Νέα

H milfοπροσδοκία και η υπέροχη φίλη μου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Homo_Eroticus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Μηνύματα
92
Like
0
Πόντοι
0
Μεσημέρι, δεν θυμάμαι ώρα. Τα ονόματα έχουν αλλάξει για ευνόητους λόγους :cheesy:

Σούπερ μάρκετ. Στα χαρτικά.

Ήταν σκυμμένη στους χαρτοβάμβακες. Τα μαυρισμένα της πόδια τράβηξαν την γερακίσια προσοχή μου. Φαινόταν περιποιημένη γυναίκα. Γαλλικό στα νύχια των υπέροχων ποδιών της. Ένα ελαφρύ γαλάζιο στα όμορφα δάχτυλα των χεριών της. Ταίριαζε με το σέξυ φόρεμα που αναδείκνυε το καλοσχηματισμένο σφιχτό κορμί της. Το στήθος της δεν μου άφηνε περιθώρια. Η γυναίκα των φαντασιώσεων μου ήταν ακριβώς μπροστά μου.

Την ακολουθούσα σε κάθε διάδρομο. Για μια στιγμή φοβήθηκα μην αντιληφθεί τις κινήσεις μου.

Στο ταμείο κόλλησα πίσω της. Έπρεπε να βρω τρόπο να της μιλήσω. Η αμεσότητα δεν είναι το ατού μου, ντρεπόμουν να δείξω σχετική οικειότητα σε μια γυναίκα που ίσως με περνά είκοσι ολόκληρα χρόνια. Αυτό ήταν, θα την έχανα. Όπως τόσες άλλες.

Πληρώνει, βγαίνει έξω. Πληρώνω και εγώ. Όπως φεύγω την βλέπω να μαζεύει πορτοκάλια από κάτω. Η σακούλα με τα φρούτα είχε σκιστεί. Οι μπανάνες μάλλον συνωμότησαν υπέρ μου για να την δω μια τελευταία φορά, χαχαχ.

Άλλαξα εαυτό. Έπρεπε να είμαι αποφασιστικός. Ο φόβος μου μετετράπη σε θετική ενέργεια.

Αφήνω τα ψώνια μου κάτω και σκύβω να μαζέψω τα πορτοκάλια (που μάλλον σε αυτά οφείλεται αυτή η φρεσκάδα στο υπέρλαμπρο δέρμα της).

"Σε ευχαριστώ νεαρέ μου, δεν είναι ανάγκη".
"Δεν κάνω και κάτι..." (πολύ ντροπαλός τελικά).

Αφού τα έχουμε μαζέψει όλα, με κοιτάει με ένα πολύ σέξυ χαμόγελο. Κοκκίνισα. Ντροπαλός με το μυαλό να έχει μπλοκάρει. Όμως το σαρκικό μου ένστικτο ήταν έτοιμο να με προδώσει. Το τζην που φορούσα λειτούργησε σαν "φίλτρο".

"Πολύ ευγενικός νεαρός. Καιρό έχω να συναντήσω πιτσιρικά σαν και σένα. Θα μου πεις το όνομα σου ;"
"Ορέστης. Δεν έκανα κάτι..." (εντελώς τρακαρισμένος και σε στάση αναμονής, ελπίζοντας...)
"Και τότε γιατί με ακολουθείς από την ώρα που ήμασταν μέσα ;"
"Δεν σας ακολουθώ, έτυ...", με διακόπτει.
"Μα σε είδα. Θες κάτι ;", αυστηρά.
"Όχι απλά..."
"Σε παρατήρησα που με κοιτούσες", χαμογελόντας... εκεί το ευχάριστο τρακ μου, ισοπέδωσε κάθε αμφιβολία μέσα μου, συνέτριψε όλες τις κακές αναμνήσεις αποτυχημένης προσέγγισης. Κρυστάλλινη αίσθηση καθαρότητας, στιλπνός μέσα μου όπως οι μπλε μεταλλικές επιφάνειες. Αυτοπεποίθηση. Αυτός που θέλω να είμαι, μπορώ. Αχρείαστη ντροπή, λάθος.

"Σας κοιτούσα γιατί είσαστε πολύ ωραία γυναίκα".

Χαμογελά και μένει επίτηδες σιωπηλή. Θέλει να ακούσει την εσωτερική μου επιθυμία, εικάζω.

"Θα ήθελα να σας γνωρίσω παραπάνω".
"Μικρέ μου σ' ευχαριστώ για την βοήθεια και τα καλά λόγια, πρέπει όμως να φύγω. Πες μου το τηλέφωνο σου για να γνωριστούμε αν το θες τόσο πολύ".

Της το λέω. Το καυτό και πολλά υποσχόμενο χαμόγελο της έσβησε την ερωτική μου δίψα προς στιγμήν. Είχα μιλήσει σε μια καυτή γυναικάρα.

Μέσα σε χρόνο dt, βρίσκομαι και πάλι στην γη, έξω από τον πρατήριο. Το γεγονός πως δεν μου είπε τον αριθμό της πήγε να με τσακίσει εσωτερικά. Ένιωσα ηλίθιος που μέσα στην χαρά μου ξέχασα το πιο σημαντικό. Η τόλμη σου χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές, όμως η διαχείριση της οφείλει να εκπληρώνει τον αυτοσκοπό μας. Έκανα λάθος. Η βιασύνη έδρασε καταλυτικά.

Ανάμεικτα συναισθήματα. Το σκωτσέζικο ντους με ταρακούνησε. Από την μια η θετική ανταπόκριση. Από την άλλη μια ολιγωρία που μου γεννούσε μέσα μου μια θύελλα απαισιοδοξίας για την ανικανότητα μου να μην πιάνω από το μαλλί σπάνιες ευκαιρίες...

Πήγα σπίτι ηρέμησα. Μπήκα facebook, στο bourdela και ξεχάστηκα. Η εικόνα της είχε αποτυπωθεί στο πρώτο τεταρτημόριο του εγκεφάλου μου. Όποτε την σκεφτόμουν, ένα "συννεφάκι" μέσα στο κεφάλι μου, εκεί πάνω από το δεξί μου μάτι, σχημάτιζε την μορφή της. Όλο το σκηνικό έπαιζε στο repeat αρκετές φορές.

Η ώρα πέρασε. Ξάπλωσα και με πήρε ο ύπνος.

Ξύπνησα, είδα το κινητό, τίποτα... έκανα μπανάκι, ετοιμάστηκα και βγήκα για ποτάκι.

Είχα κανονίσει με την φίλη μου τη Νίνα που είχα καιρό να δω. Πολύ όμορφη κοπέλα με σώμα α-θάνατο. Μαζί της έχω μοιραστεί πολλές φαντασιώσεις μου και αυτή ήταν μια ιστορία που ήθελα να εκμυστηρευτώ άμεσα. Ήταν το κατάλληλο άτομο.

Συναντιόμαστε. Εντυπωσιακή μέσα στην απλότητα της. Η κοντή της φούστα δεν άφηνε τίποτα κρυφό. Η πλάτη της υπέροχη, σε προκαλούσε να της προξενήσεις μικρές μελανιές από ελαφρά δαγκωματάκια. Τα πόδια της περιποιημένα και το μυαλό να φτιάχνει άμεσα και αυθαίρετα εικόνες για τις σέξυ πατούσες της. Το φαντασιακό μου ήταν σε υψηλά level, όμως δεν είχα εκδηλώσει ποτέ το ενδιαφέρον μου προς το πρόσωπο της.

Φτάνουμε στο μαγαζί. Έχει πολύ κόσμο, η μουσική είναι σε μέτρια ένταση. Η ατμόσφαιρα ερωτική, ο κόσμος ωραίος μα πολύς. Βρίσκουμε ένα γωνιακό τραπεζάκι και ένα σκαμπό το οποίο φυσικά και παραχωρώ στη Νίνα. Δεν είχα πρόβλημα να είμαι όρθιος. Ίσα ίσα, έτσι όπως θα καθόταν, τα πόδια της θα στηρίζονταν σε μια μεταλλική προεξοχή του καθίσματος. Θα έβλεπα τα υπέροχα μπουτάκια της "καθ' ολοκληρίαν". Και όντως, έτσι γίνεται.

Παραγγέλνουμε ποτό και αρχίζουμε την κουβεντούλα. Μιλάμε γενικά. Αρχίζουμε και σχολιάζουμε όμορφες κοπέλες που μ'αρέσουν και τυπάδες που την ανάβουν. Πέφτουν τα πρώτα υποτιμητικά σχόλια για το γούστο. Ξαφνικά βλέπουμε μια γυναίκα που ηλικιακά δεν ταίριαζε με τους υπόλοιπους. Όμορφη, αισθησιακή αλλά μεγαλύτερη αρκετά.
"Αααα ρε Νινάρα να σου πω τι έγινε σήμερα..."
"Για πες !"
"Πήγα να ψωνίσω για να φτιάξω να φάω. Όπως τριγυρνούσα εκεί στους διαδρόμους είδα μια απίστευτα όμορφη γυναίκα. Άνετα μου έριχνε πάνω από 15 χρονάκια"
"Ε, καλά ρε, μεγάλη δεν σου πέφτει; αλλά ok, έχεις πει πως σ'αρέσουν τα milf"
"Ρε συ ήταν πολύ καύλα".

Της περιέγραφα τι έγινε, πως αποφάσισα να ξεπεράσω ανόητες φοβίες που κοστίζουν πραγματικές στιγμές, τι ένιωθα την ώρα που πήγα να βοηθήσω, που της μίλησα, το τηλέφωνο, την ξενέρα...

Παρατήρησα πως με κοιτούσε με πολύ έντονο βλέμμα.

"Γιατί κοιτάς έτσι; τρέχει... κάτι;", ρώτησα με διάθεση να το πάω μέσω πλάκας, εκεί που ήθελα. Σιγά σιγά.
"Έτσι μ'αρέσει. Μιλάς ωραία, να κοιτάω το πάτωμα; έχεις δίκιο, να κοιτάω τον τύπο πίσω σου, εντάξει", και με την κίνηση της δείχνει πως τον κοιτάει...
"Είσαι τρελή. Κοίτα εμένα φυσικά, ο τύπος αυτός πως σε τραβάει; είναι δυνατόν; τόσοι υπάρχουν", ενώ μέσα μου ήξερα πως επιθυμούσα να με γουστάρει.

Με καρφώνει με τα μάτια της και πλησιάζει τα χείλη της στα δικά μου. Η μύτη της σχεδόν ακουμπούσε την δική μου. Το άρωμα της έχει ξεσηκώσει τις ορμόνες μου. Η ανάσα της με αναστατώνει... κοιτάει τα χείλη μου και μου λέει: "σε γουστάρω πολύ αλλά έχεις μπλοκάρει, είσαι ντροπαλός και ευγενικός και δεν λες να κάνεις κίνηση. Ξέρω πως σ'αρέσω, φαίνεται από τον τρόπο που μου μιλάς και μου φέρεσαι. Αν συνεχίσεις έτσι, θα χάσεις ευκαιρίες στην ζωή σου. Λοιπόν ;" και τραβιέται λιγάκι πίσω. Με κοιτά με ένα πονηρό ζωγραφισμένο χαμόγελο στο υπέροχο "αυστηρό" πρόσωπο της και περιμένει κίνηση.

Για μια στιγμή μου ήρθε στο μυαλό η επιτηδευμένη σιωπή της 45αρας. Οι σκέψεις επανεμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν με ταχύτητα φωτός. Δεν ήταν ώρα όμως να χάσω πάλι τον αυτοέλεγχο. Απαγορευόταν κάθε λάθος ενέργεια.

Τα χέρια μου βρίσκονται άμεσα στην μέση της και τα χείλη μου ενώθηκαν με τα δικά της. Το άρωμα της και η εκπληκτική της γεύση ξύπνησαν τα κτηνώδη μου ένστικτα. Το φιλί αγρίεψε, την κόλλησα στην γωνία πετώντας το σκαμπό πιο δίπλα. Θα μπορούσαμε να είμαστε το θέαμα του μαγαζιού, όμως από την μια δεν είμαστε οι μόνοι θαμώνες που ενεργούν έτσι, από την άλλη (και το πιο βασικό) δεν μας ενδιέφερε.

Όσο οι υγρές γλώσσες μας “παλεύουν”, όσο οι ανάσες γίνονται όλο και πιο βαριές, το ένα από τα χέρια μου (στο ύψος της μέσης της) εισχωρεί επιδέξια και ωμά ταυτόχρονα, της φούστας.

Επιτέλους... επιβεβαίωνα με την ρεαλιστική αίσθηση της αφής μου πως οι γλουτοί της ήταν όπως στις υγρές μου φαντασιώσεις μετά από τις σεξοκουβέντες μας (ίσως καλύτεροι αφού το φανταστικό παρά την τελειότητα του, υπολείπεται του πραγματικού...).

Αγγίζοντας την απαλά μετά τα αλλεπάλληλα χουφτώματα, τα δάχτυλα μου φτάνουν σε ένα από τα πιο επιθυμητά σημεία του σώματος της. Το τανγκάκι της ήταν αρκετό για να κάνει το μυαλό μου να γεννήσει άμεσα τις πιο άγριες ερωτικές εικόνες.

Τα δάχτυλα μου παίζουν με την γραμμούλα της. Παρά το στεγνό δέρμα της, ήταν τόσο ωραίο που η αίσθηση απαλότητας που μου πρόσφερε, μου επέτρεπε να παίξω άνετα στην ερωτογενή αυτή ζώνη. Το πιο εκπληκτικό είναι πως δεν την ενοχλούσε καθόλου. Εκμεταλλευόμουν την ανοχή της. Με φιλούσε παθιασμένα, το ίδιο και εγώ, όμως ήθελα τόσο πολύ να φτάσω την τρυπούλα της εκεί πίσω.

Η στάση μας δεν βόλευε, ο καρπός δεν μπορούσε να λυγίσει άλλο και σε τόσο πλάγια θέση... ξαναχούφτωνα τους σφιχτούς γλουτούς της. Ξαφνικά σταμάτησε να με φιλάει. Πλησιάζει στο αυτί μου και ψιθυρίζει: "θέλω και εγώ να δω τι έχεις εκεί...".

Βάζει το χέρι της εξωτερικά του τζην, στο πέος μου. Το χουφτώνει ολόκληρο. Καταλαβαίνει πόσο έχω σκληρύνει. Συνεχίζει να με χουφτώνει εκεί δυνατά ενώ εγώ ευχαριστιέμαι τον υπέροχο κώλο της έστω στο αρχικό αυτό στάδιο.

Το εκπληκτικό αυτό σκηνικό έπρεπε να προχωρήσει. Ενώ οδηγώ τα χείλη μου ελαφριά επάνω στον λαιμό της, ίσα ίσα που την άγγιζα, ήρθε η σειρά μου να της πω τι σκέφτομαι...

"Τώρα μωρό μου. Πάμε κάτω".

Με πιάνει από το χέρι και πολύ βιαστικά σπρώχνει όποιον βρίσκει μπροστά της και περνάει με θράσος απ' όλους. Κατεβαίνουμε τα σκαλιά και διαπιστώνουμε πως οι τουαλέτες είναι πεντακάθαρες και πολύ βολικές για σεξ.

Μπαίνουμε στις ανδρικές. Κλείνουμε και κλειδώνουμε.

Την κολλάω στον τοίχο ενώ της σηκώνω την φουστίτσα. Το χέρι μου θα πιάσει το πολύ υγρό μουνάκι της και θα το τρίψει λιγάκι.
"Θέλω να μου κάνεις αυτά που μου γράφεις πως καύλωναν τις γκόμενες σου", θα μου πει, με την φωνή της να τρέμει και το σώμα της να μαρτυρά την καύλα από τους μικρούς σπασμούς των προσαγωγών της.

Τα χείλη μου πάλι κατευθύνονται στον λαιμό της ελαφρυά. Κατεβαίνω στις σκληρές ρώγες αλλά τις προσπερνάω γρήγορα με δύο μόλις δαγκωματάκια-ρουφήγματα. Περνάω την ωραία κοιλίτσα της και καταλήγω στο καυτό μουνάκι της. Σαλιώνω το δάχτυλο μου και αρχίζω να αγγίζω τα όμορφα χείλη της.

Της δίνω φιλάκια και την κοιτάω. Δαγκώνει τα χείλη της και κρατιέται ώστε να μην φωνάξει. Τα δάχτυλα μου τώρα τα νιώθει όλο και περισσότερο. Τα υγρά της θα βρέξουν την γλώσσα μου και θα αρχίσω να την γλείφω με μανία. Ταλαιπωρώ την τρυπούλα της αρκετά, βάζοντας και βγάζοντας τα δύο μου δάχτυλα. Το στέρνο της δέχεται "πίεση" και αυτή "λυγίζει". Όσο και να δαγκώνει τα χείλη της, δεν μπορεί να κρατηθεί. Φωνάζει. Ρουφώντας τα λερωμένα (από τα όλο και περισσότερα υγρά καύλας) μουνόχειλα, ο πούτσος μου είναι έτοιμος... το timing ήταν άψογο καθώς μου ψιθύρισε πως θέλει να την σκίσω εκείνη την στιγμή.

Πάω να κατεβάσω το τζην και από την τσέπη βγάζω ένα προφυλακτικό. Το παίρνει, το πετάει κάτω και μου υπενθυμίζει με πολύ ναζιάρικο ύφος πως: "μωρό μου δεν θυμάσαι τι λέγαμε χθες ; παίρνω αντισυλληπτικά και με άτομο που εμπιστεύομαι πλήρως και το γουστάρω πολύ, δεν θέλω προφυλακτικό. Είναι κολασμένο λάθος που αυτή την στιγμή δεν με νοιάζει. Εσύ είσαι αυτό το άτομο και θέλω να με γαμήσεις αληθινά".

Τα λόγια της αυτά με καύλωσαν ακόμη περισσότερο.

Άνοιξα τα πόδια της και την σήκωσα όσο μπορούσα. Το μουνάκι της ήταν καυτό και πάρα πολύ υγρό. Το χοντρό μου καυλί έμπαινε μέσα της και το μεγάλο μου κεφαλάκι έκανε την τριβή πολύ πιο ευχάριστη. Τόσο στενό μουνάκι δεν είχα συναντήσει.

Ο πόνος ζωγραφιζόταν στις εκφράσεις του προσώπου της. Πόνος ηδονικός. Με μανία έμπαινα και έβγαινα μέσα της. Η αίσθηση χωρίς το προφυλακτικό ήταν μαγική. Όμως το καλύτερο μέρος ήταν όταν μου μιλούσε...

"Μωρό μου έτσι... πήδα με... όπως όλα τα πουτανάκια... που εξουσίαζες...". Οι μικρές παύσεις της λόγω των βογκητών με απογείωναν. Το πρόστυχο μυαλό της με εκτόξευε...
"Είσαι και εσύ δικό μου τσουλάκι πλέον. Δεν διαφέρεις από τις άλλες καριόλες σε τίποτα μωράκι μου. Αξίζεις μόνο πούτσο".

Συνέχιζα να την γαμάω δυνατά και με ένταση. Ήμουν ασταμάτητος. Τέτοιο μωρό έπρεπε να το εκμεταλλευτώ γιατί αυτό αναζητούσε πάντα στο σεξ, όπως μου έλεγε.

Της είχα ξεσκίσει το υγρό μουνάκι. Φώναζε χωρίς να την νοιάζει πως χύνει. "Έπνιγε" τις δικές μου ανάσες, φωνές. Την ένιωθα...

Αφού τέλειωσε και βλέποντας ότι έχω αντοχές, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και με κοίταξε πονηρά.

"Είναι η ώρα να εκπληρώσω την φαντασίωση σου..."
Γύρισε προς τον τοίχο, έσκυψε και ακούμπησε τα χέρια της μπροστά.
"Θέλω να με πάρεις απ' τον κώλο. Ξέσκισε μου την πίσω τρυπούλα όπως ακριβώς μου περιέγραφες για την πρώην. Θέλω να σκέφτεσαι αυτή και να πονάς εμένα..."

Ακουμπούσα το καυλί μου στην πίσω τρυπούλα της, αφού έκανα στα αριστερά την γραμμή του καυλοεσώρουχου της.
Την έτριψα και στο υγρό μουνάκι της. Μπήκα μέσα της δύσκολα. Πονούσε πολύ. Όμως όταν μπήκα, η ευχαρίστηση ήταν τέτοια που σε μόλις δύο λεπτά, έχυσα.

"Θα ήθελα να έβλεπε η πρώην πως με κάνεις να χύνω τώρα. Να ξέρει πως ενώ σε γαμάω, θέλεις εσύ η ίδια να σκέφτομαι εκείνη", της είπα.

Ένιωσε την τελευταία καυλοανάσα μου και το καυτό σπέρμα μου μέσα της.

Έχυσα στον υπέροχο κώλο της...

H τουαλέτα "απεγκλωβίστηκε" για τους θαμώνες.

Τίποτα πια δεν με ενδιέφερε εκείνη την βραδιά. Τα είχα ξεχάσει όλα. Στο μυαλό μου μόνο η πανέμορφη Νίνα, οι τρυπούλες της και η σεξουαλική σχέση που θα ακολουθήσει, έμειναν.

Οι μέρες έχουν περάσει, βρισκόμαστε για σεξ αρκετά συχνά, όμως...

Κανένα μήνυμα, κανένα τηλέφωνο στο κινητό μου.

Δεν με ενδιαφέρει.

Το πρόστυχο πουτανάκι είναι από τις καλύτερες fuck buddies...
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Περί milfοπροσδοκίας: μήπως είσαι ΤΑΚΜΑΝ Νο2? :hmm:
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
16

  Η "γαμοιστορία" είναι γραμμένη 100% από άντρα συγγραφέα.

Οι διάλογοι τελείως φανταστικοί.

Αποκλείω να έχει παιχτεί τέτοιο σενάριο....

" Θέλω να σκέφτετσαι εκείνη και να πονάς εμένα..."  :2funny: :2funny: :2funny:


Η Νινάρα, γκόμενα μούναρος να πηδηχτεί με τον τυπά στις τουαλέτες ενός μπαρ...
Ούτε η πιο ξεφτιλισμένη γκόμενα δεν πηδιέται έτσι...


Πολύ νοσηρή φαντασία...
 

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.965
Like
1
Πόντοι
16
  Η "γαμοιστορία" είναι γραμμένη 100% από άντρα συγγραφέα.

Οι διάλογοι τελείως φανταστικοί.

Αποκλείω να έχει παιχτεί τέτοιο σενάριο....

" Θέλω να σκέφτετσαι εκείνη και να πονάς εμένα..."  :2funny: :2funny: :2funny:


Η Νινάρα, γκόμενα μούναρος να πηδηχτεί με τον τυπά στις τουαλέτες ενός μπαρ...
Ούτε η πιο ξεφτιλισμένη γκόμενα δεν πηδιέται έτσι...


Πολύ νοσηρή φαντασία...

:2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:
Περιγράφει ωραίες σκηνές όμως και έχει μερικές γαμάτες ατάκες μέσα.
 

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Μηνύματα
685
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
παλιοπαιδο μας  :bigdick: πρωινιατικα
:grin: :grin:
 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Homo_Eroticus
Μηνύματα: 39
H milfοπροσδοκία και η υπέροχη φίλη μου
« στις: σήμερα στις [size=12pt]07:06:23[/size] »

Τι ώρα πιάνεις δουλειά δικέ μας?
 

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Μηνύματα
263
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Αυτή η απύθμενη μαλακία 50 shades of grey έχει καταστρέψει πολύ κόσμο. 40ρα ΜΙΛΦ αποκλείεται να αναφερθεί στα ελέη της ως "πίσω τρυπούλα".. Η 40ρα ΜΙΛΦ θα σου πει η κωλάρα μου, η σούφρα μου, η μουνάρα μου και οι ρωγάρες μου αν είναι περπατημένη. Αν είναι ντροπαλή άντε να χρησιμοποιήσει υποκοριστικά αντί των μεγεθυντικών, αλλιώς όπως τη μάθεις (ναι έστω και στη διάρκεια μιας έστω και φανταστικής ξεπέτας) Π.χ. Πες μου τι σου σκίζω μουνάρα μου;- Το κωλαράκι μου! - Την κωλάρα σου σκίζω κουκλάρα μου, τι σου σκίζω πες μου! - Την κωλάρα μου γαμιά μου, αααααχ!!! (ο διάλογος πραγματικός πάντως). Οπόταν και παραθέτω α' από Μέγα Μπουκόφκσι"το καϋμένο το κορόιδο, κρίμα που δεν έχει μουνί" και β' από Εμειρίκο (Μέγας Ανατολικός -Ανθολόγιον εκδόσεις Άγρα - έψαξα και δε βρήκα απαγόρευση αναδημοσίευσης ή στην περίπτωσή μας αθώας λογοτεχνικής παραποιήσης). Αν είναι να αντιγράψεις, αντέγραψε από τον πρωτομάστορα:
"Μη έχουσα δε ακόμη γαμηθεί εις την στάσιν των πρωτοπλάστων -τουτέστιν πισοκωλλητά-, η χαρίεσσα δεσποινίς ενόμισε προς στιγμήν ότι επρόκειτο να γαμηθεί εις τον κώλον, και, όπως συνήθως, εδάγκασε με έντονο χτυποκάρδι τα χείλη της, δια να μη φωνάξει υπέρ το δέον δυνατά κα, ήδη, προεξοφλούσα ως επικείμενην την εισβολήν δια της οπισθίας οδού (ενώ ήθελε να την επιτρέψη και οπωσδήποτε θα την εδέχετο, διότι σφόδρα με ηγάπα), εσφίγγετο σπασμωδικώς καίτοι ανωφελώς (τούτο το γώριζε εκ πείρας) ο τρυφερός μικρός πρωκτός της.
Η καταβίβασις -το ξέσχισμα σχεδόν- της σκελέας της διήρκεσε λοσον διαρκούν τρεις αλλεπάλληλοι αστραπαί, και ήδη εγώ ιστάμενος όπισθεν του ολοστρόγγυλου μικρού κώλου, με τον τεράστιον πούτσον μου παλλόμενον εις τον αέρα, ήμην έτοιμος... Θέτων άφθονον σίελον επί της εν είδει οκγώδους ερυθρού μανιταριού προεξεούσης εκ της πόσθης χονδρής βαλάνου του, ελύγισον τα γόνατα όσον εχρειάζετο διά να φθάσω εις το ύψος του μουνιού τής μικράς ερωμένης μου και κρατών την Βερονίκην δια της αριστεράς από την μέσην, κατηύφθυνα δια της δεξιάς μου την ψωλήν μου εις το νεαρόν αιδοίον της φέρων το γεννητικό μου όργανον εις απαλήν, αλλά ελαχίστης διαρκείας τοιαύτην τρυφεράν επαφήν, με το απειροευαίσθητον και αβρόν μουνέττον της.
Η Βερονίκη, ηλεκτρισθείσα ή μάλλον γαργαλισθείσα και ευχαρίστως εκπλαγείσα, διότι αμέσως ηννόησε ότι η ερωτική επίθεσίς μου θα είχε στόχον το μουνί και ουχί τον πρωκτόν της έσεισε κατ' επανάληψιν και επιχαρίτως το λευκόν της κωλαράκι κια φρικιώσα σύσσωμος ανεφώνησε:
"Αααα!... Αααα!...Τι ωραία άντρα μου!.. Ωωωω! Ωωωω! Τι ωραία! Τι καύλα!!!
Αλλά δεν επρόλαβε να ολοκληρώσει την αναφώνησίν της και η φάσις αυτή του παιχνιδίσματος, η φάσις αυτή της αρξαμένης ερωτοπραξίας έληξε αποτόμως. Αφού περιήγαγον επί τινά μόνον δευτερόλεπτα με μεγάλιν και γαργαλιστικήν απαλότητα εκ των κάτω προς τα άνω και των άνω προς τα κάτω την πελώριαν ψωλήν μου επί των τρυφερών χειλέων του νεανικού μουνιού, εζυγίσθην 2-3 φοράς εις τα γόνατά μου και έπειτα ευρίσκων πάραυτα την ροδαλήν οπήν, εβυθισα δια μιας την εξογκωμένην πούτσαν μου μέχρι της ρίζης εις το αρίως ξυρισμένον και τρυφερότατον μουνίδιον, και κρατών την κόρην του Στρατηγού επί τόπου άρχισα μετά μανίας, ως μέγας κύων βατεύεων μικράν σκυλίτσαν, να τη γαμώ.
"Αααα!... Αααα!" εφώναξε η Βερονίκη. "Με πόνεσες!... Με πονάς... Αααα!... Αααα! Με πονάς πολύ!" και προφανώς ησθανόμενη πάλιν, παρ'όλον ότι είχε έκτοτε γαμηθεί αρκετάς φοράς σχεδόν τους ιδίους πόνους που ησθάνθη κατά την διαπαρθένευσίν της (διότι πρωτην φοράν εγαμεύτετο εις αυτήν την στάσιν και πρώτην φοράν  με τόσο ολίγην προσοχήν από εραστήν τόσο παραφόρως ερωτευμένον και διαπύρως καυλωμένον) εξηκολούθησε να φωνάζη. "Έννοια σου μωρό μου, κάνε λίγη υπομονή, σε λίγο θα νοιώσεις πάλι πολύ μεγάλη γλύκα" της είπα ασθμαίνων από την καύλα και το πάθος, χωρίς ουδόλως να μειώσω την δύναμιν και την έντασιν των σθεναρών γαμικών κινήσεών μου. 
       
 

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Μηνύματα
107
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
:bigdick: είσαι Θεός!
 

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Μηνύματα
3.570
Like
1.124
Πόντοι
216
Επρεπε να το εγραφες την Κυριακη φιλος...
Τετοιες ιστοριες καθε Κυριακη γραφονται... :) :)
 

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Μηνύματα
3.621
Κριτικές
6
Like
304
Πόντοι
296
Αυτή η απύθμενη μαλακία 50 shades of grey έχει καταστρέψει πολύ κόσμο. 40ρα ΜΙΛΦ αποκλείεται να αναφερθεί στα ελέη της ως "πίσω τρυπούλα".. Η 40ρα ΜΙΛΦ θα σου πει η κωλάρα μου, η σούφρα μου, η μουνάρα μου και οι ρωγάρες μου αν είναι περπατημένη. Αν είναι ντροπαλή άντε να χρησιμοποιήσει υποκοριστικά αντί των μεγεθυντικών, αλλιώς όπως τη μάθεις (ναι έστω και στη διάρκεια μιας έστω και φανταστικής ξεπέτας) Π.χ. Πες μου τι σου σκίζω μουνάρα μου;- Το κωλαράκι μου! - Την κωλάρα σου σκίζω κουκλάρα μου, τι σου σκίζω πες μου! - Την κωλάρα μου γαμιά μου, αααααχ!!! (ο διάλογος πραγματικός πάντως). Οπόταν και παραθέτω α' από Μέγα Μπουκόφκσι"το καϋμένο το κορόιδο, κρίμα που δεν έχει μουνί" και β' από Εμειρίκο (Μέγας Ανατολικός -Ανθολόγιον εκδόσεις Άγρα - έψαξα και δε βρήκα απαγόρευση αναδημοσίευσης ή στην περίπτωσή μας αθώας λογοτεχνικής παραποιήσης). Αν είναι να αντιγράψεις, αντέγραψε από τον πρωτομάστορα:
"Μη έχουσα δε ακόμη γαμηθεί εις την στάσιν των πρωτοπλάστων -τουτέστιν πισοκωλλητά-, η χαρίεσσα δεσποινίς ενόμισε προς στιγμήν ότι επρόκειτο να γαμηθεί εις τον κώλον, και, όπως συνήθως, εδάγκασε με έντονο χτυποκάρδι τα χείλη της, δια να μη φωνάξει υπέρ το δέον δυνατά κα, ήδη, προεξοφλούσα ως επικείμενην την εισβολήν δια της οπισθίας οδού (ενώ ήθελε να την επιτρέψη και οπωσδήποτε θα την εδέχετο, διότι σφόδρα με ηγάπα), εσφίγγετο σπασμωδικώς καίτοι ανωφελώς (τούτο το γώριζε εκ πείρας) ο τρυφερός μικρός πρωκτός της.
Η καταβίβασις -το ξέσχισμα σχεδόν- της σκελέας της διήρκεσε λοσον διαρκούν τρεις αλλεπάλληλοι αστραπαί, και ήδη εγώ ιστάμενος όπισθεν του ολοστρόγγυλου μικρού κώλου, με τον τεράστιον πούτσον μου παλλόμενον εις τον αέρα, ήμην έτοιμος... Θέτων άφθονον σίελον επί της εν είδει οκγώδους ερυθρού μανιταριού προεξεούσης εκ της πόσθης χονδρής βαλάνου του, ελύγισον τα γόνατα όσον εχρειάζετο διά να φθάσω εις το ύψος του μουνιού τής μικράς ερωμένης μου και κρατών την Βερονίκην δια της αριστεράς από την μέσην, κατηύφθυνα δια της δεξιάς μου την ψωλήν μου εις το νεαρόν αιδοίον της φέρων το γεννητικό μου όργανον εις απαλήν, αλλά ελαχίστης διαρκείας τοιαύτην τρυφεράν επαφήν, με το απειροευαίσθητον και αβρόν μουνέττον της.
Η Βερονίκη, ηλεκτρισθείσα ή μάλλον γαργαλισθείσα και ευχαρίστως εκπλαγείσα, διότι αμέσως ηννόησε ότι η ερωτική επίθεσίς μου θα είχε στόχον το μουνί και ουχί τον πρωκτόν της έσεισε κατ' επανάληψιν και επιχαρίτως το λευκόν της κωλαράκι κια φρικιώσα σύσσωμος ανεφώνησε:
"Αααα!... Αααα!...Τι ωραία άντρα μου!.. Ωωωω! Ωωωω! Τι ωραία! Τι καύλα!!!
Αλλά δεν επρόλαβε να ολοκληρώσει την αναφώνησίν της και η φάσις αυτή του παιχνιδίσματος, η φάσις αυτή της αρξαμένης ερωτοπραξίας έληξε αποτόμως. Αφού περιήγαγον επί τινά μόνον δευτερόλεπτα με μεγάλιν και γαργαλιστικήν απαλότητα εκ των κάτω προς τα άνω και των άνω προς τα κάτω την πελώριαν ψωλήν μου επί των τρυφερών χειλέων του νεανικού μουνιού, εζυγίσθην 2-3 φοράς εις τα γόνατά μου και έπειτα ευρίσκων πάραυτα την ροδαλήν οπήν, εβυθισα δια μιας την εξογκωμένην πούτσαν μου μέχρι της ρίζης εις το αρίως ξυρισμένον και τρυφερότατον μουνίδιον, και κρατών την κόρην του Στρατηγού επί τόπου άρχισα μετά μανίας, ως μέγας κύων βατεύεων μικράν σκυλίτσαν, να τη γαμώ.
"Αααα!... Αααα!" εφώναξε η Βερονίκη. "Με πόνεσες!... Με πονάς... Αααα!... Αααα! Με πονάς πολύ!" και προφανώς ησθανόμενη πάλιν, παρ'όλον ότι είχε έκτοτε γαμηθεί αρκετάς φοράς σχεδόν τους ιδίους πόνους που ησθάνθη κατά την διαπαρθένευσίν της (διότι πρωτην φοράν εγαμεύτετο εις αυτήν την στάσιν και πρώτην φοράν  με τόσο ολίγην προσοχήν από εραστήν τόσο παραφόρως ερωτευμένον και διαπύρως καυλωμένον) εξηκολούθησε να φωνάζη. "Έννοια σου μωρό μου, κάνε λίγη υπομονή, σε λίγο θα νοιώσεις πάλι πολύ μεγάλη γλύκα" της είπα ασθμαίνων από την καύλα και το πάθος, χωρίς ουδόλως να μειώσω την δύναμιν και την έντασιν των σθεναρών γαμικών κινήσεών μου.   
         


Αφού δίνεις την πηγή, και αναπαράγεις μέρος του πονήματος Εγγονόπουλου προς υποστήριξη των απόψεών σου, είσαι οκ.
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:
Περιγράφει ωραίες σκηνές όμως και έχει μερικές γαμάτες ατάκες μέσα.


  Αν θες γαμάτες ατάκες, δες Γκουσγκούνη... χα χαχ α

  Ο τρισμέγιστος  ορθοψώλης.... "το πουλί του λαού"... όπως λέμε για τον Ξανθόπουλο " το παιδί του λαού"...

  Γράφω καλύτερα σενάρια.

  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

 

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
144
Like
4
Πόντοι
1
Μεσημέρι, δεν θυμάμαι ώρα. Τα ονόματα έχουν αλλάξει για ευνόητους λόγους :cheesy:

Σούπερ μάρκετ. Στα χαρτικά.

Ήταν σκυμμένη στους χαρτοβάμβακες. Τα μαυρισμένα της πόδια τράβηξαν την γερακίσια προσοχή μου. Φαινόταν περιποιημένη γυναίκα. Γαλλικό στα νύχια των υπέροχων ποδιών της. Ένα ελαφρύ γαλάζιο στα όμορφα δάχτυλα των χεριών της. Ταίριαζε με το σέξυ φόρεμα που αναδείκνυε το καλοσχηματισμένο σφιχτό κορμί της. Το στήθος της δεν μου άφηνε περιθώρια. Η γυναίκα των φαντασιώσεων μου ήταν ακριβώς μπροστά μου.

Την ακολουθούσα σε κάθε διάδρομο. Για μια στιγμή φοβήθηκα μην αντιληφθεί τις κινήσεις μου.

Στο ταμείο κόλλησα πίσω της. Έπρεπε να βρω τρόπο να της μιλήσω. Η αμεσότητα δεν είναι το ατού μου, ντρεπόμουν να δείξω σχετική οικειότητα σε μια γυναίκα που ίσως με περνά είκοσι ολόκληρα χρόνια. Αυτό ήταν, θα την έχανα. Όπως τόσες άλλες.

Πληρώνει, βγαίνει έξω. Πληρώνω και εγώ. Όπως φεύγω την βλέπω να μαζεύει πορτοκάλια από κάτω. Η σακούλα με τα φρούτα είχε σκιστεί. Οι μπανάνες μάλλον συνωμότησαν υπέρ μου για να την δω μια τελευταία φορά, χαχαχ.

Άλλαξα εαυτό. Έπρεπε να είμαι αποφασιστικός. Ο φόβος μου μετετράπη σε θετική ενέργεια.

Αφήνω τα ψώνια μου κάτω και σκύβω να μαζέψω τα πορτοκάλια (που μάλλον σε αυτά οφείλεται αυτή η φρεσκάδα στο υπέρλαμπρο δέρμα της).

"Σε ευχαριστώ νεαρέ μου, δεν είναι ανάγκη".
"Δεν κάνω και κάτι..." (πολύ ντροπαλός τελικά).

Αφού τα έχουμε μαζέψει όλα, με κοιτάει με ένα πολύ σέξυ χαμόγελο. Κοκκίνισα. Ντροπαλός με το μυαλό να έχει μπλοκάρει. Όμως το σαρκικό μου ένστικτο ήταν έτοιμο να με προδώσει. Το τζην που φορούσα λειτούργησε σαν "φίλτρο".

"Πολύ ευγενικός νεαρός. Καιρό έχω να συναντήσω πιτσιρικά σαν και σένα. Θα μου πεις το όνομα σου ;"
"Ορέστης. Δεν έκανα κάτι..." (εντελώς τρακαρισμένος και σε στάση αναμονής, ελπίζοντας...)
"Και τότε γιατί με ακολουθείς από την ώρα που ήμασταν μέσα ;"
"Δεν σας ακολουθώ, έτυ...", με διακόπτει.
"Μα σε είδα. Θες κάτι ;", αυστηρά.
"Όχι απλά..."
"Σε παρατήρησα που με κοιτούσες", χαμογελόντας... εκεί το ευχάριστο τρακ μου, ισοπέδωσε κάθε αμφιβολία μέσα μου, συνέτριψε όλες τις κακές αναμνήσεις αποτυχημένης προσέγγισης. Κρυστάλλινη αίσθηση καθαρότητας, στιλπνός μέσα μου όπως οι μπλε μεταλλικές επιφάνειες. Αυτοπεποίθηση. Αυτός που θέλω να είμαι, μπορώ. Αχρείαστη ντροπή, λάθος.

"Σας κοιτούσα γιατί είσαστε πολύ ωραία γυναίκα".

Χαμογελά και μένει επίτηδες σιωπηλή. Θέλει να ακούσει την εσωτερική μου επιθυμία, εικάζω.

"Θα ήθελα να σας γνωρίσω παραπάνω".
"Μικρέ μου σ' ευχαριστώ για την βοήθεια και τα καλά λόγια, πρέπει όμως να φύγω. Πες μου το τηλέφωνο σου για να γνωριστούμε αν το θες τόσο πολύ".

Της το λέω. Το καυτό και πολλά υποσχόμενο χαμόγελο της έσβησε την ερωτική μου δίψα προς στιγμήν. Είχα μιλήσει σε μια καυτή γυναικάρα.

Μέσα σε χρόνο dt, βρίσκομαι και πάλι στην γη, έξω από τον πρατήριο. Το γεγονός πως δεν μου είπε τον αριθμό της πήγε να με τσακίσει εσωτερικά. Ένιωσα ηλίθιος που μέσα στην χαρά μου ξέχασα το πιο σημαντικό. Η τόλμη σου χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές, όμως η διαχείριση της οφείλει να εκπληρώνει τον αυτοσκοπό μας. Έκανα λάθος. Η βιασύνη έδρασε καταλυτικά.

Ανάμεικτα συναισθήματα. Το σκωτσέζικο ντους με ταρακούνησε. Από την μια η θετική ανταπόκριση. Από την άλλη μια ολιγωρία που μου γεννούσε μέσα μου μια θύελλα απαισιοδοξίας για την ανικανότητα μου να μην πιάνω από το μαλλί σπάνιες ευκαιρίες...

Πήγα σπίτι ηρέμησα. Μπήκα facebook, στο bourdela και ξεχάστηκα. Η εικόνα της είχε αποτυπωθεί στο πρώτο τεταρτημόριο του εγκεφάλου μου. Όποτε την σκεφτόμουν, ένα "συννεφάκι" μέσα στο κεφάλι μου, εκεί πάνω από το δεξί μου μάτι, σχημάτιζε την μορφή της. Όλο το σκηνικό έπαιζε στο repeat αρκετές φορές.

Η ώρα πέρασε. Ξάπλωσα και με πήρε ο ύπνος.

Ξύπνησα, είδα το κινητό, τίποτα... έκανα μπανάκι, ετοιμάστηκα και βγήκα για ποτάκι.

Είχα κανονίσει με την φίλη μου τη Νίνα που είχα καιρό να δω. Πολύ όμορφη κοπέλα με σώμα α-θάνατο. Μαζί της έχω μοιραστεί πολλές φαντασιώσεις μου και αυτή ήταν μια ιστορία που ήθελα να εκμυστηρευτώ άμεσα. Ήταν το κατάλληλο άτομο.

Συναντιόμαστε. Εντυπωσιακή μέσα στην απλότητα της. Η κοντή της φούστα δεν άφηνε τίποτα κρυφό. Η πλάτη της υπέροχη, σε προκαλούσε να της προξενήσεις μικρές μελανιές από ελαφρά δαγκωματάκια. Τα πόδια της περιποιημένα και το μυαλό να φτιάχνει άμεσα και αυθαίρετα εικόνες για τις σέξυ πατούσες της. Το φαντασιακό μου ήταν σε υψηλά level, όμως δεν είχα εκδηλώσει ποτέ το ενδιαφέρον μου προς το πρόσωπο της.

Φτάνουμε στο μαγαζί. Έχει πολύ κόσμο, η μουσική είναι σε μέτρια ένταση. Η ατμόσφαιρα ερωτική, ο κόσμος ωραίος μα πολύς. Βρίσκουμε ένα γωνιακό τραπεζάκι και ένα σκαμπό το οποίο φυσικά και παραχωρώ στη Νίνα. Δεν είχα πρόβλημα να είμαι όρθιος. Ίσα ίσα, έτσι όπως θα καθόταν, τα πόδια της θα στηρίζονταν σε μια μεταλλική προεξοχή του καθίσματος. Θα έβλεπα τα υπέροχα μπουτάκια της "καθ' ολοκληρίαν". Και όντως, έτσι γίνεται.

Παραγγέλνουμε ποτό και αρχίζουμε την κουβεντούλα. Μιλάμε γενικά. Αρχίζουμε και σχολιάζουμε όμορφες κοπέλες που μ'αρέσουν και τυπάδες που την ανάβουν. Πέφτουν τα πρώτα υποτιμητικά σχόλια για το γούστο. Ξαφνικά βλέπουμε μια γυναίκα που ηλικιακά δεν ταίριαζε με τους υπόλοιπους. Όμορφη, αισθησιακή αλλά μεγαλύτερη αρκετά.
"Αααα ρε Νινάρα να σου πω τι έγινε σήμερα..."
"Για πες !"
"Πήγα να ψωνίσω για να φτιάξω να φάω. Όπως τριγυρνούσα εκεί στους διαδρόμους είδα μια απίστευτα όμορφη γυναίκα. Άνετα μου έριχνε πάνω από 15 χρονάκια"
"Ε, καλά ρε, μεγάλη δεν σου πέφτει; αλλά ok, έχεις πει πως σ'αρέσουν τα milf"
"Ρε συ ήταν πολύ καύλα".

Της περιέγραφα τι έγινε, πως αποφάσισα να ξεπεράσω ανόητες φοβίες που κοστίζουν πραγματικές στιγμές, τι ένιωθα την ώρα που πήγα να βοηθήσω, που της μίλησα, το τηλέφωνο, την ξενέρα...

Παρατήρησα πως με κοιτούσε με πολύ έντονο βλέμμα.

"Γιατί κοιτάς έτσι; τρέχει... κάτι;", ρώτησα με διάθεση να το πάω μέσω πλάκας, εκεί που ήθελα. Σιγά σιγά.
"Έτσι μ'αρέσει. Μιλάς ωραία, να κοιτάω το πάτωμα; έχεις δίκιο, να κοιτάω τον τύπο πίσω σου, εντάξει", και με την κίνηση της δείχνει πως τον κοιτάει...
"Είσαι τρελή. Κοίτα εμένα φυσικά, ο τύπος αυτός πως σε τραβάει; είναι δυνατόν; τόσοι υπάρχουν", ενώ μέσα μου ήξερα πως επιθυμούσα να με γουστάρει.

Με καρφώνει με τα μάτια της και πλησιάζει τα χείλη της στα δικά μου. Η μύτη της σχεδόν ακουμπούσε την δική μου. Το άρωμα της έχει ξεσηκώσει τις ορμόνες μου. Η ανάσα της με αναστατώνει... κοιτάει τα χείλη μου και μου λέει: "σε γουστάρω πολύ αλλά έχεις μπλοκάρει, είσαι ντροπαλός και ευγενικός και δεν λες να κάνεις κίνηση. Ξέρω πως σ'αρέσω, φαίνεται από τον τρόπο που μου μιλάς και μου φέρεσαι. Αν συνεχίσεις έτσι, θα χάσεις ευκαιρίες στην ζωή σου. Λοιπόν ;" και τραβιέται λιγάκι πίσω. Με κοιτά με ένα πονηρό ζωγραφισμένο χαμόγελο στο υπέροχο "αυστηρό" πρόσωπο της και περιμένει κίνηση.

Για μια στιγμή μου ήρθε στο μυαλό η επιτηδευμένη σιωπή της 45αρας. Οι σκέψεις επανεμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν με ταχύτητα φωτός. Δεν ήταν ώρα όμως να χάσω πάλι τον αυτοέλεγχο. Απαγορευόταν κάθε λάθος ενέργεια.

Τα χέρια μου βρίσκονται άμεσα στην μέση της και τα χείλη μου ενώθηκαν με τα δικά της. Το άρωμα της και η εκπληκτική της γεύση ξύπνησαν τα κτηνώδη μου ένστικτα. Το φιλί αγρίεψε, την κόλλησα στην γωνία πετώντας το σκαμπό πιο δίπλα. Θα μπορούσαμε να είμαστε το θέαμα του μαγαζιού, όμως από την μια δεν είμαστε οι μόνοι θαμώνες που ενεργούν έτσι, από την άλλη (και το πιο βασικό) δεν μας ενδιέφερε.

Όσο οι υγρές γλώσσες μας “παλεύουν”, όσο οι ανάσες γίνονται όλο και πιο βαριές, το ένα από τα χέρια μου (στο ύψος της μέσης της) εισχωρεί επιδέξια και ωμά ταυτόχρονα, της φούστας.

Επιτέλους... επιβεβαίωνα με την ρεαλιστική αίσθηση της αφής μου πως οι γλουτοί της ήταν όπως στις υγρές μου φαντασιώσεις μετά από τις σεξοκουβέντες μας (ίσως καλύτεροι αφού το φανταστικό παρά την τελειότητα του, υπολείπεται του πραγματικού...).

Αγγίζοντας την απαλά μετά τα αλλεπάλληλα χουφτώματα, τα δάχτυλα μου φτάνουν σε ένα από τα πιο επιθυμητά σημεία του σώματος της. Το τανγκάκι της ήταν αρκετό για να κάνει το μυαλό μου να γεννήσει άμεσα τις πιο άγριες ερωτικές εικόνες.

Τα δάχτυλα μου παίζουν με την γραμμούλα της. Παρά το στεγνό δέρμα της, ήταν τόσο ωραίο που η αίσθηση απαλότητας που μου πρόσφερε, μου επέτρεπε να παίξω άνετα στην ερωτογενή αυτή ζώνη. Το πιο εκπληκτικό είναι πως δεν την ενοχλούσε καθόλου. Εκμεταλλευόμουν την ανοχή της. Με φιλούσε παθιασμένα, το ίδιο και εγώ, όμως ήθελα τόσο πολύ να φτάσω την τρυπούλα της εκεί πίσω.

Η στάση μας δεν βόλευε, ο καρπός δεν μπορούσε να λυγίσει άλλο και σε τόσο πλάγια θέση... ξαναχούφτωνα τους σφιχτούς γλουτούς της. Ξαφνικά σταμάτησε να με φιλάει. Πλησιάζει στο αυτί μου και ψιθυρίζει: "θέλω και εγώ να δω τι έχεις εκεί...".

Βάζει το χέρι της εξωτερικά του τζην, στο πέος μου. Το χουφτώνει ολόκληρο. Καταλαβαίνει πόσο έχω σκληρύνει. Συνεχίζει να με χουφτώνει εκεί δυνατά ενώ εγώ ευχαριστιέμαι τον υπέροχο κώλο της έστω στο αρχικό αυτό στάδιο.

Το εκπληκτικό αυτό σκηνικό έπρεπε να προχωρήσει. Ενώ οδηγώ τα χείλη μου ελαφριά επάνω στον λαιμό της, ίσα ίσα που την άγγιζα, ήρθε η σειρά μου να της πω τι σκέφτομαι...

"Τώρα μωρό μου. Πάμε κάτω".

Με πιάνει από το χέρι και πολύ βιαστικά σπρώχνει όποιον βρίσκει μπροστά της και περνάει με θράσος απ' όλους. Κατεβαίνουμε τα σκαλιά και διαπιστώνουμε πως οι τουαλέτες είναι πεντακάθαρες και πολύ βολικές για σεξ.

Μπαίνουμε στις ανδρικές. Κλείνουμε και κλειδώνουμε.

Την κολλάω στον τοίχο ενώ της σηκώνω την φουστίτσα. Το χέρι μου θα πιάσει το πολύ υγρό μουνάκι της και θα το τρίψει λιγάκι.
"Θέλω να μου κάνεις αυτά που μου γράφεις πως καύλωναν τις γκόμενες σου", θα μου πει, με την φωνή της να τρέμει και το σώμα της να μαρτυρά την καύλα από τους μικρούς σπασμούς των προσαγωγών της.

Τα χείλη μου πάλι κατευθύνονται στον λαιμό της ελαφρυά. Κατεβαίνω στις σκληρές ρώγες αλλά τις προσπερνάω γρήγορα με δύο μόλις δαγκωματάκια-ρουφήγματα. Περνάω την ωραία κοιλίτσα της και καταλήγω στο καυτό μουνάκι της. Σαλιώνω το δάχτυλο μου και αρχίζω να αγγίζω τα όμορφα χείλη της.

Της δίνω φιλάκια και την κοιτάω. Δαγκώνει τα χείλη της και κρατιέται ώστε να μην φωνάξει. Τα δάχτυλα μου τώρα τα νιώθει όλο και περισσότερο. Τα υγρά της θα βρέξουν την γλώσσα μου και θα αρχίσω να την γλείφω με μανία. Ταλαιπωρώ την τρυπούλα της αρκετά, βάζοντας και βγάζοντας τα δύο μου δάχτυλα. Το στέρνο της δέχεται "πίεση" και αυτή "λυγίζει". Όσο και να δαγκώνει τα χείλη της, δεν μπορεί να κρατηθεί. Φωνάζει. Ρουφώντας τα λερωμένα (από τα όλο και περισσότερα υγρά καύλας) μουνόχειλα, ο πούτσος μου είναι έτοιμος... το timing ήταν άψογο καθώς μου ψιθύρισε πως θέλει να την σκίσω εκείνη την στιγμή.

Πάω να κατεβάσω το τζην και από την τσέπη βγάζω ένα προφυλακτικό. Το παίρνει, το πετάει κάτω και μου υπενθυμίζει με πολύ ναζιάρικο ύφος πως: "μωρό μου δεν θυμάσαι τι λέγαμε χθες ; παίρνω αντισυλληπτικά και με άτομο που εμπιστεύομαι πλήρως και το γουστάρω πολύ, δεν θέλω προφυλακτικό. Είναι κολασμένο λάθος που αυτή την στιγμή δεν με νοιάζει. Εσύ είσαι αυτό το άτομο και θέλω να με γαμήσεις αληθινά".

Τα λόγια της αυτά με καύλωσαν ακόμη περισσότερο.

Άνοιξα τα πόδια της και την σήκωσα όσο μπορούσα. Το μουνάκι της ήταν καυτό και πάρα πολύ υγρό. Το χοντρό μου καυλί έμπαινε μέσα της και το μεγάλο μου κεφαλάκι έκανε την τριβή πολύ πιο ευχάριστη. Τόσο στενό μουνάκι δεν είχα συναντήσει.

Ο πόνος ζωγραφιζόταν στις εκφράσεις του προσώπου της. Πόνος ηδονικός. Με μανία έμπαινα και έβγαινα μέσα της. Η αίσθηση χωρίς το προφυλακτικό ήταν μαγική. Όμως το καλύτερο μέρος ήταν όταν μου μιλούσε...

"Μωρό μου έτσι... πήδα με... όπως όλα τα πουτανάκια... που εξουσίαζες...". Οι μικρές παύσεις της λόγω των βογκητών με απογείωναν. Το πρόστυχο μυαλό της με εκτόξευε...
"Είσαι και εσύ δικό μου τσουλάκι πλέον. Δεν διαφέρεις από τις άλλες καριόλες σε τίποτα μωράκι μου. Αξίζεις μόνο πούτσο".

Συνέχιζα να την γαμάω δυνατά και με ένταση. Ήμουν ασταμάτητος. Τέτοιο μωρό έπρεπε να το εκμεταλλευτώ γιατί αυτό αναζητούσε πάντα στο σεξ, όπως μου έλεγε.

Της είχα ξεσκίσει το υγρό μουνάκι. Φώναζε χωρίς να την νοιάζει πως χύνει. "Έπνιγε" τις δικές μου ανάσες, φωνές. Την ένιωθα...

Αφού τέλειωσε και βλέποντας ότι έχω αντοχές, μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και με κοίταξε πονηρά.

"Είναι η ώρα να εκπληρώσω την φαντασίωση σου..."
Γύρισε προς τον τοίχο, έσκυψε και ακούμπησε τα χέρια της μπροστά.
"Θέλω να με πάρεις απ' τον κώλο. Ξέσκισε μου την πίσω τρυπούλα όπως ακριβώς μου περιέγραφες για την πρώην. Θέλω να σκέφτεσαι αυτή και να πονάς εμένα..."

Ακουμπούσα το καυλί μου στην πίσω τρυπούλα της, αφού έκανα στα αριστερά την γραμμή του καυλοεσώρουχου της.
Την έτριψα και στο υγρό μουνάκι της. Μπήκα μέσα της δύσκολα. Πονούσε πολύ. Όμως όταν μπήκα, η ευχαρίστηση ήταν τέτοια που σε μόλις δύο λεπτά, έχυσα.

"Θα ήθελα να έβλεπε η πρώην πως με κάνεις να χύνω τώρα. Να ξέρει πως ενώ σε γαμάω, θέλεις εσύ η ίδια να σκέφτομαι εκείνη", της είπα.

Ένιωσε την τελευταία καυλοανάσα μου και το καυτό σπέρμα μου μέσα της.

Έχυσα στον υπέροχο κώλο της...

H τουαλέτα "απεγκλωβίστηκε" για τους θαμώνες.

Τίποτα πια δεν με ενδιέφερε εκείνη την βραδιά. Τα είχα ξεχάσει όλα. Στο μυαλό μου μόνο η πανέμορφη Νίνα, οι τρυπούλες της και η σεξουαλική σχέση που θα ακολουθήσει, έμειναν.

Οι μέρες έχουν περάσει, βρισκόμαστε για σεξ αρκετά συχνά, όμως...

Κανένα μήνυμα, κανένα τηλέφωνο στο κινητό μου.

Δεν με ενδιαφέρει.

Το πρόστυχο πουτανάκι είναι από τις καλύτερες fuck buddies...
απο φαντασια μεγαλε εισαι πολυ μπροστα.
στειλτο το παραμυθακι σου στον σειρινακη,μπορει να το κανει ταινια.
 
OP
OP
Homo_Eroticus

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Μηνύματα
92
Like
0
Πόντοι
0
Αν μπορώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου για κάτι. Η μη ακρίβεια των διαλόγων. Το μυαλό μου δεν είναι sex-rec tape.

Τα υπόλοιπα σκηνικά έτσι έγιναν.

Εσύ που μιλάς για 50 shades, μπορείς να διαβάζεις ολόκληρο το πόνημα και να μην πηδάς σαν γκόμενα 50 γραμμές. Φίλε μου, η 40αρα έπαιξε, πήρε επιβεβαίωση και έφυγε. Έχει περάσει πολύς καιρός.

Η Νινάρα μιλούσε για τρυπούλες. Νεούδι όμορφο, τρυφερό, για πολλή αγάπη.

Άλλη διάσταση.

Αμφισβήτηση μιας πραγματικής ιστορίας δεκτή.

Η ουσία της ένα φοβερό πήδημα. Πραγματικό.

Η παραπάνω ιστορία είναι αρκετά πεζή για να είναι φανταστική. Στην άλλη διάσταση δεν προχωρώ, είμαι εγώ και μ'αρέσει.

Βρούβες αλλού.
 

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Μηνύματα
8.954
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Αν μπορώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου για κάτι. Η μη ακρίβεια των διαλόγων. Το μυαλό μου δεν είναι sex-rec tape.

Τα υπόλοιπα σκηνικά έτσι έγιναν.

Εσύ που μιλάς για 50 shades, μπορείς να διαβάζεις ολόκληρο το πόνημα και να μην πηδάς σαν γκόμενα 50 γραμμές. Φίλε μου, η 40αρα έπαιξε, πήρε επιβεβαίωση και έφυγε. Έχει περάσει πολύς καιρός.

Η Νινάρα μιλούσε για τρυπούλες. Νεούδι όμορφο, τρυφερό, για πολλή αγάπη.

Άλλη διάσταση.

Αμφισβήτηση μιας πραγματικής ιστορίας δεκτή.

Η ουσία της ένα φοβερό πήδημα. Πραγματικό.

Η παραπάνω ιστορία είναι αρκετά πεζή για να είναι φανταστική. Στην άλλη διάσταση δεν προχωρώ, είμαι εγώ και μ'αρέσει.

Βρούβες αλλού.
εσυ εισαι ντροπαλος πως γουσταρε να γαμηθει μαζι σου?η ντροπαλοτητα βοηθαει στο σεξ απιλ?
 
OP
OP
Homo_Eroticus

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Μηνύματα
92
Like
0
Πόντοι
0
εσυ εισαι ντροπαλος πως γουσταρε να γαμηθει μαζι σου?η ντροπαλοτητα βοηθαει στο σεξ απιλ?

Φίλος, δεν ορμάω, "ξεκλειδώνω" πρώτα λόγω επιφύλαξης.

Για ρώτα όμως τις γυναίκες. Αν γουστάρουν κάποιον, όταν αυτός ελευθερωθεί από τις ανασφάλειες του, θα του κάτσουν ;

Δεν υπάρχει απόλυτο. Όλα είναι ρευστά. Καταστρέφονται, δημιουργούνται.
 

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Μηνύματα
2.516
Like
165
Πόντοι
16
Homo_Eroticus έχω γίνει homo erectus ;)!!!!! Ήρθε και ο bakouliskos παρακάτω κι έδεσε το γλυκό! :bigdick:
 

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Μηνύματα
642
Like
112
Πόντοι
6
Homo_Eroticus φαίνεται από το ύφος του μυθιστορηματικού σου λόγου ότι ήθελες να γίνεις συγγραφέας αλλά απέτυχες...μάλλον έχεις πολύ φαντασία ή έβλεπες πολύ Californication και νομίζεις πως είσαι ο Hank Moody, ούτε τα μισά απ αυτά που γράφεις δε μοιάζουν αλήθεια...αυτή είναι η γνώμη μου.
 
OP
OP
Homo_Eroticus

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Μηνύματα
92
Like
0
Πόντοι
0
Homo_Eroticus φαίνεται από το ύφος του μυθιστορηματικού σου λόγου ότι ήθελες να γίνεις συγγραφέας αλλά απέτυχες...μάλλον έχεις πολύ φαντασία ή έβλεπες πολύ Californication και νομίζεις πως είσαι ο Hank Moody, ούτε τα μισά απ αυτά που γράφεις δε μοιάζουν αλήθεια...αυτή είναι η γνώμη μου.

Solid Snake δεκτή η γνώμη σου.

Αυτά που αναφέρεις στη συνέχεια μοιάζουν με σήματα μορς στα δικά μου μάτια. Δεν καταφέρνω να αποκρυπτογραφώ κώδικες που δεν γνωρίζω.

Keep being stylish
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom