Νέα

Handjob!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spartan_Gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Χαιρετώ!

Ξέρετε πως επιτυγχάνεται το συγκεκριμένο χύσιμο με το χάιδεμα του συγκεκριμένου σημείου?Σας το έχουν κάνει??

tumblr_n6nx61Wwn41si8abco1_400.gif

tumblr_n559zvrsR51t4aa2go1_400.gif

tumblr_myslkkk1CX1tnbnsfo1_400.gif

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Γκόμενες που ξέρουν να σου "σβουρίζουν" τον πουτσοκέφαλο στην μαλακία είναι καυλιάρες και σε κάνουν να χύνεις ποτάμια!  :bigdick:

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Μάλιστα,μάλιστα!!! Αυτό είναι το θέμα,ψηνόμαστε με τη δικιά μου να το δοκιμάσουμε γι αυτό ρωτάω λεπτομέρειες!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
κατσε μια βδομαδα αχυστος και βαλτην να σου τραβηξει μια απλη. θα τα κανεις όλα μουνι ! τωρα δεν πιστευω να εχει να κανει με συγκεκριμενο σημειο... αλλα αν εχει, από τα βιντεακια φαινεται ακριβως ποιο είναι αυτό ! δοκιμασε και πες μας (με βιντεο ε)  :P

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
μου χει τυχει γκομενα πριν χρονια και τρομπαρε απιστευτα το εχω νιωσει δεν ειναι κατι το ιδιατερο κατα τη διαρκεια της μαλακιας μετραει ομως πολυ την ωρα που χυνεις οπως και το παπαροζουληγμα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
κατσε μια βδομαδα αχυστος και βαλτην να σου τραβηξει μια απλη. θα τα κανεις όλα μουνι ! τωρα δεν πιστευω να εχει να κανει με συγκεκριμενο σημειο... αλλα αν εχει, από τα βιντεακια φαινεται ακριβως ποιο είναι αυτό ! δοκιμασε και πες μας (με βιντεο ε)  :P

;) :thumbsup:

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Σιγά μη σας στείλω και βίντεο ρε, δε σφάξανε  :knuppel: :knuppel:  :2funny:

Λοιπόν πέρα από την πλάκα μου το έκανε χθες και όντως πέτυχε.Χωρίς να μου τον παίζει (μαλακία δηλαδή) μου χάιδευε απαλά όπως στις εικόνες που ανέβασα στο πρώτο μήνυμα εκείνο το σημείο στο πουτσοκέφαλο και με αρκετό σάλιο ή και λιπαντικό και μία στο τόσο πάνω κάτω για μια δυο φορές και όντως έχυσα.Και όντως στο χύσιμο μετράει πολύ,γαμάτη αίσθηση όπως λέει και ο rafel και εκτοξεύονται και πολύ μακριά έτσι.

Δοκιμάστε το!

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
η μακρια εκτόξευση  :uglystupid: νομιζω εχει να κανει καθαρα με το ποσο πρησμενα ειν τα αρχιδια σου, ποση διεγερση εχεις και ποσο πιεζεις το χυσι να μη φυγει την ωρα που το νιωθεις. εχω κανει αχυστος 10 μερες παιξιμο μαλακια μονος μου εκανα τα παραπανω και μου φυγε 2 μετρα μακρια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
η μακρια εκτόξευση  :uglystupid: νομιζω εχει να κανει καθαρα με το ποσο πρησμενα ειν τα αρχιδια σου, ποση διεγερση εχεις και ποσο πιεζεις το χυσι να μη φυγει την ωρα που το νιωθεις. εχω κανει αχυστος 10 μερες παιξιμο μαλακια μονος μου εκανα τα παραπανω και μου φυγε 2 μετρα μακρια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν είναι απόλυτο αυτό που λες φίλος  :uglystupid:

Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο για τη μακριά εκτόξευση.Όταν τραβάς μαλακία και μόνο σου κιόλας παρατήρησε ότι όταν κοντεύεις να χύσεις εαν σταματάς να τρομπάρεις και χύσεις χωρίς να ανεβοκατεβάζεις θα δεις οτι εκτοξεύονται πολύ πιο μακριά.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Χαιρετώ!

Ξέρετε πως επιτυγχάνεται το συγκεκριμένο χύσιμο με το χάιδεμα του συγκεκριμένου σημείου?Σας το έχουν κάνει??

tumblr_n6nx61Wwn41si8abco1_400.gif

tumblr_n559zvrsR51t4aa2go1_400.gif

tumblr_myslkkk1CX1tnbnsfo1_400.gif

σιγά αυτά δεν είναι τίποτα.. υπάρχουν κόλπα που τα ξέρουν οι bdsmτζούδες που ειδηκεύνται στο milking (ποτάμια λέμε) αλλά δεν θα το έκανα ποτέ γιατί απαιτεί μια πολύ σηγκεκρημένη δραστηριότητα προκειμένου να επιτευχθεί :2funny:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
[quote author=old devil
σιγά αυτά δεν είναι τίποτα.. υπάρχουν κόλπα που τα ξέρουν οι bdsmτζούδες που ειδηκεύνται στο milking (ποτάμια λέμε) αλλά δεν θα το έκανα ποτέ γιατί απαιτεί μια πολύ σηγκεκρημένη δραστηριότητα προκειμένου να επιτευχθεί :2funny:
[/quote]

ενδιαφερομαι για λεπτομερειες αν μπορεις στειλε μου PM για τις συγκεκριμενες δραστηριοτητες και αν γνωριζεις κανα καλο κοριτσι να μας φτιαξει. που ξερεις μπορει να πετυχω και αυτη την πρωην :cheesy:

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306

fuck yeahhhh :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16

Αυτό που πρωτοανέφερα η δικιά μου το 'μαθέ και μου το κάνει καλά και όντως γαμάει.Άλλη αίσθηση.

Για λέγε ρε φίλε τι ξέρεις,έτσι,κουβέντα να γίνεται  ;)

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Σας παραθέτω μερικά ακόμα gifs αυτής της γαμάτης τεχνικής

tumblr_mz5iwquKmh1tnbnsfo1_400.gif

tumblr_mymto0Zx021rap4yzo1_250.gif

OP
OP
Spartan_Gr

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Προφανώς μπορεί να επιτευχθεί και με τα πόδια αλλά με μεγαλύτερη δυσκολία από την πλευρά της γυναίκας.Θα το δοκιμάσω και θα σας πω...

tumblr_nbrbq5PeAd1sj8583o1_400.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom