Νέα

H Γη είναι επίπεδη;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσύ τί λές ;

• Εγώ λέω οτι είναι στρογγυλή

Ψήφοι: 67 26,8%
  • Εγώ λέω ότι είναι επίπεδη

Ψήφοι: 31 12,4%
  • Εγώ λέω ότι είναι τρίγωνη

Ψήφοι: 51 20,4%
  • Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει γή αλλά ζούμε σε ένα χωροχρονικό μάτριξ που απωτυπώνεται σε ένα σημείο

Ψήφοι: 101 40,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    250
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.204
Πόντοι
3.656
Ραφηνα η λαυριο μπορω να παω;; Η μονο πειραια εμφανιζεται αυτο το φενομενο;;;

Πρότεινα Πειραιά για πιο κοντά και λόγω του ότι έρχονται μεγαλύτερα πλοία. Σε οποιοδήποτε λιμάνι πας, θα δεις ακριβώς το ίδιο. Η Γη έχει αυτό το σχήμα σε οποιοδήποτε σημείο της. Θα πας κάπου, ή θα συνεχίσεις να γράφεις, χωρίς να διαπιστώσεις αν λέω αλήθεια ή όχι; 

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Θα παω το απογευμα να δω τυπε! Θενκς!

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.353
θα τρελαθώ πραγματικά...

Τύπε, να φέρω ένα παράθυρο να πηδηχτουμε;

images

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.204
Πόντοι
3.656
θα τρελαθώ πραγματικά...

Γιατί να τρελαθείς; όποιος θέλει να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια την καμπυλότητα της Γης μπορεί να το καταφέρει με αυτή την απλή παρατήρηση. Με τον τρόπο αυτό οι Ίωνες Φιλόσοφοι συνειδητοποίησαν ότι η Γη δεν είναι Επίπεδη. Περίμεναν στο λιμάνι τα Καράβια και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι πρώτα έβλεπαν τα ιστία του Καραβιού, όταν πλησίαζε περισσότερο το κατάστρωμα και τελικά τα Ίσαλα. Όπερ Έδει Δείξαι 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Γιατί να τρελαθείς; όποιος θέλει να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια την καμπυλότητα της Γης μπορεί να το καταφέρει με αυτή την απλή παρατήρηση. Με τον τρόπο αυτό οι Ίωνες Φιλόσοφοι συνειδητοποίησαν ότι η Γη δεν είναι Επίπεδη. Περίμεναν στο λιμάνι τα Καράβια και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι πρώτα έβλεπαν τα ιστία του Καραβιού, όταν πλησίαζε περισσότερο το κατάστρωμα και τελικά τα Ίσαλα. Όπερ Έδει Δείξαι 
Το ερωτημα αν το φαινομενο παρουσιαζεται μονο στον Πειραιά ή μπορει να το βρει και στο Λαυριο, το διαβασες?

Αρχιζω να πιστευω οτι αν βγει μια θεωρια οτι η Γη ειναι τριγωνη, θα βρεθουν παλι καποιοι που θα θελουν αποδειξη για το αντιθετο.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.659
Πόντοι
3.427
Η γη είναι επίπεδη και ο γάιδαρος πετάει ... τέλος !!!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.852
Πόντοι
3.656

τυπεην τον παρεξηγεις τον τυπο iakovo που λεει οτι το προτυπο σου ειναι ο ντοπας    :S :S :S

ειναι επειδη και εσυ ανοιγεις θρεντ με εγκληματιες οπως ανοιγε και εκεινη  η ντοπαsandra  :2funny: :2funny: :2funny: :gay: :effemine:

τυπε ομως μαλλον συμπτωση θα ειναι    :S :S :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
τυπεην τον παρεξηγεις τον τυπο iakovo που λεει οτι το προτυπο σου ειναι ο ντοπας     :S :S :S

ειναι επειδη και εσυ ανοιγεις θρεντ με εγκληματιες οπως ανοιγε και εκεινη  η ντοπαsandra  :2funny: :2funny: :2funny: :gay: :effemine:

τυπε ομως μαλλον συμπτωση θα ειναι    :S :S :S
Tυπε δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο τυπος ο ντοπαsandra αλλα ουτε και με νοιαζει κιολας εγω ειμαι ο Nekrothaftis του bou.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom