Νέα

H Γη είναι επίπεδη;;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα anexelektos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εσύ τί λές ;

  • Εγώ λέω οτι είναι στρογγυλή

    Ψήφοι: 67 26,9%
  • Εγώ λέω ότι είναι επίπεδη

    Ψήφοι: 31 12,4%
  • Εγώ λέω ότι είναι τρίγωνη

    Ψήφοι: 50 20,1%
  • Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει γή αλλά ζούμε σε ένα χωροχρονικό μάτριξ που απωτυπώνεται σε ένα σημείο

    Ψήφοι: 101 40,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    249

Panaghss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2018
Μηνύματα
27
Κριτικές
21
Like
879
Πόντοι
990
Μην ξεχνάς ότι εδώ οι μισοί απαντάνε για πλάκα. Στο Αμέρικα τα πιστεύουν.
Εγώ είμαι από τους άλλους μισούς... τελικα ρε παιδιά τι είναι αυτή η γη;;;.... επίπεδεδη η στρογγυλή;;...
 

pannap

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιουλ 2018
Μηνύματα
45
Κριτικές
19
Like
1.046
Πόντοι
1.010
Τελικά που κατέληξε ρε παιδιά η κουβέντα; είναι επίπεδη η στρογγυλή; κινητε η είναι στασιμη;
 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.938
Like
11.163
Πόντοι
2.606
Φίλε Αλεξ πολλά ερωτηματικά έβαλες και θα καεί κανένένας [size=40pt]ενκέφαλος [/size]προσπαθώντας να τα λήσει....
Αναρωτιέσαι αν ψηφίζουν χα χα και πως νομίζεις βγήκε ο σύριζα κυβέρνιση;;;
Υπάρχουν πολοί  :2funny: :2funny: :2funny:  συνέλληνες φίλε με αικιού ραδικιού αλλά το χειρότερο είναι ότι μας ψεκάζουν χαιβανίτηδα και αναβλητικότητα και έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια!...



ΠΑΙΣΤΑ ΡΑΙ ΣΟΙ ΠΑΝΑΓΕΙ ΓΑΜΩ ΤΥΝ ΤΡΑΙΛΛΑ ΜΟΥ ΜΑΙΣΣΑ!
 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.938
Like
11.163
Πόντοι
2.606
ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ,σου ευχηθηκα ρε συ να ζησεις 1000χρονια?τουλαχιστον τον τελευταιο μηνα?αν οχι ρε φιλε να τα ζησεις γαμω τον ολυμπιακο σου.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ......ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ!
ευγε... :hi: :kneel:
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.790
Like
14.505
Πόντοι
3.656
Τελικά που κατέληξε ρε παιδιά η κουβέντα; είναι επίπεδη η στρογγυλή; κινητε η είναι στασιμη;

Η κουβέντα είναι αδύνατο να καταλήξει. Οι Επιστημονικά σκεπτόμενοι θα αραδιάζουν στοιχεία και επιχειρήματα. Οι πιστοί της επίπεδης γης θα συνεχίσουν να πιστεύουν ότι θέλουν και θα θεωρούν όλα τα στοιχεία (φωτογραφίες, βίντεο κλπ) κατασκευασμένα από τη Νέα Τάξη που θέλει να εξαφανίσει το χριστιανισμό. Η Γη είναι επίπεδη και ακίνητη, θεμελιωμένη γερά στο Σύμπαν κι ο ήλιος γυρίζει γύρω της. Το γράφει η Βίβλος αφού
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Η κουβέντα είναι αδύνατο να καταλήξει. Οι Επιστημονικά σκεπτόμενοι θα αραδιάζουν στοιχεία και επιχειρήματα. Οι πιστοί της επίπεδης γης θα συνεχίσουν να πιστεύουν ότι θέλουν και θα θεωρούν όλα τα στοιχεία (φωτογραφίες, βίντεο κλπ) κατασκευασμένα από τη Νέα Τάξη που θέλει να εξαφανίσει το χριστιανισμό. Η Γη είναι επίπεδη και ακίνητη, θεμελιωμένη γερά στο Σύμπαν κι ο ήλιος γυρίζει γύρω της. Το γράφει η Βίβλος αφού

Σιγα σιγα μαζευονται ακλονητα στοιχεια επιστημονικα και μη, σχετικα με το ερωτημα ωστε να δοθει μια για παντα λυση.
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Ολα για την ωρα δειχνουν οτι η γη ειναι οντως επιπεδη και μια μεγαλη και επικινδυνη σκευωρια παιζεται στις πλατες των λαων!
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Ρε παιδια δεν μπορει παρα να ειναι επιπεδη...
Εαν δεν ηταν και ηταν στρογγυλη θα πεφτανε οσοι ηταν απο κατω (ωκεανοι, ανθρωποι, ζωα κλπ)

Το πανω/κατω ειναι ευκολο:
Πανω ειναι οτι βλεπεις οταν σηκωσεις το κεφαλι σου και ο βορας ειναι παντα εκει που δειχνει η πυξιδα (επιστημονικα δεδομενα ειναι αυτα)

Οσο για τους πλανητες τους αλλους δεν ειναι στρογγυλοι! αΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ??
Απλα εχουν σχημα κυκλου και φαινονται στρογυλοι απο εμας εδω στη γη.

Και επειδη ολα περιστρεφονται περι της γης (ηλιος, πλανητες, γαλαξιες κλπ) αλλα η βαρυτητα της τα ελκει (βασικα ισορροπουν απο την βαρυτητα/φυγοκεντρο) εχουν "πιασει" την σταση που ειναι με την φατσα του δισκου καθετη στη γη και το οπτικο μας πεδιο με τα τηλεσκοπια πχ. γι αυτο φαινονται ετσι στρογυλα.

Υπαρχουν κι αλλα που ΔΕΝ ειναι ακομα καθεταστο οπτικο μας πεδιο και ειναι με το "πλαι" οποτε και δεν φαινονται καθολου. ΓΙ ΑΥΤΟ ο ουρανος δεν εχει πιο πολλα να δεις...δεν αντανακλουν αρκετο φως και δεν φαινονται...

Τελος το μεγαλυτερο ψεμα των επιστημονων προς την ανθρωποτητα ειναι οτι υπαρχουν διατοντες αστερες... αν ειναι δυνατον... εδω βλεπεις καθε τοσο να πεφτει ενας... πως και δεν σημειωνονται συνεχεια περιστατικα ατυχηματων σε πολεις ή σε αεροπλανα κλπ??? ε?
Στην πραξη ειναι  εξωγηινα Α.Τ.Ι.Α. που καταφθανουν στην γη για να προσγειωθουν σε μυστικες τοποθεσιες και να κανουν μητινγκ με ειδικα επιλεγμενους επιστημονες απο τις υπερδυναμεις , ωστε να τους ενημερωνουν για τις τεχνολογικες εξελιξεις και να μην χρειαζεται να γινεται ερευνα που κοστιζει πολλα δις $! Οπως φρεναρουν λοιπον φτανοντας στην γη απο τις μεγαλες ταχυτητες μερικων δεκαδων της ταχυτητας του φωτος, δημιουργουνται αυτες οι γραμμες (λογικο, φανταστειτε ποση ενεργεια ελυθερωενται κατα την επιβραδυνση...εδω στο παπι πατας φρενο και μετα πιανεις το ταμπουρο και ζεματαει!) μεχρι που εχουν αρκετα χαμηλη ταχυητηατ και "σβηνουν"  και γινονται αορατα μεσα στη νυχτα ωστε να προσγειωθουν εκει που τους εχουν ετοιμασει οι μοναδες υποδοχης, για δειπνο , συναντησεις, διασκεδαση κλπ κλπ. μετα απο ταξιδι ειναι, εχουνε και αυτοι το δικαιωμα στην χαλαρωση.

Ακουγεται πως πχ το viagra το εθεσαν σαν προβλημα (πισω στις αρχες των 90ς) οι επιστηομνες στους εξωγηινους και αυτοι τους εφεραν την λυση με μια πτηση λιγα χρονια αργοτερα (ενταξει , υπαρχει και η χρονοκαθυστερηση λογω των μεγαλων αποστασεων πολλων ετων φωτος -αυτο πρεπει να τους το αναγνωρισουμε... δεν μπορει να ειμαστε "αντρα θελω , τωρα τονε θελω") Κι αυτοι πηγαινε-ελα εχουν και εχουν και διαδικασιες και μπατζετ να διαχειριστουν, οτι μας καυλωσει δεν μπορει να τους το ζηταμε... Γι αυτο επιλεγουν καθε φορα ΠΟΙΟ επιστημονικο μυστηριο θα ζητησουν λυση. Τοτε παντως, ενας απο τους σηνιορ σαιεντιστς ειχε προβλημα και δεν του σηκωνοτανε καλα ωστε να πηδηξει μια ερευνητρια που του τριβοτανε γι αυτο τοτε αντικαυτεστησε μεσα στο φακελο που υπεβαλαν στους εξωγηινους το προβλημα και γι αυτο στειλανε την λυση στις ασηκωμαρες μετα. Διαπιστωμενα πραγματα, τα οποιο ομως συγκαληυπτουν οι μυστικες υπηρεσιες γιατι καταλαβαινετε τι θα γινει ετσι και ο κοσμος το παρει χαμπαρι. Ολοι θα ζητανε το κοντο τους και το μακρυ τους και τα ΑΤΙΑ τα εξωγηινα θα μας γραψουνε στα αρχιδια τους (εαν εχουν) και δεν θα ξαναπατησουν εδω και εμεις θα πρεπει μετα να πληρωνουμε καμποσα δις $ σε ερευνες, ενω τωρα τα γλυτωνουμε ολοι αυτα τα χρηματα , και πηγαινουνε στε βοηθειες προς τον τριτο κοσμο και εμεις για αυτο μππορουμε να πηγαινουμε με το περισσεμα στις πουτανες. Νομιζετε οι φοροι θα ηταν τοσο χαμηλοι χωρις τα ΑΤΙΑ?
Κουνια που σας κουναγε... Οποιο κομμα και να ηταν στην εξουσια.

Μαλιστα καπου διαβαζα στο διαδικτυο (ειναι διαφορετικο απο το ιντερνετ, ειναι πιο ενημερωμενο) οτι τωρα που εχει και η ελλαδα υπηρεσια διαστηματος θα της ζητηθει να στειλει 2 ή 3 επιστημονες για να συμμετεχουν κι αυτοι. Γι αυτο ειχε γινει η μανουρα κατι μηνες πριν με την παραιτηση κλπ κλπ του διευθυντη... ποιος θυμαται την ιστορια?
Στην πραξη οι εγωγηινοι ειχαν αναρωτηθει που ηταν οι ελληνες επιστημονες τοσα χρονια και τοςυ ειχανε πρηξει να τους φερουνε. Βλεπετε ξερανε απο παλια τους δικους μας κατι Αρχιμηδες κατι Ερατοσθενηδες, Πυθαγορες ...μεχρι και την Υπατια την μαθηματικο λεγεται οτι ειχανε ακρη οι μπαγασηδες και ειχανε καβατζωσει για τρελλα παιχνιδια μαθηματικα!
Να μην τα πολυλογω, αναρωτιοντουσαν βρε πουν οι Ελληνες , μεχρι που μας βοηθησαν οι αμερικανοι για μια υπηρεσια GRASA (greek aerospacial agency) γι αυτο και τωρα εγινε ολο αυτο το χαχου με τις ΗΠΑ στην ΔΕΘ και χειραψιες και γεια σας και τι καλοι που ειστε και βλεπετε τον τσιπρα μες το χαμογελο με τις ΗΠΑ (και γι αυτο προωθει το μακεδονικο επιλυση)
Θελουν οι ΑΤΙΑ ειρηνικη περιοχη για να μπορουνε να προσγειωνονται εδω με την ησυχια τους (τα βαλκανια να ξερετε ειναι τοπος επιλογης γιατι ειναι μεσα/κοντα στην ευρωπη αλλα συγχρονως αραιοκατοικημενα και με πολλες βουνοκορφες και χαραδρες που μπορουνε να πηγαινουν να κρυβονται τα ΑΤΙΑ). Δηλ . που να πανε στις πεδιαδες της κεντρικης ευρωπης που θα τους περνουν ματι απ ολες τις μεριες ετσι και κανουν να προσγειωθουν? Δεν παιζει!
Και μια πληροφορια ακρως πολιτικη: Οι εξωγηινοι θα λενε Νορθ ΜαΣεντονια (εχουν και μια περιεργη προφορα οταν μιλανε - δεν τους πολυκαλαβαινει κανεις μερικες φορες) την χωρα των γειτονων μας, αυτο εχει κλεισει στην συμφωνια σε μυστικη σελιδα, εξω απο την γενικη συμφωνια, που δεν μπορει να αποκαλυφθει οσο και αν πιεσει ο Μητσοτακ ή ο Καμμεν τον Τσιπ. Αυτα προλαβε και εστειλε σε μια ομαδα φιλων του στο dark internet ενας πρωην αμερικανος μυστικος επιστημονας που τωρα φοβαται για την ζωη του και κρυβεται στην ερημο της νεβαδας (βρισκεται στα ορια εκει που τελειωνει η γη -αμα τα δει σκουρα οτι τον εντοπισανε και πανε να τονε συλλαβουνε για να μην περασει βασανιστηρια στο γκουανταναμο και ενδεχομενως αποκαλυψει κι αλλους απο το dark internet και γινει το dark σαν τα χαλια του κανονικου, θα ειναι κοντα ωστε να προλαβει να πηδηξει στο κενο και να πεθανει τουλαχιστον συντομα και ανωδυνα. αυτο θα πει αυτοθυσια κυριοι!)

Τελος, να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα παλι οσο αφορα στα Βαλκανια και στην κατασταση εκει/εδω. Εδω και πολλα χρονια χτιζεται το σχεδιο για δημιουργια αυτης της πολυ επιλεκτικης περιοχης για προσγειωσεις/αφιξεις των ΑΤΙΑ και των ταξιδευτων τους. Την σερβια δεν την κατεστρεψαν χωρις λογο! -αλλα ακριβως γι αυτο να υπαρχει μια σχετικα μεγαλη περιοχη χωρις μεγαλη αναπτυξη, βιομηχανικη, τουριστικη κλπ κλπ... με λιγα λογια να μην παταει κανεις εκει εαν θα μπορουσανε. Για πανω απο 2 δεκαετιες κανουν οτι μπορουν να κρατουν χαμηλα την αναπτυξη εκει και στην γυρω περιοχη και να αποτρεπουν κεφαλαια για επενδυσεις αλλα και κοσμο να μην πηγαινει και εχουν κινησει λυτους και δεμενους για να πετυχαινουν την απαξιωση αυτης της περιοχης - εαν δεν με πιστευετε δειτε και το σχετικο ποστ της 5ιτισας στο θρεντ ταξιδι στην ευρωπη, ποσο απαξιωτικα μιλαει για Σερβια, διοτι εχει οδηγιες απο την ΜΙ5 (η 5ι ειναι/διαμενει στην αγγλια -ΚΑΙ καντε και τους συνειρμους σας τωρα που σας το αποκαλυπτω σιγα σιγα ...ΜΙ5 ... 5ιωτισαα!!! τι κανει νιαου νιαου στον Λονδινο!) γραφοντας αρθρα στο μπου.κομ που ωσ γνωστον ειναι πολυδιαβασμενο αλλα και επισημο σαιτ της ελλαδας (μπου το ενα, μπου και η αλλη) να μην βαζει σε σκεψεις τον κοσμο να ταξιδευει προς Σερβια, ωστε να μην αναπτυσεται η περιοχη. Για τον ιδιο λογο θελουν να ελεγχουν και την ΦΥΡΟΜ γιατι η Τουρκια ηθελε να την αναπτυξει με ροη πολυ χρηματος και να τηνε κανει το Μονακο των Βαλκανιων και να χαλασει τα σχεδια των ΑΤΙΑ , ενω οι Δυτ/ΗΠΑ δεν θελουν και θελουν να φροντισουν για ηπια αναπτυξη. (Η Φυρομ εχει τις καλυτερες κωλοχαραδρες για καλυψη/αποκρυψη ΑΤΙΑ μεταξυ των βαλκανιων και οι ΑΤΙΑ προσγειωνονταν εκει απο αρχαιοτατων χρονων και πηγαιναν μετα με τα ποδια στην πεδιαδα της ελληνικης μας πραγματικης μακεδονιας και συναντουσαν τον μεγαλεξανδρο και του δινανε νοουχαου πως να παει να κατατροπωσει τους περσες που δεν τους χωνευανε γιατι ολο κοιταγανε τον ουρανο/αστρα κλπ και ειχανε αρχισει απο πολυ παλιοτερα να καταλαβαινανε τι παιζεται και ηταν ομως μαρτυριαρηδες).
(Μιλωντας για κωλοχαραδρες δεν ειναι ουτε αυτο τυχαιος ορισμος γιατι οι χαραδρες εκει μοιαζουν με ...κωλοχαραδρες οπως τις ξερουμε και τις απολαμβανουμε ολοι, και μαλιστα για λογους εθνικης ασφαλειας και μυστικοτητας μην περασουν οι πληροφοριες στα λαθος χερια τα μερη προσγειωσης εχουν παρει ονοματα απο γνωστα οπισθια ελληνιδων (τι αλλο?) με τα πιο γνωστα λοιπον Χαραλαμπιδου valley, Κρεμλιδου Hills (αυτο ειχε δοθει και ως ενδειξη σεβασμου και προς την Μοσχα) αλλα και Ε. Χατζη valley (ετσι ελεχθει, επειδη στο δεξι κωλομερι....ε βουνο, υπαρχει μια φυτεια απο τριανταφυλλα, στο σημειο οπως ακριβως το τριανταφυλλο τατου της)

Η επιλογη της Σερβιας δεν ειναι ομως τυχαια για εναν ακομα λογο. Οπως ανεφερεται και στο σχετικο θρεντ του μπου.κομ "ΣΕΡΒΙΑ/ΣΕΡΒΕΣ κλπ κλπ" -ψαχτε το παρακαλω- δεν σας κανει εντυπωση που οι Σερβες ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ που εχει συνεπαρει ολες τις αλλες χωρες στα περιξ????? Οι ΣΕρβες εχουν επιδειξει απιστευτα σθεναρη αντισταση και αποχη -τερατσια δυσαναλογη!- με τις αλλες κοπελλες αντιστοιχων περιοχων και μαλιστα καλυτερων οικονομικα. Ελοιπον τα σχεδια για μια ΑΤΙΑ-friendly περιοχη περνανε μεσα απο την διαθεσιμοτητα των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ αυτων κορασιδων προς τερψιν των υψηλων επισκεπτων μας ωστε μην πεσουν στα χαπατα τις βουλγαρες και ρουμανες και τους ξαφριζουν τα διαστημικα τους ρολεξ και τις διαγαλαξιακες τους κολωνιες και γινει η ανθρωποτης διαγαλαξιακως ρεζιλι. Ως γνωστον και πληρως αναλυθεν στα θρεντ του μπου.κομ οι σερβες ειναι τιμιες, πιστες, εργατικες, κανουν ακαπωτο εαν ζητηθει, αλλα ειναι αλογατακια πρωτης ποιοτητος και για νοικοκυριο, πλενουν σιδερωνουν, αλλαζουν λαδια και κοιτανε βαλβιδες στις τουρμπομηχανες των ΑΤΙΑ καθοτι ειναι παρασαγγας μπροστα απ ολες τις αλλες σε κουλτουρα, γνωση και πγιοτητα. Ετσι οι μεγαλες δυναμεις τις ηθελαν διαθεσιμες και σε πληρη ετοιμοτητα για το σχεδιο "ΑΤΙΑ ΓΗ".


Στο μεταξυ ομως Ο ερντογαν -στον οποιο δεν εχει κανεις αποκαλυψει τιποτε- και η Τουρκια, ειναι στην αποξω απ ολο αυτο το παρεδωσε με τους ΑΤΙΑ. Επειδη ομως μαλακας δεν ειναι , και ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι κατι του εχουνε σφυριξει και οι δικοι του οι τουρκοπρακτορες -ΠΟΛΛΟΙ απο τους οποιους εχουν γραφτει και εδω (αν δεν με πιστευετε ψαχτε τα θρεντς να δειτε ποσες φορες οι αλλοι συνανγωνιστες τους εχουνε ξεμπροστιασει και τους εχουν αποκαλυψει ως ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ εδω μεσα). Ταχει παρει στο κρανιο που κανεις δεν τονε βαζει στο τραπεζι με τα ΑΤΙΑ και προσπαθει να δημιουργησει στρατιωτικη ασταθεια στην ευρητερη περιοχη ωστε να δυσκολευει και να προβληματιζει τα ΑΤΙΑ και να αναθεωρησουν τα σχεδια τους για την περιοχη, να φυγουνε να πανε αλλου, ομως για να κερδισει ο διος εχει προταση/σχεδια να τους δωσει κωλοχαραδρες οθωμανικου τυπου βαθεια (οχι συνειρμους) στην καππαδοκια και στην περιοχη των κουρδων σε ανταλαγγμα πληροφοριες απο τους ΑΤΙΑ για χιλοχρονα προβληματα που ταλανιζουν την φυλη των Ουνων (οπως πχ, απο που κλανει το μπαρμπουνι). Περιοχες τις οποιες θελει να ελεγχει πληρως και αποκλειστικως ωστε να εχει το πανω χερι με τα ΑΤΙΑ. Εξ ου και η κωλοπιλαλα του με τους Κουρδους και τις περιοχες βοορειου Ιρακ/Συριας -μην μοιραστει τιποτε ο πουστης με τον Ασαντ ή το ΙΚ. (φανταστειτε να πεσει κανα ΑΤΙΑστα χερια των ΙΚ και να τους κοψουν το κεφαλι τι εχουν να του σουρουν διαγαλαξιακα οι ΑΤΙΑ για τα επομενα 6 με 7 χιλαδες χρονια!) ή ακομα χειροτερα να ανεβασουν το γιου-τιουμπ την σκηνη και να το μαθει ολη η ανθρωποτης... πανε οι αποκλειστικοτητες και τα τοιαυτα. Το κεφαλι του στο πιατο θα δει! Ετσι λοιπον απο την μια -ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ- ασκει συνεχεια αεροπορικη μανουρα, ξεκαθαρισμα εκτασεων στην συρια κκλπ περιοχες της εξω δεξιας τουρκιας και απο την αλλη εχει ισως ψυλλιαστει αυτο που ενας αλλος ανωνυμος φιλος μου αποτο ιντερνέ μου ελεγε: Οτι οι ΑΤΙΑ τα χουνε κανει πλακακια με τον Γκιουλεν απο τις ΗΠΑ και μαλιστα τονε εχουνε παρει μαζι τους στο διαστημα για την αποφυγη να τονε συλλαβουνε μυστικα τουρκοκομάντα ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΕΡΝΤΟ  ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ για να αποδειξει οτι ΔΕΝ ΤΟΝ εχουν και να παραδεχτουν την υπαρξη ΑΤΙΑ στον Ερντο και να τονε βαλουνε κι αυτον στο τραπεζι. Μιλαμε ο τυπος εχει παθει παρακρουση με τα ΕΤ και ταχει σπασει οπως ολοι γνωριζετε (και καταλαβαινετε πια τον λογο) με την Δυση και τις ΗΠΑ. Πηγες απο τα σαιτ στο ιντερνετ αναφερουν οτι φοβαται οτι οι δικοι του οι "8" για τον ιδιο λογο θα αναληφθουν απο ΑΤΙΑ για την ασφαλεια τους και μαλιστα ΠΟΛΛΟΙ τουρκοι αυτομολουν τελευταια στην ελλαδα με σκοπο να περασουν στις μυστικες τοποθεσιες στα βαλκανια και να ξεφυγουν ετσι στο Α' Του κενταυρου που ειναι ενας σχετικα ασφαλης προορισμος και μαζευεται εκει η αντιπολιτευση της τουρκιας σιγα σιγα για ανασυνταξη και αντεπιθεση προς αναληψη της εξουσιας.

σας προτρεπω λοιπον, τωρα που ακομα ο καιρος ειναι καλος και ο ουρανος συχνα ξαστερος να χαζευετε ψηλα στο σκοταδι του, και να παρατηρειτε τους "διατοντες αστερες" -(χεχε, μεταξυ μας τωρα...χεχεχε), να σημειωνετε την κατευθυνση και πορεια τους καθως καταφθανουν στην γη μας και να αναφερετε οσο μπορειτε πιο λεπτομερως τα στοιχεια αυτα μπας και καταφερουμε να εντοπισουμε την Κωλοχαραδρα της Μαγκυ (το αντιστοιχο, αλλα αντιστροφως αναλογο της "Κομης της Βερενικης") και πιεσουμε μετα ως σαιτ να εχουμε και εμεις προσβαση στις αποκλειστικες τους Σερβες, μια-δυο φορες το μηνα.






 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.882
Κριτικές
384
Like
5.628
Πόντοι
11.585
Τελικα μας ψεκαζουν, καραντι.!!!
 

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Μηνύματα
363
Like
59
Πόντοι
1
η γη είναι επίπεδη.

index.php
 

Συνημμένα

  • image-06-large.jpg
    image-06-large.jpg
    124,5 KB · Εμφανίσεις: 48

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Το φεγγαρι δηλαδη που το βλεπουμε τι σχημα εχει?Επιπεδο?
Τα καραβια οσο απομακρυνονται χανονται λογω κυκλικου σχηματος της Γης αν ηταν η Γη επιπεδη θα τα εβλεπες για παντα

Το πιο απλο κολπο ειναι να βαλεις  ξυλα καθετα στο εδαφος σε αποσταση και να παρατηρεις οτι η σκια δεν ειναι ιδια μεταξυ τους.Αν η Γη ηταν επιπεδη η σκια απ τα ξυλα θα ειχε παντα το ιδιο μηκος


Ακομα και εντελως ηλιθιος να σαι θα χεις μπει σε αεροπλανο..Αν η Γη ηταν επιπεδη πολυ απλα τα αεροπλανα θα πεφτανε στο κενο μετα τα ορια του επιπεδου.



Πραγματικα παιζει ουτε ο Σωρρας να μην πιστευει οτι η Γη ειναι επιπεδη,μεχρι και αυτος παραπανω μυαλο εχει
 

Επισκέπτης
Τελικα μας ψεκαζουν, καραντι.!!!

:heavymetalbig: :think:
Εννοειτε φιλε. Και απορω ποσοι ψεκασμενοι βρισκονται εδω στο Φορουμ!
Αλλα εδω ο Σωρρας μαζεψε τοσα λεφτα απο δεκαδες χιλιαδες κοσμο! Τι να λεμε τωρα! Οσα επιστημονικα και αλλα απλα επιχειρηματα  να φερεις οι ψεκασμενοι δεν τα δεχονται! Αδικος κοπος

 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
Καλαααααα...

Να σας πω σχετικα με τους ψεκασμους τι εχω μαθει ... !!!

Αλλη φορα ομως!
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
με 2-3 τζονυ γουαλκερ οντως η γη ειναι επιπεδη
 

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.051
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
netsome τι γράφεις ρε άνθρωπε.μας κουφανες
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
528
Πόντοι
36
την αληθεια! την αληθεια γραφω!!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom