pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 85
- Πόντοι
- 4.545
Οχι ρε φιλε. Το AIDS χλωμο να εκδηλωνεται σε 3 μερες. Μπες σε καποιο επιστημονικο site για να βρεις εγκυρη πληροφορηση.
ξερεις κανα site?Οχι ρε φιλε. Το AIDS χλωμο να εκδηλωνεται σε 3 μερες. Μπες σε καποιο επιστημονικο site για να βρεις εγκυρη πληροφορηση.
κοιταξα στο site που ειπες λεει αρκετα οντως σπανιο να κολησεις ετσι. αλλα με ολα αυτα που διαβασα τωρα ειναι που θα παω. Δεν ειναι γιατι τρομοκρατηθηκα αλλα επειδη σεβομαι τον αλλον. Ειναι καλο να ξερεις τον οργανισμο σου, να ξερεις οτι εισαι καλα. Καλα θα κανουμε ολοι μας να διαβασουμε καλα το site και να δουμε προσεκτικα τι λεει. Μπορει να εισαι θετικος και να μην το ξερεις. και να σου παρουσιαστει προβλημα μετα απο μια δεκαετια. Εξαλλου δεν κοστιζει και τιποτα μια εξεταση, δωρεαν ειναι η αν θες να πας σε ιδιωτικο ειναι σαν ενδεικτικη τιμη οπως λεει 12 ευρω. Εγω παντως θα παω παιδια. Το προτεινω και σε εσας.
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ . ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΦΙΓΓΟΦΩΛΙΑ ΡΕ . ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Η ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΣΥ ΑΜΙΧΕΣ ΣΤΙ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ .ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΓΑΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ .
Σωστός.. εν τω μεταξύ πάλι μαλακίες καταλήξαμε να λέμε.. για πες ρε συ hunter, πέτυχες τίποτε καλό σε foot? στείλε pm αν είναιΝα, αυτα που λεγαμε στο αλλο thread για τρομοκρατηση και παραπληροφορηση του κοσμακη...
Μην ανησυχεις ρε φιλε, δεν κολλαει τοσο ευκολα το AIDS. Εγω πλεον, μετα απο τα οσα εψαξα και διαβασα για το θεμα, και σε μουνι πουτανας να μου εσπαγε η καποτα δεν θα πηγαινα για εξετασεις.
Επισης καλο ειναι οταν καποιος μιλαει σοβαρα και ρωταει την συμβουλη καποιον απο εδω μεσα μηπως και ξερει κανενας τιποτα, ορισμενα καραγκιοζακια δν θα πρεπει να μιλανε και να λενε μαλακιες. Ας μαθουνε να σεβονται και τον αλλον.
Ευχαριστω οσους απαντησαν σοβαρα, οσο για τους αλλους... πισω εχει η αχλαδα την ουρα.
Παντως να ξερετε ότι αν προκυψει ατυχημα με οποιαδηποτε
γυναικα ιεροδουλη εχετε δικαιωμα να ζητησετε τα πιστοποιητικα υγειας
της.Αρκει να είναι νομιμη για να εχει?Αν δεν είναι?Χ?ε ψηλα
κι αγναντευε?Προσεχεις?για να εχεις?!!!
Πχ ξερεις οτι το προφυλακτικο δεν σε προστατευει 100%
απορω με μερικους που περιμενουν ν? ακουσουν σοβαρη και υπευθυνη γνωμη για ενα συγκεκριμενο ή ενα οποιοδηποτε θεμα υγειας στο bourdela.com.