Νέα

Γυρίσματα ταινιών πορνό και ασφάλεια

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε τι απίστευτο βίντεο είναι αυτό?

Έχει γυρίσει τσόντα αυτή?

Θέλω να τη βρω, να τη βάλω στη μεγάλη οθόνη, να χορτάσω κουλτούρα!

Καμιά συμβουλή?

Μην το κοροϊδεύεις!
Στις ΗΠΑ ας πούμε υποθέτω πως ήδη θα της είχαν προτείνει ρόλους ως ηλιθίας μπίμπο.
Δεν θα χρειαστεί καν να υποδύεται, θα είναι απλά ο ευατός της. :sunglasses:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Καταρχήν αυτά που λένε για εξετάσεις όταν γυρίζουν τσόντες είναι ψέματα. Δεν γίνονται εξετάσεις για τον απλούστατο λόγο ότι θέλουν αρκετό χρόνο να γίνει ταυτοποίηση του ιού και στο ενδιάμεσο μπορεί το άτομο να νοσήσει. Βέβαια αυτό που γίνεται είναι ότι πάθει ο ηθοποιός είναι με δική του ευθύνη. Επίσης είναι εν γνώση του οτι θα κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις. Επίσης γνωρίζει και υπογράφει γι αυτό οτι ότι και αν πάθει δεν θα γίνει γνωστό γιατί αποτελεί δυσφήμιση για την εταιρία παραγωγής. Δεν μπορεί ο τάδε πορνοστάρ να πει οτι κόλλησε κάτι κατά τη διάρκεια γυρισμάτων γιατί είναι δύσκολο νομικά να αιτιολογηθεί και να αποδειχθεί. Στα νομικά υπάρχει ο λεγόμενος δόλος που είναι και η αιτία που οδηγεί σε κατηγορία. Αλλωστε τόσα χρόνια δεν μάθαμε αν κάποια πορνοστάρ έχει κάποια αρρώστια. ολες υγειης και ακμαίοι είναι. Τέλος αυτό οτι το AIDS κολλάει λες και είναι τσίχλα είναι αστειότητες. Το AIDS ευτυχώς είναι από τις αρρώστιες που κολλάει δύσκολα αλλά αν κολλησει την έχεις βάψει. Γι αυτό αν τον άλλο δεν τον ξέρετε βάλτε και κανένα σκουφάκι.. Πόσο έχει πια .. 5 € τα 12.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φίλε θα έκανες ποτέ αυτό-------->
polls_Cliff_Jumping_2737_183316_xlarge.jpeg

κι όμως κάποιοι το κάνουν και μόνο για την καύλα τους ;)
βλεπε σουλι δλδ;ρεπουση και ετσι;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Καταρχήν αυτά που λένε για εξετάσεις όταν γυρίζουν τσόντες είναι ψέματα. Δεν γίνονται εξετάσεις για τον απλούστατο λόγο ότι θέλουν αρκετό χρόνο να γίνει ταυτοποίηση του ιού και στο ενδιάμεσο μπορεί το άτομο να νοσήσει. Βέβαια αυτό που γίνεται είναι ότι πάθει ο ηθοποιός είναι με δική του ευθύνη. Επίσης είναι εν γνώση του οτι θα κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις. Επίσης γνωρίζει και υπογράφει γι αυτό οτι ότι και αν πάθει δεν θα γίνει γνωστό γιατί αποτελεί δυσφήμιση για την εταιρία παραγωγής. Δεν μπορεί ο τάδε πορνοστάρ να πει οτι κόλλησε κάτι κατά τη διάρκεια γυρισμάτων γιατί είναι δύσκολο νομικά να αιτιολογηθεί και να αποδειχθεί. Στα νομικά υπάρχει ο λεγόμενος δόλος που είναι και η αιτία που οδηγεί σε κατηγορία. Αλλωστε τόσα χρόνια δεν μάθαμε αν κάποια πορνοστάρ έχει κάποια αρρώστια. ολες υγειης και ακμαίοι είναι. Τέλος αυτό οτι το AIDS κολλάει λες και είναι τσίχλα είναι αστειότητες. Το AIDS ευτυχώς είναι από τις αρρώστιες που κολλάει δύσκολα αλλά αν κολλησει την έχεις βάψει. Γι αυτό αν τον άλλο δεν τον ξέρετε βάλτε και κανένα σκουφάκι.. Πόσο έχει πια .. 5 € τα 12.

Είσαι τελείως λάθος, κατά καιρούς έχουν σκάσει περιπτώσεις aids στο πορνό στην Αμερική που έχουν γίνει γνωστές

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ξέχασε το αυτό,απλά χιούμορ και θεατρικότητα έχει...

Αρχηγέ μου αν έχει όντως τέτοια υποκριτική ικανότητα θα έπρεπε όντως να έχει κάνει καριέρα ως κορυφαία κωμικός, αλλά άλλη καριέρα κάνει.

Τέλος πάντων μη σου χαλάω συνεχώς τη φαντασίωση...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αρχηγέ μου αν έχει όντως τέτια υποκριτική ικανότητα θα έπρεπε όντως να έχει κάνει καριέρα ως κορυφαία κωμικός, αλλά άλλη καριέρα κάνει.

Το κατέχει και αυτό ! Εγώ αν ήμουν παραγωγός θα την έπαιρνα να παίζει και κωμωδίες.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Παρεπιμπτόντως το πιο γνωστό θύμα του ιού hiv απ' τον χώρο τών red light movies ήταν ό John Holmes  :priest: !

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
O γνωστός αντιπαθητικός "μαγκάκος" του σαϊτ ξαναχτύπησε...!!
γνωστος σε οτι αφορα εσενα εννοεις.εγω απλως ευχες σου εδωσα.εσυ εγραψες οτι θελεις να την παντρευτεις.δεν εγραψα κατι παραπανω.αντε με το καλο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
γνωστος σε οτι αφορα εσενα εννοεις.εγω απλως ευχες σου εδωσα.εσυ εγραψες οτι θελεις να την παντρευτεις.δεν εγραψα κατι παραπανω.αντε με το καλο.

Φίλε,λυπάμαι που στο λέω αλλά είσαι ο κλασσικός τύπος που νομίζει πως είναι σπουδαίος ενώ είναι απλά ένας βλάκας !!
Ο τυπικός αντιπαθής Ελληνάρας !!  μπλιιιιαααααχ.....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
λες μαλακιες......... :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε,λυπάμαι που στο λέω αλλά είσαι ο κλασσικός τύπος που νομίζει πως είναι σπουδαίος ενώ είναι απλά ένας βλάκας !!
εγω δικα σου λογια εγραψα.αφου τα θεωρεις βλακειες κανε την αυτοκριτικη σου.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλά, τραγούδα...συνεχίζεις να γράφεις μαλακίες...
ρε τενεκε εσυ δεν εγραφες οτι θελεις να την παντρευτεις οτι ειναι παρεξηγημενη κοπελα πριν λιγο?εγω τι αλλο εγραψα?αν σε ενοχλουν μην τα γραφεις.αν τα γραφεις για πλακα τοτε μην παρεξηγεισαι.τι αλλο δεν καταλαβαινεις? :uglystupid: :uglystupid:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ρε τενεκε εσυ δεν εγραφες οτι θελεις να την παντρευτεις οτι ειναι παρεξηγημενη κοπελα πριν λιγο?εγω τι αλλο εγραψα?αν σε ενοχλουν μην τα γραφεις.αν τα γραφεις για πλακα τοτε μην παρεξηγεισαι.τι αλλο δεν καταλαβαινεις? :uglystupid: :uglystupid:

Ρε δε γαμιέσαι λέω εγώ κομπλεξικέ !! Άντε να βγάλεις πουθενά αλλού τα ψυχολογικά σου προβλήματα !! Μην ξανασχοληθείς μαζί μου..σου μίλησε κανένας ?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ρε δε γαμιέσαι λέω εγώ κομπλεξικέ !! Άντε να βγάλεις πουθενά αλλού τα ψυχολογικά σου προβλήματα !! Μην ξανασχοληθείς μαζί μου..σου μίλησε κανένας ?
ρε γουρουναρ εσυ πρωτος με εβρισες εσυ μου ειπες γραφω μαλακιες ενω γραφω οτι εγραψες εσυ και λες εμενα κομπλεξικο με ψυχολογικα προβληματα? :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom