Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
τα θρεντ συγχωνευτηκαν..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Φοβερο θρεντ....

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Έτσι έτσι...
να ακούμε τον κάθε αμόρφωτο και ανιστόρητο μαλάκα και μαλακισμένη.
Τώρα για την ιστορία:
Ο ιός υπάρχει και έχει φωτογραφηθεί. Πείτε της χαζής να μπει στο wikipedia. (Μου πήρε 2 λεπτά)
Προφανώς της χαζής δεν της απαντήσανε εκεί που ρώτησε για τις αποδείξεις διότι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Και στο κάτω κάτω δεν είναι υποχρεωμένοι να απαντούν σε κάθε ψώνιο. Διαβάστε επίσης για τις ψυχολογικές επιπτώσεις της ασθένειας. Μπορεί να εξηγήσει την κατάσταση της....
Το ότι ακόμη νοιώθει καλά δε σημαίνει τίποτα. Το ότι το AIDS μπορεί να κάνει και 10 χρόνια μέχρι να εκδηλωθεί η τελική φάση το ξέρουμε. Υπομονή να κάνει κι έρχεται.....
Τωρα γιατί πέθανε ο billy bo και όχι ο Τσέλιος: Μπορεί να φόραγαν καπότα για τα άλλα αφροδίσια. Μπορεί να ήταν απλά τύχη. Μπορεί ο Τσέλιος να έχει την μετάλλαξη που σου δίνει πλήρη ανοσία και την έχει το 10% των Βορειοευρωπαίων και σε μικρότερο ποσοστό οι άλλοι. ΤΟ aids δεν κολλάει 100%. Άμα είσαι τυχερός μπορεί να γλυτώσεις.
Τέλος οι Αμερικάνοι είναι ένας λαός που πιστεύει ότι ο Έλβις ζει, ότι δεν πήγαν στο φεγγάρι και ήταν όλο στημένο, εκεί αναφέρονται οι περισσότερες εμφανίσεις UFO, και πρόσφατα ο σερίφης μιας πόλης αγόρασε όπλα σε περίπτωση που τους επιτεθούν ζόμπι. Άρα το AIDS είναι συνωμοσία.....
Τώρα για τα συμφέροντα: Ναι υπάρχουν, ναι βολεύει τις εταιρείες να βρούνε φάρμακο και όχι εμβόλιο. Και ναι μπορεί να υπάρχουν κτήνη γιατροί που μπορει να σου δίνουν φάρμακο χωρίς να έχεις AIDS. Εξάλλου αυτό γίνεται στην Ελλάδα με τους βηματοδότες κ.λ.π.
Ευχομαι στην χαζή να έχει πέσει σε τέτοια περίπτωση και να να μην έχει AIDS.
Αλλά άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.

potemhnlespote

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε Tilestora που ακριβως ειδες την φωτογραφια στο wikipedia? Μια που εχει ειναι οντως απο υπολογιστη με rendering και με δηλωση στην επομενη σελιδα οτι ειναι πραγματικα επιστημονικη φαντασια και οτι κανενας δεν αναλαμβανει την ευθυνη για το σωστο της απεικονισης. επειδη πραγματικα μου κινησε την περιεργια η ολη ιστορια με αφορμη μια αλλη ιατρικη απατη που την πληρωσα μερικεσ χιλιαδεσ ευρω εψαξα και ψαχνω να βρω μια πραγματική φωτογραφια του υιου. Στο διαδυκτιο ολες οσες κυκλοφορουν ή ειναι ψευτικες ή ειναιφηφιακες επεξεργασιες. Δεν εχω βρει ουτε μια απο ενα ηλεκτρονικο μικροσκοπιο η κατι αντιστοιχο οταν για την ασθενεια των πουλερικων οπως μπορειται να διαπιστωσετε υπαρχουν πολλες. Δεν ξερω αν ο Ελβις ζει αλλα ενα θεμα τοσο σοβαρο αξιζει να κοιταχθει λιγο περισσοτερο απο οτι ενα νεο "σπιτι". Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που ενα ολοκληρο εθνος, ηπειρος η πλανητης κανει λαθος. Εχουμε πολλα τετοια παραδειγματα στην ιστορια για να λεμε στα εγγονακια μας.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Πάντως και εγώ αποδεδειγμένα straight άνδρα που να έχει AIDS δεν ξέρω περίπτωση. Και ένας που ειναι bi δημοσίως δεν θα βγει να πει ότι είχε gay επαφή.
Επίσης θυμάμαι ότι για τον Magic Johnson είχε γραφτεί ότι πρέπει να το άρπαξε σε παρτούζα με την κυρά να έχει περίοδο, αλλά, γενικώς, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε μία παρτούζα με την κόκα να πέφτει σαν χιονάκι.

Και όπως είχαμε αναδημοσιεύσει στο παλαιό φόρουμ, ο ιός μπορεί να εντοπίζεται στα κολπικά υγρά, πλην όμως δεν έχει καταγραφεί παγκοσμίως περίπτωση μετάδοσης από γυναίκα σε άνδρα με στοματικό σεξ.
:rockon:

O IOS HIV μεταδιδεται ΚΑΙ με το ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ.

Τα εχουμε πει πολλες φορες και link εχουμε παραθεσει,

ομως καποιοι απο δω δεν θελουν να το ακουνε γιατι μαλλον εχουν κανει ακαπωτη πιπα με ιεροδυλη.

Τι να κανουμε..Αυτη ειναι η αληθεια.. :'(

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οχι μόνο πρέπει να προσέχουμε για το AIDS και τις άλλες ασθένειες αλλά............
[youtube=425,350]xWkZ_StRjU0[/youtube]

..............κωλόπαιδο  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.054
Πόντοι
7.775
Γιαυτο προσοχη στα ακαποτα.

agnostos28

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα παει σε ενα μαγαζι με stripshow (συγκεκριμενα στο platinum στη Θεσσαλονικη). Το θεμα ειναι πως εβαλα τα δαχτυλα μου μεσα στο αιδοιο της κοπελας. Μετα απο λιγο παρατηρησα πως πανω στα δαχτυλα μου υπηρχε αιμα. Το αιμα δεν ηταν απο εμενα αλλα απο την κοπελα. Επισης παρατηρησα πως στα δαχτυλα μου ειχα κατι αμυχες (οχι κατι παρα πολυ σοβαρο. Πιο πολυ σαν παρανυχιδες ηταν). Υπαρχει περιπτωση να κολλησα τιποτα? Αν υποθεσουμε πως η κοπελα ειχε aids οι πιθανοτητες να κολλησω συμφωνα με αυτα που σας ειπα ειναι πολλες? Τι πρεπει να κανω απο δω και περα? Εχω ψιλοφρικαρει λιγο...

Υ.Γ. Τις κοπελες στα στριπτητζαδικα τις ελεγχουν για aids?

Επισκέπτης
Ψυχραιμια. Μπορει η κοπελα να ειχε περιοδο ή να ηταν στα τελειωματα της ή στην αρχη της.
Απο παρανυχιδα μην φοβασαι.
Τωρα για να εισαι και ησυχος, μπορεις σε κανα μηνα να πας να κανεις εξετασεις για AIDS.
αν και νομιζω οτι θα βγει αρνητικο.

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε ειναι λιγο μαλακια αυτο που επαθες, αποσο ξερω το aids ετσι κολλαει.Τωρα μη πανικοβαλλεσαι οι πιθανοτητες να κολλησες ειναι λιγες αλλα υπαρχουν κανε εξετασεις γρηγορα, για να σου φυγει το αγχος, η τουλαχιστον αν εχεις aids να το ξερεις, μην κολλησεις κανενα

ou re

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εξετάσεις να σου φύγει και το αγχος και καθάρισες.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ε βρε πως του τα λέτε έτσι του ανθρώπου... Θα πάθει κανένα έμφραγμα..Οι πιθανότητες να κολλήσει κάτι με τέτοιον τρόπο είναι πολύ λίγες...

φιλε ειναι λιγο μαλακια αυτο που επαθες, αποσο ξερω το aids ετσι κολλαει.Τωρα μη πανικοβαλλεσαι οι πιθανοτητες να κολλησες ειναι λιγες αλλα υπαρχουν κανε εξετασεις γρηγορα, για να σου φυγει το αγχος, η τουλαχιστον αν εχεις aids να το ξερεις, μην κολλησεις κανενα
χαχαχα σαν να του λες φίλε έτσι κολλάει το aids αλλά ακόμη κι αν κόλλησες μην αγχώνεσαι αλλά πρόσεχε μη μας κολλήσεις και εμάς όχι τίποτα άλλο... :headbang:

agnostos28

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η κοπελα ηταν απο Τυνησια αν θυμαμαι καλα (ετσι μου ειπε τουλαχιστον). Ονομα δε θυμαμαι.
Ρε παιδια δεν γινεται κανενας ελεγχος σε αυτες? ειναι σιγουρο αυτο?
Αυτο που με προβληματισε περισσοτερο ειναι πως τα πραγματα στο πλατινουμ ηταν πολυ ''χαλαρα''. Δυο κοπελες μου εκαναν προταση να ερθουν σπιτι μου για 150 ευρω και γενικως  στο χορο εκανες οτι ηθελες (παλια ηταν πιο αυστηρα απο οτι θυμαμαι).
Τι να κανω τωρα ρε παιδες βοηθηστε!!! 

agnostos28

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και να πω εσκασα και πολλα φραγκα... Ενα ποτο και ενα χορο πηρα και οι αλλες μου ειπαν να τις φορτωσω

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε τι τι να κανεις? εξετασεις να κανεις να σου φυγει το αγχος... τι να βοηθησουν οι αλλοι? μαγοι ειναι να βγαλουν πορισμα?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
6
Ελεγχο κανουνε στην αρχη οταν πανε να βγαλουνε χαρτια και χρειαζεται βιβλιαριο υγειας,κανουνε ολες της εξετασεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom