Νέα

Γυρίσματα ταινιών πορνό και ασφάλεια

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
:rockon: :rockon:  Kι'εγώ όταν είδα την πρώτη της ταινία με έπιασε τρέμουλο απ'τη χαρά μου !! Δεν το είχα ξαναπάθει ποτέ αυτό !
Εντάξει,όχι και τρέμουλο..Είπαμε!!Πρέπει να την έχεις κάνει λάστιχο για πάρτη της,ε;; :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Με κοίταζε με γέλιο και απορία μαζί,αλλά δεν απάντησε...την κούφανα τελείως ! Αφού γέλαγε και ένας υπάλληλος που ήταν δίπλα και με άκουσε ! Μπορεί να νόμιζε ότι της κάνω πλάκα,ποιός να ξέρει...Ωστόσο ακόμα πανηγυρίζω γιατί πάτησε like σε μια φωτογραφία μου στο facebook ! :dancing:
ποιο ειναι το ονομα σου στο facebook ?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Νομίζω πως αν εξεταστείς ανιχνεύεται αμέσως,ωστόσο αν δεν εξεταστείς μπορεί να κουβαλάς το ιό ακόμα και για κανά δυο χρόνια και να μην το έχεις καταλάβει γιατί συχνά αργούν να εμφανιστούν τα συμπτώματα !  Σε ότι αφορά την Ελλάδα ο Σειρηνάκης τους κάνει εξετάσεις πριν απο κάθε ταινία,αν και ο νόμος δεν τον υποχρεώνει,οπότε το ρίσκο δεν είναι μεγάλο. Στο εξωτερικό ο κίνδυνος είναι κάπως μεγαλύτερος γιατί είναι πιο μαζική η παραγωγή και δεν μπορούν να εξετάζονται πριν απο κάθε ταινία.
εγω μαγκες ξερω οτι ολες οσες παιζουν στον σιρινακι ειναι στην βιζιτα.και αν το προηγουμενο βραδυ εχουν κανει κανα παρανομο εξτραδακι και το πρωι πανε για γυρισμα εκει τι γινετε?θα γινουν ολοι στρατηγοι

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
εγω μαγκες ξερω οτι ολες οσες παιζουν στον σιρινακι ειναι στην βιζιτα.και αν το προηγουμενο βραδυ εχουν κανει κανα παρανομο εξτραδακι και το πρωι πανε για γυρισμα εκει τι γινετε?θα γινουν ολοι στρατηγοι

Υποθέτω ότι παίρνουν οδηγία, απο την επομένη της εξέτασης μέχρι το γύρισμα να μην έχουν σεξουαλικές επαφές,ειδικά χωρίς καπότα....

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Έχω ακούσει ότι και από την τουαλέτα πιανεις AIDS

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έχω ακούσει ότι και από την τουαλέτα πιανεις AIDS
ναι αμα κατσεις και δεν εχει σηκωθει ο αλλος ακομη,παιζει να κολησεις.Για αυτο να ανοιγεις παντα το φως οπου πας να χεσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Υποθέτω ότι παίρνουν οδηγία, απο την επομένη της εξέτασης μέχρι το γύρισμα να μην έχουν σεξουαλικές επαφές,ειδικά χωρίς καπότα....
Οταν την βλεπεις στις τσοντες να πηδιεται με αλλους, δεν ζηλευεις τυπε?  :think:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
έχω δει ένα σχετικό επί του θέματος ντοκιμαντέρ που μιλούσαν όλες οι πρώτες μούρες της βιομηχανίας....
λέγανε ότι οι μεγάλες γνωστές εταιρίες τους υποχρεώνουν σε εξετάσεις πριν κάθε γύρισμα, αλλά το θέμα είναι ότι οι εξετάσεις βγαίνουν σε 2 μέρες + σχεδόν και δεν ξέρεις τι έκανε ο άλλος αυτές τις δυο μέρες μετά τις εξετάσεις...οπότε πάλι παίζει ένα μικρό ρίσκο.
(δεν είναι και ήσυχα παιδιά οι άνθρωποι του χώρου  :grin: )
αλλά στις μικρές εταιρίες είναι όλα χύμα και στην τύχη.... :priest:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε παιδια εχω μια απορια ...ολοι οι πορνοσταρ που γυριζουν ταινιες χωρις προφυλακτικο πως ειναι σιγουροι οτι δεν εχει κατι ο παρτενερ τους ( εννοω aids κλπ ) .......Προφανως θα γινονται καποιες εξετασεις αλλα ποσο διασφαλιζει αυτο την ασφαλεια τους αφου γνωριζουμε οτι ο ιος του aids δεν ανιχνευεται αμεσως στο αιμα .................
τυπε τα σεντονια τα αλλαζουν παντως αν εχεις παρατηρησει :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δηλαδη θα την κοψεις απο τη δουλεια τύπε? :think:

Μακριά πήγες...Δεν έχω δικαίωμα να της το ζητήσω αυτό,γιατί μετά θα πρέπει να την ζω εγώ ! ;)  εκτός αν σταματήσει από μόνη της.. 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom