Νέα

H Forthnet μου ζητάει ανυσπρακτο χρέος από το 2007!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Paktosis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Τα παληκάρια εκεί στη Forthnet δεν υπάρχουν τελικά!!!

Παίρνουν από ένα δικηγορικό γραφείο-εισπρακτική την μητέρα μου στης οποίας το όνομα είναι η γραμμή και της λένε έχετε ένα χρέος 117 ευρώ

προς τη Forthnet και παρακαλώ να το τακτοποιήσετε άμεσα! Με παίρνει τηλέφωνο αγχωμένη καθώς εγώ τα χειρίζομαι αυτά και μου λέει έτσι κι έτσι.

Παίρνω στην εισπρακτική τηλέφωνο και μου επιβεβαιώνει το χρέος και να πάω σε κάποιο κατάστημα να το ρυθμίσω. Μπαίνω ο δόλιος στο Ε-Bill δεν

βλέπω κάτι. Τι σκατά αναρωτιέμαι και τους παίρνω τηλέφωνο. Μετά από 15' λεπτά αναμονής ακούω το πολυπόθητο πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε?

Εξηγώ τι έγινε και τι μου απαντάει ο παλήκαρος, καλά από το δικηγορικό γραφείο δεν σας είπαν για ποιο λόγο χρωστάτε?  :new_shocked:

Όχι του λέω και με βαριά καρδιά το ψάχνει και μου ανακοινώνει ότι έχετε ένα χρέος από το 2007 !!! Από ένα προπληρωμένο κιόλας πακέτο συνδρομής adsl

Εννοείται ότι έθεσα όλα τα εύλογα ερωτήματα, του τύπου τώρα το θυμηθήκατε? γιατί δεν μου το τιμολογήσατε? μα αφού είμαι ακόμα πάροχος σας (μάλλον όχι για πολύ ακόμα)

πως γίνεται να μην εμφανίζεται πουθενά κι άλλα τέτοια. Η απάντηση ήταν δεν γνωρίζω, αυτήν την καρτέλα μου έστειλαν από το λογιστήριο! Άντε εγώ να αποδείξω τώρα ότι δεν

είμαι ελέφαντας. Που να βρω αποδείξεις μετά από τόσο καιρό? Σκέφτομαι να τους γράψω στα παπάρια μου... Υπάρχει περίπτωση να βρω μπελά?

Τα χρέη προς ιδιώτες πότε διαγράφονται? Γνωρίζει κάποιος?

Η μόνη αλλάγη που έγινε πριν κανα 2μήνες είναι ότι μετέφερα τη γραμμή στο όνομα μου από της μητέρας μου.
Και να φανταστεί κανείς ότι είμαι πελάτης από το 2007 στους καραγκιόζηδες αδιαλείπτως.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Γράψτους στα παπά σου φίλε κι άλλαξε πάροχο. ΑΝ έχεις όρεξη μπορείς να το ψάξεις να δεις αν όντως οφείλεις αλλά θέλει χρόνο κι όρεξη. Τράβα τους και μια καταγγελία σε ΕΕΕΤ και ΓΓΚ να υπάρχει και άστους να ξοδέψουν τουλάχιστον 300 ευρώ για να πάρουν τα 110 που λένε ότι χρωστάς.

OP
OP
Paktosis

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Γράψτους στα παπά σου φίλε κι άλλαξε πάροχο. ΑΝ έχεις όρεξη μπορείς να το ψάξεις να δεις αν όντως οφείλεις αλλά θέλει χρόνο κι όρεξη. Τράβα τους και μια καταγγελία σε ΕΕΕΤ και ΓΓΚ να υπάρχει και άστους να ξοδέψουν τουλάχιστον 300 ευρώ για να πάρουν τα 110 που λένε ότι χρωστάς.

Για εκεί προσανατολίζομαι...
Αν ξαναενοχλήσουν κατευθείαν καταγγελία.

Το έγραψα κι εδώ απλώς για να το διαβάσει κόσμος και για να καταλάβουν ότι με αυτά τα καραγκιοζιλίκια μόνο τη δυσφήμησή τους προκαλούν...

Όχι μόνο τα 117 δε θα πάρει αλλά και το 10% από αυτούς που το διαβάζουν να χάσουν από εν δυνάμει πελάτες, η χασούρα θα είναι υπερπολλαπλάσια.

Αλλά να τα δώσουν και σε δικηγορικό γραφείο, χωρίς πρώτα να έρθουν σε επικοινωνία με ένα εν ισχύ πελάτη τους? Μα τόσο :jerking: είναι?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κλασσική φορθνετ.
δεν είσαι ο πρώτος.
αν και στο ηράθλειο από το '06 δεν την προτίμησα ποτέ.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Παίρνουν από ένα δικηγορικό γραφείο-εισπρακτική την μητέρα μου στης οποίας το όνομα είναι η γραμμή και της λένε έχετε ένα χρέος 117 ευρώ

προς τη Forthnet και παρακαλώ να το τακτοποιήσετε άμεσα! Με παίρνει τηλέφωνο αγχωμένη καθώς εγώ τα χειρίζομαι αυτά και μου λέει έτσι κι έτσι.

Παίρνω στην εισπρακτική τηλέφωνο και μου επιβεβαιώνει το χρέος και να πάω σε κάποιο κατάστημα να το ρυθμίσω. Μπαίνω ο δόλιος στο Ε-Bill δεν

βλέπω κάτι. Τι σκατά αναρωτιέμαι και τους παίρνω τηλέφωνο. Μετά από 15' λεπτά αναμονής ακούω το πολυπόθητο πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε?

Εξηγώ τι έγινε και τι μου απαντάει ο παλήκαρος, καλά από το δικηγορικό γραφείο δεν σας είπαν για ποιο λόγο χρωστάτε?  :new_shocked:

Όχι του λέω και με βαριά καρδιά το ψάχνει και μου ανακοινώνει ότι έχετε ένα χρέος από το 2007 !!! Από ένα προπληρωμένο κιόλας πακέτο συνδρομής adsl

Εννοείται ότι έθεσα όλα τα εύλογα ερωτήματα, του τύπου τώρα το θυμηθήκατε? γιατί δεν μου το τιμολογήσατε? μα αφού είμαι ακόμα πάροχος σας (μάλλον όχι για πολύ ακόμα)

πως γίνεται να μην εμφανίζεται πουθενά κι άλλα τέτοια. Η απάντηση ήταν δεν γνωρίζω, αυτήν την καρτέλα μου έστειλαν από το λογιστήριο! Άντε εγώ να αποδείξω τώρα ότι δεν

είμαι ελέφαντας. Που να βρω αποδείξεις μετά από τόσο καιρό? Σκέφτομαι να τους γράψω στα παπάρια μου... Υπάρχει περίπτωση να βρω μπελά?

Η μόνη αλλάγη που έγινε πριν κανα 2μήνες είναι ότι μετέφερα τη γραμμή στο όνομα μου από της μητέρας μου.
Και να φανταστεί κανείς ότι είμαι πελάτης από το 2007 στους καραγκιόζηδες αδιαλείπτως.

Γράφτους στα αρχίδια σου.

Δικαστικά κινούνται μόνο οι υποθέσεις όπου αυτός που χρωστάει αναγνωρίζει πως οφείλει.

Κάντους και μια φασαρία με πολύ καλά διατυπωμένες εκφράσεις όπου θα φαίνεται πως δεν αναγνωρίζεις το χρέος (για την περίπτωση που η συζητηση καταγράφεται) και φύγε κι από την εταιρεία.

OP
OP
Paktosis

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
  Γράφτους στα αρχίδια σου.

Δικαστικά κινούνται μόνο οι υποθέσεις όπου αυτός που χρωστάει αναγνωρίζει πως οφείλει.

Κάντους και μια φασαρία με πολύ καλά διατυπωμένες εκφράσεις όπου θα φαίνεται πως δεν αναγνωρίζεις το χρέος (για την περίπτωση που η συζητηση καταγράφεται) και φύγε κι από την εταιρεία.

Η πρώτη μου κίνηση με το που λήξει το 12μηνο ήτοι σε 2 μήνες από τώρα...

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Kι έλεγα ότι αυτά γίνονται μόνο από το  ελληνικο κράτος

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

απλη ενημερωση σου εκαναν οτι οφειλεις καποιο ποσο.....απο εκει και περα δεν προκειαι να φτασουν ποτε δικαστικος για ενα τετοιο ποσο....απλα μπας και τσιμπησεις να πας να πληρωσεις......το μονο που ισως γινει ,ειναι να στο βαλουν το ποσο αυτο σε κανα μηνιαιο λογαριασμο και εκει αν δεν πληρωσεις θα σου κοψουν την συνδεση...αλλα και παλι εαν χρωστουσες ,γιατι εφτασαν το 2013 να σε ενημερωσουν ,και ολα τα προηγουμε ετη τιποτα ???εστω να στο εβαζαν σε κανα προηγουμενο λογαριασμο ως ανεξοφλητο ποσό μαζι με το παγιο που πληρωνεις.......συνηθως ετσι κανουν εαν υπαρχει χρεος!!! αρα καμια μαλακια ειναι μηπως και πληρωσεις ......μπορεις επισης να στειλεις και εμαιλ οπου διατυπωνεις τις ενστασεις σου και οτι δεν αναγνωριζεςι το χρεος και ειναι εγκυρο ενα εμαιλ πλεον σε ενα δικαστηριο σε περιπτωση που στραφουν εκει ,αλλα απιθανο το κοβω!!! στειλε εμαιλ στην εταιρεια οτι δεν δεχεσαι τιποτα και δε προκειται να σε ξανανοχλησουν....οτι ειναι σε γραπτο το φοβουνται και ειδικα απο εμαιλ ......ουτε δικηγορους να πας ουτε τιποτα γιατι θα σου πουν να στειλουν εξωδικο που θα πλερωσεις (κουφαλες δικηγοροι) !!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Η πρώτη μου κίνηση με το που λήξει το 12μηνο ήτοι σε 2 μήνες από τώρα...

Αυτές είναι οι πολύ λάθος κινήσεις που κάνουν οι εταιρείες. Ενεργούν λες και δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Δεν αφήνεις να δυσαρεστηθεί πελάτης που τον "αρμέγεις" επί 6 χρόνια.

Πίπες έπρεπε να σου κάνουν.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εμενα ο οτε μου ειχε στειλει εγραφη διαμαρτηρια...3 φορες.....μετα τιποτα.....γνωριζουν οι εταιριες οτι η κατασταση θα χειροτερεψει...απλα προσπαθουν απο την ζημια να βγαλουν οσο κερδος μπορουν....ακομα και δικαστικο κλητηρα να στειλουν μην κολωσεις...και αυτοι την δουλεια τους κανουν.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
απλη ενημερωση σου εκαναν οτι οφειλεις καποιο ποσο.....απο εκει και περα δεν προκειαι να φτασουν ποτε δικαστικος για ενα τετοιο ποσο....απλα μπας και τσιμπησεις να πας να πληρωσεις......το μονο που ισως γινει ,ειναι να στο βαλουν το ποσο αυτο σε κανα μηνιαιο λογαριασμο και εκει αν δεν πληρωσεις θα σου κοψουν την συνδεση...αλλα και παλι εαν χρωστουσες ,γιατι εφτασαν το 2013 να σε ενημερωσουν ,και ολα τα προηγουμε ετη τιποτα ???εστω να στο εβαζαν σε κανα προηγουμενο λογαριασμο ως ανεξοφλητο ποσό μαζι με το παγιο που πληρωνεις.......συνηθως ετσι κανουν εαν υπαρχει χρεος!!! αρα καμια μαλακια ειναι μηπως και πληρωσεις ......μπορεις επισης να στειλεις και εμαιλ οπου διατυπωνεις τις ενστασεις σου και οτι δεν αναγνωριζεςι το χρεος και ειναι εγκυρο ενα εμαιλ πλεον σε ενα δικαστηριο σε περιπτωση που στραφουν εκει ,αλλα απιθανο το κοβω!!! στειλε εμαιλ στην εταιρεια οτι δεν δεχεσαι τιποτα και δε προκειται να σε ξανανοχλησουν....οτι ειναι σε γραπτο το φοβουνται και ειδικα απο εμαιλ ......ουτε δικηγορους να πας ουτε τιποτα γιατι θα σου πουν να στειλουν εξωδικο που θα πλερωσεις (κουφαλες δικηγοροι) !!!!
και επειδη ειναι γελοιοι , σε μενα 1ον εστειλαν τον ιδιο λογαριασμο 2 φορες (ησαν τοσο ζωα που ο αναλυτικος λογαριασμος ειχε τις ιδιες ημερομηνιες και τηλεφωνα κλησεων και 2ον οι απατεωνες δεν μπορουν να επεμβουν στο δικτυο του ΟΤΕ παρα το γεγονος οτι οταν σου το πουλανε λενε ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ (ουσιαστικα μισθωση εχουν κανει)και απο βλαβη εμεινα 1 μηνα χωρις τηλεφωνο, τους εγραψα λοιπον μΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ και την ιδια την εστειλα και με mail γραφοντας τους οτι απλα πηγαινω στον εισαγγελεα υπηρεσιας να καταθεσω τα στοιχεια !!!!
για ποτε σπασανε τα τηλεφωνα , για ποτε με γνωρισαν οι διευθυνταδες , για ποτε βρηκαν το κινητο μου ουτε εγω δεν το καταλαβα.
πριν χρονια ειχα το ιδιο προβλημα με την TELESTET εκανα την ιδια ενεργεια και μου εδωσαν τηλεφωνο ERICSON τελευταιο μοντελο για να σταματησω.
ειναι απατεωνες φιλε μου . ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ !!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αν χρωστας 100 ευρω στον Οτε για παραδειγμα οπως ο τυπος παραπανω και μετα απο τοσο καιρο δεν το αναγνωριζεις/παραδεχεσαι το χρεος σου....αν αποφασισεις να αλλαξεις εταιρεια, θα δωσει ο Οτε το πρασινο φως για να αλλαξεις εταιρεια η θα σου πει πρωτα ξοφλησε και μετα??
(κοινως να σ εγκλωβισει)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αν χρωστας 100 ευρω στον Οτε για παραδειγμα οπως ο τυπος παραπανω και μετα απο τοσο καιρο δεν το αναγνωριζεις/παραδεχεσαι το χρεος σου....αν αποφασισεις να αλλαξεις εταιρεια, θα δωσει ο Οτε το πρασινο φως για να αλλαξεις εταιρεια η θα σου πει πρωτα ξοφλησε και μετα??
(κοινως να σ εγκλωβισει)
μπορεις να κανεις αλλη μαγκια....ανοιγεις αλλον λογαριασμο στην ιδια εταιρια αν θελεις με αλλο ονομα...του πατερα-μανας-αδερφου-αδερφης....και στην ιδια διευθηνση.η εταιρια δεν θα ζητηση λεφτα απο την μανα σου επειδη χρωστας εσυ....και η ζωη συνεχιζεται..

OP
OP
Paktosis

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
(κοινως να σ εγκλωβισει)

Δεν μπορούν να πουνε τίποτα γιατί πλέον η γραμμή έχει αλλάξει όνομα!!!
Έχει έρθει στο δικό μου. Στο δικό μου όνομα δεν υπάρχει οφειλή.
:dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δεν μπορούν να πουνε τίποτα γιατί πλέον η γραμμή έχει αλλάξει όνομα!!!
Έχει έρθει στο δικό μου. Στο δικό μου όνομα δεν υπάρχει οφειλή.
:dancing:
ναι ρε παιδι μου δεν λεω οτι θα μεταφερθει και το χρεος απο την μια εταιρεια στην αλλη !
απλα στο δικο σου ονομα δεν υπαρχει οφειλη αλλα υπαρχει στο δικο μου..επιτρεπεται εγω σαν φορθνετ να μην σου δωσω το πρασινο φως να παρεις την γραμη σε σενα που εισαι Οτε?(αν δεν ξεχρεωσεις πρωτα?)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Τελικά αυτό το χρέος υπάρχει;είναι πραγματικό η εσύ απλώς δεν γνωρίζεις-αναγνωρίζεις;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εμένα με πήρανε τηλέφωνο από τον Χρυσό Οδηγό (που τον έχω κόψει, διότι έχουν πανάκριβες χρεώσεις) πως τους χρωστάω 45 ευρώ, ενώ πληρώνονταν μέσω του λογαριασμού του ΟΤΕ τον οποίο πάντα πληρώνω εγκαίρως.
"Και πως συνέβη αυτό ρε παιδιά", τους ρωτάω. "Ε, ή εμείς θα ξεχάσαμε να το βάλουμε ή εσείς θα πληρώσατε τον ΟΤΕ εκπρόθεσμα στον επόμενο λογαριασμό και δεν μπήκε πάλι η δική μας χρέωση" μου λέει η τύπισσα.
"Το δεύτερο αποκλείτεται! Οπότε τώρα δηλαδή εγώ πρέπει να καθήσω να ψάχνω παλιούς λογαρισμούς για να δω αν έχετε κάνει εσείς λάθος; Βρε δεν με παρατάτε!" της λέω.
Δεν με ενόχλησε ξανά...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οι εταιριες κανουν την δουλεια τους και εμεις την δικη μας :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.549
Πόντοι
7.135
Τους γράφεις στα @@ σου και τους λες και να πάνε να γαμηθούνε και εαν σε ενοχλήσουν και πάλι πες τουα ότι θα βάλεις τον δικιγόρο σου να τους γαμήσει............................ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σου κλάνουν ένα αρχίδι..................

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
απλα να σου πουνε ακριβη ημερομηνια λογαριασμου που χρωστας,ειναι υποχρεωμενοι να στο δειξουν,και δευτερον αποδειξεις δεν κρατας??? :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom