Νέα

HIV Λοίμωξη & AIDS. «Μύθοι & Πραγματικότητες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vassilis19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσείς, απο που ενημερώνεστε για την ασθένεια αυτή?

• Από Γιατρούς και άλλους ειδικούς

Ψήφοι: 60 29,1%
  • Από φίλους/παρέα ?

Ψήφοι: 3 1,5%
  • Από το Internet ?

Ψήφοι: 110 53,4%
  • Από βιβλία ?

Ψήφοι: 11 5,3%
  • Από άλλη πηγή ?

Ψήφοι: 5 2,4%
  • Δεν ενημερώνομαι και δεν θέλω να ξέρω ?

Ψήφοι: 17 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    206

agnostos28

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εξετασεις που να παω να κανω στη Θεσσαλονικη και μετα απο ποσο καιρο?

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Στο λοιμωδων στην Γ.Λαμπρακη η σε οποιο νοσοκομειο θελεις ,αν ομως θελεις πανε σε εναν μικροβιολογο

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
με την απλη εξεταση δε θα δεις αν εχεις κολησει παρα μονο μετα απο 3 μηνες!!
μονο με μια ειδικη εξεταση  pcr μπορεις να δεις γρηγοροτερα απο 3 μηνες!!!
μεχρει και 72 ωρες μετα την υποπτη επαφη μπορεις να παρεις κατι ειδικα χαπια που σταματουν τον ιο!
αυτο γινεται στο συγγρο στην αθηνα !(κατα 80%)
τωρα στην θεσσαλονικη ρωτα καποιον αφροδισιολογο εφημερευοντα να σου πει και μη το αφησεις μεχρι να
κανεις τις εξετασεις σου!!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
6
Αυτη εχει δωσει πολλα παρασημα,αλλα για αυτο που φοβασαι δεν εχω ακουσει

agnostos28

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
με την απλη εξεταση δε θα δεις αν εχεις κολησει παρα μονο μετα απο 3 μηνες!!
μονο με μια ειδικη εξεταση  pcr μπορεις να δεις γρηγοροτερα απο 3 μηνες!!!
μεχρει και 72 ωρες μετα την υποπτη επαφη μπορεις να παρεις κατι ειδικα χαπια που σταματουν τον ιο!
αυτο γινεται στο συγγρο στην αθηνα !(κατα 80%)
τωρα στην θεσσαλονικη ρωτα καποιον αφροδισιολογο εφημερευοντα να σου πει και μη το αφησεις μεχρι να
κανεις τις εξετασεις σου!!!

Αυτο το χαπι ειναι ακινδυνο ή μπορει να εχει παρενεργειες? Ειναι και Σαββατο κυριακο που να βρω ανοιχτο γιατρο..

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πηγαινε σε ενα εφημερευον νοσοκομειο και ρωτα τον αρμοδιο γιατρο!!!!
πηγαινε τωρα!!!!!!!!
το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις τιποτα αλλα πηγαινε να καθαρισεις!!!!! :rockon:
δεν εχει παρενεργειες.

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μη στενοχωριέσαι φίλε και μην πανικοβάλεσαι. Το AIDS (δηλ. HIV) δεν κολλάει έτσι. Γενικά δεν είναι καθόλου εύκολο να κολλήσεις. Στο λέω ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Το ίδιο θα σου πει και ο γιατρός της μονάδας ειδικών λοιμόξεων της πόλης σου, τον οποίο μπορείς να επισκεφτείς για ενημέρωση.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Επειδη θα ακουσεις τα παντα εδω μεσα οτι απορια εχεις λυσε την σ'αυτο το site
( )

Για να μην αγχωνεσαι παντως οι πιθανοτητες να κολλησες HIV ειναι ελαχιστες , αλλα επειδη δεν παιζουν μ'αυτα τα θεματα , ενημερωσου απο το site που σου ειπα , πηγαινε σε ενα νοσοκομειο στη Θεσσαλονικη που εφημερευει (μηπως σου προτεινουν να σου δωσουν τα προληπτικα χαπια) και μετα απο το απαραιτητο χρονικο διαστημα (1,5/3/6 μηνες) πηγαινε να κανεις εξετασεις για να εισαι 100% σιγουρος και να μην θετεις σε κινδυνο και τα προσωπα που αγαπας...

Υ.Γ εννοειται πως μεχρι να σιγουρευτεις οτι εισαι οκ , προσοχη και προφυλακτικο

Σου ξαναλεω ομως , οι πιθανοτητες ειναι συντριπτικα υπερ σου , οποτε μην πολυαγχωνεσαι , απλα προσεχε...

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Φιλε, κατα τη γνώμη μου, μην φοβάσαι. Εγώ προσωπικά το αποκλείω. Έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτά, γιαυτό σου λέω. Ακου την ιστορία μου. Πριν μερικά χρόνια, βρήκα κάποιον να μου κάνει διάρρηξη στο αυτοκίνητο. Με το που με είδε παίξαμε ξύλο. Όταν έληξε το συμβάν και τον πήγα στο τμήμα, είδα οτι εγώ είχα κάτι γρατσουνιές. (νυχιές) στις παρανυχίδες, απο τις μπουνιές. Εντομεταξύ αυτός, σπάζοντας το τζάμι του αυτοκ μου, είχε κοπεί και ήταν γεμάτος αίματα. Επίσης, στο τμήμα έμαθα πως είναι και ναρκομανής. Τρέχω λοιπόν στο νοσοκομείο γιατί φοβήθηκα. Ευτυχώς με στείλανε σε έναν ειδικό γιατρό και μου είπε καιέκανα μόνο εμβόλιο Ηπατίτιδας β, γιαυτό αυτό ήταν ο βασικός κίνδυνος. Για aids μου είπε οτι δεν κολλάει εύκολα, παραμόνο απο μεταφορά αίματος, σύριγγες κλπ. Οπότε, παρανυχίδες, γρατσουνιές κλπ, μην τις φοβάσαι. Απλά για να σου φύγει η ιδέα θα πας να κάνεις ένα check, αλλά αυτό, 3 μήνες μετά, γιατί τότε φαίνεται. Πάντως μην φοβάσαι, απο aids τουλάχιστον.

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Αυτο το χαπι ειναι ακινδυνο ή μπορει να εχει παρενεργειες? Ειναι και Σαββατο κυριακο που να βρω ανοιχτο γιατρο..
Ναι αλλά το χάπι αυτό, είναι μόνο όταν η πιθανότηταμόλυνσησ είναι πολύ μεγάλη, γιατι έχει παρενέργειες, άσχημες πολύ μερικές φορές.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδια ενα πολυ ενδιαφερον link για θεματα υγειας και sex .....

Δειτε το και μην το πειτε οτι ειναι για gay και αλλες τετοιες μαλακιες / πολυ καλο και κατατοπιστικο link

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Βαζω συνεχεια ενα σχετικο λινκ και συνεχεια μου διαγραφεται...Παντως ωραιο θεματακι,μπραβο φιλε god :thumbsup:

Επισκέπτης
αφου στο σβηνουν γιατι το βαζεις συνεχεια...ετσι για να τους την σπασεις  :2funny:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
αφου στο σβηνουν γιατι το βαζεις συνεχεια...ετσι για να τους την σπασεις  :2funny:
Δε μου το σβηνουν...ποσταρεται κενο το ποστ μου...και ουτε εχω προθεση να τη σπασω σε κανενα...Edit:Διαβασε το εχει πολυ χρησιμα πραγματα μεσα για το AIDS...να μαθεις και τιποτα.... :)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
φίλε freddie ευχαριστώ για το comment. έχω καιρό να βάλω κάτι νέο, αλλά κάποια στιγμή θα βάλω αρκετό υλικό, σε ένα τέτοιο θέμα που ενδιαφέρει, ή μάλλον θα πρέπει να μας ενδιαφέρει όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom