Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Δεν ξέρω εάν τα τρώει, αλλά ξερω οτι εάν δεν τα τρώει θα γίνει χοντρή κάποια στιγμή :Sτα ιδια τρωει κ η ορκα σου κ διατηρει την κορμαρα της..? :S
Δεν ξέρω εάν τα τρώει, αλλά ξερω οτι εάν δεν τα τρώει θα γίνει χοντρή κάποια στιγμή :Sτα ιδια τρωει κ η ορκα σου κ διατηρει την κορμαρα της..? :S
Δεν ξέρω εάν τα τρώει, αλλά ξερω οτι εάν δεν τα τρώει θα γίνει χοντρή κάποια στιγμή :S
Δεν ξέρω εάν τα τρώει, αλλά ξερω οτι εάν δεν τα τρώει θα γίνει χοντρή κάποια στιγμή :S
Εντάξει ρε σελεμπς, τρία βάζουμε όταν παρακολουθεί ο λαομισητος. Αφού λείπει σταρχιδια μας 2.99 :S
υγ ρε νιμου 3 ειπαμε :S :S :S
τυπε ειναι η συνηθεια που εγινε λατρεια :S :S :S τι 2,99 απ τα λιντλ ειναι αυτα ρε? :S :S :SΕντάξει ρε σελεμπς, τρία βάζουμε όταν παρακολουθεί ο λαομισητος. Αφού λείπει σταρχιδια μας 2.99 :S
Τύπε εδω η γη είναι επίπεδη, στα τρία :S θα κολλήσουμετυπε ειναι η συνηθεια που εγινε λατρεια :S :S :S τι 2,99 απ τα λιντλ ειναι αυτα ρε? :S :S :S
τυπε θα στο αποκαλυψω αλλα θελω να σαι ψυχραιμος..η γη εχει σχημα τριγωνου(πανοραματος συγκεκριμενα) εξου και τα 3 :S να μεινει μεταξυ μας αυτο :S :S :SΤύπε εδω η γη είναι επίπεδη, στα τρία :S θα κολλήσουμε
Είσαι παραπάνω από αδερφόςτυπε θα στο αποκαλυψω αλλα θελω να σαι ψυχραιμος..η γη εχει σχημα τριγωνου(πανοραματος συγκεκριμενα) εξου και τα 3 :S να μεινει μεταξυ μας αυτο :S :S :S
Τι έγινε?Συρμα νιαμου... :S :S :S
εχεις π.μΤι έγινε?
Μην ξεχνάς ότι εδώ οι μισοί απαντάνε για πλάκα. Στο Αμέρικα τα πιστεύουν.Μέχρι στιγμής οι φλατερθερς στην Ελλάδα από το poll του bou αγγίζουν το 18%. Τελικά είμαστε πιο έξυπνος λαός από τους Αμερικάνους οι οποίοι είναι γύρω στο 30% φλατέρθερς. Μην σας κάνει εντύπωση το μέγεθος του thread πάντως με τόσα βιντεάκια στο youtube που έχουν βγει υπέρ της επίπεδης γης. Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση είναι πως δεν έχει εμφανιστεί κανένας γκουρού φλατερθερ ακόμα στο thread να αρχίσει να μας διασκεδάζει λίγο.
Φίλε Αλεξ πολλά ερωτηματικά έβαλες και θα καεί κανένένας ενκέφαλος προσπαθώντας να τα λήσει....O βλακας που το εγραψε αυτο, τι εννοει με την λεξη "κατω"?
Κατω σημαινει προς την μαζα, προς την ξηρα. Οχι το "κατω" στο κενο του συμπαντος. Που στο κατω κατω γιατι να μην αντιληφθουμε την Γη αναποδα ή πλαγια? Ποιος λεει οτι ο βορρας ειναι "πανω" στο συμπαν και ο νοτος "κατω"?
Εγω αναρωτιεμαι, οσοι τα γραφουν αυτα, ψηφιζουν? εχουν οικογενειες? δουλειες? μεγαλωνουν παιδια? ασκουν επαγγελμα?
Ψέμα παντού βρε αδερφέ.... Ορίστε το αλφάδι την δείχνει επίπεδη...Η επιστήμη μίλησε με αποδείξεις!!