρόσδεκτη =(
επισησ υσχιει αυτο?
h
ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
(Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,20% - 0,40%
Εκθεση βλενογγόνου (μάτι, μύτη, κ.λ.π.) 0,10%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,10% - 6,60%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,10%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,01% - 0,15%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,30%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών 0,70%
Μετάγγιση 90% - 100%
Χθεσ το βραδυ για κακη μου τυχη εσπασε η καποτα κατα τη διαρκεια τησ σεξουαλικησ επαφής, το συνιδοτοποιησα αφου τελειωσα μεσα της. Η κοπελα πανικοβλημενη με ρωτησε αν εχω κατι οπωσ εκανα και εγω ο ιδιος, μου ειπε οτι δουλευε νοσοκομα και ειναι στη δουλεια σαν πουτανα λιγο καιρο μονο και μονο για τα εχτρα λευτα, μου ροκιστηκε σε σταυρουσ σε γονεισ και σε παναγιεσ οτι ειναι υγιεισ και πωσ εχει σχεση 3 χρονια, αλλα μια ανυσηχια την εχω. Επισησ μου ειπε οτι εχει κανει εξετασεισ για τα παντα και ειναι ΟΚ.
Δεν περμενω μεσα σε μια μερα να παρουσιασω συμπτωματα, αλλα εβαλα τον πατερα μου να κοιταξει τουσ λεμφαδενεσ μου και μου επε οτι ειναι οκ.
Μπορω να κάνω καποιο τεστ σε νοσοκομεο η πρεπει να περιμενω τουσ 2-3σ μήενς ωστε να μου φηγει το κολλημα?
κάθε απανηση θα ειναι ευπρόσδεκτη =(
επισησ υσχιει αυτο?
h
ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
(Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,20% - 0,40%
Εκθεση βλενογγόνου (μάτι, μύτη, κ.λ.π.) 0,10%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,10% - 6,60%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,10%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,01% - 0,15%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,30%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών 0,70%
Μετάγγιση 90% - 100%
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τον κερατά δεν τον σκέφτεται κανείς
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
το θεμα μασ δεν ειναι τα προσοντα μου, αλλα τι μετρα πρεπει να παρω απο εδω και περα
φιλικα παντα
Παιδια, γενικα επικρατει μια υστερια με το aids. Και ο κοσμος δεν ειναι καθολου πληροφορημενος, αλλα και οι ιδιοι οι γιατροι δεν ξερουν τι τους γινεται. Ακομη και αν πας συνειδητα και ακαποτα με καποια που εχει aids (θεωρητικα, μη χυμηξετε να με φατε), δεν προκειται να συμβει τιποτε, γιατι μια μολυνση απλα δεν αρκει για να κολλησεις. Οι αλεπαλληλες επαφες με τον ιο ειναι αυτες που μεταδιδουν την ασθενεια με τον καιρο, οταν καταφερουν οι ιοι να παρουν το πανω χερι. Το αλλο παλι που αξιζει να σημειωθει, ειναι οτι οποιος φερει την αποδειξη οτι μπορει απο σεξουαλικη επαφη να κολλησει ενας αντρας απο μια γυναικα aids, μπορει να περασει απο την επιτροπη να καρπωθει τα 50.000 δολλαρια αμοιβη που εχουν ανακοινωθει για την αποδειξη αυτη. Εχουν γραφτει πολλα σε αλλο θρεντ αυτου του σαιτ. Λοιπον, πολλα λεγονται, και λιγα ειναι τεκμηριωμενα επι του θεματος αυτου. Μη φοβασαι καθολου φιλε, μην γινεσαι θυμα της περιττολογιας περι του aids. Ο καθενας πεταει το κοντο του και το μακρυ του, με αποτελεσμα να πανικοβαλλεται ο κοσμος.
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Παιδια, γενικα επικρατει μια υστερια με το aids. Και ο κοσμος δεν ειναι καθολου πληροφορημενος, αλλα και οι ιδιοι οι γιατροι δεν ξερουν τι τους γινεται. Ακομη και αν πας συνειδητα και ακαποτα με καποια που εχει aids (θεωρητικα, μη χυμηξετε να με φατε), δεν προκειται να συμβει τιποτε, γιατι μια μολυνση απλα δεν αρκει για να κολλησεις. Οι αλεπαλληλες επαφες με τον ιο ειναι αυτες που μεταδιδουν την ασθενεια με τον καιρο, οταν καταφερουν οι ιοι να παρουν το πανω χερι. Το αλλο παλι που αξιζει να σημειωθει, ειναι οτι οποιος φερει την αποδειξη οτι μπορει απο σεξουαλικη επαφη να κολλησει ενας αντρας απο μια γυναικα aids, μπορει να περασει απο την επιτροπη να καρπωθει τα 50.000 δολλαρια αμοιβη που εχουν ανακοινωθει για την αποδειξη αυτη. Εχουν γραφτει πολλα σε αλλο θρεντ αυτου του σαιτ. Λοιπον, πολλα λεγονται, και λιγα ειναι τεκμηριωμενα επι του θεματος αυτου. Μη φοβασαι καθολου φιλε, μην γινεσαι θυμα της περιττολογιας περι του aids. Ο καθενας πεταει το κοντο του και το μακρυ του, με αποτελεσμα να πανικοβαλλεται ο κοσμος.
Φίλε μου δεν θα "χυμήξω να σε φάω" όπως λές... Θα σου πω απλά οτι διαφωνώ μαζί σου και θα σε παρακαλέσω να σκεφτείς οτι αυτά που γράφεις μπορεί να τα διαβάζει κι ένα παιδί 15 χρονών ή και μικρότερο...
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Φίλε μου δεν θα "χυμήξω να σε φάω" όπως λές... Θα σου πω απλά οτι διαφωνώ μαζί σου και θα σε παρακαλέσω να σκεφτείς οτι αυτά που γράφεις μπορεί να τα διαβάζει κι ένα παιδί 15 χρονών ή και μικρότερο...
Για τον υπερμετρο πανικο τι εχεις να πεις? εγω τον βλεπω πολυ υπερβολικο παντως. Η αποψη μου δεν μπορει να αλλαξει εκτος και αν βγουν στην επιφανεια ριζοσπαστικες ανακαλυψεις. Αν και αυτα που γραφω, παλι πανω στην επιστημη στηριζονται. Καταντας δακτυλοδεικτουμενος ομως οταν προσπαθεις να μετριασεις καπως την υστερια. Δεν μπορω να γραψω αυτα που γραφουν και θελουν να ακουσουν οι πολλοι. Δεν ειναι κακο αυτο.
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Για τον υπερμετρο πανικο τι εχεις να πεις? εγω τον βλεπω πολυ υπερβολικο παντως. Η αποψη μου δεν μπορει να αλλαξει εκτος και αν βγουν στην επιφανεια ριζοσπαστικες ανακαλυψεις. Αν και αυτα που γραφω, παλι πανω στην επιστημη στηριζονται. Καταντας δακτυλοδεικτουμενος ομως οταν προσπαθεις να μετριασεις καπως την υστερια. Δεν μπορω να γραψω αυτα που γραφουν και θελουν να ακουσουν οι πολλοι. Δεν ειναι κακο αυτο.
Φίλε μου, δεν υπάρχει μόνο ο HIV... Υπάρχουν και ένα κάρο ΣΜΝ...
Δεν σε "δακτυλοδείχνω", έχεις μια άποψη, οκ... Αλλά η δική μου είναι οτι προσπαθείς να μετριάσεις την υστερία, πηγαίνοντας στο αντίθετο άκρο... Και σε ρωτώ αν θα έκανες σεξ χωρίς καμία προφύλαξη με μία ιερόδουλο από τη Σόλωνος για παράδειγμα... θα έκανες ?
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Οχι βεβαια. Το οτι δεν ειναι τοσο ευκολο να κολλησεις aids δεν σημαινει οτι εισαι και ατρωτος σε μια μακρια γκαμμα μικροβιων. Βασικα ουτε συναχι δεν θελω να κολλησω απο καμμια. Αυτο ομως το κολλας πολυ πιο ευκολα. Και πιστευω να βοηθησα τον συναγωνιστη που ανοιξε το θρεντ που φοβαται για την ζωη του να μπορεσει να κοιμηθει. Αν δεν εγραφα αυτα που εγραψα, δεν θα μπορουσε να κοιμηθει με 200 παλμους το λεπτο.
mathima solfez ή παραδεξου το λαθος σου ή παραθεσε στοιχεια απο αξιοπιστες πηγες.
Οχι βεβαια. Το οτι δεν ειναι τοσο ευκολο να κολλησεις aids δεν σημαινει οτι εισαι και ατρωτος σε μια μακρια γκαμμα μικροβιων. Βασικα ουτε συναχι δεν θελω να κολλησω απο καμμια. Αυτο ομως το κολλας πολυ πιο ευκολα. Και πιστευω να βοηθησα τον συναγωνιστη που ανοιξε το θρεντ που φοβαται για την ζωη του να μπορεσει να κοιμηθει. Αν δεν εγραφα αυτα που εγραψα, δεν θα μπορουσε να κοιμηθει με 200 παλμους το λεπτο.
rolling stone
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανε ενα γενικο ελεγχο για ολα. HIV, HCV, HPV, HSV, χλαμυδια, μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα και λοιπα ΣΜΝ (δεν νομιζω να ξεχασα κ πολλα). δεν ειναι μονο το HIV.
υπερβολη αλλα καλο θα ηταν να τσεκαρεις και ηπατικους δεικτες (sgot και sgpt).
ειναι μαλλον απιθανο να βγει το HIV test θετικο σε τοσες λιγες μερες. και αν βγει, τοτε το ειχες και δεν το τσιμπησες απο την κοπελα. (δεν στο ευχομαι).
ξανακανε τις εξετασεις καθε 1 τριμηνο. οσες μπορεις χρεωνε τες στο βιβλιαριο υγειας σου.
υπερβολη αλλα καλο θα ηταν να τσεκαρεις και ηπατικους δεικτες (sgot και sgpt).
ειναι μαλλον απιθανο να βγει το HIV test θετικο σε τοσες λιγες μερες. και αν βγει, τοτε το ειχες και δεν το τσιμπησες απο την κοπελα. (δεν στο ευχομαι).
ξανακανε τις εξετασεις καθε 1 τριμηνο. οσες μπορεις χρεωνε τες στο βιβλιαριο υγειας σου.
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 661K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 992