Νέα

H Mistress Ezada Sinn Στο Kinky Fantasies On Line

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή:
H Αφέντρα Ezada Sinn Αποκαλύπτει Στο Kinky Fantasies On Line
/2015/06/h-ezada-sinn-kinky-fantasies-on-line.html




Η Αφέντρα Mistress Ezada Sinn είναι μια από τις πλέον διάσημες και καταξιωμένες Επαγγελματίες του χώρου με διαχρονική και αξιόλογη παρουσία όχι μόνο σε επαγγελματικές συνεδρίες αλλά και σε ταινίες και events κερδίζοντας επάξια την υψηλή της θέση σε φήμη στο πάνθεον των Κυριαρχικών Γυναικών.

Η Mistress Ezada Sinn  παραχώρησε στο Kinky Fantasies On Line, μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου μας εξηγεί από την δική της πλευρα και οπτική την Γυναικεία Κυριαρχία στις σχέσεις αλλά και στο επαγγελματικό επίπεδο .

Σίγουρα, μια τόσο όμορφη ,σέξυ και ονειρεμένη Αφέντρα έχει να πει πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις . Ας τις απολαύσουμε : 

Kinky Fantasies On Line
Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτετε για τους αναγνώστες του Kinky Fantasies On Line. Είστε μια πολύ διάσημη και καταξιωμένη επαγγελματίας Αφέντρα στο χώρο και θα μας ενδιέφερε να μάθουμε τις απόψεις σας για τα φετιχιστικά δρώμενα. Μιλήστε μας για την Γυναικεία Κυριαρχία, την πρώτη σας επαφή με το χώρο, τις πρώτες σας εμπειρίες όταν κυριαρχήσατε σε έναν άντρα.

Mistress Ezada Sinn
Ήταν περίπου όταν ήμουν στα 20 που ανακάλυψα ένα Ρουμανικό site γνωριμιών και ραντεβού αφιερωμένο στο κόσμο της φετιχιστικής κοινότητας. Κάπως έτσι ανακάλυψα τις δικές μου φαντασιώσεις στο να προκαλώ πόνο και εξευτελισμό στους συντρόφους μου , κάτι που δεν ήταν μεμονωμένο γεγονός. Ήταν μια πραγματική έκπληξη το γεγονός΄ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί άντρες έτοιμοι να δεχτούν πόνο, εξευτελισμό και μαρτύρια για τη δική μου ευχαρίστηση. Σύντομα χώρισα με τη τότε σχέση μου και άρχισα να γνωρίζω και να βγαίνω ραντεβού με υποτακτικούς άντρες .

Kinky Fantasies On Line
Ποιο φετίχ θεωρείτε ότι είστε ειδικευμένη από τους υποτακτικού πελάτες σας; Ποδολαγνεία, Smothering, Dildo Training, Feminization, Fetish Cuckolding , Watersports ?





Mistress Ezada Sinn
Μου αρέσει να αναλαμβάνω πλήρως τον έλεγχο ενός υποτακτικού. Ο έλεγχος αυτός μπορεί να έχει πολλές μορφές ανάλογα πάντα και με τον υποτακτικό. Η γενική αρχή είναι ότι απολαμβάνω να βάζω τους άντρες να κάνουν πράγματα που δεν τους αρέσουν, μόνο και μόνο για την δική μου απόλαυση και ευχαρίστηση . Αν προτιμάτε κάποια «αρίθμηση» , θα σας έλεγα ότι οι αγαπημένες δραστηριότητες είναι ολική εκπαίδευση σκλάβου (πρωτόκολλα συμπεριφοράς, τελετές, θέσεις υποταγής), ότι έχει σχέση με έλεγχο οργασμού (orgasm control), παιχνίδια με συσκευές αγνότητας (chastity devices), εξαναγκαστικοί, εξευτελιστικοί και επώδυνοι αντρικοί οργασμοί (forced male orgasms) , μαστίγωμα και boot worship.

Kinky Fantasies On Line
Οι φανατικοί οπαδοί του Smother Fetish σας λατρεύουν. Είστε μια εξαίσια , προκλητικά σέξυ και χυμώδης Γυναίκα και κάθε υποτακτικος θα λάτρευε να του κάνετε Smothering ή να σας ικανοποιήσει με στοματικό σέξ μέχρι να βιώσετε απανωτούς οργασμούς. Μιλήστε μας λίγο γιαυτή την πλευρά των παιχνιδιών.

Mistress Ezada Sinn
Προσωπικά για εμένα, ο καλύτερος τρόπος να φτάσω σε οργασμό είναι είναι να βάλω τον προσωπικό μου σκλάβο – που είναι και ο σύζυγός μου – να μου γλείψει την κωλοτρυπίδα (Ass Worship) ένώ ταυτόχρονα να ερεθίζω την κλειτορίδα μου με ένα ερωτικό βοήθημα , το Hitachi wand καθώς εκείνος ούτε να αναπνεύσει δεν μπορεί χωρίς την δική μου άδεια. Λατρεύω πολύ τα παιχνίδια με Smothering αλλά δεν δέχομαι στοματικό σέξ παρά μόνο από τους εκλεκτούς μου σκλάβους σε προσωπικές στιγμές και όχι κατά την διάρκεια επαγγελματικών sessions

Kinky Fantasies On Line
Όπως σας προανέφερα σας θεωρούν σαν μια όμορφη, σέξυ και θεϊκή Αφέντρα, κατάλληλη για πλήθος φετιχιστικών δραστηριοτήτων όπως για παράδειγμα παιχνίδια βασανισμού πέους (CBT) και παιχνίδια με συσκευές αγνότητας (Chastity Games). Μιλήστε μας για τις μεθόδους «βασανισμού» και tease & denial που εφαρμόζετε.

Mistress Ezada Sinn
Πράγματι, ο έλεγχος οργασμού (Orgasm Control) είναι το πιο σημαντικό βήμα στην εκπαίδευση ενός σκλάβου. Λατρεύω να κλειδώνω το πέος των σκλάβων μου σε συσκευή αγνότητας και μετά να τους προκαλώ έντονα και με ερωτισμό τις αισθήσεις τους βασανίζοντάς τους.  Θεωρώ ότι οι άντρες ως ενεργά σεξουαλικά πλάσματα, όταν μου παραδίδουν τον έλεγχο των γεννητικών τους οργάνων είναι εύκολο πλέον για εμένα να τους εκπαιδεύσω, να τους κάνω ότι θέλω και το κυριότερο, να έχω όσους οργασμούς θέλω χρησιμοποιώντας τους.

Ο Βασανισμός πέους (CBT) δεν είναι απαραίτητη πρακτική για κάθε υποτακτικό. Εμένα μου αρέσει να βασανίζω τα γεννητικά όργανα του σκλάβου μου προκειμένου να κατανοήσει ποιος είναι το «Αφεντικό» . Δεν έχει να κάνει με βασανισμό όσο με σεξουαλική διέγερση

Kinky Fantasies On Line
Πείτε μας την άποψη σας σχετικά με την ανάγκη των αντρών να υποτάσσονται . Γιατί πιστεύετε ότι το κάνουν ; Τι αναζητούν ; Εσείς πως αισθάνεστε όταν υποτάσσετε έναν άντρα ;






Mistress Ezada Sinn
Νομίζω είναι απολύτως φυσικό για έναν άντρα να ευχαριστιέται όταν ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες μιας όμορφης Γυναικας , ειδικότερα δε όταν την αγαπά και είναι ερωτευμένος μαζί της. Τα περισσότερα δημιουργήματα των αντρών στη κοινωνία είναι είτε για να εντυπωσιάσουν τις Γυναίκες , είτε για να γίνουν οι ίδιοι πλούσιοι , επιτυχημάνοι και διάσημοι με τον ίδιο πάλι στόχο, να εντυπωσιάσουν τις Γυναίκες . Θεωρώ λοιπόν ότι το να θέλει ένας άντρας να εντυπωσιάσει, να ικανοποιήσει και να υπηρετήσει είναι το πιο φυσικό πράγμα στο κόσμο. Τι πιο ωραίο για έναν άντρα να βλέπει το βλέμμα ικανοποίησης από την Γυναίκα που επιθυμεί ;

Όταν υποτάσσω έναν σκλάβο αισθάνομαι δυνατή. Αισθάνομαι πολύ ερεθισμένη , ακόμα και ερωτευμένη θα μπορούσα να πω. Όσο πιο πολύ υποφέρει για εμένα τόσο πιο πολύ ερεθισμένη αισθάνομαι . Το να κυριαρχείς σε έναν άντρα έχει να κάνει με τον έρωτα και όχι με το πόνο ή το μίσος . Μιλάω για την αγάπη που νιώθω όταν τον κάνω να υποφέρει και την αγάπη που νιώθει εκείνος για τα μαρτύρια που του κάνω.

Οι επαγγελματικές συνεδρίες είναι κάπως διαφορετικές μιας και περισσότερο αναπαριστούν φετιχιστικές πράξεις ανθρώπων και όχι τόσο τη Γυναικεία Κυριαρχία σε μια σχέση ανθρώπινη αλλά και αυτές αποτελούν κομμάτι της ζωής μου .

Kinky Fantasies On Line
Πολλές φορές οι υποτακτικοί διστάζουν να εξομολογηθούν και να πουν τις φαντασιώσεις τους στις κανονικές συντρόφους/συζύγους τους . Ποια πιστεύεται είναι η καλύτερη προσέγγιση τόσο από τους άντρες όσο και από τις Γυναικες ;

Mistress Ezada Sinn
Πάντα πίστευα ότι η καλύτερη σχέση Αφέντρας/Υποτακτικού μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός μιας κανονικής σχέσης . Φυσικά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Γενικά κάθε γυναίκα θα επιθυμούσε να την αγαπάνε και να την φροντίζουν. Μια καλή προσέγγιση θα ήταν ο σύντροφός της να αρχίζει να την περιποιείται σε καθημερινό επίπεδο. Να κάνει τις εργασίες και δουλειές του σπιτιού ,μέχρι και μασάζ στα πόδια της

Η Γυναικεία Κυριαρχία δεν έχει να κάνει με τα μαστίγια και τα δεσμά όσο με το να έχει ένας άντρας τη σύντροφό του και να της συμπεριφέρεται σαν Βασίλισσα.

Αυτό είναι μια πολύ μακροσκελής κουβέντα αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι κάθε Γυναίκα θα δεχόταν τον κυριαρχικό ρόλο αρκεί ο άντρας υποτακτικός να μην θέλει να ικανοποιεί μόνο τα φετίχ τα δικά του.

Kinky Fantasies On Line
Στη προσωπική σας ζωή ποιες φετιχιστικές δραστηριότητες προτιμάτε ; Σας αρέσουν τα BDSM Sessions ή επιλέγετε κάποιους πιο «αισθησιακούς» ρόλους.

Mistress Ezada Sinn
Είμαι εθισμένη σε ότιδήποτε δερμάτινο, ειδικά μπότες , γάντια και ρούχα.  Η Γυναικεία Κυριαρχία είναι πολύ σημαντικό μέρος της προσωπικής μου ζωής μιας και επέλεξα όλες οι σχέσεις μου να είναι υποτακτικοί όπως βέβαια και ο σύζυγός μου που είναι ο προσωπικός σκλάβος μου.

Πάντα χρησιμοποιώ την γλώσσα του να με φέρνει σε οργασμούς ενώ ακόμα και στο κανονικό σέξ , τελειώνω με οργασμό μόνο εγώ ενώ σε εκείνον δεν το επιτρέπω .  Για περίπου 3 χρόνια , πάντα τελείωνε εκείνος με επώδυνο και εξευτελιστικό τρόπο ή με «κατεστραμμένο οργασμό» (Ruined Orgasm) μέσω χειρομάλαξης συνήθως από εμένα.

Kinky Fantasies On Line
Σαν διάσημη Αφέντρα σίγουρα οι άνθρωποι στη καθημερινότητα σας αναγνωρίζουν. Σας δημιουργεί πρόβλημα στη καθημερινότητά σας; Πως αντιδρούν όταν σας γνωρίζουν ;





Mistress Ezada Sinn
Λίγες φορές έχει συμβεί να με αναγνωρίσουν στο δρόμο. Μου έχει τύχει κάποιος να μου κάνει χειροφίλημα . Γενικά είμαι πολύ διακριτική στις επιλογές μου , τις δημόσιες εμφανίσεις και τα session μου και ως επι το πλείστον μόνο υποτακτικοί και γνώστες του χώρου με αναγνωρίζουν.

Kinky Fantasies On Line
Πείτε μας τι είναι το πιο ακραίο παιχνίδι που κάνατε, είτε για ταινία, είτε σε session; όπως επίσης και κάτι που να σας ζήτησε κάποιος και εσείς να αρνηθήκατε ;

Mistress Ezada Sinn
Αυτό είναι κάπως δύσκολο να το προσδιορίσω. Βλέπετε ότι είναι ακραίο για κάποιον , είναι συνηθισμένο για κάποιον άλλο. Προσωπικά πιο ακραία θεωρώ κάποια ball busting βίντεο που γυρνάω. Τα έκανα πολύ σκληρά αλλά οι σκλάβοι μου το χάρηκαν πάρα πολύ.

Στις ταινίες χρησιμοποιώ τους πιο προσωπικούς μου σκλάβους και δεν υπάρχουν όρια στο τι παιχνίδια κάνουμε. Ίσως αν κάποιος μου ζητήσει να μην αφήσω σημάδια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνος δεν θα νοιώσει πόνο. 

Kinky Fantasies On Line
Εδώ στην Ελλάδα, τα παιχνίδια εξευτελισμού, cuckolding , Feminization, Slut Training είναι πολύ δημοφιλή. Εσάς σας αρέσουν οι δραστηριότητες αυτές;


Mistress Ezada Sinn
Και βέβαια ! Λατρεύω να μεταμορφώνω έναν άντρα σε αρσενική τσούλα ! Είναι η απόλυτη ταπείνωση και εξευτελισμός. Τα παιχνίδια Sissy Training είναι αποτελεσματικά παιχνίδια κυριαρχίας και φυσικά αποτελεσματικά .

Kinky Fantasies On Line
Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια ; Τι να περιμένουμε από εσάς ;

Mistress Ezada Sinn
Πρόσφατα μετακόμισα στη Γερμανία (Dusseldorf) ώστε να είμαι κοντά στη BDSM σκηνή και κοντά στις πολύ αγαπητές μου φίλες. Τους επόμενους μήνες θα ανακατασκευάσω την ιστοσελίδα μου , προκειμένου να την κάνω πιο φιλική σε tablets , smartphones κλπ .

To Φθινόπωρο θα σηκώσω το καινούριο μου femdom project , ένα καινούριο ιστοχώρο αφιερωμένο στην γυναικεία κυριαρχία και το ρόλο του άντρα σαν οικιακή υπηρέτρια . Έχω πολλές ιδέες και σας συστήνω να επισκέπτεστε συχνά το site μου ! Θα σας αρέσει.

Kinky Fantasies On Line
Κάτι άλλο που θα θέλατε να μας πείτε σχετικά με τη ζωή σας ως Αφέντρα ; Κάποιο όνειρο , κάποιες σκέψεις ;

Mistress Ezada Sinn
Το όνειρό μου , είναι ένας Οίκος Πολυανδρίας ! Είστε περίεργοι γιαυτό ;
Επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση από το προσωπικο μου μπλόγκ


Σύνδεσμοι Ενδιαφέροντος :

Official Web Site : 

Facebook :
I don't really use Facebook but I have an account:

Twitter :
- follow Me here!

Other :
,
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom