Νέα

H Γη είναι επίπεδη;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσύ τί λές ;

• Εγώ λέω οτι είναι στρογγυλή

Ψήφοι: 67 26,9%
  • Εγώ λέω ότι είναι επίπεδη

Ψήφοι: 31 12,4%
  • Εγώ λέω ότι είναι τρίγωνη

Ψήφοι: 50 20,1%
  • Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει γή αλλά ζούμε σε ένα χωροχρονικό μάτριξ που απωτυπώνεται σε ένα σημείο

Ψήφοι: 101 40,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    249

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε αμα το 1950 σου ελεγε καποιος οτι σε 50 χρονια στην ευρωπη το να κανεις καμακι σε μια γυναικα θα ειναι αδικημα που τιμωρειται με 750 ευρω προστιμο και η πορνεια θα απαγορευεται με απειλη ποινη φυλακισης ενω αντιθετα οι πουστηδες θα κανουν ξεβρακωτοι παρελασεις στους δρομους, θα παντρευονται και θα κανουν δικα τους παιδια με παρενθετες μητερες η θα υιοθετουν ορφανα μωρα και θα τα μεγαλωνουν θα με πιστευες;
εδω εχουν τρελαθει τα κρατη και οι κοινωνιες, μακαρι να ηταν μονο οι βλαμμενοι επιπεδιστες...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δεν ξερω αν η γη είναι επίπεδη η όχι , αλλα επειδη έχω δει αρκετά βίντεο στο youtube σχετικά , αν δεν κανω λάθος αυτο εδω το εξηγουν με τον ίδιο τρόπο που εξηγουν και την δυση του ήλιου , δηλαδη οτι έχει να κάνει με την όραση του ανθρωπου. Βαζω και ενα βιντεο που βρηκα σχετικό.
Επίσης υσχιρίζονται οτι έχουν 200 αποδείξεις για την επίπεδη γη , ενω λένε οτι οι αποδείξεις για την σφαιρική γη πρέπει να είναι γυρω στις 10 νομίζω ...

Άνθρωπέ μου σύνελθε. Είναι 10 οι αποδείξεις για την καμπυλότητα της Γης οι εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που έχει δημοσιεύσει η ΝΑΣΑ; Ξόδεψαν και ξοδεύουν τρισεκατομμύρια δολάρια για να τα φτιάξουν; πως βουλώνουν το στόμα ΟΛΩΝ των Αστροναυτών που πάνε στους Διαστημικούς Σταθμούς;  Και γιατί τόσα έξοδα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
τυπε αμα το 1950 σου ελεγε καποιος οτι σε 50 χρονια στην ευρωπη το να κανεις καμακι σε μια γυναικα θα ειναι αδικημα που τιμωρειται με 750 ευρω προστιμο και η πορνεια θα απαγορευεται με απειλη ποινη φυλακισης ενω αντιθετα οι πουστηδες θα κανουν ξεβρακωτοι παρελασεις στους δρομους, θα παντρευονται και θα κανουν δικα τους παιδια με παρενθετες μητερες η θα υιοθετουν ορφανα μωρα και θα τα μεγαλωνουν θα με πιστευες;
εδω εχουν τρελαθει τα κρατη και οι κοινωνιες, μακαρι να ηταν μονο οι βλαμμενοι επιπεδιστες...

Προσυπογράφω όλα όσα είπες

stiler

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2013
Like
35
Πόντοι
0
Τελικά δεν σώζεται με τίποτα αυτή η ανθρωπότητα , απορώ πως έχουμε επιβιώσει ως είδος ακόμα.... :think:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Άνθρωπέ μου σύνελθε. Είναι 10 οι αποδείξεις για την καμπυλότητα της Γης οι εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που έχει δημοσιεύσει η ΝΑΣΑ; Ξόδεψαν και ξοδεύουν τρισεκατομμύρια δολάρια για να τα φτιάξουν; πως βουλώνουν το στόμα ΟΛΩΝ των Αστροναυτών που πάνε στους Διαστημικούς Σταθμούς;  Και γιατί τόσα έξοδα;
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο νομίζω πιάνονται σαν μια απόδειξη .... η δυο αποδείξεις αν πιάνονται χωρια , όσες και αν είναι στον αριθμό. Αυτό εννοούσα με τις 10 αποδείξεις.

Επίσης αυτό το 10 αποδείξεις το έχω ακούσει σε κάποιο βίντεο ενος flat earther να υσχιρίζεται οτι οι αποδείξεις είναι 10 η 15 κάτι τέτοιο , μπορεί να είναι και 500 .... Παράδειγμα και ένας globe earther μπορεί να πει οτι οι αποδείξεις για την επίπεδη γη δεν είναι 200 γιατί απο τις 200 οι 190 δεν στέκουν ...

googlis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
4
Like
154
Πόντοι
1
Να ανοίξουμε και μια σελίδα με το ερώτημα αν η Γη κινείται. Τρεμε Γαλιλαίε  :2funny:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Επίσης αυτό το 10 αποδείξεις το έχω ακούσει σε κάποιο βίντεο ενος flat earther να υσχιρίζεται οτι οι αποδείξεις είναι 10 η 15 κάτι τέτοιο , μπορεί να είναι και 500 .... Παράδειγμα και ένας globe earther μπορεί να πει οτι οι αποδείξεις για την επίπεδη γη δεν είναι 200 γιατί απο τις 200 οι 190 δεν στέκουν ...

Οι flat earthers ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που υπερασπιζονται τα δικαιωματα των πακιστανων στις πολιτισμενες χωρες εναντιων των κατοικων αυτης αλλα ποτε κανενας δεν εχει παει ταξιδι στο πακισταν να νιωσει τα δικαιωματα του να μπαινουν σαν πακιστανικες ψωλες στο κωλο του. Ιδια επιχειρηματα. Το ιδιο ισχυει για αυτους που ειναι κατα των εμβολιων, τις μανουλες του fb, αυτων που ειναι υπερ (με ασχημο τροπο) των gay κτλπ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Οι flat earthers ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που υπερασπιζονται τα δικαιωματα των πακιστανων στις πολιτισμενες χωρες εναντιων των κατοικων αυτης αλλα ποτε κανενας δεν εχει παει ταξιδι στο πακισταν να νιωσει τα δικαιωματα του να μπαινουν σαν πακιστανικες ψωλες στο κωλο του. Ιδια επιχειρηματα. Το ιδιο ισχυει για αυτους που ειναι κατα των εμβολιων, τις μανουλες του fb, αυτων που ειναι υπερ (με ασχημο τροπο) των gay κτλπ
Μπορεί να είναι και έτσι , πάντως για το ποιός είναι ο σκοπός του να μπένει στον κόπο η νάσα να μοντάρει φωτογραφίες και βίντεο (αν το κανει) συμφωνα με τους flat earthers το ηλιοκεντρικό μοντέλο με το συμπαν κτλ μας παρακινεί στο να γίνουμε άθεοι , ενω το δικό τους μοντέλο με μονα πράματα την γη και τον θόλο απο πάνω μας , μας πηγαίνει πιο κοντά στο να δεχτούμε οτι αυτά τα έφτιαξε ο θεός.
Τωρα αν κρύβεται καποια θρησκεία η κατι άλλο πίσω απο το κινημα των flat earthers δεν το ξέρω.

Ουτε φυσικά ξέρω αν η νάσα η η ελίτ που κυβερνάει θέλει να μας κάνει άθεους , η απλά θέλει να διαφωνουμε μεταξύ μας η αν θέλουν κάτι άλλο ; ολα αυτά φυσικά ΑΝ υποθέσουμε οτι μας λένε ψέμματα.

Επίσης ενα απο τα επιχειρηματα των flat earthers είναι το οτι μας μαθαίνουν οτι η γη ειναι σφαιρική πριν καν μάθουμε πως να κανουμε μια ερωτηση και οτι αυτό είναι πλύση εγκεφάλου , κάτι που μοιάζει θα έλεγα εγω με την πλύση εγεφάλου που δεχόμαστε και για θρησκευτικά θέματα μικροί.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Ασε που τωρα που το ξανασκέφτομαι η νάσα έχει και έναν ακόμη λόγο , στην επίπεδη γη η νάσα δεν έχει καν λόγο ύπαρξης οπότε τέρμα τα διαστημικα ταξίδια , τέρμα και η νάσα.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Μπορεί να είναι και έτσι , πάντως για το ποιός είναι ο σκοπός του να μπένει στον κόπο η νάσα να μοντάρει φωτογραφίες και βίντεο (αν το κανει) συμφωνα με τους flat earthers το ηλιοκεντρικό μοντέλο με το συμπαν κτλ μας παρακινεί στο να γίνουμε άθεοι , ενω το δικό τους μοντέλο με μονα πράματα την γη και τον θόλο απο πάνω μας , μας πηγαίνει πιο κοντά στο να δεχτούμε οτι αυτά τα έφτιαξε ο θεός.
Τωρα αν κρύβεται καποια θρησκεία η κατι άλλο πίσω απο το κινημα των flat earthers δεν το ξέρω.

Ουτε φυσικά ξέρω αν η νάσα η η ελίτ που κυβερνάει θέλει να μας κάνει άθεους , η απλά θέλει να διαφωνουμε μεταξύ μας η αν θέλουν κάτι άλλο ; ολα αυτά φυσικά ΑΝ υποθέσουμε οτι μας λένε ψέμματα.

Επίσης ενα απο τα επιχειρηματα των flat earthers είναι το οτι μας μαθαίνουν οτι η γη ειναι σφαιρική πριν καν μάθουμε πως να κανουμε μια ερωτηση και οτι αυτό είναι πλύση εγκεφάλου , κάτι που μοιάζει θα έλεγα εγω με την πλύση εγεφάλου που δεχόμαστε και για θρησκευτικά θέματα μικροί.

Στο σχολειο σε μαθαινουν οτι η γη ειναι σφαιρικη για να ξερεις που ζεις.

Ο Ainstain με ολους τους νομους που διατυπωσε και με τους οποιους πορευτικε η NASA ηταν Χριστιανος.

H NASA ποτε δεν εμπλεξε την επιστημη με την θρησκεια.

Η όποια θρησκεια που δεν στηριζω εγω προσωπικα ειναι πολιτικη και κοινωνικη κληρονομια μιας χωρας με καλο ή κακο τροπο. Προσπαθουν να αποβαλουν συγκεκριμενες θρησκειες οπως προσπαθουν να καταργησουν τα συνορα των χωρων. Προσπαθουν να δημιουργησουν εγκεφαλικα μια επιπεδη γη σε ενα επιπεδο μυαλο. Η Nasa δεν εχει καμια σχεση με αυτο. Δεν ειναι αυτος ο σκοπος μιας ομαδας ερευνητων οι οποιοι ξεκινησαν το εργο τους απο πριν τον 19ο αιωνα (Τοτε δεν υπηρχε NASA).

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Προς τους φίλους επιπεδιστες:

ΑΝ η Γη ήταν επίπεδη ταξιδεύοντας είτε ανατολικά είτε δυτικά θα φτάναμε στο τέλος της (ακρη) και θα πέφταμε στο κενό οπως φοβοταν η ανθρωποτητα για χιλιαδες χρονια!

ΕΠΕΙΔΉ όμως μπορείτε να πάρετε ένα ή περισσότερα αεροπλάνα και ταξιδεύοντας μόνο ανατολικά ή μόνο δυτικά να ξαναφτασετε εκεί από όπου ξεκινήσατε (καλύπτοντας όλη την περιφέρεια της Γης), σημαίνει ότι η Γη είναι σφαιρική!

Υποθέτω δεν είχατε διαβάσει ούτε το Γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες του Ιουλίου Βερν ως παιδιά.... συνεπώς αφήστε τους προβληματισμούς και την επιστήμη για τους πιο καλά εκπαιδευμένους συνανθρώπους σας!

Rififis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Ασε που τωρα που το ξανασκέφτομαι η νάσα έχει και έναν ακόμη λόγο , στην επίπεδη γη η νάσα δεν έχει καν λόγο ύπαρξης οπότε τέρμα τα διαστημικα ταξίδια , τέρμα και η νάσα.

Έτσι τύπε...να ακούγονται οι αλήθειες για το ψεύτικο δημιούργημα της NASA που σκοπός του είναι να βολευτούν ορισμένοι και να φτιάξουν τη ζωή τους με αργομισθίες!  :S

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.710
Πόντοι
506
κι όμως φίλε στο πακμαν, που ήταν επίπεδο, μετά το τέρμα δεξιά έβγαινες από αριστερά αυτομάτως...
πες μου ότι δεν το θυμάσαι????
χοχο
εγώ έχω πεισθεί πλέον. ζούμε στην τεραστια βιντεοκοσνόλα ενός εξωγηιουν...
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom