Νέα

Γυριζοντας την Ευρωπη με το αυτοκινητο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.802
Πόντοι
3.656
κρα κανουν οι αντρεςς για μας τις μεσογειακεςς να ξεςςς

καποτε ημουνα πουλι και με θελανε πολλοιιι χαχαχαχαχ
ισχυει αυτο... Αλλα για τις καλες που κανουν λατιν στυλ... Οχι γενιμα κι αόριστα
Μιλαμε για ευρωπαιους, οχι πακηδες με αγγλικό πασπορτ η αραπηδες με γαλλικο  :happy:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
κρα κανουν οι αντρεςς για μας τις μεσογειακεςς να ξεςςς

καποτε ημουνα πουλι και με θελανε πολλοιιι χαχαχαχαχ

Αυτά πες τα στους γείτονές σου όταν κατεβαίνεις Ελλάδα.

Κάποιοι βλέπουμε live τι πουλιά πιάνετε στο εξωτερικό και γελάμε..

Εκεί που ζούσατε στο πυρφοριστάν που κάθε χοντρή είχε και δικό της fan club μουνοδουλων,βγήκατε έξω και πέφτει η καρπαζιά σύννεφο..

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ισχυει αυτο... Αλλα για τις καλες που κανουν λατιν στυλ... Οχι γενιμα κι αόριστα
Μιλαμε για ευρωπαιους, οχι πακηδες με αγγλικό πασπορτ η αραπηδες με γαλλικο  :happy:

χορευω λατιν φιλε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006

Εκεί που ζούσατε στο πυρφοριστάν που κάθε χοντρή είχε και δικό της fan club μουνοδουλων,βγήκατε έξω και πέφτει η καρπαζιά σύννεφο..
Τον "Μακεδονα" ομως τον τσιμπησε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.802
Πόντοι
3.656

σρο Μόναχο που εισαι προ δεκαετιας οι μουναρες ελληνιδες ηταν περιζήτητες παντως...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
σρο Μόναχο που εισαι προ δεκαετιας οι μουναρες ελληνιδες ηταν περιζήτητες παντως...

Είναι σπάνιες γι' αυτό  :grin:

Πριν κανά μήνα είχαμε την ελληνο-βαυαρική γιορτή και η κατάσταση ήταν απελπιστική.
Καλά που έχουν σκασει κάτι νηπιαγωγοί,κ.λ.π. γιατί οι γεννημένες εδώ,είναι γάμησέ τα..

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
απο οσο ξερω στο πολεμο οι σερβοι ετρωγαν ζωντανους τους αλβανους κ εχουν κανει φριχτα εγληματα..
Ε αλλοιμονο,οι σερβοι εκαναν τρομερες σφαγες κ οι αλβανοι ουτσεκάδες ειναι κολλεγιοπαιδα.Ρωτα κ κανενα Σλαβοσκοπιανο να σου πει τη γνωμη του,δεν βλαπτει...

zoyloy

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Χωρίς να ξέρω εάν αυτά που γράφει η κορασίδα είναι αλήθεια ή ψέματα το ταξίδι όμως μπορεί να γίνει σερί, εγώ έχω κάνει dusseldorf - Bari και μέσω Μονάχου Ίνσμπρουκ κιολας που είναι 2.000 χλμ περίπου, χωρίς στάση σε 13 ώρες με σούπερ αυτοκίνητο όμως και σταματούσα μόνο για βενζινα και τσισα. Εάν είχε σούπερ οδηγό ίσως και να το έκανε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Χωρίς να ξέρω εάν αυτά που γράφει η κορασίδα είναι αλήθεια ή ψέματα το ταξίδι όμως μπορεί να γίνει σερί, εγώ έχω κάνει dusseldorf - Bari και μέσω Μονάχου Ίνσμπρουκ κιολας που είναι 2.000 χλμ περίπου, χωρίς στάση σε 13 ώρες με σούπερ αυτοκίνητο όμως και σταματούσα μόνο για βενζινα και τσισα. Εάν είχε σούπερ οδηγό ίσως και να το έκανε.

αν τραβάς τύπε καμιά μυτιά τότε ναι γίνεται το ταξίδι εύκολα και όχι μόνο έτσι κάνεις και το Βλαδιβοστόκ-Θεσσαλονίκη Παγκράτι-Κολιάτσου  :2funny:

zoyloy

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
αν τραβάς τύπε καμιά μυτιά τότε ναι γίνεται το ταξίδι εύκολα και όχι μόνο έτσι κάνεις και το Βλαδιβοστόκ-Θεσσαλονίκη Παγκράτι-Κολιάτσου  :2funny:

Η διαδρομή που περιγράφει είναι 2700 Χλμ από ότι διάβασα το κάνανε 3 μέρες , γίνεται ,εάν έχεις καλό αυτοκίνητο και είσαι και μάγκας οδηγός Ναι.!
Εγώ παντως δεν χρειάστηκε να τραβήξω ούτε μυτιά ούτε τίποτα άλλο, απλά όταν έφτασα στο Bari γιατί έχασα το καράβι για 15 λεπτά και πήγα στο ξενοδοχείο ξεραθηκα στον ύπνο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Η διαδρομή που περιγράφει είναι 2700 Χλμ από ότι διάβασα το κάνανε 3 μέρες , γίνεται ,εάν έχεις καλό αυτοκίνητο και είσαι και μάγκας οδηγός Ναι.!
Εγώ παντως δεν χρειάστηκε να τραβήξω ούτε μυρτιά ούτε τίποτα άλλο, απλά όταν έφτασα στο Bari γιατί έχασα το καράβι για 15 λεπτά και πήγα στο ξενοδοχείο ξεραθηκα στον ύπνο.

το Λονδινο-Θεσσαλονικη δεν βγαινει  μονομιας οδηγηση 3 μερες με ελαχιστο υπνο δεν υπαρχει περιπτωση εκτος αν χτυπησε καμια μυτιά ο Σκοπιανος

zoyloy

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
το Λονδινο-Θεσσαλονικη δεν βγαινει με μονομιας οδηγηση 3 μερες με ελαχιστο υπνο δεν υπαρχει περιπτωση εκτως αν χτυπησε καμια μυτιά ο Σκοπιανος
Εγώ δεν μιλάω για αυτους γιατί δεν τους ξέρω, λέω απλά ότι όταν έχω κάνει σερί 2000 χλμ σε 13 ώρες 07.00 ξεκίνησα από dusseldorf και έφτασα στο Μπάρι 20.15 περίπου ,τεχνικά είναι εφικτό εάν έχεις βέβαια την τρέλα και καλό αυτοκίνητο.και σε εμένα μερικοί είπαν είσαι τρελός δεν γίνεται αυτό που λες και όμως το έχω κάνει.!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Mιας και το καλοκαιρι τελειωσε μπλα μπλα μπλα.........
lhPSMxw.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom