Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

leo17

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οσον αφορα τον υιο του AIDS δεν προκυτε να το ανακαλυψει καποιος οσες εξατασεις και να κανει γιατι πολυ απλα εκδηλωνετε μετα απο 6-8 μηνες οποτε τωρα ακομα και οι γιατροι θα πουν οτι εισαι καθαρος αλλα αν οντος εχεις κολησει κατι, θα φανει στο μελλον δυστηχος ειναι υπουλη αρρωστια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πόση άγνοια ...θέε μου πόση....
Παρακαλώ όπως οι έμπειρες τατιάνες του σάιτ ανοίξουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το μπουρδέλα τελεία κόμ να μας δίνουν ον λάιν συμβουλές.......

Με απλά λόγια.... Τη στιγμή που είμαι έτοιμος να τον ακουμπήσω στο cg θα παίρνω απευθείας την εριναλ να μου δίδει συμβουλές ον δε φλάι............

Φλάι μπάι έρινααααααααλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
Η άννους θα μπορεί να έχει και βιντεοτηλέφωνο να βαράει μια γρήγορη μαλακία.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οσον αφορα τον υιο του AIDS δεν προκυτε να το ανακαλυψει καποιος οσες εξατασεις και να κανει γιατι πολυ απλα εκδηλωνετε μετα απο 6-8 μηνες οποτε τωρα ακομα και οι γιατροι θα πουν οτι εισαι καθαρος αλλα αν οντος εχεις κολησει κατι, θα φανει στο μελλον δυστηχος ειναι υπουλη αρρωστια.

δεν μας είπες μόνο από πού θα τον κολλήσει τον ΥΙΟ του πατέρα AIDS......
από το πόμολο της πόρτας;
από τον λεβιέ των ταχυτήτων;
από τα πατάκια;
από την γόπα της πουτάνας;
από την αναπνοή της;
από τα βογγητά της;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν μας είπες μόνο από πού θα τον κολλήσει τον ΥΙΟ του πατέρα AIDS......
από το πόμολο της πόρτας;
από τον λεβιέ των ταχυτήτων;
από τα πατάκια;
από την γόπα της πουτάνας;
από την αναπνοή της;
από τα βογγητά της;

Η ενοχοποίηση του sex και κατ' επέκταση η ενοχοποίηση του έρωτα, είναι από τις σημαντικότερες κοινωνικές επιπτώσεις - παρενέργειες του HIV και της φοβίας για τον HIV.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οσον αφορα τον [size=10pt][size=10pt]υιο[/size][/size] του AIDS δεν προκυτε να το ανακαλυψει καποιος οσες εξατασεις και να κανει γιατι πολυ απλα εκδηλωνετε μετα απο 6-8 μηνες οποτε τωρα ακομα και οι γιατροι θα πουν οτι εισαι καθαρος αλλα αν οντος εχεις κολησει κατι, θα φανει στο μελλον δυστηχος ειναι υπουλη αρρωστια.

που να δεις με τον πατέρα του. :rockon: :S :dancing: :dancing:

Λοιπόν, είναι σωστό πάντως πως οι εξετάσεις δεν θα σου δείξουν άμεσα τίποτα, παρά μόνο σε αρκετό διάστημα από τώρα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις εξετάσεις. Το σπάσιμο είναι σημαντικό αλλά άλλα πράγματα είναι πιο πιθανό να συμβούν από το AIDS, όπως οι ηματίτιδες π.χ.
Λοιπόν, γενικώς δεν νομίζω πως είναι μεγάλες οι πιθανότητες να έχεισ πρόβλημα, η κοπέλα αν έχει σχέση και προσέχει (σου έβαλε προφυλακτικό, αυτό είναι θετικό), ακόμ ακαι Βουλγάρα (που είναι πίσω σε αυτά) δεν νομίζω να έχει πρόβλημα υγείας.
Τώρα, καλό είναι όμως να κοιτάξεις για κονδυλώματα (δεν φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού).
Και κάνε εξετάσεις, ΄κακό δεν κάνουν. Ακόμα και οι θγιεις κάνουνε. Άλλωστε ό,τι δεν ξέρεις μπορεί να σε σκοτώσει, ό,τι ξέρεις το αντιμετωπίζεις πάντα.

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ. Έχει συμβεί σε πολλούς και θα συμβεί και σε άλλους.

Dafnis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι ότι τελικά πέφτει δούλεμα εδώ μέσα. Εγώ ανέφερα μια
περίπτωση όπου από ότι ήξερα θεωρητικά έτσι γίνεται η επαφή με
ασφάλεια και έτσι την έκανα. Το λέω για να ακούσω και άλλες γνώμες
,ή εάν έκανα κάτι λάθος και με αρχίζουν στα μικρός είσαι τι τα θέλες
Αυτά και άλλα τέτοια. Πως θα μάθουμε και εμείς οι νέοι άμα δεν μας
πείτε εσείς που έχετε εμπειρία. Το φόρουμ νόμιζω ότι πρέπει να βοηθάει
και τους νεόυς. Κατάλαβα δηλαδή και ότι με το σκουφί να το κάνεις
μετά από τρίμηνο πρέπει να τρέχεις για εξετάσεις. Τότε με αυτές τις
βρωμιάρες τουρίστριες τι γίνεται το καλοκαίρι? Δεν βγάζω άκρη,
τα έχω παίξει ,δεν ξέρω ποιον να ρωτήσω και έχω πάθει ταράκουλο
μήπως την πάτησα.Ούτε το σκουφί δεν προστατεύει τελικά?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε,
παρότι πιστεύω ότι άλλο είναι το πρόβλημα σου, θα σου έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Αν είναι έτσι όπως τα λες, εγώ ΔΕΝ θα πήγαινα να κάνω εξετάσεις. Δεν υπάρχει λόγος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

TO "ρωτώντας πας στην πόλη" έχει πλέον αντικατασταθεί από το εξής.....
1.
Aνοίγεις τον Ιντερνετ εξπλόρερ, ή όποιο άλλο έχεις.
2.
πας στη σελίδα: 3.
Στην επιλογή της αναζήτησης πληκτρολογείς:
"AIDS πώς μεταδίδεται;"

Αφού μελετήσεις όλες τις σελίδες που θα σου επιστρέψει ο γούγλης και εξακολουθείς να έχεις απορίες έλα να το ξανασυζητήσουμε. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Παρακαλώ όπως οι έμπειρες τατιάνες του σάιτ ανοίξουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το μπουρδέλα τελεία κόμ να μας δίνουν ον λάιν συμβουλές.......

Με απλά λόγια.... Τη στιγμή που είμαι έτοιμος να τον ακουμπήσω στο cg θα παίρνω απευθείας την εριναλ να μου δίδει συμβουλές ον δε φλάι............

Φλάι μπάι έρινααααααααλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
Η άννους θα μπορεί να έχει και βιντεοτηλέφωνο να βαράει μια γρήγορη μαλακία.......

Περσόνα ..........ξύνεσε; χαχαχαχαχχ

Μην παραποιείς τα λόγια μου. Σκέψου μόνο αν εσύ θα έκανες ποτέ αυτήν την ερώτηση ;)

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Για το παιδί που έβαλε το λινκ της γνωστής δημοσιογράφου... ωραία όλα αυτά που λέει η συγκεκριμένη αλλά μία βασική ερώτηση που έχω και που με κάνει να μην αποδέχομαι όσα λέει είναι το εξής: αν κάνω εγώ το τεστ και μου βρουν aids και κάνει και ένας άλλος και βγει αρνητικό, αυτό σημαίνει ότι κάτι είδαν σε μένα που δεν τον είδαν στον άλλο, άρα κάτι συγκεκριμένο βλέπουν δεν μπορεί να είναι όλα ψεμματα. Και πως επιλέγουν σε ποιον θα πουν πως πάσχει και σε ποιον όχι; Όλα αυτά είναι ψιλοάκυρα. Το νου σας μάγκες... πάντα με προφυλακτικό. Αν φοράς προφυλακτικό δεν έχεις να φοβάσαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσόνα ..........ξύνεσε; χαχαχαχαχχ
Μην παραποιείς τα λόγια μου. Σκέψου μόνο αν εσύ θα έκανες ποτέ αυτήν την ερώτηση ;)
Ελα πλάκα κάνουμε ρε...... Είπαμε με σένα είμαστε σε ανακωχή ;)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αγαπητοί συνομιλητές πολύ φοβάμαι πως θα συμφωνήσω με την άποψη του solfez. Είναι ακραία κατά τη γνώμη μου αλλά και πάλι κρύβει μεγάλο ποσοστό αλήθειας. Να τονίσω αρχικά ότι δε θέλω να αποτρέψω τον οποιονδήποτε από το να χρησιμοποιεί προφυλακτικό ( δεν το παίζω γενναίος-ηλίθιος, κι εγώ χρησιμοποιώ) γι’αυτό όποιος συμφωνήσει μαζί μου παρακαλώ να μην αλλάξει συνήθειες κι αρχίσει να ορμάει στην αρένα με ξεσκούφωτη τσουτσού. Αρκετές μαλακίες έχω κάνει στη ζωή μου δε θέλω να με κυνηγούν και κατάρες από άτυχους και άτυχες που παρερμήνευσαν τα λεγόμενα μου.
Έχοντας την πολυτέλεια να έχω γνωστό μου έναν ομοφυλόφιλο ο οποίος γενικά έχει πολύ μεγάλη φοβία με το θέμα ΣΜΝ κι έχει γυρίσει τους μισούς γιατρούς της Αθήνας για εξετάσεις για προληπτικούς λόγους, μπορώ να πω ότι γνωρίζω πέντε πράγματα επάνω στο θέμα HIV. Δεν το παίζω ο μάγκας ή ο παντογνώστης της παρέας απλούστατα γιατί δεν είμαι. Σίγουρα πολλοί γνωρίζουν περισσότερα και παρακαλώ να με διαφωτίσουν αν κάπου κάνω λάθος. Από αυτά που γνωρίζω λοιπόν έχω διαπιστώσει ότι το θέμα ΣΜΝ και ειδικότερα HIV έχει εμπλουτιστεί με ένα κάρο μύθους. Τονίζω και πάλι!!! Δεν είπα ότι εγώ δεν έχω πάντα πρόχειρα τρία σκουφάκια στο πορτοφόλι μου για ώρα ανάγκης. Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας. Κάποιοι από αυτούς τους μύθους βασίζονται ως συνήθως στην Ελληνική αλλά και γενικότερη ίσως νοοτροπία που προστάζει «φύλαγε τα ρούχα σου για να’χεις τα μισά». Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. Έχει σκεφτεί όμως κανείς τα προβλήματα τα ψυχολογικά αλλά και σωματικά που μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον ο οποίος παίρνει τοις μετρητοίς τα όσα ακούει και δεν ανήκει στην κατηγορία των υποψιασμένων οι οποίοι όπως πάντα ακούνε δέκα και κρατάνε πέντε οπότε παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις αλλά τίποτα παραπάνω? Τι μπάχαλο να επικρατεί άραγε στην ψυχή κάποιου νέου 17 χρονών ο οποίος μεγαλώνει σε ένα κόσμο που του προτείνει καπότα στο μαμήσι, καπότα στο στοματικό, κι αφού κολλάει αν έχεις και πληγή στο στόμα, καπότα και στο φιλί? Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει ακόμα είναι ότι κολλάει και με το χούφτωμα οπότε να φοράμε καπότες και στα δάχτυλα. Ας ξεχωρίσουμε για μια φορά τις περιπτώσεις τάνα της Σόλωνος  και παρθένα θεούσα. Υπάρχουν και οι «νορμάλ» περιπτώσεις μίας κλασσικής κοπέλας που οι ερωτικοί της σύντροφοι δε γεμίζουν τις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά το παρελθόν του συντρόφου του οπότε ο καθένας παίρνει τα δικά του ρίσκα για το αν θα προφυλαχθεί ή όχι και το βαθμό στον οποίο θα το κάνει αυτό. Αυτό που έχω να προτείνω εγώ είναι να σταματήσει η προπαγάνδα και να αρχίσει η ενημέρωση. Να υπολογίζουμε τις συμβουλές μας και να μην πνίγουμε κανέναν τρομάζοντας τον ότι ο HIV είναι χασμουρητό και κολλάει με το κοίταγμα. Κι όχι γιατί έχω γραφείο κηδειών και ψάχνω για πελάτες. Απλούστατα γιατί νέος είμαι και πολύ αγχωτικός μάλιστα και το πώς δεν έχω πάθει ακόμα έλκος, καρκίνο ή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μετά την τόση αγωνία που είχα μετά από κάθε «στοματική επιδρομή» από και στην κοπέλα μου ούτε εγώ δεν το ξέρω.
Οι αριθμοί και οι μελέτες λένε πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κολλάει και με το φιλί. Οι αριθμοί και οι μελέτες  επίσης λένε πως είναι πολύ πιθανό να τρακάρεις στους δρόμους της Αθήνας. Κι όμως πολύ από εμάς συνεχίζουμε να οδηγούμε. Προσοχή και προφύλαξη πρέπει πάντα να υπάρχει. Τα πλαίσια του λογικού όμως απέχουν συχνά πολύ από αυτά του παραλόγου και καλό θα είναι να λέμε όσα χρειάζεται και κάτι παραπάνω αλλά όχι τόσο παραπάνω που να κάνουμε τον κάθε νέο/α να φοβάται την επαφή λες και είναι η πρίζα του δωματίου του που όταν ήταν μκρός η μαμά του έλεγε «μακριά, τζιιιιιζζζ». Κατ’εμέ λοιπόν φλερτάρετε, φιλάτε και πηδάτε κατά βούληση και ανάλογα την περίπτωση λάβετε και ανάλογη προστασία. Κι όσων αφορά την ενημέρωση, όπως είπε κι ο κύριος personanongrata, υπάρχει και το google και άλλες πολύ καλύτερες πηγές για να γνωρίσουμε όλοι τις αλήθειες και τα ψέματα περί ΣΜΝ. Συγνώμη αν σας κούρασα ή σας ενόχλησα. Αν παραείναι μεγάλο το post μου ας το διαγράψουν οι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ για το χρόνο και το βήμα που προσφέρετε. Καλό βράδυ.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αγαπητε φιλε,
με ολο το σεβασμο για τον κοπο που εκανες να γραψεις τις τρεις αυτες παραγραφους,
πρεπει να καταλαβεις πως , εαν δεν μας δινεται η ευκαιρια να εξακριβωσουμε την
εγκυροτητα των λεγομενων σου μεσω ,εστω μιας, αξιοπιστης πηγης, δεν υπαρχει περιπτωση να θεωρηθει η αποψη σου σοβαρη.

Αγαπητοί συνομιλητές πολύ φοβάμαι πως θα συμφωνήσω με την άποψη του solfez. Είναι ακραία κατά τη γνώμη μου αλλά και πάλι κρύβει μεγάλο ποσοστό αλήθειας. Να τονίσω αρχικά ότι δε θέλω να αποτρέψω τον οποιονδήποτε από το να χρησιμοποιεί προφυλακτικό ( δεν το παίζω γενναίος-ηλίθιος, κι εγώ χρησιμοποιώ) γι’αυτό όποιος συμφωνήσει μαζί μου παρακαλώ να μην αλλάξει συνήθειες κι αρχίσει να ορμάει στην αρένα με ξεσκούφωτη τσουτσού. Αρκετές μαλακίες έχω κάνει στη ζωή μου δε θέλω να με κυνηγούν και κατάρες από άτυχους και άτυχες που παρερμήνευσαν τα λεγόμενα μου.
Έχοντας την πολυτέλεια να έχω γνωστό μου έναν ομοφυλόφιλο ο οποίος γενικά έχει πολύ μεγάλη φοβία με το θέμα ΣΜΝ κι έχει γυρίσει τους μισούς γιατρούς της Αθήνας για εξετάσεις για προληπτικούς λόγους, μπορώ να πω ότι γνωρίζω πέντε πράγματα επάνω στο θέμα HIV. Δεν το παίζω ο μάγκας ή ο παντογνώστης της παρέας απλούστατα γιατί δεν είμαι. Σίγουρα πολλοί γνωρίζουν περισσότερα και παρακαλώ να με διαφωτίσουν αν κάπου κάνω λάθος. Από αυτά που γνωρίζω λοιπόν έχω διαπιστώσει ότι το θέμα ΣΜΝ και ειδικότερα HIV έχει εμπλουτιστεί με ένα κάρο μύθους. Τονίζω και πάλι!!! Δεν είπα ότι εγώ δεν έχω πάντα πρόχειρα τρία σκουφάκια στο πορτοφόλι μου για ώρα ανάγκης. Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας. Κάποιοι από αυτούς τους μύθους βασίζονται ως συνήθως στην Ελληνική αλλά και γενικότερη ίσως νοοτροπία που προστάζει «φύλαγε τα ρούχα σου για να’χεις τα μισά». Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. Έχει σκεφτεί όμως κανείς τα προβλήματα τα ψυχολογικά αλλά και σωματικά που μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον ο οποίος παίρνει τοις μετρητοίς τα όσα ακούει και δεν ανήκει στην κατηγορία των υποψιασμένων οι οποίοι όπως πάντα ακούνε δέκα και κρατάνε πέντε οπότε παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις αλλά τίποτα παραπάνω? Τι μπάχαλο να επικρατεί άραγε στην ψυχή κάποιου νέου 17 χρονών ο οποίος μεγαλώνει σε ένα κόσμο που του προτείνει καπότα στο μαμήσι, καπότα στο στοματικό, κι αφού κολλάει αν έχεις και πληγή στο στόμα, καπότα και στο φιλί? Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει ακόμα είναι ότι κολλάει και με το χούφτωμα οπότε να φοράμε καπότες και στα δάχτυλα. Ας ξεχωρίσουμε για μια φορά τις περιπτώσεις τάνα της Σόλωνος  και παρθένα θεούσα. Υπάρχουν και οι «νορμάλ» περιπτώσεις μίας κλασσικής κοπέλας που οι ερωτικοί της σύντροφοι δε γεμίζουν τις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά το παρελθόν του συντρόφου του οπότε ο καθένας παίρνει τα δικά του ρίσκα για το αν θα προφυλαχθεί ή όχι και το βαθμό στον οποίο θα το κάνει αυτό. Αυτό που έχω να προτείνω εγώ είναι να σταματήσει η προπαγάνδα και να αρχίσει η ενημέρωση. Να υπολογίζουμε τις συμβουλές μας και να μην πνίγουμε κανέναν τρομάζοντας τον ότι ο HIV είναι χασμουρητό και κολλάει με το κοίταγμα. Κι όχι γιατί έχω γραφείο κηδειών και ψάχνω για πελάτες. Απλούστατα γιατί νέος είμαι και πολύ αγχωτικός μάλιστα και το πώς δεν έχω πάθει ακόμα έλκος, καρκίνο ή σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μετά την τόση αγωνία που είχα μετά από κάθε «στοματική επιδρομή» από και στην κοπέλα μου ούτε εγώ δεν το ξέρω.
Οι αριθμοί και οι μελέτες λένε πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κολλάει και με το φιλί. Οι αριθμοί και οι μελέτες  επίσης λένε πως είναι πολύ πιθανό να τρακάρεις στους δρόμους της Αθήνας. Κι όμως πολύ από εμάς συνεχίζουμε να οδηγούμε. Προσοχή και προφύλαξη πρέπει πάντα να υπάρχει. Τα πλαίσια του λογικού όμως απέχουν συχνά πολύ από αυτά του παραλόγου και καλό θα είναι να λέμε όσα χρειάζεται και κάτι παραπάνω αλλά όχι τόσο παραπάνω που να κάνουμε τον κάθε νέο/α να φοβάται την επαφή λες και είναι η πρίζα του δωματίου του που όταν ήταν μκρός η μαμά του έλεγε «μακριά, τζιιιιιζζζ». Κατ’εμέ λοιπόν φλερτάρετε, φιλάτε και πηδάτε κατά βούληση και ανάλογα την περίπτωση λάβετε και ανάλογη προστασία. Κι όσων αφορά την ενημέρωση, όπως είπε κι ο κύριος personanongrata, υπάρχει και το google και άλλες πολύ καλύτερες πηγές για να γνωρίσουμε όλοι τις αλήθειες και τα ψέματα περί ΣΜΝ. Συγνώμη αν σας κούρασα ή σας ενόχλησα. Αν παραείναι μεγάλο το post μου ας το διαγράψουν οι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ για το χρόνο και το βήμα που προσφέρετε. Καλό βράδυ.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα ήθελα να καλησπερίσω τον προ-προηγούμενο φίλο και να του πω ότι ενδιαφέρουσες απόψεις για το θέμα του hiv έχουν καταγραφεί κι εδώ . Όπως καταλαβαίνεις, σε ένα τέτοιο site, είναι αδύνατον να γράφονται ΜΟΝΟ σοβαρά πράγματα. Είναι μια μείξη, σοβαρολογίας και παπαρολογίας, αλλά δίνονται και αξιόλογες πληροφορίες τις οποίες όμως πρέπει εσύ να εντοπίσεις.

Τέλος, αν έχεις υπόψη σου κάποια σοβαρή μελέτη που αποδεικνύει ότι ο hiv μεταδίδεται με το φιλί θα ήθελα να την μάθω.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αγαπητέ Iblis, έχεις απόλυτο δίκιο. Όπως έγραψα και πριν όμως τα όσα γνωρίζω βασίζονται καθαρά σε εμπειρίες δικές μου και κοντινών μου προσώπων. Στα ιατρεία δυστυχώς δεν είχα μικροκάμερα όπως ο κύριος Ευαγγελάτος (χεχε). Το αν θα με πάρετε στα σοβαρά ή όχι είναι δικό σας θέμα κι ακόμα κι αν δε με πάρει κανείς στα σοβαρά, έστω κι ένας απλά να προβληματιστεί με τα λεγόμενα μου και να ψάξει λίγο το θέμα παραπάνω θα θεωρήσω επιτυχημένη την προσπάθεια μου. Εξ’άλλου δεν είπα κάτι τόσο συγκεκριμένο ώστε να απαιτεί υπογραφή γιατρού για παράδειγμα έτσι κολλάει αλλιώς δεν κολλάει. Απλά έγραψα αυτά που πιστέυω εγώ επί του θέματος.

Αγαπητέ 21 grams, ευχαριστώ για το link που παρέθεσες. Θα το μελετήσω σήμερα κιόλας αν προλάβω αλλιώς αύριο (ρημάδα σχολή με έχεις καταστρέψει). Από εκεί και πέρα θεωρώ απολύτως λογικές έως και θετικές τις παπαρολογίες όπως είπες που γράφονται. Με αυτά που έγραψα αναφερόμουν κυρίως στους «σοβαρούς» και υπεύθυνους που λένε τα όσα ανέφερα πριν και έχουν πολύ μεγαλύτερη και καταστροφική ισχύ από το bourdela.com. Τώρα επάνω σε αυτό που με ρώτησες για το φιλί, μελέτες που έχω διαβάσει-ακούσει αναφέρουν πως στην περίπτωση που και τα δύο άτομα έχουν κάποια πληγή στο στόμα ( όχι απαραίτητα κομμένη γλώσσα, και μια ουλίτιδα αρκεί) ο ιός μπορεί να μεταφερθεί. Πολύ δύσκολα μεν αλλά μπορεί δε. Επειδή όμως αυτή η δήλωση μου είναι πολύ συγκεκριμένη, για να προλάβω το φίλο Iblis,εγώ ο ίδιος σε παρακαλώ να κάνεις την έρευνα σου επί του συγκεκριμένου θέματος και αν θέλεις να ενημερώσεις κι εμένα αν κάτι έχω παρεξηγήσει.

pirgiotis13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βασιλη το καλυτερο ποy εχεις να κανεις ειναι να βρεις κανα μουνακι να γαμας γιατι με την λογικη σου 8α κολλησεις καμια μερα καμια μηνιγγιτιδα και θα σε πανε στον γιατρο σηκωτο,ενω εσυ θα νομιζεις οτι σε κολλησε καμια πουτανα aids.λιγο μυαλο δεν βλαπτει ρε μαγκα :babycry: :think: :bigdick:

John22

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα
μια ερωτηση ακομα μιας και εγω την επαθα καπως ετσι.

γνωριζετε αν οι γυναικες αυτες παιρνουν αντισυληπτικα
η καπια αλλη μορφη αντισυλληψης

ty

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πάσχω και από τη νόσο Crohn (αν ξέρει κάποιος ειδικός) που έχει να κάνει με το άγχος.Ελπίζω να είναι τυχαία όλα αυτά τα δερματικα οι πονοι κλπ.Θυμάμαι πριν 2-3 χρονια πρίν διαγνωθεί παντως η νόσος που σε κάθε σύμπτωμα που εμφάνιζα το παρεπεμπα σε αλλεργίες ,γρύπες κλπ με αποτέλεσμα τώρα να έχω γίνει καχύποπτος με θέματα υγείας. ΜΑΚΑΡΙ...

ματζεντα αφτα μου λένε κ οι φίλοι μου κ ίσως να έχουν  δικιο

τζενται δεν νομιζω να ξαναπατησω μετα από αυτο(εχω παει κμμμια δεκαρια φορες)

ασχετο τελειως αλλα τι ειναι αυτη η νοσος που λες;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom