Νέα

H Γη είναι επίπεδη;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσύ τί λές ;

• Εγώ λέω οτι είναι στρογγυλή

Ψήφοι: 67 26,9%
  • Εγώ λέω ότι είναι επίπεδη

Ψήφοι: 31 12,4%
  • Εγώ λέω ότι είναι τρίγωνη

Ψήφοι: 50 20,1%
  • Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει γή αλλά ζούμε σε ένα χωροχρονικό μάτριξ που απωτυπώνεται σε ένα σημείο

Ψήφοι: 101 40,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    249

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Τυπε εντουρο καλη επανοδο!!!

Χασαμε το λιλα... δε γινοντανε να χασουμε και σενα!

:S

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Παιδιά εγώ ασχολούμαι χρόνια με όλες τις θεωρίες συνομωσίας από χόμπι. Η συγκεκριμένη είναι μακράν η πιο ηλίθια θεωρία συνομωσίας και μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο μεγάλος αριθμός υποστηρικτών που έχει. Στην Αμερική έγινε φέτος γκάλοπ και στη νέα γενιά ηλικίας 18-30 ένας στους τρεις έχουν αμφιβολίες για την καμπυλότητα της γης. ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ... nuff said.
Ένα άλλο ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι η νέα γενιά έχει πολύ χαμηλότερο IQ από την προηγούμενη, ίσως αυτό εξηγεί τα νέα κύμματα όπως των flat earthers.

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Παιδιά εγώ ασχολούμαι χρόνια με όλες τις θεωρίες συνομωσίας από χόμπι.
Και γω επειδη ασχολουμαι με θεωριες συνομωσιας φιλος πραγματικα απορω που το θεμα αυτο πηγε δεκα σελιδες.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Τυπε 43 μπηκα αλλα δε ψηφιζω! Τους γραφω σταρχιδια μου

τυπε πες τους πως ακραδαντο επιχειρημα του οτι η γη ειναι ισωμα ειναι τα παγοβουνα που λιωνουνε...
πως δεν πνιγομαστε τυπε μου με τοσο νερο ;
απλο το νερο χυνεται οπως στην πισινα που κανει υπερχείλιση δικε μου και χανεται στο διαστημα...  :gay:

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Τυποι ειναι σοβαρο το θεμα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Το ερωτημα αν το φαινομενο παρουσιαζεται μονο στον Πειραιά ή μπορει να το βρει και στο Λαυριο, το διαβασες?
Αρχιζω να πιστευω οτι αν βγει μια θεωρια οτι η Γη ειναι τριγωνη, θα βρεθουν παλι καποιοι που θα θελουν αποδειξη για το αντιθετο.

Ναι Άλεξ, το διάβασα. Είναι σαφές Red Herring, γι αυτό έκανα τον χαζό και του απάντησα ότι θα συμβεί το ίδιο φαινόμενο, σε όποιο λιμάνι της Γης κι αν πάει, αφού η Γη είναι σφαιρική παντού

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Παιδιά εγώ ασχολούμαι χρόνια με όλες τις θεωρίες συνομωσίας από χόμπι. Η συγκεκριμένη είναι μακράν η πιο ηλίθια θεωρία συνομωσίας και μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο μεγάλος αριθμός υποστηρικτών που έχει. Στην Αμερική έγινε φέτος γκάλοπ και στη νέα γενιά ηλικίας 18-30 ένας στους τρεις έχουν αμφιβολίες για την καμπυλότητα της γης. ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ... nuff said.
Ένα άλλο ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι η νέα γενιά έχει πολύ χαμηλότερο IQ από την προηγούμενη, ίσως αυτό εξηγεί τα νέα κύμματα όπως των flat earthers.

Σου κάνει εντύπωση επειδή έχεις ελιπή ενημέρωση. Οι γνωστοί κύκλοι των εχθρών της λογικής χρησιμοποιούν αθλητές και μουσικούς για να πείσουν αφελείς, αμόρφωτους νέους
Δεν είναι φάρσα, υπάρχει παγκόσμιο κίνημα οπαδών της θεωρίας ότι η Γη είναι επίπεδη - Ο Σακίλ Ο' Νιλ, ο ράπερ B.o.B και πολλοί άλλοι διάσημοι προσηλυτίστηκαν πηγή  
τους ξάφνιασε λίγο όλους ο Κάιρι Ίρβινγκ κατά τη διάρκεια της media day του All-Star Game. Ο λόγος; Ο 24χρονος γκαρντ των Καβαλίερς δήλωσε πως πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη! «Δεν είναι καθόλου μια θεωρία συνωμοσίας. Η Γη είναι επίπεδη», είπε, προκαλώντας την έκπληξη. πηγή

Επισκέπτης
Νομίζω ότι λείπει αυτό το θέμα από εδώ.

Υπάρχουν θεωρίες που λένε και έτσι και αλλιώς.Τελευταία υπάρχει και ένα κίνημα πολιτών, ολόκληρη κοινότητα, που έχει πολλά εκατομμύρια μέλη και κάνει και παγκόσμια συνέδρια και τέτοια που υποστηρίζει ότι η γη είναι επίπεδη και πως τόσα χρόνια μας τα λένε ψέμματα!

Εσείς τι λέτε ότι ισχύει από όλα;

Εγώ λέω ότι ψηφίζεις ΑΝΕΛ και πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν!! :S

OP
OP
anexelektos

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
το θέμα δεν είναι ποια από όλες τις πιθανότητες είναι θεωρία συνωμοσίας αλλά πως αυτοί που πιστεύουν την παλιότερη συνωμοσία, ότι η γη είναι σφαιρική, αρνούνται να συζητήσουν έστω οποιαδήποτε άλλη, νεώτερη θεώρηση, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες επιστημονικές εξελίξεις που καταρρίπτουν παλαιότερες θεωρήσεις

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
το θέμα δεν είναι ποια από όλες τις πιθανότητες είναι θεωρία συνωμοσίας αλλά πως αυτοί που πιστεύουν την παλιότερη συνωμοσία, ότι η γη είναι σφαιρική, αρνούνται να συζητήσουν έστω οποιαδήποτε άλλη, νεώτερη θεώρηση, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες επιστημονικές εξελίξεις που καταρρίπτουν παλαιότερες θεωρήσεις

η παλαιοτερη θεωρια αγαπητε (δεν σε λεω ανιστορητο) ειναι αυτη της επιπεδης γης. Εως τον 15ο αιωνα επι Ιερας εξετασης εκατονταδες χιλιαδες κοσμος που ειχε αλλη αποψη βασανιζοταν μεχρι θανατου...
Φανταζομαι κατι θα χεις ακουσει

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Είσαι απλά ηλίθιος . :heavymetalbig:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Τι να συζητήσουμε; ότι βλέπουμε τη σκιά της Γης στις φάσεις της Σελήνης, γιατί αν ήταν επίπεδη δεν θα τη βλέπαμε με αυτό τον τρόπο; ότι πρώτα βλέπεις τον καπνό, ύστερα την καμινάδα, στη συνέχεια το κατάστρωμα και τελικά τα ίσαλα ενός πλοίου που έρχεται; ότι ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει η Αυστραλία αλλά είναι ταινίες με ηθοποιούς; είναι λογικά όλα αυτά για α τα συζητήσουμε; 

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Καλα για την Αυστραλια ακουγεται πολυ...

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Αυτο το μαλακια θεμα με την επιπεδη γη υπαρχει ακομα και εχει παει 11 σελιδες και την θεματαρα που ανοιξα χθες για της γκομενες απο περιοχη του αγιου δομινικου που στην εφηβεια μεταμορφωνονται σε αγορια και βγαζουν και μαλαπερδα της πηραν το κεφαλι και δεν υπαρχει ποια.Ε ρε αδικη που ειναι η ζωη :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Καλα για την Αυστραλια ακουγεται πολυ...

Να σε πληροφορήσω λοιπόν ότι ο Θείος μου και η Θεία μου είχαν μεταναστεύσει στην Αυστραλία. Γύρισαν με δύο ξαδέλφια που μιλούσαν μέτρια Ελληνικά και τέλεια Αγγλικά. Με δολάρια αρκετά να αγοράσουν ένα μαγαζί. Τι άθλιοι άνθρωποι να μας κοροιδεύουν 20 χρόνια πρέπει να ήταν και να στέλνουν γράμματα στη μάνα μου. Τους σιχαίνομαι τελικά για την πλεκτάνη που μας έστησαν   

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Επειδη βαρεθηκα με τις αντιθεσεις
Πηρα το αστροπυρηνικοδιαστημικοπυραυλοκινητο ποδηλατο μου και πηγα κι εβγαλα μια φωτογραφια για να λυθουν ολες οι αποριες

Συνημμένα

• flat-earth.jpg
    flat-earth.jpg
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 60

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=283152.0;attach=1050126;image[/img[/URL]]

[/quote]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.safe-shop.gr/images/products/2015/07/tapsi-stroggilo-gia-pitsa-33cm-bl1611-1.jpg[/img[/URL]]

σαν ταψι για πιτσα μοιαζει

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Μία θεωρία εξακολουθεί νά ισχύει ως ενδεχομένως αληθινή, όταν μπορεί νά ερμηνεύσει όλα τά φαινόμενα. Άν όχι, γίνεται μουσειακό είδος...
Ας ερμηνεύσουν οι οπαδοί τής επίπεδης γής αυτό τό φαινόμενο καί μετά συζητάμε. Αλλιώς ας πάψουν νά μάς πρήζουν.
Προσωπικά πιστεύω ότι έβγαλαν αυτήν τήν θεωρία καί γιά νά κάνουν τόν κόσμο νά ασχολείτα μέ σαχλαμάρες καί γιά νά συκοφαντήσουν κάθε θεωρία "συνωμοσίας", πολλές εκ τών οποίων ευσταθούν.  
Δεν ξερω αν η γη είναι επίπεδη η όχι , αλλα επειδη έχω δει αρκετά βίντεο στο youtube σχετικά , αν δεν κανω λάθος αυτο εδω το εξηγουν με τον ίδιο τρόπο που εξηγουν και την δυση του ήλιου , δηλαδη οτι έχει να κάνει με την όραση του ανθρωπου. Βαζω και ενα βιντεο που βρηκα σχετικό.

Επίσης υσχιρίζονται οτι έχουν 200 αποδείξεις για την επίπεδη γη , ενω λένε οτι οι αποδείξεις για την σφαιρική γη πρέπει να είναι γυρω στις 10 νομίζω ...

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Τελικα μας αξιζει ο Hitler και επιβαλετται να μας κανει σαπουνια.... 200 αποδειξεις οτι η γη ειναι επιπεδη...

Ας αφησουμε τα καραβια απο πειραια και ραφηνα. Εαν η γη ηταν επιπεδη τοτε θα ειχαμε μια επιπεδη γη με εναν επιπεδο ουρανο παραλληλα σε αυτην και εαν ανεβαιναμε στην κορυφη ενος βουνου και κοιταζαμε αριστερα ή δεξια θα βλεπαμε το διαστημα. Η γη φαινεται επιπεδη λογω της κατευθυνσης του φωτος του ηλιου ταυτοχρονα δε ο ουρανος φαινεται να αγκαλιαζει την γη λογω της αντανακλασης του φωτος προς το διαστημα μεσω της θαλασσας. Το ανθρωπινο ματι αντιλαμβανεται την καμπυλη του ουρανου και οχι της γης γιατι βρισκεται σε χαμηλο υψομετρο και ο οριζοντας χανεται. Οταν ομως εισαι σε μεγαλυτερο υψομετρο π.χ σε αεροπλανο τοτε μπορει καποιος να αντιληφθει την καμπυλοτητα της γης.

Ωστοσο αισθανομαι οτι απανταω σε ντουβαρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom