You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
H Γη είναι επίπεδη;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 668
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τελικά όλοι δίκιο είχαμε , όπως βλέπω στην φωτο είναι και σφαιρική (λίγο) και επίπεδη , και τρίγωνη
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.694
- Πόντοι
- 3.656
Αυτά που ρωτάς ίσως να υπάρχουν σε άλλα βίντεο , ισως και οχι ... τέλος πάντων εγω επειδη δεν έχω πειστεί 100% ουτε για την επιπεδότητα της γης , ουτε και για την σφαιρικότητα ...
(μηπως έχουν δίκιο τελικά οι τριγωνιστές ; )
Και στην τελική ακόμα και αν μπορούσα να αποδείξω οτι η γη είναι επίπεδη (που δεν μπορώ) δεν νομίζω να έπαιρνα κανένα νόμπελ η κάτι τέτοιο οπότε θα σταματήσω εδω.
Με λίγα λόγια πέταξες έναν εξωφρενικό ισχυρισμό, χωρίς να μπεις στον κόπο να τον διασταυρώσεις. Και ναι, αν μπορούσες να αποδείξεις ότι η Γη είναι επίπεδη, θα έπαιρνες Νόμπελ και θα γινόσουν Παγκόσμια Γνωστός, όπως ο Κοπέρνικος και ο Γαλιλαίος. Και με ελαφριά αμνησία, αποφεύγεις να αναφέρεις ότι ένα Σαββατοκύριακο μπορείς να πας μέχρι τον Πειραιά και να κάνεις το πείραμα που σου υπέδειξα. Καλό υπόλοιπο πάντως. Η Αλήθεια, απλά υπάρχει. Το ψέμα, πρέπει να εφευρεθεί
γιατι δινετε "βημα" σε ηλιθιους, και τρολλ? μην ασχοληστε με το θεμα.. Ελεος .. το θεμα εχει λυθει χιλιαδες χρονια πριν, απο τον Αρισταρχο, απο τον Ερατοσθενη,ο οποιος μετρησε και την διαμετρο της γης και τη περιφερεια με τα μεσα της εποχης του.Ειναι δυνατον σημερα που επισκεπτομαστε αλλους πλανητες να δινουμε βαση στις ηλιθιοτητες καποιων ψυχανωμαλων και ψυχοπαθων? δεν χρειαζεται να γινεται καν συζητηση για το θεμα.. Αυτο θελουν.. Προτεινω να διαγραφει το νημα.. δεν μπορουμε να επιτρεψουμε να γυριζουμε στον μεσαιωνα! Ευχαριστω..
Ο ισχυρισμός μου στην ουσία ήταν το ότι οι επιπεδιστες ισχυρίζονται ότι έχουν 200 αποδείξεις , το αν ευσταθεί έστω και μια από αυτές δεν το ξέρω , προφανώς αν το ηλιοκεντρικό μοντέλο είναι το σωστό δεν ευσταθεί καμία. Επίσης είπα ότι άκουσα από επιπεδιστη να ισχυρίζεται ότι εχωντας μελετήσει τι απαντάει η νασα σχετικά με το θέμα κατέληξε ότι τα επιχειρήματα της νασα είναι λίγα στον αριθμό , νομίζω 10 είχε πει και μάλιστα δεν τα είχε αναφέρει ούτε ονομαστικά.Με λίγα λόγια πέταξες έναν εξωφρενικό ισχυρισμό, χωρίς να μπεις στον κόπο να τον διασταυρώσεις. Και ναι, αν μπορούσες να αποδείξεις ότι η Γη είναι επίπεδη, θα έπαιρνες Νόμπελ και θα γινόσουν Παγκόσμια Γνωστός, όπως ο Κοπέρνικος και ο Γαλιλαίος. Και με ελαφριά αμνησία, αποφεύγεις να αναφέρεις ότι ένα Σαββατοκύριακο μπορείς να πας μέχρι τον Πειραιά και να κάνεις το πείραμα που σου υπέδειξα. Καλό υπόλοιπο πάντως. Η Αλήθεια, απλά υπάρχει. Το ψέμα, πρέπει να εφευρεθεί
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
O βλακας που το εγραψε αυτο, τι εννοει με την λεξη "κατω"?
Κατω σημαινει προς την μαζα, προς την ξηρα. Οχι το "κατω" στο κενο του συμπαντος. Που στο κατω κατω γιατι να μην αντιληφθουμε την Γη αναποδα ή πλαγια? Ποιος λεει οτι ο βορρας ειναι "πανω" στο συμπαν και ο νοτος "κατω"?
Εγω αναρωτιεμαι, οσοι τα γραφουν αυτα, ψηφιζουν? εχουν οικογενειες? δουλειες? μεγαλωνουν παιδια? ασκουν επαγγελμα?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.141
- Πόντοι
- 5.006
Τυπε λες για εκεινον τον επιπεδιστη που εχει το βουλκανιζατερ με τις τσιμουχες στην λεωφορο ποσειδωνος?Ο ισχυρισμός μου στην ουσία ήταν το ότι οι επιπεδιστες ισχυρίζονται ότι έχουν 200 αποδείξεις , το αν ευσταθεί έστω και μια από αυτές δεν το ξέρω , προφανώς αν το ηλιοκεντρικό μοντέλο είναι το σωστό δεν ευσταθεί καμία. Επίσης είπα ότι άκουσα από επιπεδιστη να ισχυρίζεται ότι εχωντας μελετήσει τι απαντάει η νασα σχετικά με το θέμα κατέληξε ότι τα επιχειρήματα της νασα είναι λίγα στον αριθμό , νομίζω 10 είχε πει και μάλιστα δεν τα είχε αναφέρει ούτε ονομαστικά.
Ωραιος τυπος.... τα ειχαμε πει ενα απογευμα που κατερριψε τους ισχυρισμους της νασα σε ενα διωρακι..
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
Στο διαστημα καταργουντε οι εννοιες :O βλακας που το εγραψε αυτο, τι εννοει με την λεξη "κατω"?
Κατω σημαινει προς την μαζα, προς την ξηρα. Οχι το "κατω" στο κενο του συμπαντος. Που στο κατω κατω γιατι να μην αντιληφθουμε την Γη αναποδα ή πλαγια? Ποιος λεει οτι ο βορρας ειναι "πανω" στο συμπαν και ο νοτος "κατω"?
Εγω αναρωτιεμαι, οσοι τα γραφουν αυτα, ψηφιζουν? εχουν οικογενειες? δουλειες? μεγαλωνουν παιδια? ασκουν επαγγελμα?
" πανω,κατω,αριστερα,δεξια,βορεια,νοτια,ανατολικα,δυτικα,οριζοντια,καθετα,πλαγια,λοξα,κτλ"
Mαλάκας ήταν,οι ταξιτζήδες τα καταρρίπτουν σε 12 λεπτά.Ολοι οι ταξιτζήδες!!Τυπε λες για εκεινον τον επιπεδιστη που εχει το βουλκανιζατερ με τις τσιμουχες στην λεωφορο ποσειδωνος?
Ωραιος τυπος.... τα ειχαμε πει ενα απογευμα που κατερριψε τους ισχυρισμους της νασα σε ενα διωρακι..
Ισως γιατί δεν είναι κάτω αλλά προς το κέντρο της Γης;
Τύπε θα έπρεπε να αναρωτιέσαι πως ζουν όλοι αυτοί χωρίς να ξεχνάνε να αναπνέουν!!!O βλακας που το εγραψε αυτο, τι εννοει με την λεξη "κατω"?
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Νομίζω ότι λείπει αυτό το θέμα από εδώ.
Υπάρχουν θεωρίες που λένε και έτσι και αλλιώς.Τελευταία υπάρχει και ένα κίνημα πολιτών, ολόκληρη κοινότητα, που έχει πολλά εκατομμύρια μέλη και κάνει και παγκόσμια συνέδρια και τέτοια που υποστηρίζει ότι η γη είναι επίπεδη και πως τόσα χρόνια μας τα λένε ψέμματα!
Εσείς τι λέτε ότι ισχύει από όλα;
Θα είσαι στην προκριματική φαση για MR MALAKAS
O βλακας που το εγραψε αυτο, τι εννοει με την λεξη "κατω"?
Τυπε και συ δε θα πρεπενα σαι πολυ περηφανος για τον εαυτο σου...
50 χρονω και να χεις γκομενα λες κι εισαι 17, αντι να χεις γυναικα παιδια και ισως κανα εγγονι...
50 χρονω και να γραφεις ακομα σε σαιτ για πουτανες...
Δεν εισαι και το καλυτερο παραδειγμα για τη νεολαια...
Σκεψου το :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
Θα είσαι στην προκριματική φαση για MR MALAKAS
Απο την άλλη αμα το σκεφτεις να είσαι δικηγορος , δηλαδη να τα βλέπεις απο πρωτο χερι τι γινεται με τα διαζύγια και να πας να παντρευτείς ; Αντε καποιος αλλος ίσως να είχε δικαιολογία γιατι ισως δεν ηξερε ; Και ενα βίντεο σχετικό με τον γάμο , αν και αυτο είναι μάλλον για το θεμα "δημιουργια οικογενιας αξίζει η οχι" αλλα τέλος πάντων.Τυπε και συ δε θα πρεπενα σαι πολυ περηφανος για τον εαυτο σου...
50 χρονω και να χεις γκομενα λες κι εισαι 17, αντι να χεις γυναικα παιδια και ισως κανα εγγονι...
50 χρονω και να γραφεις ακομα σε σαιτ για πουτανες...
Δεν εισαι και το καλυτερο παραδειγμα για τη νεολαια...
Σκεψου το :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27