Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.353
το νήμα τρολάρει το site ή πραγματικά συζητάμε περί του σχήματος του κακόμοιρου πλανήτη μας?
Κουβέντα να γίνεται τύπε
το νήμα τρολάρει το site ή πραγματικά συζητάμε περί του σχήματος του κακόμοιρου πλανήτη μας?
Ραφηνα η λαυριο μπορω να παω;; Η μονο πειραια εμφανιζεται αυτο το φενομενο;;;
Θα παω το απογευμα να δω τυπε! Θενκς!
Θα παω το απογευμα να δω τυπε! Θενκς!
θα τρελαθώ πραγματικά...
Tύπε εισαι ενηλικος? Ψηφιζεις κιολας? Με τρομαζει αυτο.Θα παω το απογευμα να δω τυπε! Θενκς!
Tύπε εισαι ενηλικος? Ψηφιζεις κιολας? Με τρομαζει αυτο.
Τραγικο. Να υποθεσω οπαδος του Σωρρα?Τυπε 43 μπηκα αλλα δε ψηφιζω! Τους γραφω σταρχιδια μου
θα τρελαθώ πραγματικά...
Τραγικο. Να υποθεσω οπαδος του Σωρρα?
Το ερωτημα αν το φαινομενο παρουσιαζεται μονο στον Πειραιά ή μπορει να το βρει και στο Λαυριο, το διαβασες?Γιατί να τρελαθείς; όποιος θέλει να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια την καμπυλότητα της Γης μπορεί να το καταφέρει με αυτή την απλή παρατήρηση. Με τον τρόπο αυτό οι Ίωνες Φιλόσοφοι συνειδητοποίησαν ότι η Γη δεν είναι Επίπεδη. Περίμεναν στο λιμάνι τα Καράβια και κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν ότι πρώτα έβλεπαν τα ιστία του Καραβιού, όταν πλησίαζε περισσότερο το κατάστρωμα και τελικά τα Ίσαλα. Όπερ Έδει Δείξαι
Καλα φιλε μου, με συγχωρεις που ενοχλησαΟχι οχι καμια σχεση!!! Οπαδος του ΚΜΑΝ2!
Καλα φιλε μου, με συγχωρεις που ενοχλησα
Η γη είναι επίπεδη ο γάιδαρος πετάει ... τέλος !!!
Τύπε τα σκατά που χέζεις αν δέν τα δείς,δεν τα πιστεύεις ?Καλα ρε τυπε εχεις τα δικια σου αλλα εγω οτιδηποτε δεν εχω δει μετα ματια μου ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
οχι τυπε :S :S :S
Tυπε δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο τυπος ο ντοπαsandra αλλα ουτε και με νοιαζει κιολας εγω ειμαι ο Nekrothaftis του bou.τυπεην τον παρεξηγεις τον τυπο iakovo που λεει οτι το προτυπο σου ειναι ο ντοπας :S :S :S
ειναι επειδη και εσυ ανοιγεις θρεντ με εγκληματιες οπως ανοιγε και εκεινη η ντοπαsandra
τυπε ομως μαλλον συμπτωση θα ειναι :S :S :S