Το φαινόμενο ίσως να μπορεί να εξηγηθεί στην επίπεδη γη , εγώ δεν ξέρω να το εξηγήσω , από την άλλη νομίζω ότι το ίδιο φαινόμενο το χρησιμοποιούν και οι επιπεδιστες λέγοντας ότι αυτό έπρεπε να συμβαίνει μόνο στον βόρειο πόλο , όσον αφορά την εκτόξευση που λες δεν το έγραψα πολύ ξεκάθαρα , έπρεπε να πω πως ήθελα αλλά δέκα χρόνια για να γεννηθω , ανταυτου έγραψα -10.Εκτός από όλα τα άλλα που έγραψα, αυτός είναι ο ήλιος του Μεσονυχτίου, έχω παρατηρήσει το φαινόμενο όταν είχα πάει στο Τρονχάιμ, στη Δανία. Ο Ήλιος στις 12 η ώρα τα Μεσάνυχτα φτάνει στο κατώτερο επίπεδο του Ορίζοντα και στη συνέχεια ξαναανεβαίνει, είναι πολύ εντυπωσιακό. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί δεν τον βλέπουμε στην Ελλάδα της Επίπεδης Γης;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
H Γη είναι επίπεδη;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 668
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τ οι επιπεδιστες λέγοντας ότι αυτό έπρεπε να συμβαίνει μόνο στον βόρειο πόλο ,
Αν είχες τελειώσει το δημοτικό, θα ήξερες ότι ο άξονας της γης έχει κλίση περίπου 23 μοιρών και για αυτό ΔΕΝ έχουμε σε όλα τα πλάτη 12 μέρες μέρα και 12 νύκτα. Αυτό απαντά σε καμιά 10ρια "επιχειρήματα" του video.
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
καλημερα. μα τον Θεο εχω μεινει αναυδος με την απιστευτη - υπερτατη θα ελεγα - επιστημονικη αναλυση του συναδελφου - ουτε το ονομα του δεν ειμαι αξιος να αναφερω - σχετικα με την υπαρξη του Τριτου Πολου. Πραγματικα η ζωη μου μετα απο αυτη την αναλυση πηρε αλλο νοημα μιας και πλεον δεν αισθανομαι μονος σε αυτην την ζωη....
Πρεπει απλα να συμπηρωσω οτι εδω στην περιοχη μου υπαρχει μια τετοια σκουληκοτρυπα που βγαζει ΑΚΡΙΒΩΣ στο τελευταιο σημειο του Πόλου Αυτου . στο σημειο που Δεν εχει περασει ΟΛΟ το σιροπι με αποτελεσμα να επικρατει Ξηρασια και για αυτο οι G8 συνεδριαζουν συνεχως και ειμαι καλα πληροφορημενος οτι για τον ιδιο λογο ο TRUMP εκανε πισω για την συμφωνια για το κλίμα . Μαλον ειναι Δακτυλος Τερκενληο οποιος μαλον απειλησε με Εμπαργκο την Αμερικη και το γατακι ο Προεδρας εκανε Πισω..... Ζουμε δραματικες στιγμες για τον πλανητη ...
Πρεπει απλα να συμπηρωσω οτι εδω στην περιοχη μου υπαρχει μια τετοια σκουληκοτρυπα που βγαζει ΑΚΡΙΒΩΣ στο τελευταιο σημειο του Πόλου Αυτου . στο σημειο που Δεν εχει περασει ΟΛΟ το σιροπι με αποτελεσμα να επικρατει Ξηρασια και για αυτο οι G8 συνεδριαζουν συνεχως και ειμαι καλα πληροφορημενος οτι για τον ιδιο λογο ο TRUMP εκανε πισω για την συμφωνια για το κλίμα . Μαλον ειναι Δακτυλος Τερκενληο οποιος μαλον απειλησε με Εμπαργκο την Αμερικη και το γατακι ο Προεδρας εκανε Πισω..... Ζουμε δραματικες στιγμες για τον πλανητη ...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Το τροντχαιμ ειναι στη νορβηγια
Ναι, έχεις δίκιο. Ο Δαίμων του πληκτρολογίου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Το φαινόμενο ίσως να μπορεί να εξηγηθεί στην επίπεδη γη , εγώ δεν ξέρω να το εξηγήσω , από την άλλη νομίζω ότι το ίδιο φαινόμενο το χρησιμοποιούν και οι επιπεδιστες λέγοντας ότι αυτό έπρεπε να συμβαίνει μόνο στον βόρειο πόλο , όσον αφορά την εκτόξευση που λες δεν το έγραψα πολύ ξεκάθαρα , έπρεπε να πω πως ήθελα αλλά δέκα χρόνια για να γεννηθω , ανταυτου έγραψα -10.
Ίσως; Ακούω την εξήγηση. Αν η Γη είναι επίπεδη, όλες οι χώρες θα έπρεπε να βλέπουν τον ίδιο ήλιο, όπως και τα ίδια αστέρια. Πες λογική εξήγηση
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.372
- Πόντοι
- 3.656
η γη δεν υπαρχει ρε μακακες, ξυπνατε προβατα!!!!Τοσες σελιδες μαλωνουν οι μαλακες που υποστηριζουν οτι η γη ειναι στρογγυλη με τους μαλακες που υποστηριζουν οτι η γη ειναι επιπεδη...ολοι ομως κανουν τουμπεκι για εμας που υποστηριζουμε οτι η γη ειναι τριγωνη... :S
Έχουν μια θεωρία για τον ήλιο αλλά καλύτερα να βρω κανένα βίντεο που τα εξηγεί καλύτερα εγώ άμα προσπαθήσω να το εξηγήσω μάλλον θα χρειαστώ κανένα σεντόνι και το πιθανότερο θα είναι να μην βγάλει και νόημα.Ίσως; Ακούω την εξήγηση. Αν η Γη είναι επίπεδη, όλες οι χώρες θα έπρεπε να βλέπουν τον ίδιο ήλιο, όπως και τα ίδια αστέρια. Πες λογική εξήγηση
Στο βίντεο που είχα ποσταρει στο άλλο το παρόμοιο νημα υπάρχουν και τα δυο τελικα , λεει και για τα αστερια και για τον ηλιο. βαζω το λινκ απο το ποστ μου.
Για τα αστερια λεει απο το 3:30 - 5:00
Για τον ηλιο απο το 29:00 - 31:40
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Η γη δεν ειναι σφαιρικη! Και δεν αστειευομε τυπε ειναι η αποψη μου!Αστειευεσαι ελπιζω
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Στο βίντεο που είχα ποσταρει στο άλλο το παρόμοιο νημα υπάρχουν και τα δυο τελικα , λεει και για τα αστερια και για τον ηλιο. βαζω το λινκ απο το ποστ μου.
Να είσαι καλά. Έκανα καινούργιο συκώτι με αυτό που λέει για την μπάλα του τένις και τον Ισημερινό. Όσο για τα αστέρια. Δεν απαντάει στην ερώτηση που έκανα. Βλέπουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια αστέρια σε οποιοδήποτε σημείο της Γης; Η απόδειξη είναι απλή. Φωτογράφισε ουρανό στην Ελλάδα. Φωτογράφισε ουρανό στο Πούκετ. Βλέπεις ακριβώς την ίδια εικόνα του ουρανού; ΟΧΙ. Όσο για τον Ήλιο. Δίνει δικές του αποστάσεις. ΞΑΝΑ. Που είδες να δίνει την παραμικρή απόδειξη για την απόσταση που μας δίνει; 2ον. Που είδες να δίνει την εξήγηση για τον Ήλιο του Μεσονυκτίου; είδα τις ώρες που πρότεινες και δεν αναφέρει τίποτα για το φαινόμενο. Τελικά δεν απάντησες στις ερωτήσεις που σου έκανα. Πήγες στον Πειραιά με ένα ζευγάρι καλά κυάλια για να δεις με τα ίδια σου τα μάτια την βαθμιαία εμφάνιση / εξαφάνιση ενός πλοίου; Ποια είναι τα στοιχεία σου και είσαι σίγουρος ότι η εκτόξευση του Απόλλων 11 που παρακολούθησε όλος ο κόσμος σε απ' ευθείας σύνδεση ήταν ψεύτικη ταινία; Για ποιο λόγο οι εχθροί των Αμερικάνων δεν τους ξεμπρόστιασαν;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Η γη δεν ειναι σφαιρικη! Και δεν αστειευομε τυπε ειναι η αποψη μου!
Αν δεν τρολάρεις μπορείς εσύ να απαντήσεις σε όσα ρώτησα τον πιο πάνω επιπεδιστή;
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Το πιο ωραίο είναι ότι οι flat earthers παραδέχονται ότι όλοι οι άλλοι πλανήτες και τα ουράνια σώματα είναι στρογγυλά ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ την γη...
Μια μεγάλη τρολιά είναι που αποτυπώνει το ποσοστό δύναμης της μαλακίας απέναντι στην αποδεικτική λογική επί εποχής ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων. Χρήσιμο γκάλοπ για φιλόδοξους προπαγανδιστές κάθε είδους.
Αυτά που ρωτάς ίσως να υπάρχουν σε άλλα βίντεο , ισως και οχι ... τέλος πάντων εγω επειδη δεν έχω πειστεί 100% ουτε για την επιπεδότητα της γης , ουτε και για την σφαιρικότητα ...Να είσαι καλά. Έκανα καινούργιο συκώτι με αυτό που λέει για την μπάλα του τένις και τον Ισημερινό. Όσο για τα αστέρια. Δεν απαντάει στην ερώτηση που έκανα. Βλέπουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια αστέρια σε οποιοδήποτε σημείο της Γης; Η απόδειξη είναι απλή. Φωτογράφισε ουρανό στην Ελλάδα. Φωτογράφισε ουρανό στο Πούκετ. Βλέπεις ακριβώς την ίδια εικόνα του ουρανού; ΟΧΙ. Όσο για τον Ήλιο. Δίνει δικές του αποστάσεις. ΞΑΝΑ. Που είδες να δίνει την παραμικρή απόδειξη για την απόσταση που μας δίνει; 2ον. Που είδες να δίνει την εξήγηση για τον Ήλιο του Μεσονυκτίου; είδα τις ώρες που πρότεινες και δεν αναφέρει τίποτα για το φαινόμενο. Τελικά δεν απάντησες στις ερωτήσεις που σου έκανα. Πήγες στον Πειραιά με ένα ζευγάρι καλά κυάλια για να δεις με τα ίδια σου τα μάτια την βαθμιαία εμφάνιση / εξαφάνιση ενός πλοίου; Ποια είναι τα στοιχεία σου και είσαι σίγουρος ότι η εκτόξευση του Απόλλων 11 που παρακολούθησε όλος ο κόσμος σε απ' ευθείας σύνδεση ήταν ψεύτικη ταινία; Για ποιο λόγο οι εχθροί των Αμερικάνων δεν τους ξεμπρόστιασαν;
(μηπως έχουν δίκιο τελικά οι τριγωνιστές ; )
Και στην τελική ακόμα και αν μπορούσα να αποδείξω οτι η γη είναι επίπεδη (που δεν μπορώ) δεν νομίζω να έπαιρνα κανένα νόμπελ η κάτι τέτοιο οπότε θα σταματήσω εδω.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
(μηπως έχουν δίκιο τελικά οι τριγωνιστές ; )
Ζήτω οι πατατιστές
Το πιο ωραίο είναι ότι οι flat earthers παραδέχονται ότι όλοι οι άλλοι πλανήτες και τα ουράνια σώματα είναι στρογγυλά ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ την γη...
Σε αυτό έχω ακούσει απάντηση σε στυλ ανέκδοτο , νομίζω απο flat earther το είχα ακούσει , λεει : επειδη οι μπάλες του μπιλιάρδου είναι στρόγγυλες δεν σημαίνει οτι θα είναι στρόγγυλο και το τραπέζι του μπιλιάρδου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις