Νέα

Γυρίσματα ταινιών πορνό και ασφάλεια

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ποιος ασχολειται με ποιον φαινεται.πρεπει να σε επιασε κριση για να με ψαξεις τοσο ε?εισαι σιγουρος οτι με λενε κωστα? :cheesy:
μου θυμιζεις αβραμη πολυ τωρα.στο ειπα καλα πας.εισαι σε καλη πορεια. :2funny:

Ποιός ασχολείται μαζί σου ρε νούμερο ?  Σου μίλησα εγώ πρώτος ή έχει καεί ο εγκέφαλος σου και δεν ξέρεις τι σου γίνεται ? Εσύ άρχισες να με ειρωνεύεσαι και το έχεις ξανακάνει.Ούτε που ασχολούμαι εγώ με τέτοια ζώα γιατί σε θυμάμαι καιρό εδώ πόσο βλάκας είσαι !! Άντε πουθενά αλλού να βγάλεις τα απωθημένα σου και κλάσε μας τ'αρχίδια !! Τελευταία φορά που κάθομαι και σου απαντάω γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα ν'ασχοληθώ...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ποιός ασχολείται μαζί σου ρε νούμερο ?  Σου μίλησα εγώ πρώτος ή έχει καεί ο εγκέφαλος σου και δεν ξέρεις τι σου γίνεται ? Εσύ άρχισες να με ειρωνεύεσαι και το έχεις ξανακάνει.Ούτε που ασχολούμαι εγώ με τέτοια ζώα γιατί σε θυμάμαι καιρό εδώ πόσο βλάκας είσαι !! Άντε πουθενά αλλού να βγάλεις τα απωθημένα σου και κλάσε μας τ'αρχίδια !! Τελευταία φορά που κάθομαι και σου απαντάω γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα ν'ασχοληθώ...
γουρουναρ...εσβησα μερικα μηνυματα για να μην καθομαι και γραφω τα ιδια.σου εγραψα πριν.εσυ τσιριξες πρωτος οταν εγραψα δικα σου λογια οχι εγω.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
γουρουναρ...εσβησα μερικα μηνυματα για να μην καθομαι και γραφω τα ιδια.σου εγραψα πριν.εσυ τσιριξες πρωτος οταν εγραψα δικα σου λογια οχι εγω.

Ε,τώρα σιγουρεύτηκα ότι δεν στέκεις καλά και δεν σε παρεξηγώ !! Καλή θεραπεία και χαιρετισμούς....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Με καμμια διαθεση αντιπαραθεσης εννοειται παρα απλη κουβεντα (να εξηγουμαστε για να μην παρεξηγουμαστε) ... εαν με παραπληροφορησαν τοτε δυστυχως παραπληροφορω κι εγω.....
Ολα αυτα που ανεφερα τα εμαθα απο κεντρο ειδικων λοιμωξεων στην Αλεξανδρας πριν απο αρκετα χρονια οπου πηγαμε με ενα φιλαρακι να εξεταστει μετα απο μια ταρζανια που εκανε.
Μας κρατησαν περα απο τον χρονο της εξετασης καμμια ωριτσα ακομη και μας ειπαν αρκετα ενδιαφεροντα πραγματακια.... ενα απο αυτα και αυτο που συγκρατησα περισσοτερο απ' ολα ηταν αυτο γιατι πηγε το μυαλο μου κατ' ευθειαν στο ποσο επικινδυνος μπορει να γινει ενας φορεας...
Ασφαλώς δεν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης-ουσιαστικά συμφωνούμε στο αποτέλεσμα.
Και το κυριότερο ειναι πως ότι και να γράψουμε εμείς ειναι μ@λ@κιες!
Το πιο υπεύθυνο ειναι η άποψη των ειδικών. Το κέντρο που λες ειναι το Α και Ω για τέτοιου είδους θέματα!
Και το μόνο "αρμόδιο" άλλωστε...

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Δεν ισχύει αυτό ακριβώς έτσι. Ο ιός ειναι ανιχνευσιμος και στο ενδιάμεσο διάστημα.Υπαρχουν όμως περιπτώσεις που οι "απλές" εξετάσεις για τον ιό μπορεί όντως να βγουν αρνητικές.
Τα νέα φάρμακα δεν κάνουν τον ιό να μην ανιχνευεται όπως λες αλλά αναστέλλουν την εκδήλωση της ασθένειας δηλ του AIDS.
Στα μεγάλα studio του εξωτερικού η συμμετοχή απαιτεί αποτελέσματα των ειδικών εξετάσεων 2 ημερών.
Αυτό ισχυει βέβαια για τα πρώτα ονόματα και εταιρείες ασφαλώς..
παντος εγω μου εχς παρει βιζιτα 2 πρωταγωνιστριες της σιρινα και ολα τα κανουν και οσο αφορα εξετασεις και τετοια η μια οτα την ρωτησα γελασε και η αλλη μου ειπε εγω δεν εχω κανει τωρα τα συμπερασματα βγαλτετα μονοι σας

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Η πρσέγγιση της ιατρικής στο θέμα της πρόληψης γενικά και όχι μόνο στα ΣΜΝ είναι στατιστική

Αυτό έχει μεγάλη σημασία όχι μόνο επειδή 10 ασθενείς είναι πιο σοβαρό θέμα από έναν ασθενή, αλλά (κυρίως) επειδή 10 φορείς είναι πολύ πιο επικίνδυνοι να διασπείρουν μια νόσο από έναν φορέα.

Στο συγκεκριμένο κύκλωμα του πορνό ο κίνδυνος των ΣΜΝ είναι αυτονόητος, υποθέτω και συνειδητά (από όσους και όσες έχουν μυαλό βεβαίως) αποδεκτός.

Οι συχνές εξετάσεις ασφαλώς και δεν μηδενίζουν τον κίνδυνο, αλλά σαφέστατα τον μειώνουν πάρα-πάρα πολύ. Ας σκεφτούμε τί θα είχε συμβεί αν δεν γινόταν ποτέ. Σε ένα διάστημα λίγων ετών θα είχαν νοσήσει ΟΛΟΙ!

Τώρα αυτό με τον λανθάνοντα χρόνο από την μόλυνση μέχρι την θετικοποίηση των εξετάσεων δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα, για τον απλό λόγο πως συνηθέστατα αν κάποιος μολυνθεί και δεν έχει θετικοποιηθεί ακόμα ΔΕΝ μεταδίδει. Για να το κάνω σαφές, έστω πως κάποιος κάνει σεξ με HIV θετικό και πρόκειται να θετικοποιηθεί κι αυτός ή ενδεχομένως και να νοσήσει. Αν κάνει εξετάσεις μετά από 10 μέρες π.χ. θα βγουν αρνητικές, αλλά την ίδια στιγμή ο ίδιος δεν μεταδίδει τον ιό (ακόμα).
Ασφαλώς και ενδέχεται να υπάρξει κάποια (μικρή) ενδιάμεση περίοδος που οι εξετάσεις να είναι αρνητικές και να μεταδίδει κάποιος αλλά είπαμε αυτά είναι συνειδητά ρίσκα.

Κι οι πιλότοι της φόρμουλα 1 σκοτώνονται σε μεγάλα ποσοστά, σε αντίθεση με τους τεννίστες ή τους γκολφέρς, αλλά τον κίνδυνο τον ήξεραν.

Αυτό που δεν ξέρω αν γνωρίζουν όσες εκδιδόμενες κάνουν συστηματικά ελεύθερο στοματικό είναι πως τον ιό των επιπεδων κονδυλωμάτων HPV μάλλον είναι αναπόφευκτο να τον κολλήσουν στο φάρυγγα, με ενδεχόμενο καρκίνο στο συγκεκριμένο σημείο.
Το αστείο επίσης είναι πως ελέγχουν για HPV το μουνί τους, το οποίο λογικά "προστατεύουν" και όχι τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα, όπου ο κίνδυνος είναι σαφέστερος.    

Νομιζω η πιο εμπεριστατωμενη και λογικη αποψη οσων εχουν γραφτει μεχρι τωρα.... ειδικα οσων αφορα τον λανθανοντα χρονο κατι το οποιο δεν το γνωριζα αλλα ακουγεται λογικοτατο...

Ασφαλώς δεν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης-ουσιαστικά συμφωνούμε στο αποτέλεσμα.
Και το κυριότερο ειναι πως ότι και να γράψουμε εμείς ειναι μ@λ@κιες!
Το πιο υπεύθυνο ειναι η άποψη των ειδικών. Το κέντρο που λες ειναι το Α και Ω για τέτοιου είδους θέματα!
Και το μόνο "αρμόδιο" άλλωστε...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom