Νέα

Henriette (Paradise City Tours)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/henriette-paradise-city-tours/]Henriette (Paradise City Tours)[/url]

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
Μαρτίου 04, 2007


Χθες συναντησα την Henriette.Απλα απιστευτη...Με το που ανοιγει η πορτα βλεπω μια κοπελα πανυψηλη εφτανε σχεδον το κεφαλι της στην κασα της πορτας...Με υποδεχτεικε οπως ακριβως ειχα ζητησει με μια στολη νοσοκομας...βυζαρες μεγαλες οτι πρεπει για βυζολουτρο και ποδια μακρια..Σωματικος με αριστα το 10 παιρνει 10+++.Στο προσωπο χαλαει λιγο αλλα αυτο λογο του κακου μακιγιαζ που κανει παντως εχει πανεμορφα μπλε ματια και μαυρα μακρια μαλλια... Τρομερα τσιμπουκοχειλα εκει την βαθμολογω με 8.Στο κυριως θεμα πολυ σουπερ πιπα με πολυ σαλιο φοβερη πιπιλα στις αρχιδομπαλες και Deepthroat.Tρομερη συμμετοχη στο σεξ δινει και κωλο. Παιχνιδια με δονητες χειροπεδες...Μιλαμε για τρομερη οργανωση...Η τιμη λιγο τσουχτερη αλλα ετσι ομως ειναι τα καλα κοστιζουν πολλα.Παντως εαν ηταν στην μεση το ταξιδι για βουδαπεστη στο ερωτικα παρειντ θα την ξανακλεινα σιγουρα.Ειναι γεννημενη για να γαμιεται...Το μονο κακο οτι επαθα αφυδατωση ξεκινησα να την γλυφω απο τα χειλη και με το που φτανω στην κοιλια της ειχα κορακιαση...Ασε που μου ξεριζωσε το καβλι με τις καταπληκτικες πιπες της...
Στο τελος την εχυσα στα βυζια και με τα δαχτυλα της τα μαζεψε και τα γλυψε,Πραγματικα πολυ καλο και εκφυλο εσκορτ




iwcg
Μαρτίου 05, 2007


Henriette (PCT)
Χρώσταγα χάρη στον κολλητό μου αν και δεν είχα όρεξη βράδυ Παρασκευής έκλεισα με την τύπισσα από το Super Paradise σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο 1 ώρα εγώ και κολλητά 1 ώρα ο φίλος μου αμέσως μετά (θέλω να είμαι και πρώτος για να τον προετοιμάζω, τι φίλοι είμαστε!!!).
Είναι η πρώτη φορά που πάω  με τόσο ψηλή γυναίκα εν γνώση μου και παρότι την επόμενη μέρα ερχόταν η κοπέλα μου και ψόφιοι από κούραση λόγω τέλους εβδομάδας μας έτρωγε για ταρζανιά και τους δυό μας...
Όλα αυτά με προδίκαζαν σε αρνητικό σκηνικό για μένα...Μας έψηνε το γεγονός της παρέας (μετά είχαμε κανονίσει να πάμε για Pizza Hut) και το γεγονός ότι είναι μια σχετικά πρόσφατη playmate (Ιταλία 2003)...Εχω την αμυδρά εντύπωση μετά από τη συνάντησή μας ότι πρέπει να την έχω δει και σε κάποια dvd τσόντα...Τεσπά ζητήσαμε από μία ώρα...Η πρώτη μου επαφή οπτικά ήταν (λόγω ύψους της) πάνω από 1.80 χωρίς τακούνι αρχικά περίεργη...ψιλοφοβήθηκα, σκυλόφατσα ή πορνόφατσα του κερατά αλλά με ωραία σηκωμένα πάνω χείλια και πλούσιο μπούστο...γενικά μικρά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο για το σύνολο του μεγάλου κορμιού της...Με τα απολύτως απαραίτητα με υποδέχτηκε και η συννενόηση μαζί της δε με τρέλανε (αγγλικά) αλλά ούτε και με πάγωσε...Γενικά λόγω του μιας ώρας ραντεβού (  βαριόταν εξαρχής...Ζήτησα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δεν ήθελα πήδημα, της είπα να παίξει, να χαϊδέψει, αλλά τελικά να κάνει μόνο πίπα με CIM...Αρνήθηκε μου είπε μόνο CIF με 70 ευρώ, το ξαναπαζάρεψα και της είπα ένα 500άρικο όλα μαζι (380 ραντεβού) να τελειώσω και ας φτύσει...Δε ξέρω ήθελα να το κάνω αφάνταστα σ' αυτή...Τελικά είπε ΟΚ...Ξεκινήσαμε με πολύ άγριο και επιθετικό δικό της στυλ, πήγε να δαγκώσει 1-2 φορές της είπα θέλω πιο GFE και αλλάζει στυλ και αρχίζει να κάνει μια πίπα κοιτάζοντάς με συνέχεια στα μάτια, ψιλοχαμογελώντας μου και χαϊδεύοντάς με με τα 2 της χέρια στο στήθος-ρώγες μου αρκετά εντυπωσιακά μπορώ να πω...κάποια στιγμή για να μη χύσω της είπα να σταματήσει λίγο να τη χαϊδέψω "Ok baby i'm yours..." και για 10' περίπου έπαιξα μαζί της...Ο σκοπός μου να την ερεθίσω λίγο απέτυχε, μόνο ρώγες καλά τουρλοτές πέτυχα και προφανώς ψεύτικα αναστενάγματα αλλά τελικά μου έρχεται να ανέβω προς τα πάνω και να την προκαλέσω με 2-3 φιλιά στο πρόσωπο-στόμα-αυτί να τον πάρει στο στόμα της εγώ από πάνω αυτή από κάτω στα μαξιλάρια (ήθελε 2 κάτω από το κεφάλι της...). Στην αρχή με εσπρωχνε προς τα πίσω τελικά αργά και σιγά κατάφερα να της τον φέρω σχεδόν μέχρι τη βάση μέσα της και μετά από 3-4' πρέπει να τελείωσα...ελάχιστα δευτερόλεπτα συνέχισε την πίπα, δεν κατάπιε...και καπάκι βγαίνοντας πήγα να της δώσω ένα φιλάκι στο μάγουλο χαϊδεύοντάς την και αυτή γύρισε (ίσως επίτηδες) και τα έφυσε με θόρυβο στη μοκέτα λέγοντάς μου καπάκι περίμενε πάω μπάνιο...
Ξενερωμένος πλέον αρκετά ντύνομαι να είμαι έτοιμος (δε σκέφτηκα καν για μπάνιο)...και ξαναερχόμενη πίσω μου πετάει ένα παγερό "it's all ok baby?" της απαντώ ΟΚ και της λέω για πλάκα..."next guy is my best frind, i wonder if we can have you together..." και μου λέει το απίστευτο "maybe next tour and if this stay between us but cost 250 more and double booking..."
Αν κάποιον ενδιαφέρει...εγώ απλά απάντησα ότι θα τα ξαναπούμε...




kironas
Μαρτίου 09, 2007


εχθες ειχα συνατηση με henriette!de θα εισελθω σε φοβερεσ λεπτομερειες αλλα ειναι οτι καλυτερο εχω παει ποτε!οντως playmate!θα ειναι και στα hungarian playmates φετος!
ειναι ουγγαρεζα!η κοπελα κατα τη γνωμη μου ειναι νυμφομανης!περα απο αυτα τα 380 ναι ειναι πολλα αλλα ολα τα extra ta kanei τζαμπα!και anal kai cim!χωρις να της το ζητησω!
σωμα απλα 10 στα 10!προσωπο λιγο προστυχε!θα ερθει παλι σε 2 μηνες μια μια φιλη της της!ασχετο΄΄΄΄΄με ρωτησε ποσο καιρο εχω να γαμησω της ειπα ενα μηνα και η κοπελα τρελαθηκε!ο ωοων νοειτω!αυτα
απλα 10 στα 10




GEORGEZILLA
Μαΐου 08, 2007


HENRIETTE

Η πόρτα ανοίγει και με το που βλέπω το καθαρόαιμο ξεροκαταπίνω. Με εμφάνιση που έκανε μια πρώην Annabelle του swedishharmony να μοιάζει με απλή κοπέλα της διπλανής πόρτας, χρειάστηκαν 2 ποτά άσπρο πάτο για να συνέλθω. Ύψος 1,80 (ξυπόλυτη), μαύρο μακρύ μαλλί, στήθος C+, πρόσωπο καλύτερο από τις φωτο, δέρμα λείο και μαυρισμένο. Κατά τη διάρκεια των 2 διπλών Johnny  - σφηνάκι ? άσπρο πάτο, μου εξιστορούσε μεταξύ άλλων πόσο καλές φιλίες έχει με το jet set των Ουγγαρέζων πορνοστάρ. Μετά τη συζήτηση πέρασε στη δράση με ένα από τα πιο δυναμικά και πρόστυχα στριπτίζ που έχω δει. Στο κυρίως πάτο τώρα: Φιλί πολύ βαθύ και ανήσυχο. Πίπα επίσης βαθιά, ακάποτη και πολύ υγρή με το στρώμα να έχει πλέον ποτίσει από το σάλιο της. Αλλάξαμε σε 69 και για λίγο είχα σε live widescreen ένα από τα πιο ωραία οπίσθια συστήματα. Παίξαμε σχεδόν σε όλες τις στάσεις με πολύ ενεργή συμμετοχή από μέρους της. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η μουνάρα της έσταζε συνέχεια υγρά που σημαίνει ότι το κορίτσι γουστάρει το sex γενικά. Τα αγγλικά της είναι αρκετά καλά και μπορεί κάποιος να συζητήσει για αρκετή ώρα (όση ώρα βέβαια αντέχει κανείς μόνο να συζητά με αυτό το άλογο). Προτείνεται για 3ωρο+ καθώς το overall value for money αυξάνεται. Παραδέχομαι ότι είναι ακριβή αλλά δεν τα κλαίω και μάλλον θα την τιμήσω με πολύωρο όποτε ξαναέρθει.

Εμφάνιση    8,5 / 10 (στήθος σιλικόνη, φρύδι ζωγραφιστό)
Υπηρεσίες   8/10
Επικοινωνία   7/10
Απόδοση      8,5/10
Value for money   7/10
Overall      8




PATHFINDER
Μαΐου 11, 2007


Review για Henriette:

Βρέθηκα έχθες στην Αθήνα για μια προσωπική μου υπόθεση και είχα φροντίσει από την προηγούμενη να έρθω σε επικοινωνία με το γραφείο της και να κλείσω ραντεβου πρωϊνές ώρες.

Με δέχτηκε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Η αλήθεια είναι πως διαβάζοντας τις 10/10 ενθουσιώδεις κριτικές μελών του forum, περίμενα την super θεά playmate που μόλις την βλέπουν οι άντρες, φευγουν ζουμιά στο βρακί τους...

Με υποδέχτηκε ολόγυμνη. Όμως... ανοίγοντας η πόρτα έψαχνα ΗΔΗ δικαολογία να φύγω! Αν και στις φωτογραφίες έδειχνε κάτι το "άγριο" που δεν είναι του στυλ μου (προτιμώ γλυκές κοπελίτσες), η πραγματικότητα που αντικρυσα, μ' έκανε να ψάχνω την πόρτα.

ΠΑΝΥΨΗΛΗ (είμαι 1.78 και μου έριχνε ΧΑΛΑΡΑ ένα κεφάλι!), υπερβολικά μαυρισμένη σε solarium, με μυώδη γράμμωση στα χέρια και ταλαιπωρημένα δάκτυλα... μου θύμισε (όπως κάποιος είχε γράψει στο escortguide και μετά τον πήρατε με τις πέτρες) 30άρα τρανς, υποψία που έχω ακόμη και τώρα!

Εξήγησα ευγενικά πως δεν είναι του τύπου μου και μετά από 4-5 λεπτά χαλαρής συζητησης (μου είπε πως έχει δική της εκπομπή "Erotik club" στην Ουγγαρία) σηκώθηκα κι έφυγα.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

1) ΠΟΤΕ πια δεν θα παρασυρθώ από το τι διαβάζω στις κριτικές, αλλά θα ακούω το ένστικτό μου. Την πάτησα (ευτυχώς δεν κλαίω λεφτά) και συνάντησα "κάτι" που σύμφωνα με τα δικά μου πρότυπα είναι ένα από τα πιο ντεκαβλέ που έχω δει. Αν και με τέλεια σμιλεμένα βυζιά (εννοείται πως κάναν μπαμ σιλικονάτα) παρατήρησα μια δυο ουλές (ίσως από παλιά εγχείρηση?) στην περιοχή της κοιλιάς της (κάτω δεξιά).

2) Η προσωπική μου γνώμη είναι πως όχι μόνο δεν είναι 24 ετών που παρουσιάζεται, αλλά ίσως έχει πατήσει τα 30. Ίσως. Έχω δε την άποψη πως πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση τρανς που θέλει να περνάει για super playmate (αν θυμάστε κάτι τέτοια δεν έλεγε και η Χειλουδάκη?).

3) Από εδω και στο εξής δεν πρόκειται να παρασυρθώ από απόψεις και κριτικές, τη στιγμή που η κοπέλα δεν είναι 100% στα δικά μου γούστα. Αν και η εκπληξη ήταν δυσάρεστη και αντίκρυσα κάτι εντελώς έξω από τα πρότυπα γυναίκας που έχω, ευτυχως ΔΕΝ κλαίω τα λεφτά μου.

Τελικό σκορ για τα ΔΙΚΑ Μου standards: 2/10 (αφήνοντας το ενδεχόμενο του 1/10 για κάποια εντελώς απαράδεκτη που δεν έχω δει ακόμη!)




asgia
Μαΐου 11, 2007


Review Για Henrietta

Απάντηση στον (Pathfinder)

Λοιπόν φίλε καταρχάς καλησπέρα.
Σε μερικά θέματα πρέπει να υπάρχει και λίγο τακτ και όχι ταλκ.

Μόλις πριν 1 ώρα γύρισα από δίωρο ραντεβού με την ίδια κοπέλα που λες. Σίγουρα μιλάμε για την ίδια αφού ξέρεις ότι έχει ουλές στην κοιλία. Σε ενημερώνω δε ότι έχει και δυο στο πηγούνι.

Συμφωνώ μαζί σου για το ύψος και για την αγριάδα που είπες. Δεν είναι τόσο άσχημη αλλά όχι τόσο ωραία όπως παρουσιάζετε. Σίγουρα δεν μοιάζει για μικρή κοπέλα αλλά πόσο μικρή να μοιάζει μία κοπέλα γεμάτη πάνω από 1,80 που δεν ξέριε και να βαφτεί.

Όπως κατάλαβες και εγώ δεν εντυπωσιάστηκα με την πρώτη ματιά χωρίς βέβαια να λεω την κοπέλα τρανσ.(ευχομαι να μην είναι.

Αποφάσισα να μείνω, αν και ποτέ δεν έχω φύγει σε τέτοιες καταστάσεις, για να δω από τα άλλα πως πάει. Θα γίνω λοιπόν πιο αναλυτικός.
Η κοπέλα λοιπόν προσφέρει οτι αναφέρει στο site πρόθυμα και θα έλεγα ότι της αρέσει όπως μερικοί έχουνε γράψει. Κάτι όμως έλειπε παιδιά. Δε είναι αυτό που θα σε κάνει να γίνεις τούρμπο αμέσως.Δεν σε ανάβει.
Αρνητικό η σιλικόνη που σήμερα έμαθα κιόλας ότι άμα πέσεις με το βάρος πάνω της πονάει  .
Από παπαλάμπρο πρόθυμη και καλή θα έλεγα όχι όμως για 10 ( κοντά στο 7).

Πολύ θετικό το να την βλέπεις από πίσω καθώς έχει απίστευτο πάτο.

Το λάθος μου ήταν που στην αρχή μου ζήτησε τι μου αρέσει και είπα ότι σου αρέσει εσένα, με κατάληξη να είμαι κανένα μισάωρο κάτω σε συγκεκριμένη θέση τα χέρια και γλώσσα ώστε να σκοράρει.

Γενικά παιδιά σας λέω τον πόνο μου γιατί υποσχέθηκα και σε μερικούς ένα review για την κοπέλα.

Έπαιξε και λίγο δονητής στο σχήμα μας για να σας πώ ότι όσα λεει τα κάνει αλλά το θέμα είναι πώς τα κάνει. Επειδή η εμπειρία μου στο θέμα είναι αρκετά καλή και Ελλάδα και εξωτερικό (Babylon και FKK) παιδιά μακριά από τόσα λεφτά. Αν είναι να έδινα τα γνωστά κανένα 250 για μία ωρίτσα καλά θα ήτανε. Είπα να βγάλω και καμία φωτογραφία να την έχω και είχα πάρει και μηχανή μαζί αλλά λόγο ξενερώματος δεν βγήκε. Μάλιστα λυπάμαι και αυτόν που την έχει κλείσει 6 ώρες αύριο βράδυ που λετε παιδιά. Στην Κω. Αν με προλάβει ας μην δοκιμάσει.
Πάντως σαν κοπέλα είναι πολύ καλή. Απο τα άλλα παιδιά δεν κολλήσαμε.
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom